|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Jerry
4K külmavana

|
26.02.2010 23:34:46
|
|
|
mis saab olla parem, kui kaerahelbepuder hommikul
_________________ Kes meie maale tulnud on ja kellel siin ei meeldi –
me rajad lahkelt lahti on, las minna, kui ei meeldi /Hando Runnel
Ellu jääb see, kes oskab oma kätega midagi valmis teha |
|
| Kommentaarid: 135 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oliverk
HV veteran
|
26.02.2010 23:37:07
|
|
|
| Jerry kirjutas: |
mis saab olla parem, kui kaerahelbepuder hommikul  |
Hessi megaeine.
|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jerry
4K külmavana

|
26.02.2010 23:39:12
|
|
|
see ju ei toida
|
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MelesMeles
HV Guru
|
26.02.2010 23:39:50
|
|
|
kaerahelbepuder õhtul
_________________ Allkiri |
|
| Kommentaarid: 268 loe/lisa |
   |
194 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
26.02.2010 23:41:02
|
|
|
kaerahelbepuder nisukliidega Nordicu oma. da best.
viimati muutis SKG 26.02.2010 23:45:15, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pacho
HV veteran

|
26.02.2010 23:41:28
|
|
|
Tapeediliim?
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lexo
HV kasutaja

|
27.02.2010 00:09:36
|
|
|
E-ainetest:
1xx - värvained. Soovitatav vältida, kõige mittevajalikumad asjad mida toidule lisada.
2xx - säilitusained. Ideaalis üldjuhul samuti mittesoovitatavad, samas mõnedes toiduainetes (nt veinis) vajalikud. Mõni on ohutu, mõni on puhas mürk!
3xx ja 4xx ja suuremad - pmst emulgaatorid-stabilisaatorid-regulaatorid, paksendajad, maitseparandajad jms. Ilma nendeta oleks enamik müüdavaid toite väga eemaletõukavad, mitte-säilivad ja raskesti tarbitavad. Jällegi, enamik on ohutud aga leidub erandeid.
Nagu kõigi ainetega on ületarbimine kahjulik, samas tõepoolest iga E-aine tarbimine pole toiduainetööstuse salavandenõu pahaaimamatuid tarbijaid aeglaselt tappa.
viimati muutis lexo 27.02.2010 01:45:51, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
27.02.2010 00:13:21
|
|
|
lexo, suured tänud teabe eest
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pacho
HV veteran

|
27.02.2010 00:21:47
|
|
|
| BBC dokumetaalis "Should I Worry About...?" on üks osa e-ainetest. Ka seal põhjendatakse kasutamist tarbijate eelistustega. Süüd ei saa veeretadada otseselt kellegi kaela, vaid tuleb ise peeglisse vaadata. Poes tõuseb käsi võtma ikka ilusat sügavpunast maasikamoosi, mitte oranžikat ollust mida vanaema tegi. Kusjuures viimasel võib maitse parem olla.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sorts
Kreisi kasutaja

|
27.02.2010 00:40:54
|
|
|
Paljud tootjad on kavalad, et ei kirjuta etiketile E aineid koodina, vaid pika nimega. Vaatadki, et E-si pole, aga tegelikult kõik sees.
_________________ kui auto varuosi (või küttepuid) vaja siis küsige julgesti. |
|
| Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jerry
4K külmavana

|
27.02.2010 01:39:06
|
|
|
| SKG kirjutas: |
kaerahelbepuder nisukliidega Nordicu oma. da best.
 |
vale vastus
mehe hommikune toit on liha - linnavurlesid ei arvesta aga pudrust ei ütle ka ära
|
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MelesMeles
HV Guru
|
27.02.2010 01:48:01
|
|
|
Eilsed söömised:
Hommik ja ooted: Neljaviljapuder + tuunikalakonserv
Kohvi
Must tee
Lõuna: 2 praemuna. Salvesti hernesupp, ning sellesse segatud tuunikalakonserv koos külmutatud aedviljadega. Nämm.
Tass rohelist teed
Enne õhtust trenni paar võileiba, porgandeid, tass kohvi.
Õhtu: Kõige kättesaadavagamaitsestatud praetud seahakkliha + keedukartulid
Kaks tassi musta teed
Kohe kodujuust hapukoorega, ja tuttu.
Kofeiini tarbimist peaks taas piirama hakkama
|
   |
194 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lexo
HV kasutaja

|
27.02.2010 01:48:51
|
|
|
| sorts kirjutas: |
| Paljud tootjad on kavalad, et ei kirjuta etiketile E aineid koodina, vaid pika nimega. Vaatadki, et E-si pole, aga tegelikult kõik sees. |
Just nimelt. Näitks säilitusaine naatriumbensonaat (E211) on küll selline, millest oleks igal juhul parem eemale hoida.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
geisha
HV vaatleja

