Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tonsor
Kreisi kasutaja

|
06.03.2010 01:36:15
|
|
|
veso kirjutas: |
Kek ei saanud üldsegi alguse wowistki ju |
kek tuli sellest, kui korealased üritasid starcraftis kirjutada lol.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
m1co
Piiratud kasutaja

|
06.03.2010 13:03:28
|
|
|
s4nder kirjutas: |
Tundub, et HoNis on inimesed väga kiired teisi idiootideks tembeldama. Eeldatakse, et kõik, ka noobid, teavad mängust kõike, teevad alati parimad valikud ja reageerivad igas situatsioonis õigesti. Vastasel korral on nad väärarenguga idioodid ja peaksid õppima elama (= HoNi mängima) või WoWi tagasi minema. Samuti on suuremale osale mäng justkui elu ja surma küsimus, kaotuse korral on nerdrage pea kindel nähtus ja süüdi on kõik teised. Päris humoorikas vaadata inimeste reaktsioone vahel. Kõigil on vaja midagi tõestada. Eks selline see PVP crowd olegi igas mängus.
Sõpradega mängimine aitab sellist draamat küll vältida, aga üsna ebastabiilseid isiksusi kohtab ikkagi pidevalt. Ma ise hakkan ajapikku single player mängude poole tagasi kalduma. |
Sa saad asjast nati valesti aru, see pole kogu community, ning osad inimesed tõesti väärivad sõimu;)
Näiteks, kui ma mängin uut kontot, millegi eksperimenteerimiseks, siis ma alustan jälle @ 1.5k ja pean mängima neid "noob" servereid, tavaliselt mind ei huvita nii madalal levelil üldse mida tiim teeb, sest ma olen lihtsalt ise kogemusega peajagu kõigist üle ja võit tuleb ikkagi.
KUID, on ka selliseid aegu, kus ma näen, et inimesed võtavad support herosid ja üritavad ja surevad aga hoiavad oma suu kinni ja ei lõuga "noob team omfg", siis ma üritan alati aidata neid mõne infojupiga kui nad seda tahavad vastu võtta. Ütleme nii, et newbiede vastu ei ole mul vähematki ja ma olen kindel, kellelgi kes on vähegi täiskavanud honi mängija saab aru, et inimene lihtsalt uus.
Aga on ka NOOBe (newbie ja noobi vahet võite googeldada), kes teevad asjad kõik valesti, mängivad terve elu nighthoundi, ostavad valed itemid ja siis kui sa neile ütled, et ära osta seda mõttetut itemit, või ära roni üksinda tiimi vastu kui neil on wardid, või et kasuta smoke bombi vms. Siis saad sellist sõimu, et tema on tegija ja kes mina olen teda õpetama jne. Ja siis feedeb vend terve mäng ja istub oma 2 killstealiga @ 2-10 vms. Tavaliselt ei viitsi ma neid sõimata ka, lihtsalt NEED inimesed ongi need keda mina pean väärakateks või lihtsalt lasteks, kes peaksid oma GTA/WoWi juurde jääma.
Ma ei salli HoNis inimesi, kes ei saa aru, et mängus on põhiline teamplay, mitte see, et sina koer said nüüd omale positiivse kdr, pfft, sellised inimesed ajavad närvi mustaks sellepärast, et sina raiskad oma RL aega ja tahavd mängu nautida, kuid keegi nagu nimelt keeraks sulle kotte taha koguaeg...
   |
4 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
hinrek
HV kasutaja
|
06.03.2010 13:07:14
|
|
|
jap suht saab sõimata. algul veits feedisin kuna ei osand väga. hetkel kdr 0.3 ja ikka sõimatakse edasi raske kdri uuesti ülesse saada.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
m1co
Piiratud kasutaja

