Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield: Bad Company 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 126, 127, 128 ... 290, 291, 292  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
KrisVr
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 11.03.2010 00:02:03 vasta tsitaadiga

puik17 kirjutas:
Paar tundi tagasi tegin Rushi, HC mode, mapi ei mäleta, mingi dzungli värk oli.
Ja Bravo punkti ümber käis kõva 15min selline paugutamine, et halb hakkas.
Snaipreid polnud mitte kummaski tiimis.

Oi see oli alles mäng. icon_cool.gif Pole ühtegi korda olnud sellist mängu kus snipereid poleks.
Port Valdez-i mapis oli mul niimoodi, et oli kaitsja ja läksin sinna maja juurde varju kus M-COM on. Ootasin tükk aega paari vennaga vaenlasi, no ikka läks aega, kedagi ei tulnud, ainult snipereid oli näha. Vahetasin teami, et näha mis seal toimub, krdi 10-14 venda passisid mäe peal sniperiga, paar venda jagasid kuule ka. Ma mõtlesin, et no mida v***u nad teevad, nad peaksid ründama. Seal üleval passides ei võida nad kunagi, kuna kaitsjatel on ticketeid unlimited. Tõmbasin leebed sealt ja otsisin parema servu, suht närvi ajavad need sniperid vahest. Ok mitte vahest, vaid neid kordi on ikka liiga tihti.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 11.03.2010 00:04:43 vasta tsitaadiga

DefXtreme kirjutas:

Port Valdez-i mapis oli mul niimoodi, et oli kaitsja ja läksin sinna maja juurde varju kus M-COM on. Ootasin tükk aega paari vennaga vaenlasi, no ikka läks aega, kedagi ei tulnud, ainult snipereid oli näha. Vahetasin teami, et näha mis seal toimub, krdi 10-14 venda passisid mäe peal sniperiga, paar venda jagasid kuule ka. Ma mõtlesin, et no mida v***u nad teevad, nad peaksid ründama. Seal üleval passides ei võida nad kunagi, kuna kaitsjatel on ticketeid unlimited. Tõmbasin leebed sealt ja otsisin parema servu, suht närvi ajavad need sniperid vahest. Ok mitte vahest, vaid neid kordi on ikka liiga tihti.

Siinkohal peaks tsiteerima ottf'i varajasemat posti:

ottf kirjutas:
lol.. noh kes tunneb ennast ära?

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
g3n1us
HV veteran
g3n1us

sõnum 11.03.2010 00:06:35 vasta tsitaadiga

white kirjutas:
invension kirjutas:
Ei tunne, ma 6 tundi mängisin eile medicuna ja täna ka paar tundi icon_biggrin.gif MG3 ftw

muuseas kui ma ei eksi siis MG-3 tegelik laskekiirus on 1200lasku minutis. Mängus oli vist 1000

aga jah.. hitleri vikatiks kutsuti selle relva eelkäijat WWII-s

MG3 on jube TBH. Vaenlasi ajab segadusse küll see verepilv mis meeskonnast alles jääb, aga põhitegevuseks jääb ikkagi lintide vahetamine, mitte tapmine.

M60 on ideaalne kõige jaoks, HC serverites on täiesti võimalik sellega isegi snaiprit mängida, kui käsi väga ei värise. icon_lol.gif
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 98
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 11.03.2010 00:10:20 vasta tsitaadiga

Pole veel asja saanud mängida peale PS3me demo aga mis on raudpolt kindel, ise mängin kindlalt kas Assualt v siis engineeri all. Recon ei tõmba (pole kunagi tõmmanud) üldse ja meidc ka ei istunud(vähemalt demos).
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
Kr1s
Kreisi kasutaja

sõnum 11.03.2010 00:21:05 vasta tsitaadiga

Täna sain kätte, 4 tundi sellist lahingut, et vähe pole.
Reconina küll, aga seda olen ma pea igas mängus, BC2hes rohkem nö infomehena, et kes kus liigub.

