Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bigmarx
HV Guru

|
23.02.2010 10:10:17
Win CE'ga navigatsiooniseadmele mõne teise navigatsioniprogrammi paigaldamine |
|
|
Kui mul on Win CE'ga navigatsiooniseade millel jookseb mingi jura navigeerimistarkvara olematute kaartidega, siis kas ma võin selles seadmes hakata kasutama mõne teise tootja tarkvara navigeerimiseks? Seadmel on vaikimimisi see peal olev tarkvara määratud käivituma, ehk siis peaks enne selle pealoleva tarkvara käivitumise ära keelama.
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
23.02.2010 11:18:59
|
|
|
Noh, kui sa leiad mõne tarkvara, mis antud platvormil töötab ja riistvaraga suhtleb, siis milles probleem? Seade on ju sinu oma ja ma ei näe ühtegi põhjust, miks see peaks keelatud olema.
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
0 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
23.02.2010 11:37:39
|
|
|
Selles tarkvaras, mida peale panna, pole probleem, küsimus on pigem selles, et kui see peal olev ja automaatselt käivitatav süsteem eemaldada, siis kas seda loetakse ka mingi piirangu või "luku" eemaldamiseks ja seega keelatud tegevuseks.
|
   |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
tossakas
HV vaatleja

|
23.02.2010 17:04:14
|
|
|
bigmarx kirjutas: |
Selles tarkvaras, mida peale panna, pole probleem, küsimus on pigem selles, et kui see peal olev ja automaatselt käivitatav süsteem eemaldada, siis kas seda loetakse ka mingi piirangu või "luku" eemaldamiseks ja seega keelatud tegevuseks. |
Kas USB-pesa seadmel ka olemas? Oled arvuti taha ühendanud ja vaadanud, mis failid sees paistavad? Või kogu info mälukaardil? Kas mingi seadme nimi ka loetav?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
23.02.2010 17:54:57
|
|
|
Seadmeks on VDODAYTON MS-2010. USB on olemas, seadme sees ja mälukaardil olevatele failidele pääseb ligi.
|
   |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
23.02.2010 22:22:55
|
|
|
bigmarx kirjutas: |
Selles tarkvaras, mida peale panna, pole probleem, küsimus on pigem selles, et kui see peal olev ja automaatselt käivitatav süsteem eemaldada, siis kas seda loetakse ka mingi piirangu või "luku" eemaldamiseks ja seega keelatud tegevuseks. |
Ausalt-öeldes ma ei saa aru sinu interpretatsioonist mõistele "keelatud tegevus". Kas sa oled nõustunud kuskil kasutustingimustega, kus on kirjas, et sinu poolt soovitud tegevusel on seadusandlikud tagajärjed ning võidakse rakendada seadusest tulenevaid sanktsioone?
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
24.02.2010 14:10:51
|
|
|
Teemat tehes mõtlesin foorumis küsida abi, et kuidas sellele aparaadile mõni teine proge kaarti jooksutama panna. Ehk siis selle praeguse peal töötava tarkvara käivitumise eemaldamine, et saada nö. Windowsi töölauale ja siis sinna Garmin vms proge installida.
Aga enne pidasin targaks uurida, et kas sellist tegevust võidakse siin kohe käsitleda piraatluse vms tegevusena. Kuna aparaat on minu kätte jõudnud kasutatuna, siis pole mina ühtegi kasutustingimust näinud, aga tead ju ise, et seaduse mittetundmine ei vabasta...
Hetkel olen igatahes seadme Windowsi keskkonnas käima saanud ja nuputan, kuidas seal GarminXT peale käima ajada.
|
   |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
omg
HV kasutaja
|
24.02.2010 21:58:26
|
|
|
kui juba windowsi keskkonnas oled, siis kasuta näiteks programmi - miopocket- see on vabavara ja teeb su wince aparaadist pda. Garminit küll otseselt ei soovita panna - kuna üsna bugine on wince vers ( displei pilt nihkes natuke navigeerimise ajal ja ei jäta ka millegipärast meelde eesti keelt menüüvalikuna) omal on sihuke aparaat nagu mio ja seal peal 7 erinevat naviproget (overkill natuke on )
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
24.02.2010 22:05:18
|
|
|
Paras kiviaegne jurakas.
Spoiler 
iGO8 on Pocket PC / WM peale üks paremaid.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
25.02.2010 12:34:46
|
|
|
Jõudsin ise ka katsetustega sinnamaale ning peale saigi pandud iGO8. Toimetab küll suhteliselt aeglaselt võrreldes mõne uuema ja kiirema prosega aparaadiga, aga peamine on see, et töötab
|
   |
385 |
|
tagasi üles |
|