Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia 5800 "tube" märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 126, 127, 128 ... 223, 224, 225  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
spezwend
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.02.2010 00:21:48 vasta tsitaadiga

stosoorok kirjutas:
Hollow kirjutas:
nu sinu omast erinevalt oli mul starmani ühendus käepärast aga muidu ka wrt54gl ja ddwrt ja ma olin mõlema telefoniga sama ruuteri küljes ja samas toas

Õhtul üritan sama 54GL'i küljes 5800 ja iphone testida.

Kõik tiptop, nagu tavaline hea tel. kõne.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 63
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Hollow
Kreisi kasutaja
Hollow

sõnum 18.02.2010 01:07:00 vasta tsitaadiga

kui te proovite erinevas kohas siis te ei saagi aru kui palju kõne viivitab
proovige samas toas seda siis kuulete millal vastaspool räägib ja millal see jutt teieni jõuab telefoni vahendusel minul oli viivitus 1-2sekundit

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 18.02.2010 14:33:45 vasta tsitaadiga

zuzizew kirjutas:
Probleem selline, et ostsin alles nokia 5530, ja nüüd läksid kõrvaklapid tuksi. Üks töötab, teine mitte. Lihtsalt üks hetk, kuulasin muusikat ja parem kõrvaklapp lakkas töötamast. Kas mul on õigus poodi minna ja uusi nõuda?

Akul ja lisavarustusel peaks olema vähemalt 6-kuuline garantii. Päris rusikat lauale lööma minna ei soovita, vaid pigem mine ja küsi Nokia esindusest. Kui hästi läheb, saad kõigi eelduste kohaselt uue komplekti kohe kätte. Niisama, stiilis "Mis teil viga on? Et nagu mismõttes ei tööta? Köhi uued klapid välja, vana!", pole mõtet mölisema sinna minna icon_wink.gif
Tundub, et sul veab Nokiatega sama vähe nagu mul SonyEricssonidega. Ainus erinevus on selles, et minu SE-d olid algusest peale tõbised, kuni lõplikult otsad andsid icon_razz.gif icon_lol.gif
Ja nagu öeldud, su postitus on vales alafoorumis.
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 18.02.2010 14:41:06 vasta tsitaadiga

Eile sai seoses ovi mapsiga nalja. Hääljuhisega navigeerimise ajal tuli kõne sisse ja võtsin vastu. Aga tädi "tuututab" edasi ja asi kostub kõne ajal kuularist, mitte välistest valjukatest enam icon_lol.gif Vastaspool seda ei kuule, aga nalja sai küll kui küsisin, et kes sul seal vahele segab jutule koguaeg thumbs_up.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Tegelinski
HV vaatleja
Tegelinski

sõnum 18.02.2010 14:54:42 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif väga koom endal ka plaanis vist nüüd siis see 5800 soetada sai natuke uuritud ja küsiks teilt veel sellist asja, et kas sellel on nagu eesti kaart korralik v ? selles mõttes, et näiteks kui ma sõidan sauele v siis tartuse on ka kõik tänavad olemas ?
HV kasutaja
mhei

sõnum 18.02.2010 15:10:13 vasta tsitaadiga

no mina elan külakolkas ja selle tnavad näitab ära ja ka mu asukoha leiab suht kiiresti... thumbs_up.gif
HV Guru
mikk36

sõnum 18.02.2010 17:21:52 vasta tsitaadiga

Tegelinski kirjutas:
icon_biggrin.gif väga koom endal ka plaanis vist nüüd siis see 5800 soetada sai natuke uuritud ja küsiks teilt veel sellist asja, et kas sellel on nagu eesti kaart korralik v ? selles mõttes, et näiteks kui ma sõidan sauele v siis tartuse on ka kõik tänavad olemas ?
http://maps.ovi.com/
Vaata ise järgi kas sobib.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 19.02.2010 01:03:07 vasta tsitaadiga