Imestasin, et profiiliarvutiga jookseb asi maksimumil täitsa normaalselt ?

LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 11.03.2010 00:24:20 vasta tsitaadiga

Kr1s kirjutas:
Imestasin, et profiiliarvutiga jookseb asi maksimumil täitsa normaalselt ?

icon_eek.gif

Nalja teed või? Mul on oma profiili arvutiga graafika settingud medium ja AA/AF ja kõik muu jura maha keeratud, selleks, et saaks normaalse FPS'i kätte.

Mis see "täitsa normaalselt" sinu jaoks tähendab?
tagasi üles
Kethmar
Kreisi kasutaja
Kethmar

sõnum 11.03.2010 01:19:30 vasta tsitaadiga

Oeh...kui BETAS armastasin Reconi, siis nüüd engineer(scar). Saab tanke maha võtta+ kaugelt lasta+lähedalt väga hea.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 11.03.2010 01:31:47 vasta tsitaadiga

Kethmar kirjutas:
Oeh...kui BETAS armastasin Reconi, siis nüüd engineer(scar). Saab tanke maha võtta+ kaugelt lasta+lähedalt väga hea.

AKS74u'd oled proovinud? Mulle istub see millegi pärast kõige enam. Endal ka lemmik Engineer.

Viimasel ajal olen püüdnud Assaultiga mängida, kuid koguaeg tunnen rakettidest puudust. Siis kui M16A2'e lahti saan, proovin sellega natuke mängida ja siis hakkan vast Medicut mängima, kuigi olen suht kindel, et mulle see klass ei sobi.

PS! Scart, nice work! thumbs_up.gif beer_yum.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 11.03.2010 01:41:39 vasta tsitaadiga

Adsfsdfsdfs, see normal mode ajab ikka päris närvi. Tegime just päris mitu sahmakat Rushi wedontcare.orgi serveris ja no ei saa mitte midagi teha, sest lihtsalt vastased ei kuku. Meist sõideti täiesti üle, sest lased RPG viie pundis koos oleva vastase jalgadesse ja need naeravad, keeravad ümber ja fiveshotivad näkku. Juhhei! Eks homme näis, kuidas päris mäng välja hakkab kujunema. Tänu sellele "igal poisil on tuhat HPd" mõudile suht kõik noobisid või RPGtasid, sest tavalise kuulipritsiga kellegi maha saamine oli suht mission impossible.

Ilmselt parim oli minupoolne RPG läks vastasele nii 10 meetri pealt otse rindu, mis isegi mängija hoogu ei peatanud. Terve.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 11.03.2010 01:57:24 vasta tsitaadiga

Nah see normal on jah naljavärk rohkem...

mul pigem pole seda, et vastane ümber keerab ja 5 kuuliga mind maha laseb.. noh nad saevad samamoodi minu suunas aga lihtalt asi on selles, et selle aja peale millal nad ükskord märkaks HC modes mind oleks ma juba terve squadi saatnud relvascreeni vahtima.

praegu saad ühe maha siis teiste jaoks enam kuule ei jätku ja reload.. selle ajaga on kõigil teada kus sa oled oma punase kolmnurgaga.
kõik nabskid pööravad oma m60 sihikud kolmnurga poole ja facerollivad "fire" nuppu... noh loogiline, et kui igast ilmakaarest mingit tina lendab siis ellu ei jää.

normal modes on ju revivetud mehel surematus mingi 2 sekki.. mis on eriline bullshitt - siis tuleb sulle SQUADI täis medicuid vastu kes üksteist kordamööda revivevad... mitte sittagi teha ei saa sest nad on lihtalt surematud

ei ole äge....
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 11.03.2010 01:58:51 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
kõik nabskid pööravad oma m60 sihikud kolmnurga poole ja facerollivad "fire" nuppu.

