praegune kellaaeg 20.06.2025 18:42:09
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
25.02.2010 18:19:48
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
DefXtreme kirjutas: |
tomorrow kirjutas: |
Kahju.OLED võiks massidesse ikka hakata minema  |
Ma arvan, et paari aasta pärast OLED ekraanid nats odavamam, küll see siis massides levima hakkab. Preagusel ajal on kõik suht hinnas kinni, |
kle see massidesse jõudmisest räägitakse juba aastaid, aga siiamaani suurim 11" ekraan. nii et kahtlen tõsiselt selle tulevikus. Loomulikult nad võivad teha 100000.- 32", aga keegi ei osta seda, mitte vähemalt normaalne inimene  |
Krt ma nagu mäletan, et sony centris (solarises) nägin OLED telekat, vähemalt silt oli üleval, pead ei anna aga nagu tuleb meelde, ütlesin veel sõbrale poest mööda minnes, et vaatame seda OLEDi mis nad reklaamivad siin
EDIT: Ei andnud rahu ja helistasin sony centrisse ja küsisin kas neil on müügil neid OLED telekaid siis vastuseks tuli, et on müügil jah see väike 11" vms, suuremaid ei ole olnud ega vist ei tule ka.
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
1 :: |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
25.02.2010 19:03:45
|
|
|
Taavi©: Ega odavat, taskukohast OLED-paneeli ei hakkagi kunagi olema, kuna looduslikult ei esine vastavat, õige sinise tooniga "rakku", nii nagu punane ja roheline rakk on olemas. Ning sinine saadakse keerukal teel erinevate värvirakkude liitmise teel.
Ning juba aastakümneid murtakse sinise raku kallal pead, aga ühtki odavat lahendust pole suudetud välja mõelda.
Ning seetõttu arvataksegi, et "tulevikutehnoloogia" kolib hoopis laser-TV-le.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.02.2010 21:01:37
|
|
|
jägaja kirjutas: |
daddo kirjutas: |
Rääkimata müüdist, et LED tarbib vähem voolu. |
No ma ei tea, kas 140W versus 60W on nii väike vahe, et seda müüdiks saaks nimetada? Sest just selline vahe on minu teleka ja sama tootja sama suure ekraaniga LED taustvalgusega mudeli energiakulu vahe... Minu jaoks oleks 2+ korda väiksem energiakulu argument. |
Kuus telerit testis – kas LED-teler tuleb ja vallutab turu?
tsitaat: |
Jutud ülisäästlikust voolukasutamisest LED-telerite poolt ei leia samuti kinnitust, sest ka vanaklassi tootjate - Philips ja Sony - mudelite voolutarve jääb 150W juurde. Kõige väiksema voolutarbega on küll Sharp (133W) ja Samsung (140W), aga 10-vatine erinevus voolutarbes on marginaalne. Veidi rohkem tarbib küll Panasonic, aga 290W voolutarve eelmise aasta 395W vastu on juba märgatav kokkuhoid. |
|
ma hakkasin seda 6 lcd tv testi lugema ja imestasin, et olen seda kusagilt lugenud. See copy/paste mingist välisma lehelt vms.
Samsung mängib väga paljusid filmi formaate, mitte vaid ... .avi nagu testis kirjas.
Tean, sest sai ostetud maale 7000 seeria samsung ja pilt on ikka väga bro
Usb auku sai väline ketas pandud ja ainukeseks probleemiks on osadel filmide esitamisel hääl just BDRip 1080p,720p formaatidel( osasid mängib, osasid mitte).
Äkki keegi annab nõu, milles asi ja kas võimalik seda kuidagi kõrvaldada
Aga soovitan soojalt samsungit :
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
PACARD
HV vaatleja

|
27.02.2010 11:17:21
|
|
|
daddo kirjutas: |
Rääkimata müüdist, et LED tarbib vähem voolu. |
No ma ei tea, kas 140W versus 60W on nii väike vahe, et seda müüdiks saaks nimetada? Sest just selline vahe on minu teleka ja sama tootja sama suure ekraaniga LED taustvalgusega mudeli energiakulu vahe... Minu jaoks oleks 2+ korda väiksem energiakulu argument. |
Kuus telerit testis – kas LED-teler tuleb ja vallutab turu?
tsitaat: |
Jutud ülisäästlikust voolukasutamisest LED-telerite poolt ei leia samuti kinnitust, sest ka vanaklassi tootjate - Philips ja Sony - mudelite voolutarve jääb 150W juurde. Kõige väiksema voolutarbega on küll Sharp (133W) ja Samsung (140W), aga 10-vatine erinevus voolutarbes on marginaalne. Veidi rohkem tarbib küll Panasonic, aga 290W voolutarve eelmise aasta 395W vastu on juba märgatav kokkuhoid. |
|
Kelle poolt see artikkel kinni on makstud järjekordne pläma ja mingid infopuudusest pakatavad inimesed on teinud selle testi. Philips kasutas juba 2008
a. mudelis 42pfl9803H täis LED ekraani valgustust. ja ka 2009a mudelis 40pfl9704H mõlemad on võitnud EISA auhinna kui parim LCD teler. Sellised teleri testid ajavad närvi kus testiad ei tea mida nad teevad või räägivad.
Täpsustaks selles artiklis veel paari asja nimelt mingil põhjusel on testi võetud Philipsilt 8 seeria mudel kuigi oleks võinud kasutada 9 seeriat ja Philips on ainuke teler millel on vaba brauseriga net. Seda need testiad ilmselt ei teadnud nagu ka palju muud. Vaatamata sellele et Philipsi teler maksis vaid 17000.- ja ülejäänud üle 25000.- siis au ja kiitus isegi odav Philips suudab olla parem kui konkurendid.
_________________ andke võhikutele armu |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|