|
27.02.2010 11:39:07
|
|
|
Te olete tublid, mina olen inimene, kes putru ei söö- no ei maitse need pudrud. Jogurtitega olen sama vaenuline, kuigi viimaseid olen vahest harva söönud (actimelli joogijogurtit väikestes topsides). Need aitavad mu köhuvalu vastu.
_________________ Kajakad ja vobla  |
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
27.02.2010 11:49:28
|
|
|
| Leib, suhkruta must tee ja keedumuna.
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
27.02.2010 11:49:37
|
|
|
Üle pika aja tarbin Earl Gray teed piimaga , viimased mitu nädalat puhtalt rohelise tee peal olnud .
Putru söön haruharva ja jogurteid veel harvemini .
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
27.02.2010 12:08:17
|
|
|
| pacho kirjutas: |
| BBC dokumetaalis "Should I Worry About...?" on üks osa e-ainetest. Ka seal põhjendatakse kasutamist tarbijate eelistustega. Süüd ei saa veeretadada otseselt kellegi kaela, vaid tuleb ise peeglisse vaadata. Poes tõuseb käsi võtma ikka ilusat sügavpunast maasikamoosi, mitte oranžikat ollust mida vanaema tegi. Kusjuures viimasel võib maitse parem olla. |
Niiet mõelge, iga Teie ost on poolt- või vastuhääl eelistustele, tootjatele, kauba kvaliteedile.
Kui tarbimise trend muutub rohkem nn. "looduslike" toodete poole, tuleb ka tootjatel ostlejatele järgneda. Kuigi südame ajab pahaks, kuidas midagi nii elementaarselt loomulikku on saanud müügiartikliks. Looduslikkus, puhtus ja naturaalsus peaks olema elementaarne, mitte müüdav väärtus
Minul on suht raske omale laia valikuga söögipoolist kauplusest leida. Õnneks puhtaid jahutooteid, nagu leib, sai ja pasta, veel on, kuid vabrikuvorstiga on kehvad lood - seda söön vaid kodutehtut. Palju asju on tulnud menüüst välja visata ja eelkõige on kahju maiustustest, mis tõesti on ilusad kirevad ning ajavad suu veele.
Raha läheb küll "puhaste" toiduainete peale rohkem, kuid see eest ma loodan vanemas eas vähemate tüsistustega elada kui teised.
Kui mõelda, siis minu menüü koosnebki vast värskest lihast, aedviljadest (vanavanemate maa pealt), saiast-leivast ja ökoloogilistest küpsistest/šokolaadidest-muudest maiustustest ning teest. Kurgid, moosid, kartul jm tuleb maalt - munad kaasa arvatud. Piima peab poest ostma, sest seda on kauge tuua. Igasugused poesalatid, vorstid, viinerid, jogurtid jm poeletil leiduvad piimatooted on minu jaoks no-go.
|
|
| Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
27.02.2010 12:29:37
|
|
|
ma olen putru hommikuks söönud alla 10 korra terve elu jooksul (titeiga v.a.) ja pooled nendest haruldastest juhtumitest on seotud Kanada sugulaste külaskäikudega - neil on nii kombeks ja puht kohusetundest olen kaasa läinud
_________________ nooope! |
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
27.02.2010 12:49:43
|
|
|
| MarioA. kirjutas: |
| BBC dokumetaalis "Should I Worry About...?" on üks osa e-ainetest. Ka seal põhjendatakse kasutamist tarbijate eelistustega. Süüd ei saa veeretadada otseselt kellegi kaela, vaid tuleb ise peeglisse vaadata. Poes tõuseb käsi võtma ikka ilusat sügavpunast maasikamoosi, mitte oranžikat ollust mida vanaema tegi. Kusjuures viimasel võib maitse parem olla. |
Niiet mõelge, iga Teie ost on poolt- või vastuhääl eelistustele, tootjatele, kauba kvaliteedile.
Kui tarbimise trend muutub rohkem nn. "looduslike" toodete poole, tuleb ka tootjatel ostlejatele järgneda. Kuigi südame ajab pahaks, kuidas midagi nii elementaarselt loomulikku on saanud müügiartikliks. Looduslikkus, puhtus ja naturaalsus peaks olema elementaarne, mitte müüdav väärtus
Minul on suht raske omale laia valikuga söögipoolist kauplusest leida. Õnneks puhtaid jahutooteid, nagu leib, sai ja pasta, veel on, kuid vabrikuvorstiga on kehvad lood - seda söön vaid kodutehtut. Palju asju on tulnud menüüst välja visata ja eelkõige on kahju maiustustest, mis tõesti on ilusad kirevad ning ajavad suu veele.
Raha läheb küll "puhaste" toiduainete peale rohkem, kuid see eest ma loodan vanemas eas vähemate tüsistustega elada kui teised.
Kui mõelda, siis minu menüü koosnebki vast värskest lihast, aedviljadest (vanavanemate maa pealt), saiast-leivast ja ökoloogilistest küpsistest/šokolaadidest-muudest maiustustest ning teest. Kurgid, moosid, kartul jm tuleb maalt - munad kaasa arvatud. Piima peab poest ostma, sest seda on kauge tuua. Igasugused poesalatid, vorstid, viinerid, jogurtid jm poeletil leiduvad piimatooted on minu jaoks no-go. |
öeldakse, et lootus on lollide lohutus
nõuka ajal oli ikka hea, kõik mis poes, kõik oli naturaalne
isegi õllepudelisse viskasid värske kaseoksa ja pudel elas ennast tühjaks
pime hirm
kui nüüd veel pakenditele jahu ja vesi sool ja pipar ja kogu muu krempel keemiliste valemite ja nimetustega peale kleepida, siis vist sured nälga
kodus tehtud asjadel ju neid sisse ei lisa
_________________ ☠ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
27.02.2010 13:06:44
|
|
|
Maitsetugevdajaid nagu e621 kindlasti toidule ei lisa.
Üks asi on kasvanud keemiline ühend, millega inimorganism on evolutsiooni käigus kõrvuti käinud ning harjunud, teine asi on selle konsentraadi lisamine/kunstlik loomine mille mõjud ei ole inimesele teada või on üsna kahjulikud. Muidui võib kõik keemiliste nimedega ära märgistada toodetes. SIis on mul rohkem tööd lihtsalt sorteerimaks
|
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
27.02.2010 13:08:54
|
|
|
selleks et mõju inimestele teada saada, ei pea seda inimkatsete näol tegema
_________________ ☠ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
27.02.2010 14:57:44
|
|
|
Seda toiduahelat enam muuta ei saa, me ei saa aega tagasi keerata. Mahepõllundus on sisult tarbija petmine, kõrgema rahasumma välja meelitamiseks.
Just lugesin Delfist Talleggi kohta nupukest, pritsivad soola ja teisi E aineid sisse. Sool kui säilitaja on tuhandeid aastaid kasutusel olnud abivahend. Mis tema häda on? Liiga palju saab teda kuna kõigis toodetes on soola. Kui inimene tarbib liiga palju soola siis ei mõju see südame veresoonkonnale hästi. Teise lisatavate ainete kohta ei oska seisukohta võtta, tume maa.
Toiduahelast. Liha jaoks kasvatatakse toorainet, soja, maisi ja teisi jõusöötasid millega loomi toidetakse kuni lõpuks loom meie toidulauale jõuab. Need toorained on täis steroide, geenimutatsioone, ravimeid jpm. Ükskõik kui palju me säilitusaineid toidus ei uuriks, me ei saa enam mitte kusagilt seda puhast toiduainet. Põlde väetatakse keemiaga, puuvilju töödeldakse keemiaga... Kui seda ei tehtaks, unustage banaanid, apelsinid, mandariinid, viinamarjad. Neid ei tasuks meile vedada, pool koormast häviks teekonnal siia.
Kas sellest meie organismile halba tuleb, ei tea, me elame siiski palju kauem kui me elasime 200 aastat tagasi. Keskmine eluiga on tõusunud rekordtasemele.
On palju tekkinud haiguseid, vähki, aga võib olla me oleme tehnoloogiliselt arenenumad, me suudame rohkem diagnoosida oma tervist.
E ained tekitavad alati küsimusi, sest üks numbriga asi ei saa kunagi tõotada head. Psühholoogiline efekt:D
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Duckhead
HV veteran