haha icon_lol.gif beer_yum.gif
tagasi üles
XATM092
HV veteran
XATM092

sõnum 11.03.2010 02:02:55 vasta tsitaadiga

Loodetavasti HC modeis surevad vastased ühest noahoobist icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Killzone88
Kreisi kasutaja
Killzone88

sõnum 11.03.2010 02:11:59 vasta tsitaadiga

tsitaat:
DICE has asked all Ranked Server Providers to not put up any new Battlefield Bad Company 2 servers until they give the ok, while they fix problems on their end. This means you can order a new server but it's setup will be delayed until DICE gives RSPs the go ahead.

http://forums.electronicarts.co.uk/b...l-servers.html

Quote:
As you are aware from discussions on the forums, we have been having server load issues over the past few days which has affected game performance and even game stability for some players. As part of reducing server load we asked all our server hosts to shut down the EA Public servers while we work at optimizing the server browser in game to handle the large amounts of servers. Also as part of this server load cut backs, we have requested that the server providers do not put up anymore clan/rented servers either. This decision was made to reduce the impact on you guys when you are in game from affects such as slow server browser refresh, inaccurate server information refreshing and some of the other issues you have been seeing.

The server hosts can still take your orders and answer your questions but until we have made changes to keep server load down they won't be able to fill your order and put up your servers.

So you all don't worry about whether this means you can't get into a server be assured, there is enough server capacity to allow everyone to get into a server and play. It might not be your favourite server or server provider but you can still get in there and get dogtags from someone new.
Thanks for your patience and we hope to allow the hosts to put up servers again for you all as soon as possible.

UPDATE: We hope to be able to give the server providers more information on when they can start putting up servers again during this week. Once we know when that is I'll update you here too.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 11.03.2010 02:17:20 vasta tsitaadiga

seepärast ma reconit mängingi... väikse harjutamise peale hakkavad juba medium ranges ka skõubitud headshotid tulema. normalis siis. sai täna 2 raundi kuskil serveris reconiga valusalt domineeritud. bullet drop on juba päris käpas, ja vastase snaiprid ainult jooksid oma camp-spoti, kus nad jälle tagasi spawn timerit ootama saatsin icon_lol.gif
tundub, et enamuse arust on recon mingi nurgas istumine...

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
Sarin
Kreisi kasutaja
Sarin

sõnum 11.03.2010 02:29:23 vasta tsitaadiga

Proovisin ka HC modi.
No umbes 100x parem kui normal mode.

Kadunud on täielikult mõttetu rushimine thumbs_up.gif
Ja ei pea tulistama nagu segane.
Igastahes enam ma NormalModi ei mängi(tundub, et see mäng läheb hc suunas. clan warid jne).

Killzone88
Kreisi kasutaja
Killzone88

sõnum 11.03.2010 02:51:47 vasta tsitaadiga

Sarin kirjutas:
Proovisin ka HC modi.
No umbes 100x parem kui normal mode.

Kadunud on täielikult mõttetu rushimine thumbs_up.gif
Ja ei pea tulistama nagu segane.
Igastahes enam ma NormalModi ei mängi(tundub, et see mäng läheb hc suunas. clan warid jne).
Cu in my server then soon. thumbs_up.gif
tagasi üles
laulasmaa
HV veteran

sõnum 11.03.2010 02:57:26 vasta tsitaadiga

hullud kuulikad on ikka alguse relvad nii vihale ajab.. lased mingi RPG näkku 5 korda vend väriseb,keerab ümber ja laseb sulle deagliga 1bull HS
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 87
tagasi üles
white
HV kasutaja

sõnum 11.03.2010 02:58:44 vasta tsitaadiga

tundub et EA just pakkis asjad kokku minu jaoks icon_biggrin.gif lost connection to EA bla bla

igastahes thumbs up for HC

wondering if we need any heals from medic packs
then =/
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
laulasmaa
HV veteran

sõnum 11.03.2010 04:02:11 vasta tsitaadiga

JEP sama siin.. cant connect to your soldier ...
njah cant connet EA Online icon_cry.gif ja niivähe jäi puudu Rank 5 :S
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 87
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 11.03.2010 08:02:56 vasta tsitaadiga

