Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield: Bad Company 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 118, 119, 120 ... 290, 291, 292  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 09.03.2010 03:24:30 vasta tsitaadiga

umbes 6h see vist võttiski...lühike oli ta küll jah, kuid samas siiski väga hea mäng thumbs_up.gif tea kas väga palju pikemaks venitada olekski nii hirmus hää mõte olnud. vist saab ka olema üks väheseid mänge, mille ma actually viitsin 2 korda läbi mängida...osaliselt sellepärast, et ei saanud kõiki collectableid kätte icon_lol.gif

LightsabeR, kell on loogilise jutu jaoks juba liiga palju? icon_biggrin.gif "Ma mängisin kõige raskemaga ja mäng tundus ikkagi suht lihtne. Võibolla oleks pidanud raskema raskusastme valima." thumbs_up.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 09.03.2010 03:32:13 vasta tsitaadiga

Sõna "sa" jäi ära, ehk siis "Ma mängisin kõige raskemaga ja mäng tundus ikkagi suht lihtne. Võibolla oleks pidanud sa raskema raskusastme valima."

Kell ei olnud üldse palju, praegu ka ei ole veel. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
laulasmaa
HV veteran

sõnum 09.03.2010 03:51:19 vasta tsitaadiga

Huvitab see ,et kas MP ja SP on fps nõudlus sama onju ?? või tahab MP rohkem ?.. kuidagi liiga Sitt fps on siin pelas, kõik low peal ja reso ka kõige low.. ja ikkagi pisike lagg-i poiss tuleb külastama vahel ..
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 87
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 09.03.2010 04:15:05 vasta tsitaadiga

LightsabeR, selge...makes a lot more sense that way icon_wink.gif

misasi on fps nõudlus??? kui sa nõuad mp'lt rohkem fps'i kui sp'lt siis ilmselt pead minema ja ostma omale võimekama prose, mõni ime et see aeglane dualcore ei suuda eriti hakkama saada kui mäng tunneb tegelikult puudust 4 tuumast! kui reso ja detailide low peale lükkamine ei aita siis peaks ju olema ilmselge, milles probleem on...

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
laulasmaa
HV veteran

sõnum 09.03.2010 04:33:29 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
LightsabeR, selge...makes a lot more sense that way icon_wink.gif

misasi on fps nõudlus??? kui sa nõuad mp'lt rohkem fps'i kui sp'lt siis ilmselt pead minema ja ostma omale võimekama prose, mõni ime et see aeglane dualcore ei suuda eriti hakkama saada kui mäng tunneb tegelikult puudust 4 tuumast! kui reso ja detailide low peale lükkamine ei aita siis peaks ju olema ilmselge, milles probleem on...

Kle oma targa jutuga võiksid mu vastusele ka vastata icon_evil.gif Kas MP nõuab rohkem kui SP ! Is it clear ? Küsin ma sellepärast et pole siiani veel sellist pela näinud mida mul läpa ei pelaks mid peal ära ...ning see mingi üüüber low
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 87
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 09.03.2010 05:15:15 vasta tsitaadiga

Minu teada suurt vahet ei ole ja nõuavad enam vähem sama palju jõudu arvutilt. Samas ma kindlalt ei julge öelda, kuna ma mängisin SP'd kõrgemate graafika settingutega (~30-40 FPS peal) ja MP jaoks keerasin settingud maha, et saaks minu jaoks talutava FPS'i kätte.

Mida Wiltz tahtis öelda on see, et SP'd kannatab vabalt ka madala FPS'iga mängida, kuid MP's on kõrgem ja stabiilne FPS olulisem. Ise näiteks alla 70 FPS eriti online ei taha mängida. Et ma oma arvutiga MP's sellise FPS'i kätte saaks, on mul graafika keeratud mediumi peale ja kõik muud kellad ja viled maha võetud (AA, AF, Bloom, jne) ning seda 1280x1024 resolutsioonil. Kuna BC2 toetub suuresti protsessorile ja soovitatav on 4 tuumaline, siis kardan, et sinu arvuti jääb tiba nõrgaks.
tagasi üles
Mario153
HV veteran
Mario153

sõnum 09.03.2010 07:40:34 vasta tsitaadiga

Cracker kirjutas:
BTW, kes tahavad et map kiiremini ära laeks, ära dx9 peale pange! Map laen küll kiiremini, aga elamuse võtab ära! Mul tulid igast artifaktid vms ja kuidagi imelik tundus, muidu dx9 laadis tõesti poole kiiremini mapid ära.

