Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Virho.com server maas! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 24.02.2010 19:35:52 vasta tsitaadiga

Mainiks siin ka ära, et sain tagasi oma .eu domeeni ning databaasi dump faili, seega usun, et kasutaja gnoom annab endast kõik oleneva, et päästa mis päästa annab.

Ning samuti olen sunnitud nõustuma kasutaja ref'iga. Kui on veebis 50k.- eest väärt stuffi(mis tundub küll väga ebausutav), siis backup on möödapääsmatu ning sellisteks olukordadeks valmis olek on kohustuslik ning normaalne. Samuti ei võeta sellise summa alla niisugust hostingut. Ja kui kasutaja Difer nii kõva mees on, siis äkki avaldaks ka selle lehe aadressi(id) millest jutt?

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
bon
HV vaatleja

sõnum 25.02.2010 10:51:31 vasta tsitaadiga

Kuidas sul õnnestus andmebaasi backup saada ??? Kas muud failid said ka kätte ?
SSSSSS
HV vaatleja
SSSSSS

sõnum 25.02.2010 11:23:13 vasta tsitaadiga

Kui on abi vaja domeeninime ja hostingu ülekolimisel, siis aitan hea meelega! icon_smile.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Difer
HV vaatleja

sõnum 25.02.2010 12:45:43 vasta tsitaadiga

SSSSSS kirjutas:
Kui on abi vaja domeeninime ja hostingu ülekolimisel, siis aitan hea meelega! icon_smile.gif

Mul just tuttav tahtis teile oksjonilehte ja teisi doomene üle tuua, kuid loobus sellest. Ma ei küsinud temalt loobumise põhjust, ehk seletate ise?
tagasi üles
KarTmaN
HV vaatleja
KarTmaN

sõnum 25.02.2010 13:57:44 vasta tsitaadiga

Difer kirjutas:
Täitsa nõus teiega!?
Mis siin ikka põdeda, kui inimesel on kadunud 5.(viie) doomeni failid koos klientide andmebaasiga ja üldkahju ulatub 50.tuh. kroonini!!!
Väike õppetund, eks ju..

Tark inimene ei kasutakski sellise koha teenuseid. Kui sul nii suured summad käest läbi käivad valiksid sa kindlama hostingu.
Üks tuttav näitas paar kuud tagasi seda lehte: "oh näed hea odav koht, koli sinna ümber". Vaatasin lehe üle ja seletasin talle kuidas see hostingu süsteem seal toimib. Sai ka öeldud, et üsna tõenäoliselt pannakse mingil suvalisel hetkel uksed kinni ja oled kõigest ilma. Ei läinudki kaua aega kui inimene saatis selle teema lingi mulle ja ütles "näed sul oligi õigus".
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Difer
HV vaatleja

sõnum 25.02.2010 14:13:10 vasta tsitaadiga

KarTmaN kirjutas:
Difer kirjutas:
Täitsa nõus teiega!?
Mis siin ikka põdeda, kui inimesel on kadunud 5.(viie) doomeni failid koos klientide andmebaasiga ja üldkahju ulatub 50.tuh. kroonini!!!
Väike õppetund, eks ju..

Tark inimene ei kasutakski sellise koha teenuseid. Kui sul nii suured summad käest läbi käivad valiksid sa kindlama hostingu.
Üks tuttav näitas paar kuud tagasi seda lehte: "oh näed hea odav koht, koli sinna ümber". Vaatasin lehe üle ja seletasin talle kuidas see hostingu süsteem seal toimib. Sai ka öeldud, et üsna tõenäoliselt pannakse mingil suvalisel hetkel uksed kinni ja oled kõigest ilma. Ei läinudki kaua aega kui inimene saatis selle teema lingi mulle ja ütles "näed sul oligi õigus".

