Mutrivõtmega saab täitsa vabalt vaenlase sõdureid algosadeks lammutada, aga tanki koha pealt jään vastuse võlgu.
küljedest saab küll tanki lammutada mutrivõtmega
endal kah nüüd SP läbi, ei saa öelda kas BC1 oli parem sest ei meeldi joystickuga mängida FPS mänge ja jätsin seda pooleli. BC2 SP minu meelest on suht hea 7/10 ütleks et mõned kohad on ikka väärt mängimist.
Nüüd aga MP mängima, kes tahab lisage sõbrakasse kasutaja: ZiPS
viimati muutis zpsy 05.03.2010 13:26:07, muudetud 1 kord
tanki lammutatud sellega ja vägagi efektiivne on. paljud seda ei tea ja võib üllatusmoment sinu kasuks mängida. samas on nii lähedale märkamatult suht raske saada (vähegi oskaja tankijuhi juurde siis). isiklikult aegajalt kontrollin tankis oma ümbrust 3rd person view'ga.
isiklikult aegajalt kontrollin tankis oma ümbrust 3rd person view'ga.
Kusjuures ma varem kasutasin FPV'd pea alati, kuid nüüd olen enamuse ajast TPV's. Esiteks näed enda ümbrust, mis teeb C4 poiste elu raskemaks, teiseks on FoV laiem ja PoV kõrgem, mis tagab parema ülevaate lahinguväljast, kolmandaks on lihtsam sõita ja manööverada. Mõnikord kui on vaja väga täpselt sihtida, siis lähen FPV peale, kuid muidu alati TPV.
(Natuke palju lühendeid tuli. Seletuseks siis neile, kes ei tea: FPV - First Person View, TPV - Third Person View, FoV - Field of View, PoV - Point of View)
See ikka kuradi äge, et nii ea kui ubisoft aretavad oma digitaalse levitamise teenust lisaks d2d'le ja konkurentidele. BC2 puhul need digitaalse kliendi allalaadimise kiirused on super minu arust, võrreldes stiimiga. Kindlasti on ka kasutajaid, kes on stiimist kiirelt asju kätte saanud, aga nt gta 4 tuli mulle steamist mitu päeva valla. bc2 mõni tund.
panin EADM ist just bc2 tirima. 3.8 mega sekundis. ca 25-30 mindiga käes
siis nolifeb ka täna ikka korralikult _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Kui ma ei leia servereid siis kuidas ma connectin nendesse? gameserver.ini-sse ei osanud ka kuhugi seda ip'd pista. andke nõu, palun. _________________ unbef*ckliveable
Minu teada saab ka ju ingames favorited servereid lisada?
Seal peale serveri nime (paremal) on nagu mingi linnuke, sellel klõpsates hüppab lahti väike menüü, kus saab ka serverit favoriteks lisada (Vähemalt Betas oli nii)
Paljud teist muidu limited editioniga mängivad? On suur eelis alguses?
Ise ei mängi LE'ga, kuid enamik nendest lisadest saab ju juba mingi 10 tunnise mänguajaga lahti, nii et olgugi, et sul teiste level 1 vendade vastu on väike eelis, on serveris alati ka kõrgema level vendi, kellel kõik need asjad unlockitud.
eesti919 kirjutas:
Minu teada saab ka ju ingames favorited servereid lisada?
Seal peale serveri nime (paremal) on nagu mingi linnuke, sellel klõpsates hüppab lahti väike menüü, kus saab ka serverit favoriteks lisada (Vähemalt Betas oli nii)
Muidugi ei ole ma selles 100% kindel...
Mul see ei tööta. Jääb mõtlema sinna (lasin 30 minutit oodata, ikka ei lisanud ära). Betas töötas ilusasti.
BC2'es ei veaks "only air" mappi välja, kuna lennukeid pole. Ainult kopteritega oleks tiba igav.
Samas midagi sellist võiks olla, et on kaks üksteisest võrdlemisi kaugel asetsevat saart ja siis vaid paatide ning kopteritega saab ühelt teisele.