Kust sa seda valid icon_question.gif Kas dx9 või dx10
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
gloom
Kreisi kasutaja
gloom

sõnum 09.03.2010 08:07:13 vasta tsitaadiga

Mario153 kirjutas:
Cracker kirjutas:
BTW, kes tahavad et map kiiremini ära laeks, ära dx9 peale pange! Map laen küll kiiremini, aga elamuse võtab ära! Mul tulid igast artifaktid vms ja kuidagi imelik tundus, muidu dx9 laadis tõesti poole kiiremini mapid ära.

Kust sa seda valid icon_question.gif Kas dx9 või dx10

Documents -> BFBC2 -> settings.cfg -> DxVersion=auto
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 23
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 09.03.2010 09:03:12 vasta tsitaadiga

Kas keegi teab kus kõige mõistlikuma hinnaga selle endale soetada võiks?
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
Driftmoon
Kreisi kasutaja
Driftmoon

sõnum 09.03.2010 09:12:40 vasta tsitaadiga

direct2drives digital download ~35£ /595eek http://www.direct2drive.co.uk/8783/product/Buy-Battlefield:-Bad-Company-2-Limited-Edition-Download
gamepood.ee saad venekeelse (orig. key) 245 eek, Timberg käest 244 krooniga icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 09.03.2010 09:30:04 vasta tsitaadiga

Killerwave kirjutas:

gamecouks ka müüdi, ebayst võib üpris odavalt saada (aga seal garanteeritud, et kohalejõudmine võtab aega)
Nägin ka Euronicsis mängu juba paar päeva tagasi letil. Hind oli umbes 700. Karbiversioon ei tohiks PC'le olla eriline haruldus vähemalt hetkel.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 09.03.2010 09:40:59 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Killerwave kirjutas:

gamecouks ka müüdi, ebayst võib üpris odavalt saada (aga seal garanteeritud, et kohalejõudmine võtab aega)
Nägin ka Euronicsis mängu juba paar päeva tagasi letil. Hind oli umbes 700. Karbiversioon ei tohiks PC'le olla eriline haruldus vähemalt hetkel.

Timberg, sina müüd ju ka! shocking.gif
tagasi üles
K3rT6699
HV kasutaja
K3rT6699

sõnum 09.03.2010 09:46:25 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Suudab ehk keegi seletada selle mängu jõudluseprobleeme? Eile oli kõik suurepärane, täna pidin laskma reso alla 1280x1024 peale ja ikka ei suuda samadel kaartidel hoida fpsi üle 24'a, kui sedagi. Midagi muutnud pole, kõik on täpselt sama.

Kas oled arvuti tööloleku ajal mitu korda BC2'te avanud ja sulgenud? Mõnel on selline viga, et ta ei sulge peale quit'i mängu protsessi ja siis neid koguneb task manageri päris palju ja kõik söövad jõudlust.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 09.03.2010 10:10:03 vasta tsitaadiga

Ka mul on juhtunud, et exe jääb tiksuma ning proset/mälu närima aga aint max 2x ehk?
ülejäänd aja läheb ikka kinni.

samas kui ka see exe jääb siis teist samanimelist ei luba enam käima panna ju... välistab ka selle, et see probleeme põhjustaks.

"bfbc2blabla.exe already running"
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 09.03.2010 10:57:38 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Rääkige, kuidas bf2 ajal see probleem lahendati? Kas oli Eesti EA approved server või mängiti Teistes riikides olevates serverites ja elu läks rõõmsalt edasi?

See muidu veel üks pseudoprobleem. Saab ka mängu nautida mujal Euroopa olevate serveritega. bc2 mängijatest vast mingi olematu protsent on need üliinimesed, kes hakkavad kohe verd köhima, kui server ei asu naabrinaise laudas ja ping > x.

