Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Küsimus paroolide kohta märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Aline93
HV vaatleja

sõnum 12.02.2010 20:09:25 Küsimus paroolide kohta vasta tsitaadiga

Ma ei leidnud sobivamat alafoorumit, kuhu teemat teha, nii et otsustasin teha siis siia.
Probleem on selline, et minu arvutis oli eile 3 kasutajat: minu (administraator parooliga), veel üks (administraator parooliga) ja külaliskasutaja.
Täna tõin läpaka jälle koju, ning käima pannes oli midagi oluliselt muutunud (arvuti ei läinud alguses üldse käima, vahepeal tuli sinine ekraan ette ja erinevad tekstid), ning ma ei osanud eriti tähelepanu ka nendele põõrata. Lõpuks siis jõudiski sinna kohta, kus sai sisse logida, ning oli ainult üks(!!!) kasutaja alles - minu administraatorikasutaja. Ülejäänud 2 olid kadunud, see väike DP suurune pilt oli ka mingi lillega. Üritasin sisse logida oma parooliga, aga ei õnnestunud (mainiks ära, et teises administraatorikasutajas oli sama parool). Mõtlesin siis veidi, ning mul tuli lõpuks meelde eelmine parool, ning sellega sain sisse...!

Küsimus ongi põhiliselt selline, et kas keegi sai vahepeal kuidagi minu kontodes käia ja muudatusi teha ja kui tõesti sai, siis miks ta ei pannud mingit keerulist parooli, mida ainult tema teab, vaid minu eelmise (seda ta ju ei teadnud, ning ma ei usu, et see kokkusattumus oli).
Ja kas on üldse võimalusi näha, et kes on mingil kellaajal mingeid muudatusi teinud?
Praegu tundub täielik müstika. Veel on muidugi võimalik(?), et aku sai vahepeal tühjaks ja nii ka vanad asjad taastusid või siis toimus midagi juhtmes, kuna paar päeva varem oli väike õnnetus elektriga... Õnneks läks läpakas siiski tööle, nii et kõik on korras peale selle uudishimu, et kas üks kindel inimene käis siis vahepeal mu läpakas (ja tegi kahtlaseid muudatusi) või mitte.
Ahjaa, mul on acer. icon_redface.gif

Edit:
Kas kaks kasutajat saavad lihtsalt juhuslikult ka ära kustuda?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 12.02.2010 20:19:27 vasta tsitaadiga

Jah - saab küll nii olla, et (näiteks) Win tegi mingit Repairi ja selle käigus taastas mõne varasema "Restore Pointi".

Vms. midagi sellist, millega varasem Win-i seis taastati.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
blinx
HV vaatleja

sõnum 21.02.2010 19:15:29 vasta tsitaadiga

võid proovida Event Viewer või mis ta nimi nüüd oligi üles otsida kui sul Windows, seal on mõned sündmused ära märgitud..
virks
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.02.2010 19:30:59 vasta tsitaadiga

See sinine ekraan ja tekstid oli vast win restore? mis varasema seisu taastas. Tasuks ikka lugeda mida kirjutab enne kui igale "Yes" nupule klikkida.
Kommentaarid: 525 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 419
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 23.02.2010 16:11:24 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Jah - saab küll nii olla, et (näiteks) Win tegi mingit Repairi ja selle käigus taastas mõne varasema "Restore Pointi".

Vms. midagi sellist, millega varasem Win-i seis taastati.

Kas varasema "restore pointi" peale taastamine muudab kasutajaid ja nende faile?
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 66
tagasi üles
virks
HV Guru

sõnum 23.02.2010 19:32:30 vasta tsitaadiga

Spezz kirjutas:
Kas varasema "restore pointi" peale taastamine muudab kasutajaid ja nende faile?
Ei tohiks. Aga tegu võis olla ka mingi teise taastajaga (mitte win oma).
Kommentaarid: 525 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 419
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Küsimus paroolide kohta
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.