minul näiteks on... hea odav lahendus - ei pea vinguma, et mäng kallis, saast ja praak ja kuna viimane õlleraha sai mängule raisatud, siis otsin võimalust et mäng tagasi saata
------------------------
Muide saaks vist ka pirat kasutada, kui on org. failist koopia olemas - mul polnud, seega leidsin mõtekama EA-st tõmmata.
Nagu näha on suuremast välja käidud summast siiski kasu ka, parem garantii ning katkise toote puhul saad raha tagasi. Mitte ei pea ennast pidevalt veenma, et "Kui töötab, siis on ju väga hea kraamiga tegu".
Nagu näha on suuremast välja käidud summast siiski kasu ka, parem garantii ning katkise toote puhul saad raha tagasi. Mitte ei pea ennast pidevalt veenma, et "Kui töötab, siis on ju väga hea kraamiga tegu".
Milles see probleem täpselt seisneb? Mäng töötab, server browser on nädalavahetusega võrreldes kordades kiirem(favoriitide alla pandud serverite refresh on hetkeline) ning PB ei kicki enam välja. Ei nagu nagu probleemi halada eide kombel? Eile mängisin oma neli tundi - null issuet.
Katkise toote puhul ?
SP töötab ilusti, MP'l on suurest populaarsusest tingitud jamad, mis pole hetkega lahendatavad. Mul oli plaan ka osta key/füüsiline versioon hiljem, aga kuna hind oli poole odavam kui füüsilisel ei leidnud ma mõtet ootamiseks - see oli ka paljalt SP eest odav, mis sest et pira peal oleks võinud selle rahulikult lõpuni mängida.
Mis enese veenimisesse puutub, siis ma ei pea seda tegema - mäng on soetatud ikka plaaniga mängida MP'd kauem kui 1 kuu, pigem vähemalt aasta ja siis see 20kr/kuus meelelahutuse eest on väga odav hind.
Kes märsti alguses game.co.uk-st tellisid kas pela juba käes?
Tuleb mul vist kuu laks. Nuh saan aru ka mul suur ja raske pakk ju .... 4 mängu sees ja läheb kauem. Royal mail veab hobustega mängu mööda uk-d ,sellepärast läheb kaua ei reosta loodust ja väetavad linna tänavaid.
Pilt ka juurde.
viimati muutis Killzone88 10.03.2010 12:04:13, muudetud 2 korda
Huvitav möödapanek oli muide selles "How not to be a noob" videos kuulipritside kohta. Nimelt väitis ninahäälega mees, et mida pikemalt täristad, seda täpsemaks läheb - tutkit fedja. Neil tabab täpselt märki esimene kuul ja ülejäänud valang läheb sinna kuhu parasjagu tuju tuleb.
Aga noh, MG3'e puhul pole vahet rate of fire'i tõttu - Point the gun in the general direction you wish to kill at and squeeze the trigger. Usually the targets can be trusted to die.
- Points gained after death are not awarded at all (I.E. Killing enemy with a grenade after they have killed you, the game shows 50 points are awarded, but they are not added to your total round score). Only points awarded on death are simultaneous kills (I.E. Killing both you and an enemy at the same time with grenade).- Ping in-game differs from real ping (usually 50-100ms difference).- Users with ATI cards are experiencing longer-than-normal load times between rounds, usually having 3x the load times as NVIDIA card users. [especially on DX10] (unknown whether this is catalyst/video card specific or not).Keegi sokkis ,et viga proses.... fuck you. .- The "Play Now" button occasionally tries to connect to password-enabled servers. - M1 Garand does not appear in-game for Battlefield Veterans after entering code.- Knife is glitched. This is known as the "knife lunge" or "flying knife" when someone automatically knifes at a distance. Example: BC2 knife flying - Xfire Video http://www.xfire.com/video/2414ad/
viimati muutis Killzone88 10.03.2010 12:26:16, muudetud 3 korda
Katkise toote puhul ?
SP töötab ilusti, MP'l on suurest populaarsusest tingitud jamad, mis pole hetkega lahendatavad. Mul oli plaan ka osta key/füüsiline versioon hiljem, aga kuna hind oli poole odavam kui füüsilisel ei leidnud ma mõtet ootamiseks - see oli ka paljalt SP eest odav, mis sest et pira peal oleks võinud selle rahulikult lõpuni mängida.
Mis enese veenimisesse puutub, siis ma ei pea seda tegema - mäng on soetatud ikka plaaniga mängida MP'd kauem kui 1 kuu, pigem vähemalt aasta ja siis see 20kr/kuus meelelahutuse eest on väga odav hind.
No näed, teises lauses tunnistad ise ka, et "MP'l on suurest populaarsusest tingitud jamad, mis pole hetkega lahendatavad". Küsimus on valuläves, kas kannatad need jamad ära või mitte.