Samamoodi tuli kasutada välismaiseid providereid...
Sest, põhimõtteliselt on EA`ga leping Eestis serverite pakkumiseks võimalik, aga arvestades kogu Baltikumi turu suurust, on nende nõuded majanduslikult mitte teostatavad...
Ehk siis oma investeeritud raha, ei saaks sa kunagi sisuliselt tagasi... icon_wink.gif

BF2`e puhul, on meil sama provider ja ping oli täiesti normaalne (minul stabiilne 40ms), Server siis ise Frankfurtis , Saksamaal...
Samas kohas siis ka meie BC2 server...

tagasi üles
kitten
HV vaatleja
kitten

sõnum 09.03.2010 11:03:55 vasta tsitaadiga

patrick615 kirjutas:
Öelge veel, et naine ei oska snaiprit kasutada/mängida. Mind võeti kopterist maha nagu kolises.

Hehe, no vot siis icon_biggrin.gif Minuga ei maksa jamada.
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 09.03.2010 11:06:19 vasta tsitaadiga

kitten kirjutas:
patrick615 kirjutas:
Öelge veel, et naine ei oska snaiprit kasutada/mängida. Mind võeti kopterist maha nagu kolises.

Hehe, no vot siis icon_biggrin.gif Minuga ei maksa jamada.

Karm "Kiisu" ... icon_lol.gif

tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 09.03.2010 11:12:22 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
BF2`e puhul, on meil sama provider ja ping oli täiesti normaalne (minul stabiilne 40ms), Server siis ise Frankfurtis , Saksamaal...

Sõnad millega ma liiga tihti oma lauseid alustan, kuid... ma pole küll mingi ekspert, kuid kas BC2 pole mitte serverile ja bandwith'ile nõudlikum, kui näiteks BF2. Destructible environment tähendab ju seda, et kui keegi kusagil maja seina sisse augu puurib, siis peab selle info kõigile serveris olevatele mängijatele edastama. Mängude puhul, kus destructible environment puudub või on väga minimaalne (bomb site lendab õhku), jääb selle info saatmine ära.

Samas muidugi oli BF2'es max players kõrgem...

Sniper kitty:
Spoiler Spoiler Spoiler

viimati muutis LightsabeR 09.03.2010 11:14:08, muudetud 1 kord
tagasi üles
kitten
HV vaatleja
kitten

sõnum 09.03.2010 11:12:31 vasta tsitaadiga

Haha, täpselt, täpselt icon_biggrin.gificon_biggrin.gif
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 09.03.2010 11:32:36 vasta tsitaadiga

Veab ikka molu mossi küll ,kui naisterahva käest kümppi saad.
kitten, teate peale enda veel mõnda "paadunud playerit" kes sarnaseid tegusid teeb nagu teie? .....austusega villu70 icon_smile.gif
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 122
tagasi üles
invension
Kreisi kasutaja
invension

sõnum 09.03.2010 11:34:01 vasta tsitaadiga

Oi bljää mõtlesin, et kõikide ww2 relvade lahti saamiseks peab veteran olema aga ainult m1 garand on selle süsteemiga icon_smile.gif
Oleks M3 ka nii lukus siis hakkaks vist suurest vihast laest värvi kooruma icon_biggrin.gif

kitten
HV vaatleja
kitten

sõnum 09.03.2010 11:37:21 vasta tsitaadiga

Krt, kaua selle steami foorumi konto aktiveerimisega veel minna võib.. ebanormaalne.
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 09.03.2010 11:38:33 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif head pildid teil siin...mõtlesin ka väikse raundi teha, aga ilm väljas nii ilus, et parem käin tiiru poes (tööajast pole ka kõige viisakam mängida, kuigi halligi pole teha)
xfire juba toetab ka BC2 servereid?
Kommentaarid: 235 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 201
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 09.03.2010 11:54:42 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Etz kirjutas:

Sõnad millega ma liiga tihti oma lauseid alustan, kuid... ma pole küll mingi ekspert, kuid kas BC2 pole mitte serverile ja bandwith'ile nõudlikum, kui näiteks BF2. Destructible environment tähendab ju seda, et kui keegi kusagil maja seina sisse augu puurib, siis peab selle info kõigile serveris olevatele mängijatele edastama. Mängude puhul, kus destructible environment puudub või on väga minimaalne (bomb site lendab õhku), jääb selle info saatmine ära.

