Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Canon CLI-8 ja BGI-5BK täitmine. Tintide arutelu ja mis muud probleemid. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 26.02.2010 15:43:13 Canon CLI-8 ja BGI-5BK täitmine. Tintide arutelu ja mis muud probleemid. vasta tsitaadiga

Sisuliselt teen teema, kuna minult alatasa küsitakse kuidas täita ja mida teha.
Kõik me tahame odavalt printida.

Odav kahjuks pole kuld ja sellega peab arvestama, eriti täitetintide valdkonnas mida eestis pakutakse.
Praegu olen sattunud Inkrite kassettide otsa hea täita ja kõik vajalik täitmiseks olemas nii täitepunn kummist ja ka klamber millega kassetti sulgeda täitmise jaoks. Selle klambriga saab ka originaal kassetti sulgeda.
Spoiler Spoiler Spoiler

Siuliselt kunagi ei tasu tühju originaal kassette minema visata, kuna sealt saab kiibi mida hiljem annab nullida, ehk uuesti kiipi ülekirjutada nagu uus kassett tehasest tuleb.
Nullija saab siit.
Spoiler Spoiler Spoiler

Inkrite kassette saab odavalt siit. Mõned lausa küsivad sama tindikassetti eest 200eek TK. icon_eek.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Peab arvestama ,et kassett peab vastu umbes 10x probleemivaba täitmist. Sisuliselt hiljem vilt materjal kuivab ära ja ei prindi ilusti.
Peab arvestama ,et igal kassettil on oma kiip, ärge midagi vahetage teise värvi oma pannes ja olen kuulnud peale seda ei prindi värve printer korralikult.
Peab arvestama ,et nullijad on mõeldud originaal kiibi jaoks, ehk neid kiipe tuleb vahetada kui miskit kaskivõi inkrite kassette kasutades.

Peab arvestama ,et pakutav täitetint pole ka kuld teatud juhtudel, ehk trükipea kuivab kiiremini kui muidu ja puhastus löga mis kaasas ei tee midagi. Minule sattus üks täitekomplekt millel magneta värv kuivas pidevalt ära, ehk üks taiwani täitetindi komplekt piluka piltidega ja kirjas piluka all, Save up your money and perfect printing. Sellest tuleks hoiduda. Inkrite täitetinti on ka võimalik saada Just refill komplektiga galador.ee mis ei kuiva nii hullult lihtsalt ma pole kordagi veel sellega täitnud. Muljetan hiljem.

Kuidas täita.

Link

Link

Sisuliselt see süstlapunn jääb jalgu kui dvd/cd prindid, tasa tuleb lõigata ja mitte tolknema välja jätta. Võid printeri selle pikka punniga ära lõhkuda. icon_exclaim.gif

Ka teine võimalus.

Link

Sisuliselt puurides sealt võib kassett lekkima hakata ja jookseb tühjaks. Ja samas puuritud praht võib sattuda pea sisse koos tindiga mis pole ka hea.

Ka kolmas võimalus august kõvera nõelaga läbi vildi väänata, kajuks see pressib vilti kokku ja siis ei hakka tint korralikult peale jooksma. Ja jäävad lõhed sisse vildile.

Kuidas käed puhtaks saada.

Link

Kuidas tindikassetti puhtaks saada.
Spoiler Spoiler Spoiler

Vaadake ,et te sooja destileeritud veega pesete kui arvate, et uus kassett maksab palju.

Kui mingi eriline probleem tekib võite kiigata ka siia.
Spoiler Spoiler Spoiler

viimati muutis XeStAiSy 09.03.2010 07:50:10, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Terror
HV veteran
Terror

sõnum 02.03.2010 13:11:30 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif
Kommentaarid: 100 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 91
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 02.03.2010 13:41:26 vasta tsitaadiga

lisaks veel seda, et jube hästi puhastab tinti selline vahend. Samuti sobib ummistunud peade lahtiaitamiseks ga akindlasti tuleb pärast hoolikalt loputada
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 205
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 04.03.2010 19:12:41 vasta tsitaadiga

Jõudsin sellese järku kus pidin täitma. Antud nullija mis spoileris nullib inkrite kassettiga tulnud kiipi ka, ainult et ready tuld ei süttinud ,aga kassett on printerijaoks nagu uus. Ootan veel paar päeva kinnitust sellest nullimisest.

Üldiselt 3 inkrite kassetti nullisin ära ja kõik näitavad ,et täis. thumbs_up.gif

Üldiselt klambri ja kummist punniga on hea täita isegi käsa ei määrinud ära. icon_smile.gif

kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 04.03.2010 19:49:02 vasta tsitaadiga

mul ip4300 ei vaja topsi nullimist
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 04.05.2010 13:05:09 vasta tsitaadiga

Sa prindid ja jõllad igakord kassette kunas tühjaks saab või lased kuivaks. icon_smile.gif Või kasutad reset proget. icon_question.gif

Nullija muretsemine endale küll tükki küljest ei võtnud, ainult patarei vahetasin ära.
Väärt asi on nullija, näeb millal kassett tühjaks saab. Pimesi ilma ink levelita ma ei viitsi jamada.

rofl.gif Saaks kuskilt sellseid punne, siis oleks lebo täita. Video ise on naljakas. Küll mökerdas. icon_biggrin.gif
Canon PGI5 CLI8 Recycle Cartridge & Refill Ink mipohk 提供

Link

Edit:
Just refill komplekt täitsa kärab täita. Mingit kuivamist pole, aja saab teada eelmistest postitusest kunas täitsin.

