Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ArvQ
HV Guru

|
28.02.2010 14:09:11
|
|
|
Ei tunne ennast eriti kolmeaastasena
Point on ikka, et see on midagi mis varem ei ole tavatarbijatele kättesaadav olnud. Parim mida tehnoloogia hetkel pakkuda suudab. Liikumistundlikud jms huinjamuina on juba ammu ära tüüdanud. Wii oli väga vinge asi koos om fit teemaga ja vaevalt, et Natal nüüd niiväga mõttetu saab olema oma hääle tundmise, asjade eristamise ning tracking süsteemiga. Pigem oskab seda hinnata vähe taibukam inimene kui kolmeaastane kes tahab lihtsalt Natali ees vehkida. Tundub suht ASIMO AI olevat Natalil
Mina isiklikult kasutasin wii pulti whiteboardi tegemisek ja mõtlesin ka seda headtracking asja proovida kuid ei näinud hetkel kasutusala tollel. Samamoodi loodan, et miski üli lahedat annab teha nataliga ja eriti veel kui omad HB konsooli. Aeg näitab. Mina ootan ja kihelen
Xboxi Live vision on suht ämber ja tollega ei saa midagi teha. Sony kaamera ja soft seni olnud vähe kõvem teema.
Mängude poole pealt olen muidu hetkel nõus, et tõesti ei ole midagi asjalikku tehtud
|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
28.02.2010 14:40:33
|
|
|
Labukana, EyePet PS3 peal ju töötab täitsa edukalt...
Eks arenguruumi on veel küllaga ja sõltub see ka paljustki arendajatest, kuidas nad asjaga "kaasa lähevad" - IMO nt. motion controller'it on ikkagi häbitult vähe "ära kasutatud" mängudes
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
0 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
Labukana
HV veteran

|
28.02.2010 15:13:37
|
|
|
beastbeats kirjutas: |
Labukana, EyePet PS3 peal ju töötab täitsa edukalt...
Eks arenguruumi on veel küllaga ja sõltub see ka paljustki arendajatest, kuidas nad asjaga "kaasa lähevad" - IMO nt. motion controller'it on ikkagi häbitult vähe "ära kasutatud" mängudes (n) |
no eyepet ei ole minu mõistes asjalik mäng kah, selliseid mänge ma kardan nendele uutele süsteemidele vorpima haktaksegi.
see pallipeksmise mäng ju töötab ka aga ei ole midagi sellist, millele ma oma aega kulutada viitsiksin :)
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
28.02.2010 15:30:08
|
|
|
tsitaat: |
no eyepet ei ole minu mõistes asjalik mäng kah, selliseid mänge ma kardan nendele uutele süsteemidele vorpima haktaksegi.
|
Labukana, see, kas on asjalik mäng või mitte, on juba teine teema. Fakt on see, et MS Natal ja PS3 Arc (see vist viimane nimi?) tahavad endale "tükki" Nintendo Wii turuosast - 21. sajand pole enam hardcore mängurite ajastu, kuna nn. tavamängijad toovad rohkem raha sisse...
|
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
01.03.2010 01:12:04
|
|
|
Infinite USB Memory
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
01.03.2010 01:23:50
|
|
|
Ok asja idee hea aga.... kas ma mitte juba praegu ei saa pilte ja videosi ja muusikat striimida?
Muidugi printer wirelessiks teha on kaval idee... aga kas ka tegelikult töötaks?
|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alvaaro
HV Guru

|
01.03.2010 19:01:29
|
|
|
Kus praegusel hetkel saaks HDMI kaabli kõige soodsamalt?
Euronicsist ikka 399.- ei hakka ju ostma ja välismaalt tellimine võtab liialt aega.
|
|
Kommentaarid: 216 loe/lisa |
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
01.03.2010 19:04:44
|
|
|
Alvaaro, oleneb kui pikka vaja on - nt. Oomipoes hakkavad hinnad alates 125.-eek...
|
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
xheix1712
HV Guru

|
01.03.2010 19:17:07
|
|
|
Alvaaro, mine Lõunakasse ja vaata tõesti kas Oomipoodi või Onoffi (sealt sain dvi kaabli nt. väga soodsalt).
|
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
   |
174 |
|
tagasi üles |
|
 |
MitchriX
HV kasutaja
|
01.03.2010 21:08:21
|
|
|
Kõik kaablid oomipoest ostnud. Ükski pole feilinud
Neil hinna ja kvaliteedi suhe ilusti paigas - tundub, et vist ise koha peal meisterdavad ja pakendavad osasid kaableid, et nii hea hinnaga suudavada pakkuda
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
4 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nihkel
HV vaatleja

