Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Reixx
HV veteran

|
06.10.2003 18:49:05
|
|
|
Ma vaatasin, et see ilma programm on päris hea asi! kuid kui seal juures oleks veel tuulekiirus/suund, ilma kujutav pilt (pilvine, selge, vihmane, udune jne), niiskuse protsent ja suvel võiks olla kindlasti ka veetemp! Kui sellise asjaga hakkama saaxid, siis oleks küll tasemel! Ma lihtsalt pakkusin, et milline oleks täielik ilma proge
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
06.10.2003 22:31:02
|
|
|
spacefly hakkab asja varsti müüma, kaasab mõne sponsori sisse ja siis raha kasseerima...kui ilt+tv ühendada ja lisada Reixxi ideed siis oleks küll tegija asi...siis isegi maksaks kah midagi selle eest
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
06.10.2003 23:24:36
|
|
|
tjah, nagu öeldud on palju asju kavas:
vahetada ilma allikat (või siis võtta ainult tuule info www.emhi.ee)
vahetada tv kava allikat, parandada bugid, tagada töö ka win98 jt all
võime sobrada ka tuleviku ja mineviku kavades
timerid mingi nädal aega (nii kaugele on kavad allikas umbes) ette saaks panna ja valida teatamimeetod kombineerides popuppi, vilkuvat trayd ja costom helisignaali
ja palju pisikesi (palju ka tänu kasutajate soovitustele) lisavidinaid
siis mõlemad proginad kokku integreerida.
hm raha, vajalik asi iseenesest, aga ei pea õigeks esimese, peamiselt õppides tehtud programmi eest tasu küsida. Kui suudan juba garanteerida veavaba ja toimivat koodi, siis tulevikus kindlasti võiks juba midagi raha eest ka teha aga sinna veel aega.
ja veel, hetkel asi seisab lihtsalt, nuta või naera aga ei ole aega, et teha asja. väiksemaid auke päeva jooksul küll on aga ei midagi sellist, et tasuks asi lahti võtta.
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bad Sector
HV veteran
|
07.10.2003 10:54:30
|
|
|
Nojah, kui kõik ausalt ära rääkida, siis ma ei ole Kosmosekärbse progesid ise proovinud (pole lihtsalt karjuvat vajadust selleks tundnud) ja ei tee seda nähtavasti ka lähiajal...
Sellegipoolest olen sellel teemal pilgu peal hoidnud ja igal juhul on mul enam-vähem ülevaade olemas mis ja kuidas toimub.
Lisaksin siis alljärgnevalt mõned oma ideed asja kohta (miks mitte )...
Ilma teemaga ei viitsiks oma pead vaevata (vaadates aknast välja tuleb enivei masendus peale ).
Küll aga paar mõtet tv-kavade osas.
Olen aru saanud, et põhiprobleemiks on tv-kavade kohta info hankimine - esineb põmst 2 probleemi:
1. Teatud saitidelt saab info ilusasti kätte, aga tv-jaamade valik on seal na kesine
2. Mitmelt saidilt info kogumine on võttes arvesse iga saidi eripära tiba keeruline (ja sellisel kujul nähtavasti ebaotstarbekas)... eriti kui arvestada, et saidi muutumisel tuleb progest uus versioon välja lasta
Kuidas mina asja teeksin?
Mina ei tiriks tv-kavasid ühelt lehelt, vaid genereeriksin oma väikese andmebaasi erinevatelt lehtedelt ning hoiaksin kogu tv-kavade infot (*.txt failina näiteks) oma kodulehefailide hulgas. See tähendab siis seda, et tv-proge ise tõmbab info ainult minu kodukalt (või veel parem kodus asuvast veebiservust vms) ning spacefly probleem oleks lihtsalt seal olevat tekstifaili perioodiliselt updeitida.
Sellisel juhul tuleb siis teha teine proge, mis käib erinevatel saitidel ja tõmbab nendest kogu vajaliku info ning liidab kogu selle kompoti ühte faili ja uploadib selle ettenähtud kohale - piisab kui korra nädalas uuendada andmeid (ehk siis tõmmatakse kord nädalas tv kavad kogu jooksva nädala kohta) jne.
Selle meetodi plussiks on see, et:
1. Kui mingil saidil toimuvad muudatused, siis ei pea muutma mitte tv-proge, vaid spacefly enda arvutis (või kusiganes) asuvat sellelt saidilt andmete tõmbamise moodulit (tarbija ei tea ega peagi teadma, et midagi muutus vahepeal). äärmisel juhul kaovad teatud jaamade kavad ajutiselt ära.
2. Saaks nö tv-kavade tõmbamiseks kasutatavaid saite dubleerida ( teatud ulatuses saab ju samade jaamade kohta infot mitmelt saidilt) - seega, kui üks sait muutub/ära kaob, saab andmed teisest tõmmata jne
umbes midagi sellist...
Muidugi hot.ee account on pisut ebausaldusväärne selliseks tegevuseks (vähemalt vahepeal olid seal pidevalt mingid probleemid), aga noh, variante ju leidub muidki...
PS! kui ma nüüd kirjutasin midagi sellist, mis juba on jutuks tulnud, siis vabandan (ega ma nii tähelepanelikult seda teemat ka jälginud ole, et see oleks välistatud )
Igal juhul, soovin sulle palju edu hea, kui keegi ka ise midagi teha viitsib
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
2 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Reixx
HV veteran

