BETA-s näitas ilusti kui käivitasid mängu "Run as administrator".
Sai porte avatud ja "Run as administrator" proovitud, ei aindand midagi.
Ses mõts see ping savi, et nagunii saab mingid servud välja valitud, kus stabiilselt mängida ja kus ei ole lagi. Lihtsalt asi võiks toimida, kuna teistel MP mängudel kõik toimib.
Kas keegi siit tellitud mängu ka juba kätte on saanud? Või on midagi teada, millal saadavad?
euros on reliis 5 märts!
endal on raha maha läinud ja mäng pakkimisse saadetud.
sama siin
arvestades postile kuluvat aega, saan kätte mõni päev peale mängu ametlikku kuupäeva
aga arvestades hinda, pole paha _________________
Siin peaks juba selgelt politsei sekkuma.
Battlefield Eesti 32 slot Ranked server on üleval, aadress: 84.16.228.215:10030, serveri nimi: TNT and EST Ranked server
Asub Frankfurtis, hetkel jookseb Conquest modes Panama Canal, Laguna Alta, Atacama Desert, White Pass ja Laguna Presa.
viimati muutis Maxxxim 02.03.2010 11:40:50, muudetud 1 kord
Battlefield Eesti 32 slot Ranked server on üleval, aadress: 84.16.228.215:10030
Asub Frankfurtis, hetkel jookseb Conquest modes Panama Canal, Laguna Alta, Atacama Desert, White Pass ja Laguna Presa.
Kas keegi siit tellitud mängu ka juba kätte on saanud? Või on midagi teada, millal saadavad?
euros on reliis 5 märts!
endal on raha maha läinud ja mäng pakkimisse saadetud.
Mul on kirjas see text juba pikemat aega.....
tsitaat:
HELD (Awaiting authorisation, no further action needed.)
EDIT:Order status log
02/03/2010 Your credit/ debit card has been authorised and your order is now being released for packing.
Funds will not be debited until your order is shipped.
Bad Company 1st day patch..
tsitaat:
It's slightly less than 300MB in size. Assorted fixes, some perf improvements, fov controllable via Settings.ini (fov=55 default I think) and um some other things. More info later. the patch, theres no patch notes but from what this is what i know is or is supposed to be in the patch,
300mbs
FOV
Mouse Tweakd
Dual Core Optimisations
2 maps
Mis FOV on kõige parem FULL HD monitirile? 1920x1080
viimati muutis Killzone88 02.03.2010 12:12:57, muudetud 2 korda
Killzone88, varu kannatust.
neil on neid preordereid seal väga palju. tõenäoliselt tehakse neid tellimise kuupäeva alusel. minu novembri preorder on juba välja saadetud. teise tegin 20.02 ja see veel ootab pangast kinnitust. sinu 28.02 võib veel päris kaua aega võtta ja jõuab vast täna õhtupoole väljasaatmiseni.
Kas keegi teab kas nii saab : mul on mäng allalaaditud teate küll kust kohast, aga mul pole veel installitud ning tahaksin osta cd key, aga ma ei tea kas nii saab, et ma lisan selle ostetud cd key ja siiis saan legaalselt mängija? või pean uuesti selle 5gb õigest kohast alla laadima?
Kas keegi teab kas nii saab : mul on mäng allalaaditud teate küll kust kohast, aga mul pole veel installitud ning tahaksin osta cd key, aga ma ei tea kas nii saab, et ma lisan selle ostetud cd key ja siiis saan legaalselt mängija? või pean uuesti selle 5gb õigest kohast alla laadima?
Jepp vahet pole kust laed... paned org cd-key ja "let the party start"
EDit: 02/03/2010 Your order is currently being picked and packed. Päka-pikud.
viimati muutis Killzone88 02.03.2010 13:26:04, muudetud 2 korda
Ma pole ikka veel aru saanud, mis see VIP kood annab?
EDIT: Killzone88 teatas eile, et raha pole veel võetud.
VIP codes are included in the box for all new purchases. Players that buy used versions and don't have a code can purchase one via the in-game store for $15. PC players will get the content as a game update. _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
Ma pole ikka veel aru saanud, mis see VIP kood annab?
EDIT: Killzone88 teatas eile, et raha pole veel võetud.
VIP codes are included in the box for all new purchases. Players that buy used versions and don't have a code can purchase one via the in-game store for $15. PC players will get the content as a game update.
Ja ka mõned edaspidised dlc saab sellega mis nagu aru sain tulevad lähipäevadel.
Heh, just pragu tuli meelde, et paljud tegid ju mingi Rootsi poe kaudu omale tellimusi, varsti peaksid need vist sinna kohale jõudma.
varsti tuleb raudselt uudistesse, et: "Alev Strömid põhjustasid Rootsi arvutimängukaupluse pankroti"
Heh, just pragu tuli meelde, et paljud tegid ju mingi Rootsi poe kaudu omale tellimusi, varsti peaksid need vist sinna kohale jõudma.
varsti tuleb raudselt uudistesse, et: "Alev Strömid põhjustasid Rootsi arvutimängukaupluse pankroti"
Irwens...
Ma miskipärast arvan, et reaalselt on need neil juba kohal
Ehk siis vartsi tuleb räme Discount ilmselt Swennsonite maal, BFBC2 Limited Edition 1SEK
Battlefield Eesti 32 slot Ranked server on üleval, aadress: 84.16.228.215:10030, serveri nimi: TNT and EST Ranked server
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.