Hollow kirjutas:
kui te proovite erinevas kohas siis te ei saagi aru kui palju kõne viivitab
proovige samas toas seda siis kuulete millal vastaspool räägib ja millal see jutt teieni jõuab telefoni vahendusel minul oli viivitus 1-2sekundit

ise proovisin ka, läppar elioni wifi otsas ja ise elisa 3g otsas, suht mingi 3sekised pausid olid dialoogi vahel, sest hiljem jõudis kohale, jamavärk ikka... selle skype-i kliendiga siis, kas äkki keegi oskab soovitada mingit proge millega saaks läbi msni rääkida? ja mida saaks sees ka hoida pidevalt, et aku peaks vähemalt mingi 16h
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
Foxxx
HV veteran
Foxxx

sõnum 19.02.2010 01:06:52 vasta tsitaadiga

zuzizew, Kas kindlalt kõrvaklapp, kui 5530 on samasugune Hands-free + klapid süsteem nagu 5800-l siis on võimalus, et võis alumine HF osa hoopis katki minna. Mul isiklikult vahetati üks selline elisas välja, kuna samamoodi kadus ühes kõrvas heli ära.
tagasi üles
ronn
HV kasutaja

sõnum 19.02.2010 09:41:27 vasta tsitaadiga

kuidas see võimalik on?? "Liiga targad telefonid teevad ise hiigelarveid" jutus selgub et SIM kaart oli isegi väljas. http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/liiga-targad-telefonid-teevad-ise-hiigelarveid.d?id=29265213
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Tegelinski
HV vaatleja
Tegelinski

sõnum 19.02.2010 10:57:34 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
Tegelinski kirjutas:
http://maps.ovi.com/
Vaata ise järgi kas sobib.

tänud icon_smile.gif ei teadnud, et seda näha saab netit icon_wink.gif aga tundub küll, et sellisest kaardist täitsa piisab icon_biggrin.gif

ronn kirjutas:
kuidas see võimalik on?? "Liiga targad telefonid teevad ise hiigelarveid" jutus selgub et SIM kaart oli isegi väljas. http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/liiga-targad-telefonid-teevad-ise-hiigelarveid.d?id=29265213

iseenesest suht sitt teema ega tlfni firma vist pole ka selles süüdi aga hea, et nad vähemalt poole sellest tasusid ise, kuid siiski klient pole ka süüdi kuna see on toimunud ilma tema teadmata, huvitav mis sellist asja põhjustab icon_razz.gif

HV Guru
olafsand

sõnum 19.02.2010 11:21:19 vasta tsitaadiga

ot:
minu arust kui telefon on välja lülitatud või pole sim kaarti üldse sees, siis see on 100% operaatori enda "black" ja mina ei maksaks sentigi selle eest
tagasi üles
Tegelinski
HV vaatleja
Tegelinski

sõnum 19.02.2010 15:32:43 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
ot:
minu arust kui telefon on välja lülitatud või pole sim kaarti üldse sees, siis see on 100% operaatori enda "black" ja mina ei maksaks sentigi selle eest

jaa aga samas ehk on miski neti neeger õppinud ära selle kuidas teiste tlfni nr-eid kasutada vms icon_razz.gif aga noh ega ma ka miskit tea kuulen esimest korda sellisest asjast avaldasin lihtsalt arvamust icon_smile.gif

HV Guru
olafsand

sõnum 19.02.2010 19:14:18 vasta tsitaadiga

Tegelinski, endal käis hiljem ka selline mõte peast läbi. Pangakaarte kloonitakse ju ja ega see sim süsteemi kloonimine nähtavasti ka väga ulmeline pole.
tagasi üles
mhei
HV kasutaja
mhei

sõnum 20.02.2010 01:29:20 vasta tsitaadiga

nett ju igasugust pa*ka täis....
mina sain läbi wifi oma naise tel pealt oma kõnesi tehtud (tema kulul)...
õnneks meil mõlemil ZEN kõnekaart ja tasuta mintat jooksid....
kahjuks ei mäleta enam proge nime, otsin seda ise siiamaale taga.. kadus kui tegin FW uuenduse

HV vaatleja

sõnum 20.02.2010 02:01:22 vasta tsitaadiga

Hmm ,endal probleeme telefoniga wifi-sse saamisega, on olemas access code ja WEP, aga kui netti tahan minna ytleb, et Lüüs ei vasta, minu mõistus seda välja ei võta, mida see tähendab:D
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Spacefly
Kreisi kasutaja
Spacefly

sõnum 20.02.2010 10:35:07 vasta tsitaadiga

SirXerxes, lülita qos ja wmm välja ruuteril (otsi siitsamast teemast otsinguga).
Eile testisin Tallinn-Tartu-Tallinn otsaga nokia mapsi ära. Maanteel on ikka õige mitmes kohas valed kiiruse piiranguga kohad. PEamine mure on ikkagi uimasus. Reaalselt olen juba allakeeramise tänavaga kohakuti aga nokia maps järgi alles jõuan sinna. Lisaks olen kiirusepiirangu alast juba väljas ning kiirendan aga tädi telefonis hakkab kohe kisama "te ületate lubatud sõidukiirust". Seda teadet kuulsin tee peal ikka üsna palju. Ei mäleta, et tomtom (küll teine seade ka) või garmin tarkvaraga oleks sellist jama kohanud.