Selle Virho.com Robertiga olin isiklikult tuttav, temalt nüüd küll ei oodanud sellist ,,korvi,,!
Ega siin Eestiski on veebimajurusteenuste pakkujatega kitsas käes, millegipärast ei ole usku neisse.
Ostaks ise mingi serveri koju kuid, kui aus olla, siis ei jaga nendest serveritest midagi ja paistab, et mõistlikku abi/soovitusi kuskilt ei saa sest kõikjal, kuhu olen abi saamiseks pöördunud, on ainult jutumehed, tegijaid mina kahjuks ei tea.
tagasi üles
tanel98
HV kasutaja
tanel98

sõnum 25.02.2010 15:28:50 vasta tsitaadiga

Tegijad ei viitsi muidumeestega aega raisata. Osta endale koju ja siis osta endale korralik netiühendus ja siis 3 kohaline number hostingu eest maksta tundub lausa jumalik kingitus kui ulme.
vopski
HV kasutaja

sõnum 25.02.2010 16:17:33 vasta tsitaadiga

Ei saa enam mitte midagi Difer jutust aru. Kord on tema LEHT, siis tema LEHED, siis tema tuttava omad nüüd jälle omanikuga tuttav. Kui sa temaga tuttav oled, siis mine ja räägi jutud selgeks, mis sa siin foorumis sellest kaagutad.
Hmm, Eestis pole normaalset teenust?
Kui sul on silmaklapid peas ja vaatad vaid üliodavaid kahtlase väärtusega pakkujaid, siis loomulik, et ei leia sobivat. Aga on ju olemas pika ajalooga Zone.ee ja Virtuaal.com jne icon_rolleyes.gif
Enda ettevõtte lehed asuvad privaatses Inglismaa serveris kus oman nende üle täieliku haldust ja ei kurda, aga lähiajal plaan tuua Eestisse üle.
tagasi üles
Difer
HV vaatleja

sõnum 25.02.2010 18:31:51 vasta tsitaadiga

tanel98 kirjutas:
Tegijad ei viitsi muidumeestega aega raisata. Osta endale koju ja siis osta endale korralik netiühendus ja siis 3 kohaline number hostingu eest maksta tundub lausa jumalik kingitus kui ulme.

Ma ju räägin, et jutumehi on rohkem, kui tegijaid.. icon_biggrin.gif

vopski kirjutas:
Ei saa enam mitte midagi Difer jutust aru. Kord on tema LEHT, siis tema LEHED, siis tema tuttava omad nüüd jälle omanikuga tuttav. Kui sa temaga tuttav oled, siis mine ja räägi jutud selgeks, mis sa siin foorumis sellest kaagutad.

Ma ei saa aru, miks ma pean teile härra või daam, kes te olete ei tea kahjuks, midagi seletama hakkama? Kas me oleme teiega sõbrad-tuttavad, et ma pean teile nö. ette kandma kes-mis ja kuidas?
Räägin ju, et jutumehi on rohkem, kui tegijaid... icon_biggrin.gif
tagasi üles
idegraaf
HV kasutaja

sõnum 25.02.2010 18:37:19 vasta tsitaadiga

Üks jutumees on nüüd madalam kui muru.
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 26.02.2010 14:22:28 vasta tsitaadiga

Ma lugesin teema läbi ja praegu loen virho.com pealt:
Veebihostingu teenus suletakse alates 28.02.2009

Seega jäi minule arusaamatuks, kas tegemist oli a) renditud hostingu lepingu katkestamisega ja sellest tuleneva virho.com edasimüügi lakkamisega b) virho.com ei olnud kellegi teise hostingu edasi müüja ja omas ise serverit ning sellega toimus rike või c) müüdi algusest peale edasi kellegi teise osutatavat hostingu teenust ja selle kadumisel kukkus kogu skeem kokku?
Variant B näiteks, et gnoom oli tegutsenud (koos) ebapädevate inimestega, variandid A ja C aga näitaksid kaudset vastutust kui müüdi edasi kellegi teise hostingu teenust.

