Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield: Bad Company 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 290, 291, 292  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
KrisVr
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 18.02.2010 01:21:33 vasta tsitaadiga

OK, OK aitab küll nüüd. Asi läheb vaikselt käest ära juba.
Mõlemat teemat jälgides.

E: BC2 pole veel väljaski, mine tea mis üllatus võib veel tulla.
Igastahes mõlemal mängul on puudusi/asju, mis võiks parem olla jne.
(ma ei saa mainimata jätta, et minu silmis MW2-l on rohkem puudusi) - see ainult minu silmis
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
invension
Kreisi kasutaja
invension

sõnum 18.02.2010 01:29:35 vasta tsitaadiga

BETA-de hulgast valiti välja kõige küpseim ja visati letile. Väike mindless shooteri fanboy hala peab ikka asjaga juures käima icon_lol.gif
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 18.02.2010 01:34:28 vasta tsitaadiga

DefXtreme kirjutas:
OK, OK aitab küll nüüd. Asi läheb vaikselt käest ära juba.
Mõlemat teemat jälgides.

E: BC2 pole veel väljaski, mine tea mis üllatus võib veel tulla.
Igastahes mõlemal mängul on puudusi/asju, mis võiks parem olla jne.
(ma ei saa mainimata jätta, et minu silmis MW2-l on rohkem puudusi) - see ainult minu silmis
Äkki Sina (või siis ka keegi teine) tood välja MW2 ja BF: BC2 põhilised erinevused, sest pole varem ühtegi BF-i mänginud. Sorri, aga ma pole varem seda teemat eriti jälginud ja ei viitsi vist eriti 145 lehte teksti läbi otsida. Oleksin väga tänulik igal juhul icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 18.02.2010 01:36:19 vasta tsitaadiga

RedFusion, Kindlasti üks suurim erinevus on, et BF seerias on alati saanud ise juhtida sõidukit, kuid cod-is pole. Ja no Singleplayer on alati olnud avar, võrreldes COD-i nn koridori liikumisega. ( või ma eksin COD koha pealt )
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 89
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 18.02.2010 01:36:48 vasta tsitaadiga

Renka kirjutas:
LightsabeR, mine õpi natukene ballistikat.

Kui sihik on sätitud mingi 500 meetri peale siis 50 meetri peal lendab kuul suure kaarega sihikust üle lihtsalt.

Ega ikka ei lähe küll, kui ma sihin rindkeresse, mitte pähe. Saad aru, vastane on nii lähedal, et ta katab suure osa mu scope'i vaateväljast ära, mu sihik on asetatud tema rindkere keskele ja ükski kuul ei lähe pihta. Samas teine kord jälle sarnases olukorras võtan vastase ühe lasuga maha. Mis ma seda ballistikat pean õppima, kui indentsetes olukordades käitub mäng ükskord üht, teinekord teist moodi?
patrick615 kirjutas:
LightsabeR, ma ei kujutagi, ja sina võiksid laskma õppida. ONJU

Sa ei teagi mind, poisu, nii et mine hüppa kusagil mujal. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
invension
Kreisi kasutaja
invension

sõnum 18.02.2010 01:39:36 vasta tsitaadiga

Lag on see ufo
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 18.02.2010 01:55:18 vasta tsitaadiga

Ma kahtlen, et bad companys sellega arvestatud on. ( scope seadistusega )
Kuid igatahes võin kinnitada, et xboxi ja psi versioonid on igatahes kordades paremad. Proovisin mõlema konsooli peal mängida ning medicu esimene relv võttis vastaseid maha väga edukalt, samas kui arvuti peal olen korduvalt medikut mänginud ning tema ükski kolmest relvast ei ole ühtegi vastast alla 50e kuuli maha saanud ning enamustel kordadel ei saanudki arvuti peal vastast maha.

Xbox360 ja ps3 on graafikaliselt ja gameplaylt ja väljanägemiselt identsed. Ja selle demo põhal oluliselt paremad kui arvutiversioonid.
Absoluutselt igasugune LAG puudus, oma arust lasin selgelt vastasest mööda väikese bursti ning vastane juba kukkus. ( selle sama esimese mediku relvaga ) järelikult üks kuul ikka tabas. Jääb mulje nagu konsooli peal kuulid actually teevad dämmi.

Xbox360 oleks parem vaid sellepärast, et lohkus-sticki'd on mugavamd, ps3 puldi pealt libisesid pöidlad maha ning vasaku sticki asukoht on shuuteri jaoks xboxil oluliselt parem.