|
27.02.2010 15:34:16
|
|
|
| libe kirjutas: |
nõuka ajal oli ikka hea, kõik mis poes, kõik oli naturaalne
|
naiivitar
_________________ ÄRA KOORMA PENSIONIKASSAT, SURE ÕIGEAEGSELT!!! |
|
| Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
27.02.2010 15:53:13
|
|
|
| geisha kirjutas: |
| Te olete tublid, mina olen inimene, kes putru ei söö- no ei maitse need pudrud. Jogurtitega olen sama vaenuline, kuigi viimaseid olen vahest harva söönud (actimelli joogijogurtit väikestes topsides). Need aitavad mu köhuvalu vastu. |
Oleneb kõhuvaludest muidugi, aga mina sain oma kõhuvaludest lahti extra virgin oliivõli tarbides. Ise lisan seda hommikuse pudru sisse (neljavilja kaerakliidega), aga kui see variant ei sobi, siis supilusikatäis korra päevas. Paljude inimeste kõhuvalud on tingitud bakterist nimega Helicobacter Pylor ja seda bakterit "killib"/neutraliseerib just eelmainitud õli. Võid prooviks ühe "kuuri" ju teha, kuna too õli on ka niisama kasulik. Aga tollest bakterist rohkem:
http://www.scribd.com/doc/7326228/Helicobacter-Pylor-Aeglaselt-Tappev-Bakter
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
27.02.2010 15:59:39
|
|
|
Vahepeal räägiti pudrust. Ajateenistuses sai kuivtoidu pakkidest mingeid mustika kaerahelbe putrusid ainuke tõsiselt hea asi.
Kartulipuder on ka väga hea asi kui ikka kartulitest mitte mingist pulbrist vmi tehtud.
Lemmikpuder olevat mul hoopiski tatrapuder
Üks asi mida ma üldse ei talu on mannapuder. Ma ei tea kas ma olen alati eriti kehva putru saanud või milles asi aga minu jaoks on tegemist mingi maitsetu valge ollusega. Koolist meeles kui mannapuder kiseliga oli siis olgu see kisel seal nii hea kui tahes siis mannapuder ei kõlvanud üldse.
_________________ Imperfection is perfect
viimati muutis Mart352 27.02.2010 16:09:27, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
27.02.2010 16:08:45
|
|
|
| ewur kirjutas: |
| Te olete tublid, mina olen inimene, kes putru ei söö- no ei maitse need pudrud. Jogurtitega olen sama vaenuline, kuigi viimaseid olen vahest harva söönud (actimelli joogijogurtit väikestes topsides). Need aitavad mu köhuvalu vastu. |
Oleneb kõhuvaludest muidugi, aga mina sain oma kõhuvaludest lahti extra virgin oliivõli tarbides. Ise lisan seda hommikuse pudru sisse (neljavilja kaerakliidega), aga kui see variant ei sobi, siis supilusikatäis korra päevas. Paljude inimeste kõhuvalud on tingitud bakterist nimega Helicobacter Pylor ja seda bakterit "killib"/neutraliseerib just eelmainitud õli. Võid prooviks ühe "kuuri" ju teha, kuna too õli on ka niisama kasulik. Aga tollest bakterist rohkem:
http://www.scribd.com/doc/7326228/Helicobacter-Pylor-Aeglaselt-Tappev-Bakter |
köögiviljade kunn brokoli pidi ka selle bakteri vastu aitama.
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
27.02.2010 16:32:58
|
|
|
| tsitaat: |
köögiviljade kunn brokoli
|
pigem näriks keedetud kirjutuslauda
|
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
27.02.2010 16:45:59
|
|
|
Mmm, brokoli...
Paar röstisaia läks just sisse, enne üks bomelon ja paar ananassiviilu
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
| Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
27.02.2010 16:52:00
|
|
|
| arm2004 kirjutas: |
| tsitaat: |
köögiviljade kunn brokoli
|
pigem näriks keedetud kirjutuslauda  |
Kahju küll, kuna tegu tõesti toiteväärtuselt parima köögiviljaga. Ise söön brokkolit päris palju. 2-3 korda nädalas kindlasti. Eht-eestlasliku kartuliõgimise olen tolle kasuks ammu maha jätnud. Nom-nom.
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Duckhead
HV veteran

