praegune kellaaeg 22.06.2025 22:39:33
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
insche
HV vaatleja
|
28.02.2010 17:50:04
Asus X50N 64bit Windows 7 draiverid |
|
|
Tere,
probleem siis nimetatud sülearvuti draiveritega - nimelt ei leia ma mitte kusagilt õiget graafikadraiverit. 1024x768 reso on aga widescreeniga suht totter. Veel on Device manageris mingisugune Unknown device ja coprocessor, mille draiverid puudu. Asus.com ei aita, seal on draivereid ainult XP-le ja Vista 32bit-ile. Oskab keegi siit midagi soovitada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
aldios
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
insche
HV vaatleja
|
01.03.2010 23:58:17
|
|
|
Tänud, graafikadraiverist sain nüüd jagu.
Siiski on Device manageris mingi Unknown device - kust k*rat ma pean nüüd teadma, mis mul puudu on? Kas on mingit softi, mis ära oskaks arvata, misasi see tundmatuke olla võiks?
Enne oli mul see tasuta windows 7 32bit versioon, seal sain originaalplaadil olevate draiveritega kõigest jagu, nüüd on üks tundmatu liblikas jäänud...
|
|
tagasi üles |
|
 |
aldios
HV kasutaja

|
02.03.2010 04:11:50
|
|
|
Muidu mul endalgi kolm seda kollast märki üks neist sinihambaga seotud aga selle puudumine pole veel tööd seganud , kui sul kõik toimib (heli,mikrofon,veebikaamera,hiir oskab kerida ja liigutada end,
fax-i modemi kaabliauk,fn+f*nupud ,kaabliga ja traadita nettus rohkem nagu vist tal küljes ,sees väga pole miskit .
Kui soovi võid ju everestiga uuridamis tal kõhus on trial versioon vist kõike ei anna aga midagi siiski http://www.lavalys.com/products.php?ps=UE&page=48&dlid=35&lang=en
|
|
tagasi üles |
|
 |
cunthunter
Aeg maha 60
|
04.03.2010 22:19:22
|
|
|
see sul on mingi mõttetu asja mõttetu draiver mis puudu on,ära raiska aega selle jama otsimisele kui sul arvutis kõik vajalik töötab,mu aspirel oli poest ostes vista peal ja kui w7 installisin siis osad asjad lihtslt ei tööta enam bluetoothi,mingi power säästja,acer back up manager ja see puutetundlik häälenupp ja mul pole neid vidinaid nagunii vaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|