Mure sellest et sain omale sellise seadme : Sigmatek DVB T Terrestrial.
Plaati ega muud softi mis seadmega võib-olla kaasas oli, mul ei ole.
Arvutiga ühendades installis Vista selle ise ära, leidis draiverid ise automaatselt.
Tõmbasin omale paar softi: BlazeDTV ja Total Media 3.5 .
Ent kumbki programm skännides ei leia ühtegi kanalit.
Olen mitu päeva igal pool foorumites istunud ent ravi pole leidnud.
Kõige hullem on see et googlest sellist toodet ma üles ei ole leidnudki.
On paar sarnast old, aga sellist musta korpusega mul on, ma leidnud pole.
Ma pole küll antenni-füüsik, ent paari kuu pikkune praktiline kogemus näitas, et mida suurema plekitüki küljes antenn oli - seda kiiremini kanalite search toimis.
Ühtlasi proovisin ka võimendusega antenni, aga too millegi pärast minu digipulgaga ei kompileerunud. Täitsa võimalik, et ostsin ka vale asja muidugi.
Olgu.
Suured tänud vastamast.
Aga tekkis selline kahtlus, äkki on tegemist mpeg2 pulgaga ?
Kuna sugulane selle soomest tõi siis on see täitsa tõenäoline,
aga enamus pulki vist toetab mpeg2 ja mpeg4 mõlemat.
Aga kuidas ma seda kontrollida saaks?
endiselt pole ma saanud ühtegi pilti ette, mitte ühegi programmiga.
Äkki oskab keegi aidata, tahaks kasvõi sahiseva pildi ette saada, teaks et töötab.
Siis saaks väliantenni peale mõelda vms
Tänud!
Kuna digi signaali püüad siis ei ole sahisevat pilti võimalik ette saada:) Sigmateki lehel ka sellist toodet, isegi mitte ühtegi usb dvb-t julka, polnud.
A mpeg2 julgaga peaks vist heli kätte saama. _________________ The truth is out there
Olgu.
Suured tänud vastamast.
Aga tekkis selline kahtlus, äkki on tegemist mpeg2 pulgaga ?
Kuna sugulane selle soomest tõi siis on see täitsa tõenäoline,
aga enamus pulki vist toetab mpeg2 ja mpeg4 mõlemat.
Aga kuidas ma seda kontrollida saaks?
endiselt pole ma saanud ühtegi pilti ette, mitte ühegi programmiga.
Your input can't be opened:
VLC is unable to open the MRL 'dvb-t://frequency=762000000'. Check the log for details.
Äkki oskab keegi aidata, tahaks kasvõi sahiseva pildi ette saada, teaks et töötab.
Tänud!
1. 99,9999% neist pulkadest on MPEG2 pulgad, MPEG4 dekodeerimisega tegeleb CPU või videokaart, millel on H264 dekooder olemas. Seega ära selle peale pead murra.
2. Mis Vista selle seadme nimeks näitab? (Control Panel - Device Manager)
3. Võiksid proovida nt SmartDVB, saad siit - (vajadusel saad sealt ka MPEG4/H264 koodekid- HDPack) _________________ O: Low-profile pci bracket
Tänud!
Kuna digi signaali püüad siis ei ole sahisevat pilti võimalik ette saada:) Sigmateki lehel ka sellist toodet, isegi mitte ühtegi usb dvb-t julka, polnud.
A mpeg2 julgaga peaks vist heli kätte saama.
Jah kusjuures ma ise imestan seda sama. Sellist vidinat seal ei ole :S
Ja ma ei leia Device manageri alt seda seadet üles. Asun Ise Türi kandis ja siis peaks sisestama selle Levira 762Mhz, või siin pole lootuski kuskil pilti ette saada?
AF9015 googeldamisel midagi ikka tilgub, miskine kiibisrtik, mida kasutatakse odavamatel ja nö noname toodetel.
Kuna see on siiski BDA draiver, siis peaks selle kaardi ära tundma enamus DVB mängijaid, ka minu soovitatud SmartDVB
Proovi otsingut teha SmartDVB-ga ning leia antenni sobiv koht (nt masti suunas jääva akna läheduses vms) _________________ O: Low-profile pci bracket
sul kodus tavalist teleka väli antenni ei ole? ostsn endale ka mingi usb junni millega näeb kuut eesti kanalit . Ja müüa ütles kohe poes et see arvatavasti tahab teist antenni saada et see mis kaasas on on nii väeti et ei suuda midagid. Peale seda kui vanemad elioni digi tv ostsid panin mina nende välis antenni juhtme otsa pihta ja toppisin selle arvuti seadmele järgi ja enam ei esine probleemi et signaal nõrk või ei leiaks kanaleid üles. _________________ Lp. Kaspar
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.