Ja herr Scart, eide kombel halajad? Pole kombeks halada.. kui meeldib, siis mängin, kui ei meeldi, siis ei mängi. Praegusel juhul see ei meeldinud, et enamasti, kui ma mängida kavatsesin, sain teate: "Can't connect to EA online". See, et digitaalselt ostetud kauba eest raha tagasi saab on pigem erand kui reegel, sellepärast otsustasin selle ka siin ära mainida.
See et mingi seltskond selle peale tagajalgade peale tõusis, on omaette teema.
klassivennalt kes mängis seda ps3 peal rääkis et maailma on võmalik seal väga ära hävitada aga samas ta alati liialdab nii et kui palju saaab maailma seal hävitada
nt. läed raketiheitjaga seina juurde ja lased seina augu ja läed läbi, läed tankiga läbi suurema maja jne. _________________ shit happens
Nuh jah nii ja naa.. close ranges pole törtsutamisel mõtet kuna siis tõesti peale esimest kicki kui suudad recoiliga arvestada ja sihikut vaenlase peal hoida on küll väga täpne.
Kaugelt on tõesti möödapanek.. see aint tundub, et recoil nagu jääks väiksemaks ning relv läheb täpsemaks.. relv lihtalt ei tõmble nii palju ekraanil aga kuulid panevad ikka suht laiali.
m16 jne juures täpsustuseks, et miks HC modes assaulti relvad paremad on... näiteks kui kohe vaenlast maha ei saa siis noobtube aitab ikka ka läbi seina
Normalis on suht tavaline, et lased 10-15 kuuli ära kus osad muidugi ei taba ning paned tuutust piruka siis teisepool seina ikka miki maha surra ei otsusta.
Huvitav möödapanek oli muide selles "How not to be a noob" videos kuulipritside kohta. Nimelt väitis ninahäälega mees, et mida pikemalt täristad, seda täpsemaks läheb - tutkit fedja. Neil tabab täpselt märki esimene kuul ja ülejäänud valang läheb sinna kuhu parasjagu tuju tuleb.
"Firing your machine-gun in sustained bursts will actually cause you to gain accuracy."
Uuu tulevad meelde iidsed ajad, kus wowi sai mängitud ja server maintance tehtid. Cod4 ajal seda ei mäletanud, et server maintance oleks olnud ja serverid maas
klassivennalt kes mängis seda ps3 peal rääkis et maailma on võmalik seal väga ära hävitada aga samas ta alati liialdab nii et kui palju saaab maailma seal hävitada
nt. läed raketiheitjaga seina juurde ja lased seina augu ja läed läbi, läed tankiga läbi suurema maja jne.
Pigem on võimalik puid ja majade seinu ja maju hävitada.
Julgeksin väita, et varem pole ühtegi nii head hävitatava keskkonnaga shuuterit tehtud.
Users with ATI cards are experiencing longer-than-normal load times between rounds, usually having 3x the load times as NVIDIA card users. [especially on DX10] (unknown whether this is catalyst/video card specific or not)
See on ATI tüüpviga DX10 puhul, ammu kõigile teada.
Users with ATI cards are experiencing longer-than-normal load times between rounds, usually having 3x the load times as NVIDIA card users. [especially on DX10] (unknown whether this is catalyst/video card specific or not)
See on ATI tüüpviga DX10 puhul, ammu kõigile teada.
Ok,sorry mina ei teadnud seda.1 sokkis mängus ,et osta 4 tuumaline prose.
nt. läed raketiheitjaga seina juurde ja lased seina augu ja läed läbi, läed tankiga läbi suurema maja jne.
Pigem on võimalik puid ja majade seinu ja maju hävitada.
Julgeksin väita, et varem pole ühtegi nii head hävitatava keskkonnaga shuuterit tehtud.
ty seda ma tahtsingi teada
sest mulle väga meeldivad selllised mängud kus saab kõik lihtsalt ära hävitada(või suurema osa) _________________ shit happens
Mul pärast seda patchi on friends list tühi. Kellelgi veel selline jama?
Luix, oled sa kindel, et see Squad Rush Winner pin ka combat pin'ide alla ei kuulu?
Täpselt sama asi siin, mõtlesin et ei saanud lihtalt infot kätte, aga peale mitmendat korda proovisimist jäi ikka tühjaks. _________________ Web3 | ERC721A
tegelikult võiks teha HVlastega korjanduse ja panna püsti HC server 32 sloti. Tegelt on üsna nüri randomitega teamis mängida kui igaüks oma asja ajab...
normaalne autobalance ja muu selline. Hetkel TNT serveri puhul on täiesti nilbe see adminnide ühele poolele kogunemine, et siis pwnida tunduvalt nõrgemat vastasmeeskonda, kes veel lisaks kõigele vähemuses on...
tegelikult võiks teha HVlastega korjanduse ja panna püsti HC server 32 sloti. Tegelt on üsna nüri randomitega teamis mängida kui igaüks oma asja ajab...
normaalne autobalance ja muu selline. Hetkel TNT serveri puhul on täiesti nilbe see adminnide ühele poolele kogunemine, et siis pwnida tunduvalt nõrgemat vastasmeeskonda, kes veel lisaks kõigele vähemuses on...