enterprice
HV veteran
enterprice

sõnum 20.02.2010 10:57:31 vasta tsitaadiga

Spacefly kirjutas:
SirXerxes, lülita qos ja wmm välja ruuteril (otsi siitsamast teemast otsinguga).
Eile testisin Tallinn-Tartu-Tallinn otsaga nokia mapsi ära. Maanteel on ikka õige mitmes kohas valed kiiruse piiranguga kohad. PEamine mure on ikkagi uimasus. Reaalselt olen juba allakeeramise tänavaga kohakuti aga nokia maps järgi alles jõuan sinna. Lisaks olen kiirusepiirangu alast juba väljas ning kiirendan aga tädi telefonis hakkab kohe kisama "te ületate lubatud sõidukiirust". Seda teadet kuulsin tee peal ikka üsna palju. Ei mäleta, et tomtom (küll teine seade ka) või garmin tarkvaraga oleks sellist jama kohanud.

selle sõidukiiruse ületamise teate saab kinni keerata ju. Endal küll probleeme polnud. Sõitsin hiljuti Helsinki väikseid tänavaid pidi ja üsna mugav oli - juhatas kenasti ummikutest mööda ka icon_smile.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 98
tagasi üles
mhei
HV kasutaja
mhei

sõnum 21.02.2010 05:54:46 vasta tsitaadiga

et siin vähem kaklemit oleks , tegin S60V5 oma foorumi...
seal kakelge kuidas jaksate....

LINK:: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=5683304#5683304

HV vaatleja

sõnum 21.02.2010 12:05:41 vasta tsitaadiga

Tere. Mul on selline naiivne küsimus, et kui olen telefoni tõmmanud ovi mapsi, kas seesama kaart katab ka teised riigid peale Eesti? Mul on ees usasse sõit ja tahan veenduda, et navi toimib ka seal. Kui kaarti alla tõmbasin, siis kaardi nimes ju mingile konkreetsele riigile ei viidanud.
tagasi üles
Hollow
Kreisi kasutaja
Hollow

sõnum 21.02.2010 12:10:29 vasta tsitaadiga

kasuta OVI Suite'i seal saad täiesti riigikaupa tõmmata
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
evald112
HV kasutaja
evald112

sõnum 21.02.2010 12:12:12 vasta tsitaadiga

piretikene kirjutas:
Tere. Mul on selline naiivne küsimus, et kui olen telefoni tõmmanud ovi mapsi, kas seesama kaart katab ka teised riigid peale Eesti? Mul on ees usasse sõit ja tahan veenduda, et navi toimib ka seal. Kui kaarti alla tõmbasin, siis kaardi nimes ju mingile konkreetsele riigile ei viidanud.

Nokia map loaderiga saad tõmmata mistahes kaarti. Vali vajalik riik(osariik) nimistust ja pane tõmbama, arvuti teeb kogu ülejäänud vajaliku töö.

tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 21.02.2010 12:13:01 vasta tsitaadiga

piretikene, Nokia Map Loader'iga saad vajalike riikide kaardid telefoni tõmmata.
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
evald112
HV kasutaja
evald112

sõnum 21.02.2010 12:14:50 vasta tsitaadiga

mhei kirjutas:
et siin vähem kaklemit oleks , tegin S60V5 oma foorumi...
seal kakelge kuidas jaksate....

LINK:: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=5683304#5683304

Ma arvan et ikkagi on enamus teema siin juba läbi arutatud ja uute alafoorumite tegemine ei oma mõtet. Lihtsam on see foorum siin ümbernimetada.

tagasi üles
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 21.02.2010 18:05:59 vasta tsitaadiga

kas keegi teab, kuidas läppari wifi kaudu mobla mälukaardi faile saaks näppida? üks programm mobile web server, millega pidi saama, on discontinued nüüd ja ei levi enam kuskil vist icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia 5800 "tube" mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 126, 127, 128 ... 223, 224, 225  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.