praegune kellaaeg 20.06.2025 01:18:57
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Aeron
HV Guru

|
03.03.2010 22:36:14
The file or directory is corrupted and unreadable |
|
|
Lugu siis selline, et Vista oli peal.
Lõin teise väikese parti.
Installisin XP.
Sain tööle dual booti, aga backup drive(E, hiljem D) oli ainult vista all ligipääsetav. XP all on error selline nagu pildil. Olen üritanud Acronisega asja parandada, aga seni tulutult. Mõte oleks partitsioon XP all ka tööle saada, sest vista võtsin maha...
ps: dual booti ajal alati käima pannes scannisid mõlemad osid E parti, aga erroreid ei leidnud. Vista all oli kõik nagu ok pärst, aga xp ei saanud ligi.
e: nüüd on jälle error the file or the directory is corrupted or unreadable
ee: checkdirsk mingeid erroreid ei leia või siis ei tee seda üldse (nt windowsis ei tee) - akronises tegin ära ja ei midagi.
eee: funny stuff, windowsi enda partition manager näitab, et ketas oleks nagu tühi..
eeee: ajulage on see, et ma seda ketast üldse ei näppinudki, C ja D'ga töötasin ,see ketas oli siis veel E.
Muutis: aeron 3-3-2010 kell 21:29
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|