|
02.03.2010 15:02:40
|
|
|
ma paneks siia oma mure kirja. siiani pole ükski eestikeelne foorum mind aidata suutnud ja väljamaakeelsed ei võta vaevaks vastata- ilmselt ka neil pole vastust
igastahes, oleks väga tänulik abi eest.
Mul on:
* wifi ruuter ( buffalo G54-midagi ), teeb wifit. töötab ideaalselt.
* macbook white, peal Snow Leopard 10.6.2. Ühendatud wifiga, töötab ideaalselt.
* xbox360, ühendatud võrgukaabliga wifiruuteri külge. ühendub internetti täiesti ideaalselt ja töötab onlainis nii, et mühiseb.
* connect360 ja Rivet programmide demod ( kuni mure lahendatud pole mõtet full versionit osta ). programmid ise töötavad täiesti kenasti - ei jookse kokku jne.
Mis on mure:
Kuivõrd nii Connect360 ja Rivet progede mõte on petta ära xbox arvama, et mac on tegelikult PC ning seeläbi näidata pakkuda võimalust striimida macist videot ja heli. Aga mul see nii ei ole.
Miskipärast ei suuda kumbki programm leida üles xboxi ( või siis xbox arvutit, kuidas soovite ). Ehk on viga selles, et mac ja xbox ei ole tegelikult samas võrgus, kuigi kogu terve loogika ütleb, et tegelikult see nii ju olla ei saa - on ju mõlemad ühendatud samasse masinasse - arvuti wifiruuterisse läbi raadiolainete ja xbox läbi võrgukaabli.
Selline mure tekkis mul kusjuures mingil hetkel - kas äkki konsoolisüsteemi uuendamisega või siis maci softi uuendamisega SL'i peale. Tean, et ( minu meelest ) täpselt samade sätetega on see asi mul kunagi toiminud. Aga kuhu toimimine kadus - ei tea.
Huvitav nüanss veel kogu selle asja juures: nii, kui ühendan oma arvuti kaabliga xboxi külge, leiab arvuti ( koos programmide connect360 ja/või rivet abiga ) üles konsooli ning striimimine alaku!
Samas pole viimatinimetatu kindlasti parim lahendus - tahaks ju nii, et ei peaks kogu aeg kaablitega jamama.
Noh, äärmisel juhul olen tõesti sunnitud leidma kuskilt sellise vahejunni, et saaksin xboxi viia kaks võrgukaablit ühe siis selleks, et oleks võrguühendus välismaailmaga, teise, et saaksin soovi korral arvuti hõlpsasti ühendada konsooli. Aga seda üliäärmisel juhul. Ehk on veel keegi, kes oskab aidata.
ja kui valesse kohta postitasin, siis paluks lahkesti õigesse kohta ümber tõsta.
Et siis, ässad. Tulistage mõtteid.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
raydnoper
HV kasutaja
|
02.03.2010 15:11:11
|
|
|
Nihkel, kahtlustan, et mul on täpselt sma konf. Ise kasutan TwonkyMedia nimelist tarkvara ja kõik töötab imeliselt.
Kas võib aga olla probleem,et Buffalo purgis on seatud piirang LAN ja Wireless võrkude vahelisele suhtlusele ? Endal oli sarnane probleem päris alguses, küll mitte xboxi vaid kaabli otsas oleva võrgukettaga...
Hetkel ise kodus ei ole, et konkreetset menüüvalikut wifipurgi konfist üles otsida... On sul originaalfirmware seal muidu ?
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nihkel
HV vaatleja