|
06.03.2010 13:11:41
|
|
|
See on beeta, ignoreeri KDRi ja igast muud pahna, peaasi on see, et kui mängida meeldib, siis mängi vähemalt kõik herod paar korda läbi, enne kui mäng välja tuleb ja õpi baas-asjad selgeks. Kuigi ma saan aru, et ebameeldiv on mängida kui keegi koguaeg turjas elab, ma õnneks oma noobi-aegu ei mäleta, sest need jäid kuskile eelmise aasta juunisse ja pealegi siis olid kõik noobid:D Aga tee omale uus konto siis:P beta.heroesofnewerth.com, logi sisse, vajuta Invite tabi ja saada omale uus invite:P (Alles hiljuti tuli kõigile 3 invitet). Aga seda tee siis, kui mänguskill ikkagi arenenud ja oled kindel, et seekord tuleb parem kui 0.3kdr.
Kuigi jah, nagu sai mainitud, kdr ei loe midagi, asi lihtsalt selles, et siis oleks sul vast mugavam servereid leida, ei kickitaks nii palju jne. Kõige parem on vaadata Nigma videosid uTubest, ma õpetasin ka nendega sõbra mängima, baas-asjad ja rohkemgi saad selgeks, kui endal nupp nokib, siis oled juba peajagu neist 1.5k psr vendadest üle Ma ei näe veel ühtegi venda <1.6k mängudes kes anciente stackiks näiteks.
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stabby
Kreisi kasutaja
|
06.03.2010 23:23:38
|
|
|
Tõsi ta on jah, ise pole samuti näinud ühtegi kuni 1600 mängudes, kes anciente stackiks.
Kahju, et all random mänge pisut vähe on, võrreldes SD või AP-ga.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
hinrek
HV kasutaja
|
07.03.2010 11:49:24
|
|
|
m1co kirjutas: |
See on beeta, ignoreeri KDRi ja igast muud pahna, peaasi on see, et kui mängida meeldib, siis mängi vähemalt kõik herod paar korda läbi, enne kui mäng välja tuleb ja õpi baas-asjad selgeks. Kuigi ma saan aru, et ebameeldiv on mängida kui keegi koguaeg turjas elab, ma õnneks oma noobi-aegu ei mäleta, sest need jäid kuskile eelmise aasta juunisse ja pealegi siis olid kõik noobid:D Aga tee omale uus konto siis:P beta.heroesofnewerth.com, logi sisse, vajuta Invite tabi ja saada omale uus invite:P (Alles hiljuti tuli kõigile 3 invitet). Aga seda tee siis, kui mänguskill ikkagi arenenud ja oled kindel, et seekord tuleb parem kui 0.3kdr.
Kuigi jah, nagu sai mainitud, kdr ei loe midagi, asi lihtsalt selles, et siis oleks sul vast mugavam servereid leida, ei kickitaks nii palju jne. Kõige parem on vaadata Nigma videosid uTubest, ma õpetasin ka nendega sõbra mängima, baas-asjad ja rohkemgi saad selgeks, kui endal nupp nokib, siis oled juba peajagu neist 1.5k psr vendadest üle Ma ei näe veel ühtegi venda <1.6k mängudes kes anciente stackiks näiteks.  |
Tänud positiivse vastuse eest ja hakkan kohe neid Nigma videosi uurima.
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
m1co
Piiratud kasutaja

|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
outcast
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
1 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
m1co
Piiratud kasutaja

|
07.03.2010 14:57:45
|
|
|
HAHAHA, liiga fun:D
Sellepeale ma login kohe sisse ja teen ühe raundi pandaga:D
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
08.03.2010 11:47:28
|
|
|
Krt, see tunduks nagu japside probleem tegelikult, aga on võimalik, et koeral on sama probleem. Nimelt pole jaapani keeles "L" tähte olemas ja ilmselt ka nende klaviatuuridel seega, pole seda võimalust. Ma korea keelega pole kursis...
ps: resident evilis oli kurja korporatsiooni nimi: lalelilolu vms, mis on kõik need häälikud mida japsid hääldada ei saa. Samas nad ütlevad Li asemel R enamasti, nt lion on rion jne.
Tonsor kirjutas: |
veso kirjutas: |
Kek ei saanud üldsegi alguse wowistki ju |
kek tuli sellest, kui korealased üritasid starcraftis kirjutada lol. |
Mul oli mõte ka, peaks tegema HV HON teami äkki - what you?
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marx112
HV kasutaja
|
08.03.2010 14:55:02
|
|
|
Aeron kirjutas: |
Mul oli mõte ka, peaks tegema HV HON teami äkki - what you? |
Ma ammu räägin, suht siiber juba üksi mängimisest. Paneme clanni kokku ja pubstopime natuke Kuigi jah pean uue acci siis tegema, ma EM player
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stabby
Kreisi kasutaja
|
08.03.2010 17:51:48
|
|
|
Muidugi teeme klanni! HV tag jne
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
kunnar
Kreisi kasutaja