|
27.02.2010 17:03:58
|
|
|
brookoli kõlbab süüa praepelmeeni kombel
|
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
geisha
HV vaatleja

|
27.02.2010 17:12:49
|
|
|
ewur, Kindlasti proovin seda. Heheh, see soomlasest apteegi müüa juba kardab mind, ma käin alati mingeid imelikke asju küsimas talt. Tuleb isegi meelde, et viimane suvi üks pöder just rääkis mingist bakterist köhus, kui nägi mind köhtu kinni hoidmas ja käskis arstile minna, a mul oli siis nii halb olla, et ei viitsinud öieti kuulata teda
Mart352, Kartuliputru söön mina ka ja vahest (just soomes oleku ajal) on tulnud tartapudru isu. Tatart saab ainult helsinkis asuvast eesti poest. Ma pidasin eriti just neid kaerahelbe ja riisi putrusid silmas , öde on lausa kohutav külla kutsuda, sest iga kord hommikuti hakkab ta oma pudrukausiga järel käima. Jube tüütud tegelased need pudrumanjakid
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti
|
27.02.2010 17:13:33
|
|
|
tõin poest valiku puuvilju. Õhtuks peale sauna väike puuwiljasalat
|
|
| Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
4 :: |
240 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
27.02.2010 17:27:20
|
|
|
| Anti kirjutas: |
tõin poest valiku puuvilju. Õhtuks peale sauna väike puuwiljasalat  |
tee pilti ka otsin ideesid mida ja kuidas panna
|
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti
|
27.02.2010 17:28:09
|
|
|
| ei tee. Tavaline puuviljasalat (banaan, kiivi, mandariin, pirn) ja peale kohupiimavaht.
|
|
   |
240 |
|
| tagasi üles |
|
 |
geisha
HV vaatleja