EDIT:
Nüüdseks järjekordselt täidetud just refilliga. Kivamist pole iganädal lastud test nozzle test lehte. Kui isetäites vedeldama printeri jätad võib ära kuivada. Originaal tintidega võisid vedeldada prinerit kuuaega ja ei kuivanud ära. Printer teeb ise clean enne printimist kui nädalas korra prindid siis see tagab heaolu.

Inkrite ja just refill tint on vedelam ja imbub rohkem läbi paberist.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.05.2010 01:43:08 vasta tsitaadiga

Ehk veidi OT aga minu MP110 mudelile minevate BCI-24bk ja BCI-24c koopiakasettide hinnad pole just suured seega pole näinud vajadust täitmiseks thumbs_up.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 26.05.2010 12:21:13 vasta tsitaadiga

Mul läheb umbes 1200EEK 5 kassetti, kui originaale osta ja nendega saab natuke printida. Präegusel momendil prindin ma mida tahan ja ei põe. Fotod tulevad ka imehead. Foto ise tuleb umbes võib-olla 1eek kallim kui fotopoes plekkida. Ka uus trükipea maksab 1050EEK, seega jään ikkagi solk tindi juurde.

Kahju ,et meil pole saada Canoni OEM tinte, ilmselt need oleksid kohe ka sama kallid kui originaal. Isegi inkrite tindid mis on peaaegu OEM spec järgi müüakse 200EEK tk.

EDIT:
Täna jeblasin ühe kassettiga oli Just refill toode, mitte inkrite , nullisin ja nullisin 5 korda ja ink level ei tõusnud. Näitab tuli edukas kuid printerijaoks midagi ei toimunud ja läks originaal kiip sisse. Eile lasin 47 fotot non stop. icon_smile.gif Vahepeal ainult panin paberit juurde. Huvitav on see, et lasi just refill toode nullida korra, 2.

kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 26.05.2010 12:22:51 vasta tsitaadiga

kuidas mitteoriginaaltintidega tehtud pildid kestavad?
Need, mida ise kasutan, pole küll essugi väärt- kahe aastaga, lahtiselt seistes, pole värvidest midagi alles
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 05.05.2011 13:55:55 vasta tsitaadiga

kännuämmelg kirjutas:
kuidas mitteoriginaaltintidega tehtud pildid kestavad?
Need, mida ise kasutan, pole küll essugi väärt- kahe aastaga, lahtiselt seistes, pole värvidest midagi alles

Ma olen kuuaega päikesekäes hoidnud ja midagi halvenemist pole juhtunud. CD plaadid vedelevad ka laual päikesekäes ja pole halvenemist näha. Ilmselt kui aasta hoida siis läheb jamaks. 3-2 kuud tagasi tehtud pildid pole veel halvenenud. Ka originaal pildid tehtud lähevad jamaks. Kui pimedas hoiad ei juhtu midagi.
Originaal omalt loen ,et ka neid ei tohi päikesekäes hoida vaid albumis peale 24 tundi seismist.
Väljamaal on chromalife 200 aastat täitetinte müügil. thumbs_up.gif Eks ma pool katsetaja olen. Sügiseks kui pildid pole halvenenud võib julgelt edasi vaadata.

Esialgu Just refill toode kärab. Pildid mul lähevad kaartidesse seega savi mis edasi juhtub.

Mul on DVD plaadid üle aasta tagasi tehtud ja pole ka halvenenud. Tornis vedelevad.

EDIT: Need Inkrite kiibid on jurad, lampi annavad saba 3tk juba välja vahetanud originaali vastu. Just enne printimist annavad otsad. Vahest töötavad vahest mitte.

EDIT2: Nüüdseks jõudsin niikaugele kus trükipea läks destileeridud vette likku 24jaks tunniks. Tegelikult oleksin pidanud hoidma veel mõne aja.
Üks kolm päeva leotad siis annab koheselt tulemust. Mul siin päikesepoolne tuba jube palavaks läheb ja lööb üksikud nozzled kinni pika aja jooksul.

Leotada vees suht lihtne. Paned püsti karpi nagu pea printeris ja põhja valad väheke destileeritud vett siis ujutad kassetti filtri padjad üle sealt hakkab vägavaikselt vesi ja tint läbi pea imbuma, see valge keraamiline plaat peaks kaetud veega olema. Üks kuus korda tuleks filtrid üleujutada. Ärge laske veel jõuda kontaktide plaadini võite printeri manalasse saata kui seda ei lase kuivada. Üldiselt jah üle tükipead uputada ei maksa.

Deseilteritud vett võb ka natuke soojendada kuid sellel pole mõtet. Sepad internetis on peagu keema vee ajanud ja sellega pritsid ära lõhkunud. icon_lol.gif Toasoe destvesi teeb ka sama töö pikema ajajooksul.
Ärge unustage clean tsükkel teha peale leotust ja siis nozzle test leht lasta.

EDIT:

Vedeldasin printerit terve suve. Üks kuuaega vedeles ja ei kasutanud vahest lasin test lehte praktiliselt ei kasutanud ja ülla, ülla kuskilt polnud ummistunud.
Ennem kui vedelma jätsin mõtlesin, ahh leotab hiljem, kuid polnud midagi peale vedeldust halvenenud, vaid paranenud hoopis, vast kuus korra lasin paberi läbi.

EDIT 05.2011

Terve aasta refilliga lastud ja häda pole midagi. Vahest pea likku ja elu lill. Uus trükipea odavam osta kui ports canoni tinte. Ilmselt prits peaks veel vastu pidama. Resetterid on vist saanud selliseks nagu nõela heinakuhjast otsimine.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Canon CLI-8 ja BGI-5BK täitmine. Tintide arutelu ja mis muud probleemid.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.