Ja siis juhtub selline asi: üks 10-aastane, nimega "1PWN_NOo8S", hüppab ainsasse kopterisse, lendab vastaste saarele, maandub, hüppab välja ja saab kohe esimeselt ettejuhtuvalt vastaselt kuuli pähe.
Seejärel võtavad vastased kopteri endale...
SP proovitud, tundub mitmete võimaluste poolest super. Samas külge jääb ikka konsooli taak - mitmed modelid on räigelt low quality.
AA+AF suht kasutu - mina üle 2+2 kasutamise mõtekust ei näinud. detailsust see ju juurde ei too.
Samas jookseb minu säästuarvutil väga hästi - 1280X1024 ilusti. (Sempron 140@def. + HD5750 512MB)
SP proovitud, tundub mitmete võimaluste poolest super. Samas külge jääb ikka konsooli taak - mitmed modelid on räigelt low quality.
AA+AF suht kasutu - mina üle 2+2 kasutamise mõtekust ei näinud. detailsust see ju juurde ei too.
Samas jookseb minu säästuarvutil väga hästi - 1280X1024 ilusti. (Sempron 140@def. + HD5750 512MB)
AA polegi ju detailsuse juurdetoomiseks mõeldud? Selleks on ikka muud settingud. AA "smoothinb" servi, et kõik nii sakiline ei oleks. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Kuskilt käis läbi ka jutt, et tapvat vahet pole, kuidas settinguid näpid. Võid tuima näoga põhja lükata ja ta kas jookseb või ei. Maha kruttimisest eriti kasu ei pidanud olema. (Ise nägin sarnast asja miski rallika puhul, mis aastake tagasi välja tuli. Minimum settingutega oli fps 20 kandis, kõik põhjas aga 100+. Kuidas see võimalik on, ei tea.)
BC2'es ei veaks "only air" mappi välja, kuna lennukeid pole. Ainult kopteritega oleks tiba igav.
Samas midagi sellist võiks olla, et on kaks üksteisest võrdlemisi kaugel asetsevat saart ja siis vaid paatide ning kopteritega saab ühelt teisele.
Ja siis juhtub selline asi: üks 10-aastane, nimega "1PWN_NOo8S", hüppab ainsasse kopterisse, lendab vastaste saarele, maandub, hüppab välja ja saab kohe esimeselt ettejuhtuvalt vastaselt kuuli pähe.
Seejärel võtavad vastased kopteri endale...
Keegi ei öelnud, et ainult 1 kopter peab olema mõlemal saarel. Mu point on selles, et taoline map oleks BC2'es teoreetiliselt tehtav, kuid sellised, kus ainult õhuvõitlus käib muutuks kiirelt väga igavaks, kuna piirduks vaid kopter vs kopter lahingutega.
Kuskilt käis läbi ka jutt, et tapvat vahet pole, kuidas settinguid näpid. Võid tuima näoga põhja lükata ja ta kas jookseb või ei. Maha kruttimisest eriti kasu ei pidanud olema. (Ise nägin sarnast asja miski rallika puhul, mis aastake tagasi välja tuli. Minimum settingutega oli fps 20 kandis, kõik põhjas aga 100+. Kuidas see võimalik on, ei tea.)
Olen kogenud taolist effekti nvidia 6600gt ja CS:S'iga. Kus low graafika peal oli fps madalam kui high peal.
Eks neid settinguid peab näppima ning testima-proovima ja leidma endale sobivad. Low peal näeb asi ikka päris õudne välja ja päris tihti on mingeid graafilisi erroreid mängus näha(majad vilguvad kuskil kus neid ei peaks üldse olema jne) _________________ http://nodejs.org/
esimese 3-4 tunniga peaaegu lvl4... et ma ei teagi kas on ikka leveldamine raskemaks tehtud, roundi jooksul 5k ümber punkte saada endiselt täiesti tavaline värk.
Sul on vist hea skill. Üle 1,5k väga roundi eest ei saa mina.
Lisaks on kohutavalt närvi ajanud see, et eile õhtul mängides vähemalt 3l korral kui läks knifemiseks, siis konkreetselt lõid vastasesse noa sisse, nii et isegi verd lendas, käis see hääl "slrups" ka ning vastane selle peale lihtsalt knifes hoopis mind ära.
Lisaks minu puhul teeb vist sihtimise keeruliseks logitech cordless wave, mis ei ole just suurem asi gamerkomplekt.
Ei tahaks uskuda, et arvuti taha mingi kommistuskivi jääb, kuna nii SP kui ka pilt ise MPs jookseb sujuvalt. Ajan hetkel siis selle kael asja, et DICE ise ütles: "we have problems, be patient"
Ja ülalmainitu ei ole mingi nerdrage, lihtsalt mainisin ära, et vb kellelgi veel sarnaseid muresid.
MP korvab kõik selle, mis SP'st puudu jäi. ( ehk siis MP on oossom )
kas EA store UK'st saab kohe mängima hakata? seal pre-orderit nagu näitab. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
esimese 3-4 tunniga peaaegu lvl4... et ma ei teagi kas on ikka leveldamine raskemaks tehtud, roundi jooksul 5k ümber punkte saada endiselt täiesti tavaline värk.
Sul on vist hea skill. Üle 1,5k väga roundi eest ei saa mina.
Pole heast skillist enam haisugi... kuidas ma saan 5k kanti? näiteks on q täht sõber, spotin koguaeg - kui vastane kutu saad kohe uuesti spottida jne.
Jägan ammot, medicu pakke, dartin tehnikat, teen objectiveid... üldiselt ei campi ja jooksen koguaeg ringi.
reconiga on jah 1500 kanti suht hea tulemus per round... just viimane mäng engineeriga oli 7k midagi.
"ima sniper ima sniper.. ima sniper... ima not supposed to go defuse - oh hai whats spotting?" mehed jah eriti kasulikud pole loodetavasti sa ei tundnud selles kirjelduses ennast ära
eriti tardid on need UAV lendurid kes ei tee mitte midagi muud kasulikku kui sõidavad end kuhugi surnuks... pigem kaugelt kasvõi ainult spottida oleks kah 999999x kasulikum kui niisama lolli mängida
viimati muutis ottf 05.03.2010 17:09:02, muudetud 2 korda
minu meelest on kõik LE'd pointles, aga miskipärast neid siiski ostetakse. seekord antakse sama raha eest mis tavaline, sulle kaasa 6 boonust mida saad day one kasutada. kõvasti üle keskmise väärtusega LE.
"ima sniper ima sniper.. ima sniper... ima not supposed to go defuse - oh hai whats spotting?" mehed jah eriti kasulikud pole loodetavasti sa ei tundnud selles kirjelduses ennast ära
Hehhe:D
ei mul on tegelt reconiga 0 punkti veel.
Jooksen assaultina ja engineerina ringi, tundub endiselt, et engineeri relv teeb rohkem dämmi kui xm8 näiteks.Aga jah, kui ees seisab vastane ja minu kõrval seisab kaks minu squadmate'i, siis vastane laseb alati mind ja alati laseb minu enne maha. Mul oleks nagu punane märk otsaees, et tapa just see vastane ära.
"q" täht on suht punane ikka koguaeg, kuid tihtipeale miskipärast ei spoti ta vastast ära, isegi siis kui sihin scopeiga peale, ei tule seda punast kolmnurka, siis elad selle q nupu otsas natukene kuni lõpuks mõikab.
endal ka käib näpp päästiku ja q peal vaheldumisi korraga, juba harjunud sellega bf2-st, samas oleks saanud spottimise veel lihtsamaks teha, kui juba sihin ja lasen vaenlast siis võiks autospot olla. Ja veel mõtlesin, et spottimine on ju teagelt reaalselt kellegi märkamine ja teada andmine omadele, seega ideaalis võiks jääda ikkagi mapile vaid märk mingiks ajaks, mitte liikuv märklaud.
viimati muutis MarekSäde 05.03.2010 17:24:03, muudetud 1 kord
Q ei olegi "insta spot", peale igast spotti on sellel mingi cooldown enne mida ei saa uuesti spottida. _________________ http://nodejs.org/
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.