Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Crysis 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 151, 152, 153  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 01.03.2010 17:07:13 vasta tsitaadiga

margus645 kirjutas:
asi ei ole nägemises vaid minujaoks tõesti ei ole mingit erilist edasiminekut.kui sulle tundub,et on siis OK tore.

Lihtsalt et ma ei tea, et sellist asja oleks varem sellsel kujul mängudes kasutatud icon_rolleyes.gif
Usun et kui sa võrdleksin oma splinter celli vms ja selle pilte kõrvuti siis oleks ehk vahe tuntavam. Mälu petab, emotsioonid varasemast teevad pildi palju ilusamaks vanade asjade puhul, korduvalt mängude võrdlemises seda näinud icon_wink.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
margus645
HV veteran

sõnum 01.03.2010 17:29:46 vasta tsitaadiga

ei ma ei ütlegi,et edasiminekut ei ole.lihtsalt muljetavaldav on see ,et vanas pelas nagu splinter cell on niivõrd hästi varjud ja muu tehtud,et kannatab isegi uute peladega võrrelda.
Kommentaarid: 145 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 127
tagasi üles
aanz
HV kasutaja

sõnum 02.03.2010 02:22:14 vasta tsitaadiga

kas ma võin küsida, kuna sa seda splinter celli viimati mängisid?icon_biggrin.gif
isegi nii orki astunud, et tuli meelde üks mängitava graafikaga rallimäng aga, kui plaat käes ja mäng lahti siis alt+f4 ja uninstall:D

mälu petab väga hullult icon_lol.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 02.03.2010 08:33:26 vasta tsitaadiga

aanz kirjutas:
kas ma võin küsida, kuna sa seda splinter celli viimati mängisid?icon_biggrin.gif
isegi nii orki astunud, et tuli meelde üks mängitava graafikaga rallimäng aga, kui plaat käes ja mäng lahti siis alt+f4 ja uninstall:D

mälu petab väga hullult icon_lol.gif

Täpselt icon_smile.gif

tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 02.03.2010 12:59:22 vasta tsitaadiga

Tolle hetke emotsioon jääb meelde mis siis selle mänguga tekkis, võrreldes teoste mängudega kui too parem/ilusam oli, see mälupilt mis mul HL1st siiamaani on, mis sest et seda hiljem mängitud ka, on hoopis teione kui graafika tegelikult. Nii paljude teiste mängudegagi.
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 03.03.2010 16:05:55 vasta tsitaadiga

http://www.allgamesbeta.info/2010/03/crysis-2.html
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 03.03.2010 17:07:13 vasta tsitaadiga

ai kuram... imo tuleb sellest vägev mäng nende skriinide põhjal icon_razz.gif Isu ajas küll peale. Ja pohh see jungle-stuff... imo näeb väga kena linnamaastik välja thumbs_up.gif
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 03.03.2010 18:10:26 vasta tsitaadiga

linnadzungel icon_cool.gif
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 03.03.2010 18:46:26 vasta tsitaadiga

mulle meenutab see pildiseeria Freedom Fighters mängu
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
Totzzzz
HV kasutaja
Totzzzz

sõnum 03.03.2010 19:00:24 vasta tsitaadiga

No miks peab eeldatavasti hea mängu mingi sci-fi bullshitiga ära rikkuma ?
Ma kujutan ette kui paljud sellepärast mängu ostmata/proovimata jätavad.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 03.03.2010 19:25:23 vasta tsitaadiga

Totzzzz kirjutas:
No miks peab eeldatavasti hea mängu mingi sci-fi bullshitiga ära rikkuma ?
Ma kujutan ette kui paljud sellepärast mängu ostmata/proovimata jätavad.