Olles mänginud kokku üle 26h pc betat ning nüüd sai siis 30min proovitud konsoolide demosid kumbagi ning selle põhjal otsustaks küll ära, et sorry wasd+hiire fännid ( ka mina olen see fänn) , see mäng on mõeldud konsoolidele. PC on mitte küll väga ebaõnnestunud, kuid siiski lihtsalt port konsoolist.

Canceldan tõenäoliselt pc preorderi ära ning asendan selle xboxi omaga.

Rääkimata, et konsoolide peal ei tõmble sõdurite käed nagu nad oleks enne lahingut liiter viina igaüks näkku valanud, + relvaga sisse zoomides ei muutu pilt kohutavalt uduseks ( kui nad üritasid crysise effekti luua, siis see feilis ) ja sniperi scope ei ole hapukoorepurgipõhi, vaid on nagu ta päriselt olema peaks, kristallselge.

See on minu arvamus ja ei tähenda, et olukord tegelikult nii on, minule tundus nii ja konsooli peal oli mängi niivõrd palju kordi parem, et ma olen nõus wasd+hiirest loobuma.

Mainin ära, et ma vihkan konsoole endiselt ( kuna nad pidurdavad räigelt pc mängude arengut) siis ma pean siiski leppima olukorraga, kuna 95% mängudest on just konsoolidele loodud, siis mida ma ikka hambadristis siin lagi ja paberkuulide all kannatan.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
aivo80
HV veteran
aivo80

sõnum 18.02.2010 09:41:07 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:
Mainin ära, et ma vihkan konsoole endiselt ( kuna nad pidurdavad räigelt pc mängude arengut) siis ma pean siiski leppima olukorraga, kuna 95% mängudest on just konsoolidele loodud, siis mida ma ikka hambadristis siin lagi ja paberkuulide all kannatan.

Dice väitis, et PC jaoks ei teha porti vaid täiesti iseseisev asi. PC peal on hetkel BETA, konsoolidel DEMO. Äkki oled näinud listi pikkust, mis peale PS3. betat parandused sisse viidi. Anyway ma ei tea mida ma siin kaitsen või üritan seletada icon_biggrin.gif No ärge süüdistage bugises betas konsoole. Oodake ikka täis mäng ära ja peale ostu alles hakake ohkima, kui midagi pekkis on.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 18.02.2010 11:01:49 vasta tsitaadiga

Tegin eile 2 mängu. Mõlemad mingis gotland vms nimelises serveris. Väidetavalt oli seal latency 32.

Igatahes... paistis hardcore server olevat. Kaarti mängus polnud. Sihikut mängus polnud. Kuulid tegid rohkem dämmi.

round 1: olime attackerid. mängu algus oli lahe. killid tundusid päris kergelt tulema, sest kuuli dämm oli suurem ja polnud nii kaua märklauda sihikul hoida, et kill saada. proovisin ka reconiga paar ticketit, tundus mõttetu. hardcore puhul paistis assauldiga olema kõige kergem kille saada, sest ei läinud palju automaadi kuule, et vastane maha saada. tuli tavalist taktikat muuta rohkem "campimiseks". kui viimast baasi jõudsime ründama, siis läks kõik allamäge. vastastel oli 2 kopterit ja mitte mingi ime läbi neid alla tulistada ei saanud. tüübid hoidsid eelviimase baasi katust (kus 2 kahurit) tule all pidevalt ja kui saime mõne tanki vms, lasti see kibekiirelt õhku. tulemus oligi selline, et kõik püüdsid neid vastase koptereid maha saada, aga ei saadud. seda ei oska öelda, kas hardcores teevad kopterid ka rohkem dämmi, aga tundus. proovisin ise veel 1x uav'ga kopteri alla neil kukutada, aga vastased olid piisavalt kavalad, et uav sodiks lasta icon_smile.gif

round 2: olime defenderid ja läksin poole mängu pealt ära, sest vastased lihtsalt mängisid paremini ja ma olin surmväsinud. neil roundi strateegia oli selline, et oma baasi juures tankis istusid 2 tüüpi päris pikka aega ja paugutasid sealt. objektid lasti meil üpris kiirelt õhku. läksin mngust eelviimases baasis ära peale seda, kui tank oli väljastpoolt meie baasi lasknud õhkutõusva (meie) kopteri õhku, kus sees ma istusin.

