praegune kellaaeg 20.06.2025 01:04:53
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
aise
HV Guru

|
20.02.2010 23:25:15
|
|
|
mida ma seletan, ära roni sinna alla vaid viska flash kranaat. mitu korda jäi jah hoidma aga sinu kirjeldatud probleemi pole kordagi olnud, co-opis oli selline juhus hoopis, vend läks sinna alla toksima...
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
20.02.2010 23:28:28
|
|
|
AI pidavat review järgi parem olema... aga eks ta üks coop mäng olegi
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
20.02.2010 23:45:32
|
|
|
aise kirjutas: |
mida ma seletan, ära roni sinna alla vaid viska flash kranaat. mitu korda jäi jah hoidma aga sinu kirjeldatud probleemi pole kordagi olnud, co-opis oli selline juhus hoopis, vend läks sinna alla toksima...  |
No granaadi loopimise peale ma ei tulnud. Nendel kuttidel ju silmi polnud vist ja kuidas see loogiliselt peaks nende postihoidmist segama. Aga eks ma olen nüüd targem siis.
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
1 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
MobPower
HV vaatleja
|
13.09.2010 16:15:50
|
|
|
Panin üle hulga aja Residendi konsooli ja plaan oli mängima hakata kuid mäng tõmbas mingi Update´i ja uuendas ennast. Kui kõik need protseduurid olid ära tehtud siis olid ka minu Save Geimid ära kadunud. Nagu ma hakkaks seda täiesti esimestkorda mängima :S Kõige kurvem on see et ma olin väga kaugele jõudnud sellega Pärast vaatasin, et süsteemis on mu Save Gamed kõik alles aga mäng ise on kahe versooniline.
Siit tulevadki minu küsimused, kas ma saan mängida ka versoon esimest kus on n.ö. Minu Mängud?
Teine küsimus on see et WTF? Kas ma pean sama mängu jälle nelikorda läbi mängima?
anybody???
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
13.09.2010 17:26:37
|
|
|
peaks toimima lihtsalt mäng salvestab su savegame uude versiooni peale update tegemist. vähemalt minul oli nii.
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tom-D
HV veteran

|
13.09.2010 18:07:52
|
|
|
Kui lasid peale versooni 2.0, siis esimese versiooni save-d ei tööta seal peal. See hoiatus oli minu arust update tegemisel ka kirjas seal. Mina hakkasin ka otsast peale. Aitab arvatavasti see kui game data all lased maha nii mängu data kui ka update ja installid mängu uuesti, kuid seekord keeldud updatest.
|
|
Kommentaarid: 173 loe/lisa |
   |
154 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|