Samas muidugi oli BF2'es max players kõrgem...

Sniper kitty:
Spoiler Spoiler Spoiler

Kui asja võrgupoolelt vaadata, siis jahh...BC2 puhul liigutatakse infot server<->client vahel kordades rohkem... icon_wink.gif
BF2`e puhul ei liikunud suurt peale playeri`te koordinaatide seal midagi...

tagasi üles
kitten
HV vaatleja
kitten

sõnum 09.03.2010 11:59:51 vasta tsitaadiga

villu70 kirjutas:
kitten, teate peale enda veel mõnda "paadunud playerit" kes sarnaseid tegusid teeb nagu teie? .....austusega villu70 icon_smile.gif

Kahjuks ei tea, kuid kui sina tead, võid mind nendega kokku viia =). Olen üritanud sõbrannasid sellele teele juhtida, aga tulemusi ei ole. Neid ei huvita sellised tegemised =/
tagasi üles
Killzone88
Kreisi kasutaja
Killzone88

sõnum 09.03.2010 12:06:48 vasta tsitaadiga

Siin on palju tarku inimesi öelge palun ,kuidas on võimalik ,et EA sai võtta minu virtuaalse krediitkaardi pealt raha ,kui ma seda kaarti ei kasutanud seal ,vaid kasutasin vana krediitkaarti... icon_evil.gif
Kurat vaja täna sms laen tagasi maksta... peded raisk.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 09.03.2010 12:13:59 vasta tsitaadiga

Killzone88 kirjutas:
Siin on palju tarku inimesi öelge palun ,kuidas on võimalik ,et EA sai võtta minu virtuaalse krediitkaardi pealt raha ,kui ma seda kaarti ei kasutanud seal ,vaid kasutasin vana krediitkaarti... icon_evil.gif

Kui sa varem olid sealt midagi ostnud ja vana andmed sees, siis ilmselt sisestasid küll uue andmed, aga lõpuks makstes valisid vana. Vaata andmed seal üle.
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 09.03.2010 12:15:07 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:
Killzone88 kirjutas:

Kui sa varem olid sealt midagi ostnud ja vana andmed sees, siis ilmselt sisestasid küll uue andmed, aga lõpuks makstes valisid vana. Vaata andmed seal üle.

Ja SMS laenu tagasimakseks võta järgmine, teisest kohast icon_lol.gif

tagasi üles
Killzone88
Kreisi kasutaja
Killzone88

sõnum 09.03.2010 12:18:15 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:
Killzone88 kirjutas:

Saad valesti aru ,vana kaart oli blokeeritud ja kehtetu. Ainuke asi mida nad teavad on nimi ja aadress.Sain mängu tasuta ,sest raha nad algul maha ei võtnud. Või on seb-el kuidagi kaardid seotud? Et,kui tellin vana virtuaalse krediitkaardiga ja see on kehtetu ,siis saab võtta uuelt kaardilt pappi. icon_confused.gif

viimati muutis Killzone88 09.03.2010 12:21:14, muudetud 1 kord
tagasi üles
Timo1337
Kreisi kasutaja
Timo1337

sõnum 09.03.2010 12:19:12 vasta tsitaadiga

ot:
raudselt võttis SMS laenu, et BC2 pärast uus prose osta icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
Killzone88
Kreisi kasutaja
Killzone88

sõnum 09.03.2010 12:23:07 vasta tsitaadiga

Timo1337 kirjutas:
ot:
raudselt võttis SMS laenu, et BC2 pärast uus prose osta icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
ot:
Seda küll mitte ja ma nüüd võtan võlgu siit.. www.isepankur.ee thumbs_up.gif
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 09.03.2010 12:26:08 vasta tsitaadiga

Killzone88 kirjutas:
Magic kirjutas:
Killzone88 kirjutas:

Saad valesti aru ,vana kaart oli blokeeritud ja kehtetu. Ainuke asi mida nad teavad on nimi ja aadress.Sain mängu tasuta ,sest raha nad algul maha ei võtnud. Või on seb-el kuidagi kaardid seotud? Et,kui tellin vana virtuaalse krediitkaardiga ja see on kehtetu ,siis saab võtta uuelt kaardilt pappi. icon_confused.gif