VAJUTAGE Q-d VASTAST NÄHES, ET TEDA SPOTTIDA.

patrick615 kirjutas:
Marduuhin, ma usun, et snaipreid on natuke rohkem, kuna HC-s pole ju killcami. Mis viga snaipril kusagil põõsas kükitada ja mehi nottida.
Ma eeldan/kardan ka seda, aga küsisingi selleks, et reaalsetest kogemustest kuulda.
Scart kirjutas:
Ma olen just täheldanud vastupidist: mängu peale on võib-olla 2-3 snaiprit mõlema meeskonna kohta 16vs16 matšis. Kuna iga jorss kukub 2-3 kuuliga, siis mängitakse ikkagi päris pingsalt ja selle tõttu ka hoopis teistmoodi, kui tavaliselt.
Meeldiv kuulda.
painkillah kirjutas:
Mardu definitsiooni järgi on snaiper see vend, kes passib võsas, recon see, kes liigub tiimiga kaasas, tegeleb counter-snipe-misega, lammutab vastase sõidukeid C4'ga.
Kahjuks kukuvad enamus recon-klassi valinud tegelastest esimesse kategooriasse, mida on eriti hästi ka nende skooridest näha. Keskmine KD suhe 2-3 vahel pole mingi näitaja. icon_lol.gif

Normal mode's on see tore, et kui saad laskmise selgeks, siis on hea vastaseid maha võtta, sest ise jääd ikka ellu. icon_lol.gif

Erik_Est
Kreisi kasutaja

sõnum 11.03.2010 08:27:22 vasta tsitaadiga

ki55eLL kirjutas:
Erik_Est kirjutas:
Üritan kõvasti aga ei hakkagi vist pinget pakkuma icon_sad.gif Õnneks ei maksnud väga palju.

Ot, räägi, sul oma server?

Ei , mul on "oma" mäng icon_smile.gif .
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Sarin
Kreisi kasutaja
Sarin

sõnum 11.03.2010 08:44:45 vasta tsitaadiga

Keegi võiks silmad lahti ´hoida ja HV tiimi kuhugile cupile registreerida icon_smile.gif
Saaks sellise mõnusa kohustusliku õhtuse kogunemise ja veidi teamworki lihvida.

pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 11.03.2010 08:47:47 vasta tsitaadiga

Ot, teeme siis HV nimelise clani kah, või olete juba midagi teinud? Kannate lihtsalt HV clantagi?
Edit: Kust te neid pilte enda skoorist saate?

viimati muutis pohmakas, 11.03.2010 08:50:29, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 166 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 137
tagasi üles
Sarin
Kreisi kasutaja
Sarin

sõnum 11.03.2010 08:50:29 vasta tsitaadiga

No HV-s on hetkel 45 aktiivset mängijat . Arvan, et paljud on clannitud hetkel(ehk siis HV clannist :p)
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 11.03.2010 08:51:44 vasta tsitaadiga

No siis võiks midagi tõsisemat korraldada, korralik koosseis kokku panna, sõdadel osaleda ja mida iganes :] Kui õnnestub Cemtyst server saada, siis HV nimega, samuti saaks ka TS3 vms serveri eesti asukohaga.
Kommentaarid: 166 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 137
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 11.03.2010 10:28:02 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
seepärast ma reconit mängingi... väikse harjutamise peale hakkavad juba medium ranges ka skõubitud headshotid tulema. normalis siis. sai täna 2 raundi kuskil serveris reconiga valusalt domineeritud. bullet drop on juba päris käpas, ja vastase snaiprid ainult jooksid oma camp-spoti, kus nad jälle tagasi spawn timerit ootama saatsin icon_lol.gif

Ja ka selle pärast meeldib mulle HC mode, et näiteks SVU sniperil on seal ka mõte... esiteks on silent ja sind ei ole võimalik märgata ning teiseks... üli mõnus long/medium range relv.