|
07.10.2003 18:50:41
|
|
|
hmm, jah päris head mõtted, kuid kui saaks need programmid lõpux lõppfaasi oleks asi küll suppper mina käixin samuti raha välja sellise proge eest!
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
07.10.2003 22:40:33
|
|
|
bad sector, hea idee, lihtne aga ei tea miks ise selle peale ei tuld
ise sarnast asja mõtlesin, kuid problemiks oli host, mis full php-d toetaks ja samas ka suurema trafficu üle elaks.
nüüd juba alguse lahti tegin ja prototüüp töötab kenasti ehk teeb txt failid ja saadab need üle ftp zone ja hot servusse
kaasas ka ini fail täpsema infoga, mis pakis sisaldub, ehk progede arvu ja valikut saab muuta on the fly
samuti pole enam probleemiks aeglane uuendamine, kuna tõmmatakse kiirest servust ainult vajalik juba parsetud info
allika asukoha teen ini failist muudetavaks, seega kui ma ää peaks vajuma, siis saab igaüks ise omale saidi teha, kus info üleval
lisaks tuleb topeltbaasiga asi, ehk on primary link ja kui sellega ühendust ei saa, siis võetakse data teisesest lingist
ehk lihtne aga geniaalne ja lahendab hulga probleeme korraga
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sabbath
HV vaatleja

|
10.10.2003 13:12:46
|
|
|
ei noh, ma ei saa nüüd aru nagu...tõmman ära...panen tööle...viskab sys tray.sse ja sinna ta jääbki (W2K). teises masinas kah (98SE)...mis jama on?
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
10.10.2003 13:17:08
|
|
|
Sabbath kirjutas: |
ei noh, ma ei saa nüüd aru nagu...tõmman ära...panen tööle...viskab sys tray.sse ja sinna ta jääbki (W2K). teises masinas kah (98SE)...mis jama on?  |
ja mingit menüüd ka trayst ei avane?
ja peaks ka klikkides avanema?
kas ka ilmaproge nii teeb?
äkki asi selles, et by default on uuendamiseks loa küsimine peal ja see dialoog sul kuskil teiste akende all lahti?
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
submarine
HV vaatleja
|
10.10.2003 14:39:03
|
|
|
ei noh, ma ei saa nüüd aru nagu...tõmman ära...panen tööle...viskab sys tray.sse ja sinna ta jääbki (W2K). teises masinas kah (98SE)...mis jama on?  |
endal sama jama MiniTV_v0.7 ja MiniTV_v0.7.1 aga MiniTV_v0.6.2 töötab normaalselt. Ja mul trayst ainult see suureks ei funka, seaded ja sellised asjad töötavad. Mul ka W2K. Ja see ilmaprogramm töötab mul normaalselt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jonnipunn
HV kasutaja

|
10.10.2003 17:05:09
|
|
|
Huvitav, ma jällegi ütleks vastupidist. Ver. 0.7.1 toimib XpPro peal ideaalselt, sellest ajast kui peale panin (3.10) kordagi kinni panemata, istub trays, uuendab ennast ise ilusti ja ei ühtegi probleemi. Ver. 0.7.0-ga oli siuke nähtus, et kui oli mõni aeg tray's olnud ja siis suureks tegid hakkas neid nimekirju nagu "järgi kerima"... keris ära, alla ja uuesti lahti, jälle samamoodi. Aitas aint käsk Uuenda. Aga see oli siis eelmise versiooniga. Viimase kohta ei ole hetkel ühtegi paha sõna öelda !!!!
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Reixx
HV veteran

|
15.10.2003 21:01:37
|
|
|
nu, kas ilma programmi aretad edasi? Tegeled nendega hetkel yldse?
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
16.10.2003 01:47:42
|
|
|
ei ole alates viimasest versioonist kordagi avanud, nagu öeldud aega pole
taaskohtumiseni novembris
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Reixx
HV veteran

