Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mumbles
HV kasutaja

|
04.03.2010 09:52:50
Laptop ja aku |
|
|
Ostsin poest uue läptopi millele anti 3 aastat garantiid.
Nüüd pooleteise aasta möödudes on aku kutu ja vilgutab kord punast, kord sinist tuld.
Ehk nii kui aku tagant võtta on kutu. Tundub nagu ta ei laekski üldse.
Ise näppima ei hakanud ja viisin garantiisse, kus öeldi, akul on ainult aasta garantii.
Olen kuulnud tarbijakaitsest, et kõikidel asjadel peab olema 2 aastat garantiid.
Ja minu arvel ei olnud tooodud eraldi välja aastane aku garantii.
Tekib küsimus, kas on mul siis nüüd tervel läpakal koos akuga garantii 3 aastat,
või tõesti tuuakse välja, et akul aasta, kõvakettal nii palju, mäludel nii palju ???
Ometigi aku kasutamine oli korralik nagu igal teisel. Läpakas Dell Inspiron 1526.
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
04.03.2010 10:10:35
Re: Laptop ja aku |
|
|
Garantii on ikka pool aastat, 2 aastat on "pretensioonide esitamise aeg" (mida iganes see ka ei tähenda). Harv juhus kui keegi akule kolmeaastase garantii annab, sest vaid vähesed akud kestavad nii kaua.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mumbles
HV kasutaja

|
04.03.2010 10:26:36
|
|
Huvitab jah, et lähen ostan kasvõi autole uue aku ja saan pool aastat garantiid ?
Viimati kui ostsin sain 2 aastat, aga see muidugi autole mitte läpakale
A.S. kirjutas: |
Garantii on ikka pool aastat, 2 aastat on "pretensioonide esitamise aeg" (mida iganes see ka ei tähenda). Harv juhus kui keegi akule kolmeaastase garantii annab, sest vaid vähesed akud kestavad nii kaua.
|
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
04.03.2010 10:44:12
|
|
Kunagi anti ka autoakudele 6 kuud garantiid, aga konkurents pani asjad paika ja autoakud kestavad ka tavaliselt kauem kui läpakaakud.
Dell annab mõnede arvutite akudele ka tegelikult 2 aastat garantiid, uuri asja. Suvaline näide, Inspiration on paraku jah aasta (odavam arvuti saab ikka viletsama aku).
viimati muutis A.S. 04.03.2010 10:46:47, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
04.03.2010 10:44:23
|
|
|
Hetkel kirjutasin just enda aku asjus IT Gruppi ja nad ütlesid, et mu läpaka akul oli aasta garantiid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
cunthunter
Aeg maha 60
|
04.03.2010 22:14:18
|
|
|
mulle piisab kui läpaka aku peab maksimaalselt 10 minutit sest mul on kodus elekter ja aku laadija olemas
|
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
04.03.2010 22:16:15
|
|
|
cunthunter kirjutas: |
mulle piisab kui läpaka aku peab maksimaalselt 10 minutit sest mul on kodus elekter ja aku laadija olemas |
Selliseljuhul pole enam mõtet kasutada sõna "läpakas" sellel arvutil, kui seda kaasas ei saa kanda ja suvalises kohas sellega töötada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|