Sa arvad tõesti, et saad pettust teha st. saad tasuta icon_biggrin.gif ? USA's võiks selle eest kinni panna icon_razz.gif
Kohustus sinu vastu on ju süsteemis üleval ja sinu isikuga seotud, seega kui teed samas pangas uue krediidi saab EA ikka raha lõpuks kätte.
----------------
Krdi naiivitarid icon_smile.gif
tagasi üles
Killzone88
Kreisi kasutaja
Killzone88

sõnum 09.03.2010 12:32:05 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:
Killzone88 kirjutas:
Magic kirjutas:
Killzone88 kirjutas:

Sa arvad tõesti, et saad pettust teha st. saad tasuta icon_biggrin.gif ? USA's võiks selle eest kinni panna icon_razz.gif
Kohustus sinu vastu on ju süsteemis üleval ja sinu isikuga seotud, seega kui teed samas pangas uue krediidi saab EA ikka raha lõpuks kätte.
----------------
Krdi naiivitarid icon_smile.gif
Ei teinud pettust nad ei võtnud raha algul ,ei tea miks.Viga on nendes mitte minus.
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 09.03.2010 12:37:26 vasta tsitaadiga

Seda küll, aga see ka sinu mure - see sama teema ka nende tavaliste krediitkaartidega, kus vahepeal avastad, et osad kulutatud summad ei kajastu bronn all ja nii lendab ootamatult krediit läbi limiidi.
-----------------
xfire serverite kohta oskab keegi rääkida?
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 09.03.2010 12:38:04 vasta tsitaadiga

Killzone88, helista panka ja räägi jutt ära.
eyelids
Kreisi kasutaja

sõnum 09.03.2010 12:46:50 vasta tsitaadiga

keegi mõnda serverit oskab öelda kus gametype vahetuks? ükskord sattusin peale serverile kus kord oli rush, siis jälle conquest, kuid nime enam meeles pole. historysse ka jälge ei jätnud :/
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 09.03.2010 12:51:48 vasta tsitaadiga

kitten kirjutas:
villu70 kirjutas:

Kahjuks ei tea, kuid kui sina tead, võid mind nendega kokku viia =). Olen üritanud sõbrannasid sellele teele juhtida, aga tulemusi ei ole. Neid ei huvita sellised tegemised =/

Kahjuks ei tea. Olen oma naist küll moosinud mängima aga siiani pole vedu võtnud...... icon_sad.gif , külla aga meeldib talle vaadata kuidas madin käib, lemmikud on tal Splinter Cell, Assassin Greed ja selle taolised.
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 122
tagasi üles
kitten
HV vaatleja
kitten

sõnum 09.03.2010 12:53:05 vasta tsitaadiga

Kui minu näiteks tood, küll ta sul hakkab siis mängima. Puhtalt naiselikust armukadedusest, hehe icon_wink.gif
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 09.03.2010 12:53:39 vasta tsitaadiga

villu70 kirjutas:
kitten kirjutas:
villu70 kirjutas:

Kahjuks ei tea. Olen oma naist küll moosinud mängima aga siiani pole vedu võtnud...... icon_sad.gif , külla aga meeldib talle vaadata kuidas madin käib, lemmikud on tal Splinter Cell, Assassin Greed ja selle taolised.

Asi seegi icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 09.03.2010 13:02:11 vasta tsitaadiga

Killzone88 kirjutas:
Ei teinud pettust nad ei võtnud raha algul ,ei tea miks.Viga on nendes mitte minus.

Pre orderi puhul võetakse raha alles siis, kui mäng/key füüsiliselt välja saadetakse.