Alati on odavam teha varukoopiaid kui kaotada andmed üle mitme kuu. Ma ise teen seda tosina lehe kohta ehk korra aastas aga seal pole ka midagi olulist või väärtuslikku. Ilmselt olen ka natuke fatalist, sest kuigi rahalist kahju nende kadumine ei tekitaks, oleksin ilma siiski sadadest tundidest sellele kulunud ajast. Igahes lähen ma nüüd koopiaid tegema.

gnoom
HV veteran

sõnum 26.02.2010 16:18:44 vasta tsitaadiga

montez kirjutas:
b) virho.com ei olnud kellegi teise hostingu edasi müüja ja omas ise serverit ning sellega toimus rike või

Sellega tabasid naelapea pihta.

montez kirjutas:
Variant B näiteks, et gnoom oli tegutsenud (koos) ebapädevate inimestega

hmm. Ei ütleks, et tegu oli just ebapädevaga. Olin inimesega, kes seda asja eestvedas päris pikka aega tuttav ja selletõttu ka usaldasin teda.

montez kirjutas:
Alati on odavam teha varukoopiaid kui kaotada andmed üle mitme kuu. Ma ise teen seda tosina lehe kohta ehk korra aastas aga seal pole ka midagi olulist või väärtuslikku. Ilmselt olen ka natuke fatalist, sest kuigi rahalist kahju nende kadumine ei tekitaks, oleksin ilma siiski sadadest tundidest sellele kulunud ajast. Igahes lähen ma nüüd koopiaid tegema.

Vot siin ei saa aru nendest, kes on hädas, et pole omal varukoopiaid. Näiteks selles hostingus oli igaühel võimalik oma haldusliideses määrata varukoopiate tegemise viis ja ka koht kuhu neid tehakse. Kas lokaalsesse masinasse, üle SSH kuhugi mujale, üle FTP kuhugi mujale või kohe oma arvutisse. Kogu seda asja sai ka ajastatult käima lasta just omale sobival ajal ja intervallidega (tee või iga 5 minuti tagant koopia).
Kusagil detsembri alguses tundsin huvi, et palju neid on kes varundavad. Number oli igatahes väga väike. Üldisest klientide arvust ainult 2%
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Level
HV veteran

sõnum 28.02.2010 00:27:50 vasta tsitaadiga

No nii kiirest kiiresti kiirest praegu servu jookseb ja kõik saavad oma failid kätte. Mina sain oma vajalikud asjad kätte, kui nad nüüd kunagi oma teenust enam käima ei pane, siis ehk on mehed nii ausad ja kannavad saamatajäänud teenuse eest ka raha tagasi icon_rolleyes.gif

Kui nüüd mõelda teisalt , siis mis vussi läks kas ei tulnud kliente nii palju peale, et loodetud ajal hakkaks asi kasumit tootma? Kuna aru saan, et teenust osteti sisse ja siin müüdi edasi. Lihtne loogika ütleb, et see süsteem peaks toimima, kuid kuna ma ei tea palju ühe mõistliku servu kasutusrendi hind on siis võin ka eksida.

ja positiivset niipalju, et kui vastust nende käest vaja oli, siis see tuli kiiresti.

videomakk
HV vaatleja

sõnum 11.05.2010 22:27:17 vasta tsitaadiga

Töötab ju

http://www.virho.com/

Company Overview
Virho.com is a favourite home for more than 500.000 web sites. We are dedicated to provide everything for your online presence starting from domain name registration(s) and shared web hosting to e-commerce solutions, VPS hosting and SSL certificates. All services are provided by Virho.com in association with AttractSoft GmbH headquartering in Kiel, Schleswig-Holstein, Germany.

http://virho.com/about-us.html

icon_smile.gif
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 11.05.2010 23:10:23 vasta tsitaadiga

Juba uus äri püsti :O ?
frygor
Kreisi kasutaja
frygor

sõnum 11.05.2010 23:21:06 vasta tsitaadiga

eestiga seotud viidet ma ei leia hetkel sealt. äkki keegi on teine on asja kasutama hakanud icon_razz.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Virho.com server maas! mine lehele eelmine  1, 2, 3
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.