Normal modes on selle sniperi damage nii sitt, et pead 5 kuuli ära laskma.... no see on täiesti joke. HC-s max 2.

HC modes tavaliselt just palju snipereid pole kuna nad on seal suht useless... attackerite poolel nopitakse nende arvelt ticketeid ja siia kehtib see hea matemaatika ( S = Z*y)
Alati see muidugi ei pea paika sest mõni sniper kes pmst. comsis käsu peale võtab 99% kindlusega targeti maha on ikka üli väärt vend... aga neid on praktiliselt üks 50-st.

Normal modes tulistamise kohta.. noh medicuna tõesti kui lasta oskad siis võid omada squadide kaupa mehi pooleks. Mõne teise klassiga on see roosa unistus ainult sest tahad sa või mitte, lambi miki maha võtmiseks kulub ca 20 kuuli kanti sest tavaliselt normal modes hakkavad need nabskid kohapeal hüppama, jooksevad peitu, teevad mingit muud lollust ja siis elud regennivad isegi ilma medicuta....

sul ei jätku lihtalt kuule näiteks m16-ga... täis algaja võtab muidugi ühe burstiga maha kuid vähekenegi juba teadlikumat vastast mitte.

viimati muutis ottf 11.03.2010 11:39:10, muudetud 1 kord
tagasi üles
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 11.03.2010 11:21:41 vasta tsitaadiga

Kõik awardi saamis ajad on 2008.01.01 2.00
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 89
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 11.03.2010 11:41:36 vasta tsitaadiga

HC mode poolt, ainus asi mis ennast häirib on minimap'i puudumine:P
Kommentaarid: 295 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 262
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 11.03.2010 11:42:55 vasta tsitaadiga

etc_Shelob kirjutas:

Ma nüüd ei saanud hästi aru ametlikest foorumitest kuid see minimap peaks ilmuma kui keegi spotib imo... hetkel on see jah bugine.

Et näiteks spotid, kargab minimap ette ja näitab asukohta natukene aega ning siis kaob ära vms.
tagasi üles
Kuroi
HV vaatleja

sõnum 11.03.2010 11:43:18 vasta tsitaadiga

Cracker kirjutas:
Täna sai Kuroi tankiga HS kah icon_biggrin.gif Hull ülbe tüüp ikka, meie baasist tuleb helikaid alla laskma.
Tegelikult tulin ma teie baasi helikat varastama, kuid võta näpust- nina eest varastati ära ning ei saanud asja nii jätta...
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 11.03.2010 12:26:19 vasta tsitaadiga

Sarin kirjutas:
Keegi võiks silmad lahti ´hoida ja HV tiimi kuhugile cupile registreerida icon_smile.gif

Kas sul on ka mingi klannisõja kogemus hõlma all?
Clanbase'i on mõtet registreerida alles siis, kui sul on tõesti kõvad mängijad välja panna. Eestis on neid kokku ehk 3-5. Kui sa publikus lõpetad enamasti esikolmikus, siis on väike lootus, et sinust võib kunagi saada hea klannimängija ... BF2 ajal sai ise mõnes CB mängus ka osaletud (osalemine ei tähendanud, et mul oleks mingeid oskus icon_biggrin.gif) ja väga uskumatuid vendasid nägi ... pmst ise ei jõudnud nii kiirelt mõelda ka kui need tegutsesid.

etc_Shelob kirjutas:

No küll sa sellega ära harjud, eriti siis kui kaardid juba pähe hakkavad jääma ja tead täpselt, mis suunas miski asi asub. Alati saab ju tavalise kaardi M-tähega välja võtta ... või ma eeldan vähemalt, et selline asi on BC2 olemas.

