Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
solution
HV Guru

|
18.10.2003 13:12:19
miks nero teeb enne kirjutamist cachet? |
|
|
Kirjutan läbi võrgu kuid enne seda teeb ta mingit cachet, kuidas selle ärä keelata saaks?Et ta kohe kirjutama hakkaks..
[/img]
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
2 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
ePe
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
solution
HV Guru

|
18.10.2003 15:12:33
|
|
|
aaa, thx, kuid mul oleks veel üks küsimus:
1. Kui ma cache maha võtan, kas siis võivad plaadid rohkem persse minna?
2.Kui ma kirjutan plaate ning samal ajal surfan netis/kuulan musa ning tõmban asju kas see on soovitatav? (plaadiga võib midagi kirjutamisel juhtuda?)
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
ike
HV vaatleja
|
20.10.2003 07:14:15
|
|
|
oleneb sinu võrgu kvaliteedist ja kirjutajast, põmst smartburn/burnproof kirjutaja võib selle kõik rõõmsalt üle elada ja korraliku plaadi kirjutada. ise olen 3d-d peland kirjutamise ajal ja ei ole veel plaati seepärast peeti läinud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
raido357
HV veteran
|
20.10.2003 07:31:39
|
|
|
endal koguaeg musa mängib.. surfan netis.. proged jooksevad.. jne. kirjutamise ajal ning probleemi ei ole olnud.. nii palju kui mina olen enda kirjutajaga plaate teinud.. (100 ringis kusagil) on 1 peeti l2inud, aga see oli ka sellepärast et ISO oli vigane...
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
cbr
HV Guru

|
20.10.2003 08:17:23
|
|
|
Eks ta teeb seda cachet ikka sellepärast et kui mingi operatsioon arvuti hetkeks kooma võtab, siis saaks ta kenasti cachest edasi lugeda ja selle ajaga peaks arvuti normaalne kiirus juba taastuma. Kui cachet ei oleks, siis peaks ta näiteks kõvaketta veidi suurema koomatõmbamise (kopimine jms) puhul hakkama oma Burnproof vms kaitset hakkama rakendama.
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|