sai ka proovitud, suht jama on
menüüd on nõmedad ja korralikku wrc rallit polegi sees.
Mis wrc? Ära nüüd nii palju ka taha. See on ju labane joujouralli Panin täna tähele et kui sõidad lombist läbi siis ei juhtu midagi? Vett nagu lendab kaht lehte aga kuhu? Rehvid, auto pole märjad, vesi jääb lompi! Imelik värk
Menüü sakib (koos ego mootoriga) jah 60% ajast mäng mute peal. Ei saa süveneda 1 autoga ühele rallile. Täna siin homme seal.
Panin ka igavusest peale. Üldiselt automängud ei istu, samas see isegi kõlbas. Rallimäng ei ole, aga täitsa kena pildiga ja mõnus ajaviide kui väikestes doosides aeg-ajalt võtta. _________________ KASS
Dirt 1 oli kehv aga dirt 2 on veel hullem. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Ma pole küll selle mängu kohta pikemaid reviewsid lugenud, aga nii kui nägin Dave Mirra nime seal, siis menüüdesse jõudes meenusid kohe Tony Hawki ja Dave Mirra enda mängud. Selline ameerika lahe freestyle skeiter bmx-i meeste menüüd. Üldiselt on menüüd isegi loogilised, aga pärast igat sõitu peab mõtetult kaua kaamera tuppakolimist ootama.
Graafika on muidugi 5+. Saan oma 4870-ga kenasti FullHD resol kõik High-ks ja antialias samuti fulli.
Dirt1 ainuke hea asi oligi see püramiid. Juhitavus sama sitt, mingid mõttetud eventid.
Eks maitsed ole erinevad, aga minuarust on CMR seeria kõik eelnevad mängud paremad olnud kui mõlemad dirtid.
Mina ei ole Mirrade ega Hawkside mänge mänginud, ning miks nad peavad mingeid jalgrattureid või rulatajaid üldse rallimängu toppima?
Mina ei ole Mirrade ega Hawkside mänge mänginud, ning miks nad peavad mingeid jalgrattureid või rulatajaid üldse rallimängu toppima?
showbusiness - see ju jänkidemaa värk, tuld lendab ka kui läbi finishi sõidad, ja siis "üli lahedad" kommentaarid teiste sõitjate poolt.
paras crap, graafikal pole viga, DX11 on ka suht sama mis DX9. Kui siis veidi rohkem tee textuure esile toodud ja vesi veidi reaalsem.
colin mcrae 2 oli parim colin mcrae seeriast, aga richard burns rally on üleprahi. Huvitav kas sellele järge ei tehtagi? _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
Ric.Burns ise siirdus parematele jahimaadele, kahtlane, kas nimi taaselustatakse..
Ja jänkid ahju, need menüükommentaarid on veel eriti debiilsed. Esimeses dirtis (=prügi, ikkagi) ei saanud neid üldse väljalülitada.
"Dave and Tony's SuperAwesomBoomBangRallyGame for dumb yankistanians!"
Kas mõni hea inimene saaks jagada originaal dirt.exe faili patchimata mängust?
Lootsin, et pääsen plaadi sissetoppimisest, aga näedsa - crackitud exega mängule ju patchi peale panna ei saa. Plaadi pealt data2.cab'ist ka seda välja sikutama ei tahaks hakata.
Lootsin, et pääsen plaadi sissetoppimisest, aga näedsa - crackitud exega mängule ju patchi peale panna ei saa. Plaadi pealt data2.cab'ist ka seda välja sikutama ei tahaks hakata.
lase maha, pane peale uuesti tagasi _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
mul ka Logitech Wingman Formula Force GP rool..
aga krt ma ei saa seda toimima w7 all..
lugesin siin meeste õpetusi ka möned postitused varem, aga ei..
enne mängu alustamist on kombes, kalibreerimine ja asjad korralikult tehtud.
kui mängu sisse lähen, kaob roolilt force tagant ära ja optionsites ei leia rooli ka üles..
choose preset-i alla peaks valik tulema ? (mul seal ainult keyboard)
mul ka Logitech Wingman Formula Force GP rool..
aga krt ma ei saa seda toimima w7 all..
lugesin siin meeste õpetusi ka möned postitused varem, aga ei..
enne mängu alustamist on kombes, kalibreerimine ja asjad korralikult tehtud.
kui mängu sisse lähen, kaob roolilt force tagant ära ja optionsites ei leia rooli ka üles..
choose preset-i alla peaks valik tulema ? (mul seal ainult keyboard)
Teistes mängudes töötab ? Mul natukene vanem mudel Logi. Wingman Formula GP ja Win7'ga Grid ja Shift töötavad. Dirt2's ei jõudnud proovida.
Tegin pulli pärast enda sõidu replayst video. Youtube natukene aspect ratio keeras metsa ja fraps piiras kõvasti fpsi maha aga häda pole eriti midagi esimese testi kohta. Vaata 720p HD kvaliteediga.
Dirt 2 London track nighttime replay (PC)
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.