|
08.03.2010 19:16:55
|
|
|
ma võin ka käpp olla
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
93 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
08.03.2010 20:00:58
|
|
|
[HV] on siis nimi nagu ma aru saan. Kui keegi mind otsib taga, siis Lilleredel on mu alias
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marx112
HV kasutaja
|
08.03.2010 20:05:12
|
|
|
Pmst keegi võiks ära clanni teha ja siis öelda mis on clanni channel ja me tuleme sinna ja invited.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
m1co
Piiratud kasutaja

|
08.03.2010 21:12:01
|
|
|
Üks häääästi suur Eesti clan on HoNis suvalistest vendadest, nimi on Quad Damage, ehk QD. Näide klanni suurusest: Üks sõbranna tuli minu juurde soolaleivale ja tiris boyfriendi kaasa, kes tuli välja, et on mingi HoNi pelaja ja minuga samast clanist:D
Veel 1 kek video: http://www.youtube.com/watch?v=iQYkFVpqcXQ
tsitaat: |
Krt, see tunduks nagu japside probleem tegelikult, aga on võimalik, et koeral on sama probleem. Nimelt pole jaapani keeles "L" tähte olemas ja ilmselt ka nende klaviatuuridel seega, pole seda võimalust. Ma korea keelega pole kursis...
|
Nagu venelased panevad "))))" sest neil pole :
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mikkvirk
HV vaatleja
|
08.03.2010 21:26:44
|
|
|
Tahaks ka beta invite mu email ja msn on mikkvirk@hot.ee
m2ngin ise praegu priva aga tahaks ikka õiget m2ngida kuna priva on sitaks bugged
|
|
tagasi üles |
|
 |
m1co
Piiratud kasutaja

|
08.03.2010 21:53:54
|
|
|
Teinekord võiks ainult viisakamalt küsida, ehk siis kirjutada "Palun" ka kuskile
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mikkvirk
HV vaatleja
|
09.03.2010 10:22:08
|
|
|
Tervist jälle tahaks saada veel yhte beta key. See on minu sõbrale et me saaks koos pelada. Ette tänades Mihkel
Ta email on marek95@hot.ee
|
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
t2ring
Kreisi kasutaja

|
09.03.2010 15:39:24
|
|
|
Mikkvirk kirjutas: |
Tahaks ka beta invite mu email ja msn on mikkvirk@hot.ee
m2ngin ise praegu priva aga tahaks ikka õiget m2ngida kuna priva on sitaks bugged |
Tasuta mängul on veel minig pira versioon, what?
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
m1co
Piiratud kasutaja

|
09.03.2010 15:43:22
|
|
|
Kuna HoNil on suuremosa playerbase suht idikad, siis ma ei kujutaks ette veel priva servu mängijaid:O Maturity =<0
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mikkvirk
HV vaatleja
|
09.03.2010 16:20:47
|
|
|
Ma mängisin priva kuna ma ei leidnud beta key. Siis ütles sõber et siit foorumist v6ib otsida ja sain beta key. nüüd m2ngin õiget.
|
|
tagasi üles |
|
 |
asko002
HV vaatleja

|
09.03.2010 17:35:44
Beta Key |
|
|
Äkki saaks keegi mulle saata ka beta key ?
Tänud ette
rateimeb@hot.ee
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
m1co
Piiratud kasutaja

|
09.03.2010 17:43:12
Re: Beta Key |
|
|
asko002 kirjutas: |
Äkki saaks keegi mulle saata ka beta key ?
Tänud ette
rateimeb@hot.ee |
Ma hakkan kahtlustama, et 1 kasutaja üritab mitut keyd saada, kas siis endale uute kontode tarbeks või siis müüb nagu mõned, wowis neid kulla eest
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
|