Tule ja kiika minu fotomaailma.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Sarin
Kreisi kasutaja
Sarin

sõnum 11.03.2010 12:28:17 vasta tsitaadiga

monty11 kirjutas:
Sarin kirjutas:

Kas sul on ka mingi klannisõja kogemus hõlma all?
Clanbase'i on mõtet registreerida alles siis, kui sul on tõesti kõvad mängijad välja panna. Eestis on neid kokku ehk 3-5. Kui sa publikus lõpetad enamasti esikolmikus, siis on väike lootus, et sinust võib kunagi saada hea klannimängija ... BF2 ajal sai ise mõnes CB mängus ka osaletud (osalemine ei tähendanud, et mul oleks mingeid oskus icon_biggrin.gif) ja väga uskumatuid vendasid nägi ... pmst ise ei jõudnud nii kiirelt mõelda ka kui need tegutsesid.

ma olen oma elus kokku vist mingi 8 aastat clannides olnud(et, wolf, cs, q3, cod2).
ei mõtle kohe redelit vallutama hakata, vaid harjutavaid clanni sõdu mängida teiste vastu ja vaadata kudas edeneb.

Killzone88
Kreisi kasutaja
Killzone88

sõnum 11.03.2010 12:37:25 vasta tsitaadiga

ot:
Fu<k aru ei saa ,kas allkiri liiga suur ?
Saate 200 noa killi ,siis tuleb 10 000 punkti nagu naksti. icon_lol.gif
btw: Sain kaks dogtagi mis olid hõbedad ,mis see tähendab?
Manus

viimati muutis Killzone88 11.03.2010 12:45:23, muudetud 7 korda
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 11.03.2010 12:39:38 vasta tsitaadiga

Killzone88 kirjutas:
ot:
Fu<k aru ei saa ,kas allkiri liiga suur ?

ot:
Sinu paregune mõõtudesse küll mahub 185x15 pix, aga liiga "raske" on 9KB

tagasi üles
Sven
Kreisi kasutaja
Sven

sõnum 11.03.2010 12:42:35 vasta tsitaadiga

ki55eLL kirjutas:

.... samuti saaks ka TS3 vms serveri eesti asukohaga.

Miks mitte kasutada olemas olevaid? Võin teha teile channeli vms:

host/ip: jope.ee/80.79.113.138

Tellisin TS3 non-profit litsentsi ka, et on ka TS3 valmidus kohe, kohe.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
Killzone88
Kreisi kasutaja
Killzone88

sõnum 11.03.2010 12:54:31 vasta tsitaadiga

Ikka veel ei pole pela saadetud game.co.uk.st. icon_evil.gif
Royal mail tracking numbrit ka ei saada mailile.
tagasi üles
XATM092
HV veteran
XATM092

sõnum 11.03.2010 13:32:49 vasta tsitaadiga

Dogtagi värv sõltub vist vastase rankist.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 11.03.2010 13:37:08 vasta tsitaadiga

XATM092 kirjutas:

Ei tea...
Mul Killzone88, Dogtag`id on hõbedased naiteks... icon_rolleyes.gif
Teised tavalist värvi...

Leidsin:
Based on rank.
1-19 Bronze
20-29 Silver
30-49 Gold
50 Platinum

viimati muutis Etz 11.03.2010 13:42:54, muudetud 7 korda
Kommentaarid: 236 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 196
tagasi üles
Maxxxim
HV kasutaja

sõnum 11.03.2010 13:40:55 vasta tsitaadiga

Killzone88 kirjutas:

Eelmisel neljapäeval tellitud mäng jõudis eile kohale.

Etz kirjutas:
XATM092 kirjutas:

Ei tea...
Teised tavalist värvi...