|
02.03.2010 15:14:59
|
|
|
raydnoper kirjutas: |
Nihkel, kahtlustan, et mul on täpselt sma konf. Ise kasutan TwonkyMedia nimelist tarkvara ja kõik töötab imeliselt.
Kas võib aga olla probleem,et Buffalo purgis on seatud piirang LAN ja Wireless võrkude vahelisele suhtlusele ? Endal oli sarnane probleem päris alguses, küll mitte xboxi vaid kaabli otsas oleva võrgukettaga...
Hetkel ise kodus ei ole, et konkreetset menüüvalikut wifipurgi konfist üles otsida... On sul originaalfirmware seal muidu ? |
olen ka selle twonky'ga proovinud. aga suuresti oskamatusest läks sellega asi mumeelest veel õnnetumaks
Buffalo masinal peal jah, originaal FW. ehk kunagi uuendatud, ei tea. aga originaal küll. pole ka hetkel kodus, et vaadata, kuidas LAN ja Wireless omavahel suhtlema on pandud. aga no ma ei mäleta küll, et ma seal midagi timminud oleksin.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
MitchriX
HV kasutaja
|
02.03.2010 15:43:20
|
|
|
Nihkel kirjutas: |
Miskipärast ei suuda kumbki programm leida üles xboxi ( või siis xbox arvutit, kuidas soovite ). Ehk on viga selles, et mac ja xbox ei ole tegelikult samas võrgus, kuigi kogu terve loogika ütleb, et tegelikult see nii ju olla ei saa - on ju mõlemad ühendatud samasse masinasse - arvuti wifiruuterisse läbi raadiolainete ja xbox läbi võrgukaabli. |
Võrdle Xkasti ja MAC'i võrgusettinguid - subnet mask peab neil kindlalt sama olema.
Checki, kas need MAC'i programmid kasutavad UPnP (universal plug and play) optsioone ja tee kindlaks, et see ka ruuteris oleks enabled
...
Võibolla tõesti tegu imeliku firmware update'ga ruuteris ja võid mingeid rollback'e teha või viimase uuesti üle installida - just in case
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
PeZ
HV veteran
|
02.03.2010 20:35:41
|
|
|
kuulge, rääkige parem mis värk on et mul box ennast restardib kui HDMIga järgi on ja korraks kanalit vahetada?
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
S.I.L.L.U
HV veteran

|
02.03.2010 20:45:53
|
|
|
PeZ kirjutas: |
kuulge, rääkige parem mis värk on et mul box ennast restardib kui HDMIga järgi on ja korraks kanalit vahetada? |
Kuna kui sa signaali katkestad ja pärast tagasi paned siis teeb box resa, et uuesti signaal kätte saada.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
ex6
Kreisi kasutaja

|
02.03.2010 20:59:50
|
|
|
S.I.L.L.U kirjutas: |
PeZ kirjutas: |
kuulge, rääkige parem mis värk on et mul box ennast restardib kui HDMIga järgi on ja korraks kanalit vahetada? |
Kuna kui sa signaali katkestad ja pärast tagasi paned siis teeb box resa, et uuesti signaal kätte saada. |
Odooot... miks peaks Xbox ennast restartima, kui sa telekas kanalit vahetad??????? See küll normaalne pole ju.
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
PeZ
HV veteran
|
02.03.2010 21:03:41
|
|
|
mu meelest ka mitte
eriline lollus - kuidas lahti saab?
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
ex6
Kreisi kasutaja

|
02.03.2010 21:12:41
|
|
|
Noh klassikaline troubleshooting on selline.
1) proovi sama telekas / sama kaabel / teine xbox
2) proovi sama telekas / teine kaabel / sama xbox
3) proovi teine telekas / sama kaabel / sama xbox
siis saad teada, kas viga telekas, kaablis või konsoolis...
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
02.03.2010 22:03:01
|
|
|
Mul monitori taga oli sama teema videosisendi vahetamisel kui analoog audiot kasutasin (HD-kaabli korpus lõhutud ja HDMI kaabliga samal ajal konsooli taha ühendatud)
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=344586
tsitaat: |
I"ll wager that most of you are using a butchered component cable to provide optical / coax audio as well as the HDMI Video output.
When you change channel, it loses the HDCP handshake, the 360 realises that it has a component cable plugged in, and so reboots to use that as video out instead of HDMI.
To stop this happening, crack open the metal shielding on the component lead where the cables are soldered to the AV connector and cut the one black wire that loops back on itself. Fold all the metal shielding back over the mess of cables and wrap it all in electrical tape.
Problem solved. |
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
03.03.2010 01:00:01
|
|
|
Final Fantasy XIII väljas põhimõtteliselt, 3DVD-d
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
03.03.2010 01:03:01
|
|
|
PlatoonSgtElias, 9. märts tuleb välja. see, et ta 3 DVD peal on, on juba vana uudis...
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
DumptyLook
HV vaatleja

|
03.03.2010 22:57:09
|
|
|
Kas keegi teab kedagi kellel on 48h XBL koodi? Sain just forza 3 ja tahaks väga mängida
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stig
HV kasutaja
|
03.03.2010 23:15:38
|
|
|
sõber pakkus mulle mingit koodi võin küsida.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaalu8
HV kasutaja
|
03.03.2010 23:25:19
|
|
|
Kas on veel mõtet sellist konsooli osta või jääb x720 vms ootama?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|