See on nüüd täiesti isiklik vaatenurk asjale ja ausalt öeldes ei ole kuigi adekvaatne. Millesk sellist postitust üldse teha. icon_rolleyes.gif
SCI-FI on üks paljudest kirjanduslikest/mängulistest/filmilistest suundadest, see et sulle ei meeldi säärane asi ei tähenda et see BS on, pigem jätab see sinust väga ühekülgse ja kitsarinnalise inimesel mulje.
tagasi üles
Totzzzz
HV kasutaja
Totzzzz

sõnum 03.03.2010 19:42:49 vasta tsitaadiga

Ongi minu arvamus, aga ka paljude teiste arvamus. Minu arvates kahandab see nende müüginumbreid.
Aga noh mis tehtud see tehtud ja seda teed on juba mindud ning enam seda muuta ei saa. See, et mulle ulme ei meeldi
ei tee mind kitsarinnaliseks. Kindlasti proovin vaatamata sellele ka ise seda mängu ja üritan graafika ilu nautida (loodetavasti seda ikka jagub icon_smile.gif) Aga see on ka ainus põhjus miks teda proovida. Üleüldse on viimase aja mängud kõik sci-fi poole ära keeranud. Täitsa marru ajab, et neid normaalseid mänge kus tulnukad mööda tänavaid ringi ei hüppa aina vähemaks jääb.

Aga see on kõigest minu subjektiivne ja pealiskaudne arvamus ja parem oleks kui keegi seda ei kommenteeriks, muidu tõuseb jälle mingi sõda. Andke parem veel selliseid ilusaid pilte mängust kus ühtegi tulnukat näha pole thumbs_up.gif
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 03.03.2010 19:45:32 vasta tsitaadiga

ot:
Totzzzz kirjutas:
Ongi minu arvamus, aga ka paljude teiste arvamus. Minu arvates kahandab see nende müüginumbreid.
Aga noh mis tehtud see tehtud ja seda teed on juba mindud ning enam seda muuta ei saa. See, et mulle ulme ei meeldi
ei tee mind kitsarinnaliseks.

Selliselt sõnastatud kommentaari väljaütlemine jätab sellise kitsarinnalise inimese mulje, mitte see et sulle ei meeldiSCI-FI icon_wink.gif
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 03.03.2010 20:33:27 vasta tsitaadiga

Totzzzz, imo on just mõttetuid niisama inimeste killimise shuutereid jalaga segada. Sci-fi stuffi (korralikku) suht vähe imo icon_rolleyes.gif
tagasi üles
caarel123
HV veteran
caarel123

sõnum 03.03.2010 20:38:44 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

aga no lõpuks tuleb ka midagi sellist mis ainult intro videotes näidatakse icon_smile.gif

Bensiin
HV kasutaja

sõnum 03.03.2010 22:34:58 vasta tsitaadiga

Sci-fi annab rohkem võimalusi ja saab rohkem fantaasiat kasutada, tänapäevas olevates mängudes on samad relvad ja muud värgid, midagi uut tavaliselt ei leia...
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 03.03.2010 23:03:27 vasta tsitaadiga

Bensiin, no uut tegelikult leiab ikka... eriti just relvastuse koha pealt. Siiani on fps mängudes lihtsalt suht legendaarsed tavarelvad olnud. Ma ei tea kas oled näinud aga discovery pealt on mingi modern weapons saade... päris hullud ja ulmelised relvad on osad.
tagasi üles
Aah
Kreisi kasutaja
Aah

sõnum 03.03.2010 23:53:32 vasta tsitaadiga

CorsairX kirjutas:
Bensiin, no uut tegelikult leiab ikka... eriti just relvastuse koha pealt. Siiani on fps mängudes lihtsalt suht legendaarsed tavarelvad olnud. Ma ei tea kas oled näinud aga discovery pealt on mingi modern weapons saade... päris hullud ja ulmelised relvad on osad.