ma arvan, et vastaste meeskond oli tugevam, aga hardcore serveri kohta nii palju, et kui masinadi ei oleks, siis võib isegi päris fun olla. minule need masinad HC's ei istunud. tundus, et nendega on "liiga kerge" tappa.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
aivo80
HV veteran
aivo80

sõnum 18.02.2010 11:17:36 vasta tsitaadiga

PS3. betas olid ka tankid suht kindlused. Demos asi normis.
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 18.02.2010 11:17:58 vasta tsitaadiga

Ehk fulli jaoks tehakse see hc mode korda siis.. dunno aga kopteri alla laskmine peaks tegelt suvalise tukiga suht kerge olema.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 18.02.2010 11:27:34 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
Ehk fulli jaoks tehakse see hc mode korda siis.. dunno aga kopteri alla laskmine peaks tegelt suvalise tukiga suht kerge olema.

No tegelt ikka suvalise tukiga ei lase päris elus kopterit alla, kui just väga ei joppa.

AH-64 Apache kohta natuke infot:

"The Apache was designed to be crashworthy. Armor made of boron carbide bonded to Kevlar protects the Apache crew and the helicopter's vital systems. Blast shields, which protect against 23mm rounds or smaller high-explosive incendiary ammunition, separate the pilot and copilot/weapons system operator; thus, both crew members cannot be incapacitated by a single round. Armored seats and airframe armor can withstand .50 caliber rounds."

Source: http://www.pbs.org/wgbh/pages/frontline/gulf/weapons/apache.html
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 18.02.2010 11:39:12 vasta tsitaadiga

mmm... normull icon_razz.gif siis küll.

Aga mingist machinegunnist 2 clippi kopterisse lasta peaks ta ikkagi ju alla võtma icon_razz.gif
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 18.02.2010 11:49:36 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
mmm... normull icon_razz.gif siis küll.

Aga mingist machinegunnist 2 clippi kopterisse lasta peaks ta ikkagi ju alla võtma icon_razz.gif

Nu ma mingi ekspert ei ole selle militaartehnika alal, kuid kui väidetavalt peavad Apache blast shield'id 23mm kuulid ja ka väiksemad high explosive kuulid kinni, siis tavalise 5.56x45mm automaadi kuuliga vist eriti ei kriimusta teda.
tagasi üles
aivo80
HV veteran
aivo80

sõnum 18.02.2010 11:51:12 vasta tsitaadiga

No tanki MG võtab kopteri alla küll või vähemalt hirmutab minema. Samas võimalus ka tracer dart külge lasta ja rakett teele icon_smile.gif
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 18.02.2010 11:57:37 vasta tsitaadiga

aivo80 kirjutas:
No tanki MG võtab kopteri alla küll või vähemalt hirmutab minema. Samas võimalus ka tracer dart külge lasta ja rakett teele icon_smile.gif

Seda kindlasti. Tankidel on ju päris suure kaliibriga kuulipildujad peal (mingi 50 cal kindlasti).
tagasi üles
invension
Kreisi kasutaja
invension

sõnum 18.02.2010 12:50:39 vasta tsitaadiga

30 või 50cal. on peal tavaliselt.
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 18.02.2010 12:57:23 vasta tsitaadiga

Tankidel on peal 50 kaliibrine vidin.
tagasi üles
jules
HV veteran
jules

sõnum 18.02.2010 12:59:17 vasta tsitaadiga

stationary HMG võtab kopteri ilusti alla, muidugi mitte kohe - tuleb veidi aega kirbul hoida ikka. UAV'ga on kõige kiirem/mugavam vastaste koptereid hirmutada.
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 73
tagasi üles
kitten
HV vaatleja
kitten

sõnum 18.02.2010 13:02:44 vasta tsitaadiga

Timo1337 kirjutas:
Timberg kirjutas:
kitten kirjutas:
Sniper olla on suht pain in the ass.

Miks just selline sõnade valik? icon_cool.gif Sa oled üks päris ropu suuvärgiga neiu ma vaatan icon_eek.gif

Ise ei pea snaipereid eriliseks probleemiks. Eriti häid snaipereid hetkel mängus veel ei leidu.