Tule ja kiika minu fotomaailma.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Maxxxim
HV kasutaja

sõnum 09.03.2010 13:03:16 vasta tsitaadiga

eyelids kirjutas:
keegi mõnda serverit oskab öelda kus gametype vahetuks? ükskord sattusin peale serverile kus kord oli rush, siis jälle conquest, kuid nime enam meeles pole. historysse ka jälge ei jätnud :/

Gametypesid hetkel mixida pole tehniliselt võimalik, seega sellist serverit ei saa olemas olla.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 100
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 09.03.2010 13:05:21 vasta tsitaadiga

kitten, lihtsalt ütlemisest ei piisa. Tuleb ikka pilti näidata, et näed ... selline tütarlaps mängib... beat that or get lost:P Tegelt mis seal salata, mul teinepool mängib üsna aktiivselt... küll mitte shootereid:D
Kommentaarid: 295 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 262
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 09.03.2010 13:07:47 vasta tsitaadiga

monty11 kirjutas:
Killzone88 kirjutas:

Pre orderi puhul võetakse raha alles siis, kui mäng/key füüsiliselt välja saadetakse.

Mul võeti 5 päeva peale seda... icon_wink.gif

tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 09.03.2010 13:08:31 vasta tsitaadiga

Mul naine mängim Sims 3 ainult.Sedagi ainult ehitab ja sisustab maja. perega ta ei viitsi jännata.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
white
HV kasutaja

sõnum 09.03.2010 13:14:22 vasta tsitaadiga

Mul naine mängib Heroes of Might and Magic III ... hmm
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
eyelids
Kreisi kasutaja

sõnum 09.03.2010 13:14:25 vasta tsitaadiga

Maxxxim kirjutas:
eyelids kirjutas:

Gametypesid hetkel mixida pole tehniliselt võimalik, seega sellist serverit ei saa olemas olla.

what the f..
ilmselt asi palavikus.
tänan!
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
creephi
HV vaatleja
creephi

sõnum 09.03.2010 13:14:50 vasta tsitaadiga

Mingi hirmus rahade liigutamine käib seal EA-s.Ostsin ka preloadi EA-store(UK)-st.Raha läks kohe arvelt maha.Vaatasin täna siis tehinguid.
Olid mulle siis 01.03.2010 raha tagasi kandnud ja eile uuesti maha võtnud.Jõhkrad skeemid icon_biggrin.gif

viimati muutis creephi 09.03.2010 13:16:32, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 09.03.2010 13:22:26 vasta tsitaadiga

kitten kirjutas:
Kui minu näiteks tood, küll ta sul hakkab siis mängima. Puhtalt naiselikust armukadedusest, hehe icon_wink.gif

irw icon_smile.gif Ei tea jah... samas üldine loogika on selline, et ära parem naist üle kavaldada üritada. Pärast hakkab veel mäng meeldima ja vaja teine arvuti osta ja endale iga päev valmistoitu tellida icon_razz.gif Lapsel ka ei lase enam vaadata sõja mängimist, õnneks ainuke mäng, mis talle huvi pakkus oli Saboteur... samas ära ehmatas, kui ütles ühe vastase peale keda ma veel ei näinud "tapa ära" (eriti kui kuuled seda tütre suust icon_razz.gif )

Seega jääb Sims 3 - muidu jookseb ka relvaga lasteaeda icon_biggrin.gif
-------------------------------------

See mixed gametype võiks ka olla tõesti thumbs_up.gif
Mängisin mingit Rush serverit ja ikka jube jooksmine...
Samas mulle oli hämming, et sniper annab lagi puhul oluliselt parema tulemuse kui automaadiga ringi jooksmine. Istud künka otsas ja kõmmutad
tagasi üles
Xcater
HV kasutaja

sõnum 09.03.2010 13:39:50 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:

Samas mulle oli hämming, et sniper annab lagi puhul oluliselt parema tulemuse kui automaadiga ringi jooksmine. Istud künka otsas ja kõmmutad

Ise teen samamoodi, kui ping kõrgem on, eriti veel kui KÕU-d kasutan. Eile oli päris korralik üle pika aja mängida. Välja väga palju ei visanud. Hetkel 16-es rank.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
Killzone88
Kreisi kasutaja
Killzone88

sõnum 09.03.2010 13:39:52 vasta tsitaadiga

white kirjutas:
Mul naine mängib Heroes of Might and Magic III ... hmm
Mul ei olegi naist. icon_razz1.gif
Lol ProGames pani asjad kokku... Pärnus kaubamajaks.Sealt oleks ilusa mimmi saanud.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield: Bad Company 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 118, 119, 120 ... 290, 291, 292  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.