Huvitav jah et Sci-fiks peetakse alati tulnukaid vms. Samas satist (digiTV) vaatad ja imestad tänapäeva tehnikat ja relvastust. Juba aastaid pole neid mängudes näha. Iseasi kas need mängudega kokku sobivad. Iroonia on selles et viimases levelis saad über relva ja kaks laengut , pah-pah ja game over icon_lol.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 04.03.2010 00:01:28 vasta tsitaadiga

Aah kirjutas:
Iroonia on selles et viimases levelis saad über relva ja kaks laengut , pah-pah ja game over icon_lol.gif

Gameplay poolelt ei saa lihtsalt anda mängijale algusest peale mingit überrelva kätte limitless ammoga.Saad ilmselt isegi aru, et see tapaks mängulõbu ära icon_neutral.gif
Asi mis mind häirib tihtipeale on see kui keset mängu mingis X skriptitud kohas kaotad kõik relvad ja pead uuesti hakkama korjama icon_mad.gif .Crysises oli nii aga selle jaoks kasutasin "workaroundi" icon_lol.gif .Nimelt ühel levelil enne Core levelit kaotasid relvad.Seega ma viskasin kõik maha enne skriptitud kohta jõudmist ja pärast hüppasin mööda tellinguid ülesse tagasi ja sain kõik uuesti kätte icon_lol.gif .Ammot kahjuks kaotsin ikka kõvasti aga kogu see jutt juba veidi OT thumbs_up.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 04.03.2010 00:02:56 vasta tsitaadiga

DeTHiCa. kirjutas:
mulle meenutab see pildiseeria Freedom Fighters mängu
Endale meenus Fallout 3. Seal oli üks DLC, kus olid ka vahepeal mingid raudrüüdes vennad pooleldi hävitatud tänavate peal patrullimas. Kui selline graafika mängu tuleb, siis ei jõua küll release-i ära oodata icon_eek.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 04.03.2010 00:08:09 vasta tsitaadiga

Kardetavasti nii head graafikat me reaalajas nautida alguses ei saa icon_neutral.gif .Eriti just mida kõrgem reso ja kui veel AA kah otsa.
Või sai keegi Crysis 1 esimesel päeval mängida sellise kvaliteediga nagu promopildil? icon_biggrin.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.03.2010 00:11:07 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Kardetavasti nii head graafikat me reaalajas nautida alguses ei saa icon_neutral.gif .Eriti just mida kõrgem reso ja kui veel AA kah otsa.
Või sai keegi Crysis 1 esimesel päeval mängida sellise kvaliteediga nagu promopildil? icon_biggrin.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Mine tea, 6 tuumalised CPUd kohe uksetaga ja raudselt ATI jõuab ka veel mingi püssi valmis.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 04.03.2010 00:11:57 vasta tsitaadiga

sai küll aga slaidishowna ainult icon_razz.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 04.03.2010 00:16:43 vasta tsitaadiga

Keegi sellele ka ikka mõtleb, et linnamaastikul on tunduvalt vähem detaile mida gpu peab "töötlema" vs. crysise džungel? Pakun, et jookseb vägagi hästi ATI HD58**/5970 kaartidega icon_rolleyes.gif
tagasi üles
tumbuser
Kreisi kasutaja

sõnum 04.03.2010 13:53:21 vasta tsitaadiga

Totzzzz kirjutas:

Kelle paljude? Suhtarvud paluks, kes vastu kes poolt jne. Inimene, sa elad mullis.

Müüginumbreid kahandab see kui fantasy-ulme sugemeid ei ole. Top 3 mängud maailmas on ulme omad, filmid "Star Wars" "Lord of t Rings", "Avatar" omavad kõiki teisi edetabelites vaatajate arvu, teenistuse ja auhindadega, suurima netimängijate arvuga PC mängud sama asi, Hiinas ja Indias on top 3 mängud ainult fantasy/ulme, anglosaksi kultuuri maade 20 saj top 3 raamatutest kaks olid fantasy-ulme omad.

.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Crysis 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 151, 152, 153  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.