|
27.02.2010 17:34:33
|
|
|
Ma olen ka mandariine ostnud aga nüüd olen loobunud, hakkavad käest ära minema juba, pole enam nii head nagu jöuluaeg. Nüüd ootan augusti kuu arbuusi, siis nende öige aeg.Mega mahlased ja magusad. . See aasta tahan kirsse kuskilt sebida (eestist), tahan sügavkülma panna.
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
27.02.2010 18:05:07
|
|
|
| Duckhead kirjutas: |
brookoli kõlbab süüa praepelmeeni kombel  |
ise eelistan aurutatult, wokitult või siis toorelt väikeste tükkidena maitsestatud jogurti-dipi sisse kastes. viimane on ka täna õhtul plaanis - mõnus krõmpsutada ja Šmigunnisõitu vahtida.
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sorts
Kreisi kasutaja

|
27.02.2010 19:47:45
|
|
|
viimasel ajal maisimannaputru söönd
ka väga hea
|
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
geisha
HV vaatleja

|
27.02.2010 19:53:28
|
|
|
sorts, Koli siis mu öega kokku,saad igapäev oma putru
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pacho
HV veteran

|
27.02.2010 21:35:00
|
|
|
Maitsetugevdajaid nagu e621 kindlasti toidule ei lisa.  |
MSG'd on Aasia köögis päris kaua kasutatud ja eluiga ei tundu mõjutavat.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sorts
Kreisi kasutaja

|
27.02.2010 21:48:38
|
|
|
sorts, Koli siis mu öega kokku,saad igapäev oma putru  |
sa ikka sokutad oma õde kõigile siin
|
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti
|
27.02.2010 22:01:21
|
|
|
sorts, Koli siis mu öega kokku,saad igapäev oma putru  |
õest pilti on, kuidas ta putru keedab?
saunad käidud, kaks õlut hingeall ja nüüd maiustan puuviljasalatiga.
|
|
   |
240 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
27.02.2010 22:14:48
|
|
|
Maitsetugevdajaid nagu e621 kindlasti toidule ei lisa.  |
MSG'd on Aasia köögis päris kaua kasutatud ja eluiga ei tundu mõjutavat. |
Seda küll, kuid tänapäeval me manustame seda toitude sees ikka ülisuures koguses. Samamoodi on tegu soolaga ja nii on ka selle liigne tarbimine tervisele kahjulik.
|
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
27.02.2010 22:19:15
|
|
|
Läks ahju just pohlamaitselised kanakoivad. krt kui head asjad ja ainult 29 eegu eest
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
| Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Duckhead
HV veteran

|
27.02.2010 22:22:53
|
|
|
pohlamaitsega saab päris karmilt Eesid kaasa
|
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti
|
27.02.2010 22:23:44
|
|
|
| jah, sureb ära nüüd. Tõmmake oma eedega tagasi natuke.
|
|
   |
240 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Duckhead
HV veteran

|
27.02.2010 22:26:55
|
|
|
tõmba ise tagasi õige
mind tegelt need eed häirivad lausa sedavõrd, et ma ei saa enam poest süüagi osta.
Kõike kodus ise teha on kole tüütu ja aeganõudev...
|
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
27.02.2010 22:32:12
|
|
|
Mine osta toiduvaru siis macximarcetist
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
27.02.2010 22:37:25
|
|
|
Täna õhtuks sai tehtud wrapid:
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Duckhead
HV veteran

|
27.02.2010 22:48:40
|
|
|
| carlking kirjutas: |
| Mine osta toiduvaru siis macximarcetist |
möhh?
Seal ei ole midagi mõistlikumat, vähemalt Tartu omas mitte
|
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MelesMeles
HV Guru
|
27.02.2010 22:53:44
|
|
|
SKG, jagad wrappide koostamise juhtnööre ka?
|
   |
194 |
|
| tagasi üles |
|