Serveril on AutoBalance peal muuseas, kahjuks see nii "nilbelt" momendil töötabki...
Ning keegi ei keela teil oma serverit püsti lüüa...
DefXtreme kirjutas:
Ikka mängida ei saa või on asi minus. Mitte ühtegi serverit ei leia.
Mingi uuendus oli ka w? Mul küll midagi ei tõmmand.
Uuendus oli EA serverite poolne... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Nii see on... niikaua kui autobalancet pole.
HC mode aitaks kah kõvasti selle vastu.. normalis on ikka täiesti mõttetu lolli mängida.. lased nagu quakes.
Normal mode andestab isegi maailma kõige hullemale noobile.
Üks mäng oli eile kus nii palju rahvast ronis ühele poolele üle, et vähemuses olijad suruti spawn alasse ning oligi kõik. Lihtalt spawnrape käis.
See uuendus mis oli, keeras asja rohkem metsa paistab, eile töötas väga ideaalselt mul mäng veel, mingeid erroreid ei peksnud ja täna natuke proovisin, nüüd ei ole mõtet töölegi pela panna, kuna crash või connection fail on ees kohe. _________________ Web3 | ERC721A
Et siis kui sõbrad ollakse, siis peaks nagu vastasmeeskondades olema ja üksteist tampima? Ja oled sa kindel et kui HV-lased serveri rendivad, et siis jaguneb neid võrdselt mõlemale poole?
See uuendus mis oli, keeras asja rohkem metsa paistab, eile töötas väga ideaalselt mul mäng veel, mingeid erroreid ei peksnud ja täna natuke proovisin, nüüd ei ole mõtet töölegi pela panna, kuna crash või connection fail on ees kohe.
+1
Algul ei leidnud servereid, siis hakkas tulema ja kui serverisse tahtsid sisse minna oli kas connection fail või mäng viskas välja. Ja nii ma proovisin mingi 5-7 korda,
Et siis kui sõbrad ollakse, siis peaks nagu vastasmeeskondades olema ja üksteist tampima? Ja oled sa kindel et kui HV-lased serveri rendivad, et siis jaguneb neid võrdselt mõlemale poole?
Ilmselt paljudele ei meeldi see võsas istumine suure kambaga, ka selle vastu saab tõrjet teha, aga antud mängus ei tee midagi, kui 3 keskmise tasemega mängijat istuvad võsas ja teevad koostööd.
Snaipiga kusagil künkal istudes ja vastaseid noppides on see suht leebe kuna kui munema ei jää on praktiliselt võimatu algajalt kuul pähe saada.
et siis 16vs10 on normaalne nähtus... peaasi, et saaks sõpradega koos pwnida. Ei tahtnud kedagi solvata, aga ei tahaks ka iga õhtu uut random serverit otsida, kus mängida.
See uuendus mis oli, keeras asja rohkem metsa paistab, eile töötas väga ideaalselt mul mäng veel, mingeid erroreid ei peksnud ja täna natuke proovisin, nüüd ei ole mõtet töölegi pela panna, kuna crash või connection fail on ees kohe.
+1
Algul ei leidnud servereid, siis hakkas tulema ja kui serverisse tahtsid sisse minna oli kas connection fail või mäng viskas välja. Ja nii ma proovisin mingi 5-7 korda,
minul, paistab et, läks just paremaks
pole mingeid probleeme täna olnud.
jeanman kirjutas:
Teab keegi kust ma saaksin vaadata, et mis levelilt mis unlocki ma saan ja palju punkte vaja selleks läheb?
menüüs vali Multiplayer ja siis "weapons and gadgets" vms
et siis 16vs10 on normaalne nähtus... peaasi, et saaks sõpradega koos pwnida. Ei tahtnud kedagi solvata, aga ei tahaks ka iga õhtu uut random serverit otsida, kus mängida.
ehk varsti fixitakse auto balance ära ja tehakse pädevamaks siis peaks täitsa ok olema
Ma olen ka seal admin ning mingil kurval põhjusel saan pidevalt Maxi ja Etz'i käest tina? Ei leia, et selline tegevus on seal tahtlik. Kindlasti on meil olemas ka mingi kogemus ning koostöö vaim - teame, kas saame selle mängijaga koostööd teha või mitte - iga mängijaga see ju ei toimi (eks meil on see ka aega võtnud)
Mis serverisse puutub, siis on peal AB ning see admin proge on veel nii toores, et ega seal seadistada suurt ei saagi + paneb pange pidevalt.
Me oleme kindlasti tänulikud, kui te edasi külastate meie serverit ning oleme ka tänulikud selle eest, et seda siiani teinud olete. Võin kinnitada, et hulga eestlastega on see päris lahe elamus
Kindlasti võib igaüks hakata adminniks .. väikene toetus, mis tänaseks on suhteliselt väike summa, sest adminne on ka väljaspool eestit. Siis võid ka ennast tunda, et oled adminnide poolel.
Jõudu ... _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.