Kõik kes aktiivselt mängivad online'is, võiks teineteist lisada.
Võiks teha mingisuguseid suuremaid mänge omavahel, oma nägudega.
Vahest on ka tore pingevabas õhkkonnas mängida.
Competitive online - Mulle endale meeldib Domination.
Lihtsalt omavahel lõbutsedes pole vahet, mis mäng.
Reede ja sisuliselt terve NV teeb eesti rahvaga PSN-is MW2-hte PSN siis EstonianBeast, lisage. kui täis on siis visake kiri postkasti. lisan teid. tavaliselt saab 5min 9 eestlast kokku et koos ground wari teha. muud mida mängime on CTF ja SND
eheh, eile mingi kolm korda vahetas hosti. Olen jälle hakand seda mängima, mõtlesin 70 ranki täis saaada ja korjan punkte. Täitsa pael kus mõnel ikka elu puudub. Avastasin sellise kihvti asja nagu kilp. Kohe hakkas mõni mees nutma et ta surma saab Teine kes on targem jookseb mulle selja taha ja äsab noaga Või siis näiteks olen ma tiimile suure heato teinud kui vastastiim tulistab mind ja minu tiim nokib nad maha. Ei saa aru nendest kes räägivad et kui sa AK47 ringi ei jookse siis oled camper või noob või misiganes. Eriti palju oli vist bad companys sellega probleeme et kellelegi ei meeldind pumbad. Et liiga kerge kille saada või midagi sellist. Et nagu kirjutagu developerile ja kaevaku sinna. Kui asi on mängus sees siis miks ma ei võiks seda kasutada? Iga mapi jaoks on võimalik valida vastav relv ju. Linnas nt ongi pumbaga väga hea ringi lasta. Võibolla ma ei olegi eriline spets ja ei saa automaadiga 25 killi mängu jooksul siis pole vaja kohe sõimama hakata. Sain isegi mingi hate kirja kellegi käest. Et noh tegelt kah, get a life, õudne asi mille pärast paanikasse sattuda Üldiselt kui näete kedagi kilbiga ringi tuiamas ja nimeks on (est) hiir21 siis ärge tehke must välja
jesus, sul veab et sulle saadakse hate kirju(isegi sooviks selliste peale mõnikord naerda), ma saan peaaegu igapäev Xboxi kirjakasti kirja kui ka voice maile, et kas tahaksin boostida ja 10th prestige saada. Vaikselt viskavad üle need boosterid, kuigi fun on neid killida free-for-allis.
ps3 sain ka mingeid spammi kirju vahest. et saada see kiri edasi 50 sõbrale ja saad tasuta 10 taala jne _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Eile oli mingi jama, ei ühendand ära mind mänguga, muudkui ootasin. Ja siis spawnis mu vastaste keskele kes jooksid lippu vallutama. Sain mitu head killi noaga ennem kui vennad aru said mis toimub
1.Crash - Best Call of Duty map ever , Period.
2.Overgrown - Hea kaart , lõbus seal Ump.45 Ringi lasta.
3.Bailout - 1 word - NoobTube
4.Storm - Väga hea map , kuid Bailout veits etem
5.Salvage - Probably kõige sitem map Mw2es , Scrapyard vbla hullem. _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.