|
16.10.2003 18:30:22
|
|
|
selge!
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
vidrikjupiter
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aegir
HV veteran

|
19.10.2003 09:48:28
|
|
|
kas see idee panna WRC tulemused ( üldtabel,kiiruskatsete ajad ja splitid) maetigi maha
_________________ HV teeb ka ahvist inimese. |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Reixx
HV veteran

|
19.10.2003 14:42:46
|
|
|
ei tea! Loodame et mitte
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
spcvnd
Aeg maha 10
|
19.10.2003 20:01:43
|
|
|
igati asjalikud proged!
aga 1 , kas see on aint minul nii või teistel ka, et pärast update'i kaob YLE1 kava ära?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
19.10.2003 20:31:15
|
|
|
hm, ei saa wrc-d ära unustada, kuna pole dseda sellese programmi kunagi plaaninudki
ja kui mõni kanal on tühi, siis süüdistage allikat www.nadal.ee
ja 1 asi veel 1 bug on see, et kui juba on küsimus kas uuendame ees, siis see ei takista uut esitamast, seega pole soovitatav arvutit üksi jätta ööseks, kui on linnuke küsi uuendamise kinnitust ees
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aegir
HV veteran

|
20.10.2003 10:45:27
|
|
|
aga seda WRC ülekande asja on paar korda mainitud. Kas selle lisamine on võimatu
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
20.10.2003 16:03:32
|
|
|
Aegir kirjutas: |
aga seda WRC ülekande asja on paar korda mainitud. Kas selle lisamine on võimatu |
oeh...enamasti on kõik võimalik, nii ka see. Aga tegu on tema isikliku huviga nii et sa ei saa talle midagi peale suruda. Samuti pole mõtet teda ka siis nõuda et kiiremini teeks. Vähemalt seda siis niikaua kuni sa pole ta selle töö jaoks palgale võtnud vms. Minuarust las läheb aega, peaasi et tulemus hea. tegelikult peaksime olema üldsegist õnnelikud et sellised asjad siin saime. Enamus heast tahtest ei teeks progresi nii avalikult. Nuh see vähemalt minu teooria.
|
|
Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aegir
HV veteran

|
20.10.2003 18:51:00
|
|
|
tema siiamaani tehtud asja eest võib täitsa mütsi maha võtta. Hinne 5+ . ma lihtsalt tahtsin teada, et kas on lootust ka lihtsamalt hakata Märtini sõitmist jälgima. Sest see live dashboard viskab üle.
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ricki
HV kasutaja
|
21.10.2003 22:10:00
|
|
|
data.ini numbrid on 17'' molu jaoks.
15'' moluga on nähtav kui seaded max
lastleft=478
lasttop=451
vähem võib alati olla
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
21.10.2003 22:19:21
|
|
|
jajah, see viimane võib tõesti olla
ma ikka alati üritasin kuskile üles nurka panna, aga kui palju asja üle buildid ja üles paned (eriti varahommikul poolunise peaga) siis on siukesed apsakad kerge tulema
_________________ Parim tegevus, kui und ei tule, on lambaid ja nende postitusi lugeda. |
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ricki
HV kasutaja
|
22.10.2003 09:26:08
|
|
|
Siis võib-olla juba tead et päeva periood on 86400
Ilmselt 60s*60min*24h=86400 s
ETV täna
ETV homme
ETV aasta eest
ja nii kas või 5 aastaks
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
22.10.2003 10:52:49
|
|
|
Ricki kirjutas: |
Siis võib-olla juba tead et päeva periood on 86400
Ilmselt 60s*60min*24h=86400 s
ETV täna
ETV homme
ETV aasta eest
ja nii kas või 5 aastaks |
hm, selle peale ise ei tulnudki mitu pead on ikka mitu pead
nüüd novembri teisel poolel, kui asi jälle liikuma läheb on asi selge
allikaks jääb seesama koht, kuna kavade valik seal kõige parem.
ise teen php scripti, mis need kavad mingi 1-2x nädalas kokku kogub, normaalsesse järjekorda tõstab (peale südaööd saated algusest lõppu) ja mingis formaadis kuhugi hoti ja zonese backupvariandina üles paneb.
allikad jätan seadetest muutuvaks, seega saab igaüks kasvõi ise omad allikad teha vms
juba hunniku kogunenud bugisi parandab ka ära, lisab tuleviku ja mineviku kavade vaatamise, otsimise jne ja hakkakski juba asi ilmet võtma, jääb veel üle ka ilmaproge sisse integreerida, seda muidugi täiustatud kujul
Leht kuhu plaan edaspidi kõik info üles panna
_________________ Parim tegevus, kui und ei tule, on lambaid ja nende postitusi lugeda. |
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |