praegune kellaaeg 26.06.2025 00:19:05
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pain4pain
HV vaatleja
|
24.01.2010 14:05:30
LH-18A1P/dvd-rom) no firmwear. Appi! |
|
|
alustuses siis et jah ma olen loll ja rumal et seda tegin!
Nii siis, proovisin siis oma esimest xboxi romi flashida(ja tuli välja ), kuid selle protsessi jooksul lasin kogemata oma dvd-romi firmweari maha. Sain netis LH-18A1P stock firmweari (.bin) kui ei oska seda tagasi kirjutada. (mis programmiga saaks jne.)
Väike info.
1) tegemist siis Lite-on LH-18A1P
2)ide pordi kaudu ühenduses
3)Et arvuti tööle hakkaks pean dvd romi ide pordist välja tõmbama(muidu kiilub alguses kohe kinni)
4) see siis vendor moodis, ehk siis dvd ei ejecti ega tuvasta driverit arvutis(patchi võimalust pole)
5)Tegemist siis vista-ga kuid vajaduselt saab sõbra kaudu xp-d ka
et siis paluks abi, peaks ju võimlaus olema et tagasi see kirjutada ja jälle tööle hakkaks. Kui ise ka suhteliselt tegus ning kui õpetus või programm kätte anda teeks ise ka ära.
Kui midagi kasulikku infot pole anda ärge kirjutage et ma loll, tean seda isegi!
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukas
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 150 loe/lisa |
   |
2 :: |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
21.02.2010 23:43:06
|
|
|
Pisike soovitus: vähemalt osade flasheritega on teema, et need ei pruugi normal mode´is alati toimida. Asi võib aga õnnestuda kui safe mode ´i buutida. Ka meenub mingi proge juurest kommentaar et kui asi ikka ei õnnestu võiks proovida kettaseadme(te) PIO resiimi lülitamist.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|