Äkki muutub värv kui annad samale vennale mitu korda nuga?
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 100
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 11.03.2010 13:45:12 vasta tsitaadiga

Maxxxim kirjutas:
Killzone88 kirjutas:

Etz kirjutas:
XATM092 kirjutas:

Ei tea...
Teised tavalist värvi...

Ma algul oletasin kah seda...
Aga siis Googeldasin veidi ja see on Tapetu Ranki järgi...

tagasi üles
jules
HV veteran
jules

sõnum 11.03.2010 13:58:04 vasta tsitaadiga

tapetu rank määrab värvi.
mitu korda tappes saad mitu täg'i.
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 73
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 11.03.2010 14:01:28 vasta tsitaadiga

helga kirjutas:

mitu korda tappes saad mitu täg'i.

Nii ta on. Eile sai mingit rootsi poissi kolm korda torgitud = anti kolm täägi icon_razz1.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 11.03.2010 14:13:55 vasta tsitaadiga

Njah... sain just TNT serverist disconnecti. Kuid ausalt öeldes oli tiba kopp ees ka. Sellel väikesel lumisel Conquest mapil tegi rahvas 16 vs 10 spawn rape'i külma närviga ja ma ei märganud, et keegi oleks teami vaevunud vahetama.

Suht võrdne madistamine oli, siis mõned minu teamist lahkusid mängust, ülekaal läks vastaste poolele, mis tõttu veel rohkem inimesi lahkus. Viimased 40-50 ticketit oli lihtsalt puhas spawn rape'imine. Mitu korda ütlesin, et keegi vahetaks teami, kuid tulutult. Muide HV'lasi oli ka küllaga sellest 16'ses teamis. Mehed mida kuradit? icon_rolleyes.gif

Inimestel on jummala haige suhtumine ikka, osa rahvast vahetab kohe teami või lahkub mängust, kui on teine team on tugevam. Team sai paar roundi järjest pähe, peamiselt selle tõttu, et meil oli mingi 5 matsi, kes lihtsalt Recon'idega spawnis campisid ja midagi kasulikku ei teinud (ma ei märganud, et nad oleks kordagi kedagi isegi spottinud). Selle asemel, et teise teami üle hüpata, tuleks ikka üritada oma teamis asi käima saada. Kuid ei... mõned annavad kohe alla. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 11.03.2010 14:20:23 vasta tsitaadiga

nuubikari nuh.. tuleb autobalance fix ära oodata ega muud.
Või server admin kes ülejooksikuid kickiks

HC modes on olukord parem.

1. naabid saavad nii kõva assreipi, et lähevad minema ning alles jäävad norm skilled playerid kes hoiavad asja kontrolli all (mitte ka alati)
2. teamkill - ise harrastan seda päris palju icon_biggrin.gif (mul suht suva statsidest tbh...) kui ikka sniperi jopski mitte midagi mõistliku ei tee ja veel samas squadis siis kuulpähe on väga kiire tulema.

mul on täiesti üskkõik kui keegi tuleb piiksuma, et "ma mängin oma ostetud mängu nii nagu ise tahan" vot mina mängin ka ja kui tahan siis teamkillin... kui ei meeldi siis vaheta serverit või lase adminnil mind kickida icon_biggrin.gif

see ei ole mingi modern failware 2 kus istud sügad kotti kalju otsas ning lased paaril teisel mehel kogu töö ära teha... see ei tööta.

Siis antu team saab lossi ning järgmine mäng too tard joinib võitjate poolele snipima.. lõpetab mängu 100 punktiga.. GG
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 11.03.2010 14:22:36 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
nuubikari nuh.. tuleb autobalance fix ära oodata ega muud.
Või server admin kes ülejooksikuid kickiks

HC modes on olukord parem.

