praegune kellaaeg 18.06.2025 09:26:10
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kurask
Kreisi kasutaja

|
09.02.2010 15:52:03
|
|
|
calide puhul ei ole uskumatu midagi, kõik on väga ilusti selgitatav (terminal cal vs server cal check ja 2000/2008 cal vs 2003 cal check),
a mul on hetkel kohv joomata ja pole isu jahvatada veel- kui su huvi pole veel rahuldatud siis maini midagi><
|
|
tagasi üles |
|
 |
Angrist
HV kasutaja
|
15.02.2010 01:08:22
|
|
|
Klassika Mitu inimest mahub autosse ?
slack, microsofti tooted üldjuhul toimivad nii nigu teooria ka ette näeb.
litsentseerimine on simple. Iga AD konto jaoks mida sa teed pead ostma litsensti, iga Exchange meilboxi jaoks pead sa ostma litsentsi, iga RDP (terminal serveri kasutaja) kohta pead sa ostma litsentsi, iga Outlooki kasutaja kohta pead sa ostama litsentsi , iga SQL kasutaja kohta pead sa ostma litsentsi jne. SBS pakib neid litsentse ühe hea hunniku ühte pakki kokku aga jah kasutajate piirang 75 userit on peal, ning sa ei saa SBS puhul panna kahte serverit ühte Domaini (Member serveriks saab tegelikult, aga 2DC ei saa.) jne piiranguid on teisigi.
See et sul õnnestub need asjad käima saada kuidagi teisiti, on sinu enda business (loe piraatlus), mitte microsofti Bugi või Feature.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kurask
Kreisi kasutaja

|
15.02.2010 01:40:02
|
|
|
Angrist kirjutas: |
See et sul õnnestub need asjad käima saada kuidagi teisiti, on sinu enda business (loe piraatlus), mitte microsofti Bugi või Feature. |
Võib küll nii öelda jah, a osaliselt võib lugeda featuuri alla seda, et terminal cali olemasolu kontrollib 2003 server (uus 2008 ja vana 2000 ei tee seda- see jutt on m$ töötaja poolt kinnitatud) ning kindlasti ei kontrollita seda nn server CALi ehk näiteks vastu failiserverit AD kasutajat ei kontrollita ka 2003s (see jutt ei ole kinnitatud, tehke loomkatseid).
Siis veel kommenteeriks, et minu meelest M$ ei pea arvet selle üle mitu konkreetset kasutajat sa sinna ADsse teed, tema peab arvet ühenduste üle st CALide eest maksad siis kui keegi/miski (user v device) seda reaalselt kasutab/kasutas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Angrist
HV kasutaja
|
15.02.2010 19:25:33
|
|
|
kurask kirjutas: |
Angrist kirjutas: |
See et sul õnnestub need asjad käima saada kuidagi teisiti, on sinu enda business (loe piraatlus), mitte microsofti Bugi või Feature. |
Võib küll nii öelda jah, a osaliselt võib lugeda featuuri alla seda, et terminal cali olemasolu kontrollib 2003 server (uus 2008 ja vana 2000 ei tee seda- see jutt on m$ töötaja poolt kinnitatud) ning kindlasti ei kontrollita seda nn server CALi ehk näiteks vastu failiserverit AD kasutajat ei kontrollita ka 2003s (see jutt ei ole kinnitatud, tehke loomkatseid).
Siis veel kommenteeriks, et minu meelest M$ ei pea arvet selle üle mitu konkreetset kasutajat sa sinna ADsse teed, tema peab arvet ühenduste üle st CALide eest maksad siis kui keegi/miski (user v device) seda reaalselt kasutab/kasutas. |
Täpselt nii, sinu enda asi on oma userite üle arvet pidada ja vastavalt sellele ka MS-ile maksta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
slack
HV veteran

|
28.02.2010 13:39:17
|
|
|
Hetkel huvi rahuldatud.
Antud olemasoleva serveri peale seda mida mõtlesin püsti panna ei saa.
Tänud rahvale kes juhtis mu tähelepanu CAL'de teemale, olen nüüd taas teadlikum.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|