1. naabid saavad nii kõva assreipi, et lähevad minema ning alles jäävad norm skilled playerid kes hoiavad asja kontrolli all (mitte ka alati)
2. teamkill - ise harrastan seda päris palju icon_biggrin.gif (mul suht suva statsidest tbh...) kui ikka sniperi jopski mitte midagi mõistliku ei tee ja veel samas squadis siis kuulpähe on väga kiire tulema.

mul on täiesti üskkõik kui keegi tuleb piiksuma, et "ma mängin oma ostetud mängu nii nagu ise tahan" vot mina mängin ka ja kui tahan siis teamkillin... kui ei meeldi siis vaheta serverit või lase adminnil mind kickida icon_biggrin.gif

see ei ole mingi modern failware 2 kus istud sügad kotti kalju otsas ning lased paaril teisel mehel kogu töö ära teha...

HC mode & TeamKilli võimalus pole omavahel seotud...
Need on Server Settingutes Eraldi asjad. icon_wink.gif
Ka tavamodes saab selle lubada...samas ei tahaks jälle seda whinet, et keegi istus kopterisse ja keegi oma mees kasutas ta peal M95`te või "Tankirusikat"... icon_lol.gif

Ning sellise käitumise puhul, oleks serverist ban kiire tulema icon_wink.gif

tagasi üles
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 11.03.2010 14:22:41 vasta tsitaadiga

LightsabeR, krt kaks korda tapsid mind UAV-ga. Siis sai siiber ja tahtsin sind pussitada, aga kuna keegi hävitas su kopteri, jooksid minema, aga maha sain su ikkagi icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 89
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 11.03.2010 14:26:19 vasta tsitaadiga

Noh see kopteri gank on jah jama... aga lihtalt HC modes on tavaliselt olnud alati ka FF on.

ja kui käibki selline kopteriralli siis tasub jällegi servut vahetada - vabatahtlikult icon_biggrin.gif
eks usun, et mõne kuuga läheb olukord paremaks kindlasti... paljud praegu alles uurivad mängu ja teevad unlocke lahti

muide kas wedontcare on juba HC modes?
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 11.03.2010 14:31:12 vasta tsitaadiga

patrick615 kirjutas:
LightsabeR, krt kaks korda tapsid mind UAV-ga. Siis sai siiber ja tahtsin sind pussitada, aga kuna keegi hävitas su kopteri, jooksid minema, aga maha sain su ikkagi icon_biggrin.gif

UAV on nummi asi jah. Ma kopteritega veel eriti hästi hakkama ei saa. Lennata oskan normaalselt, kuid samal ajal nende rakettide sihtimine on tiba probleemne. Täielik noob ei ole, kuid tavaliselt ma koptereid ei hoora ja loodan, et keegi parem piloot võtab selle töö endale (kuigi tihti satub minust veel hullem noob kopteri juhiks).

Muidugi squadis võiks olla mõni hea inimene, kes jääb seljatagust katma selle UAV puldi juures, kui ühtegi teist oma teami venda läheduses pole. See ei tähenda, et ta peaks seal puldi kõrval seisma ja pöialt imema. Mingu kuhugi künka peale, kust näeb nii lahinguvälja, kui saab ka UAV pilooti katta. Ise olen mitmeid kordi sel viisil kille saanud, kuna päris tihti tuleb rahvas UAV pilooti knifema (sõltub muidugi mapist).
tagasi üles
Killzone88
Kreisi kasutaja
Killzone88

sõnum 11.03.2010 14:33:53 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
Maxxxim kirjutas:
Killzone88 kirjutas:

Etz kirjutas:
XATM092 kirjutas:

Ei tea...
Teised tavalist värvi...

Ma algul oletasin kah seda...
Aga siis Googeldasin veidi ja see on Tapetu Ranki järgi...
2 märtsil pandi posti.
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 11.03.2010 14:47:11 vasta tsitaadiga

Killzone88 kirjutas:

2 märtsil pandi posti.

Tra, õhupalliga transavad posti või....... icon_cry.gif
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 122
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield: Bad Company 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 126, 127, 128 ... 290, 291, 292  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.