Oleks sa kuulnud, mis ta rääkis kui ta ükskord purjus peaga ventrilos oli ( polnud mõnda sõna(fraazi) elusees kuulnudki icon_biggrin.gif )

Whoaa.. hold ur horses. Ma pole purjuspeaga Ventrilos olnudki, in fact mul arvutis peale x-fire midagi ei ole =| Mikrit ka mitte. Keegi mu kulul halba nalja teinud või?

foorumis olen üsna leebe suuvärgiga olnud siiani =)

jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 18.02.2010 13:04:20 vasta tsitaadiga

On,s lootust kuskilt seda key-d ka muretseda.Eile otsisin peaaegu 2 tundi netiavarustest, ei miskit.Ei tahaks ennem ära tellida kui pole ise prooviond.Äkki keegi hea inimene aitaks selle key-ga?

Ette tänades Jean.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 18.02.2010 13:08:59 vasta tsitaadiga

Küll demo ka tuleb, siis saad proovida nii et maa must. icon_smile.gif
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 18.02.2010 13:23:16 vasta tsitaadiga

Le Inc kirjutas:
Küll demo ka tuleb, siis saad proovida nii et maa must. icon_smile.gif

Kena kui nii on, arvasin, et see beta ongi teisitinimetatud Demo:D
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 18.02.2010 13:27:48 vasta tsitaadiga

When you buy "Battlefield: Bad Company 2" early next month, each new copy will include a "VIP" code which will allow you to access the game's downloadable content. I spoke with Patrick Bach, the senior producer on "Bad Company 2," to find out just what sort of DLC plans the developers had in mind. Here's what he had to say:

"We want people to insert the code they get when they buy the game to get access to [DLC content]. It's connected to your personal account, more or less, and what we want to do is give you something extra, added value, for that. In the future you will get more content, for free, if you have this VIP code."

Bach went on to confirm that the system is similar to that of the in-game "Cerberus System" used in "Mass Effect 2," which also offers free DLC.

Once you enter the code in "Bad Company 2," you'll be able to access an in-game store which lists all current and upcoming DLC in the near future. This includes free DLC that will be available on launch day, which will be a set of new multiplayer maps.

It appears that the VIP code will be attached to your EA.com account, which is something that caused a bit of headache surrounding the launch of "Mass Effect 2," since it's a separate system from Xbox Live and PSN. Hopefully some of issues that came about will be worked out before the launch of "Battlefield."

As for folks who purchase "Battlefield Bad Company 2" used, they'll have to pay for VIP access (again, just like "Mass Effect 2"). That price point isn't locked down yet, but $15 seems to be the standard that EA has set for these sort of codes.
tagasi üles
invension
Kreisi kasutaja
invension

sõnum 18.02.2010 13:40:18 vasta tsitaadiga

Ja millal see early next month on?
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 18.02.2010 13:45:23 vasta tsitaadiga

invension, 2 ja 5 märts ju. 2 märts jänkide maal ja 5 märts euroopa.
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 18.02.2010 13:46:02 vasta tsitaadiga

Noh... mis siin ikka. Huvitav, mis nendest vendadest saab, kes nt 2 kuud varem juba preorderi vms tegid? icon_razz.gif
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 18.02.2010 13:53:31 vasta tsitaadiga

Tiba segane jutt minu meelest. Mida tähendab "It's connected to your personal account, more or less"? Mis mõttes more or less? Et nagu on seotud sinu EA accountiga ja nagu ei ole ka?..... icon_rolleyes.gif

Kuid jah, eks oli arvata, et midagi sellist tuleb. Kui pre-orderi teed, siis saad natuke tasuta asju oma VIP kontoga, kuid olen kindel, et tuleb ka hunnikus igasugust DLC'd, mille eest peavad ka VIP konto omajad raha maksma. Millegi pärast arvan, et just need kõigile tasulised DLC'd saavad olema a'la paremad relvad jms värk, ehk siis asjad, mille eest sa pead raha välja käima, kui tahad teistega samal tasemel olla.
tagasi üles
kitten
HV vaatleja
kitten

sõnum 18.02.2010 14:05:25 vasta tsitaadiga

Mina kavatsen kohe endale miskit juurde osta, kui mäng lahti läheb =)
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 18.02.2010 14:31:14 vasta tsitaadiga

kitten kirjutas:

Mine parem kokakursustele. Naise koht on köögis icon_mad.gif

LS, kui su ennustus vastab tõele, siis on halb. Battlefield Heroes puhul lõpuks mindigi ju sellele üle, et raha eest sai paremaid relvi. Muidugi... bc2 ja bfh on erinevad projektid, sest bc2 ikkagi maksab. Ma seda hästi ei usu, et nad DLC'ga tugevamaid relvi mängu panevad.
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 18.02.2010 14:43:18 vasta tsitaadiga

Timberg, ära ole nii õel vastassoo vastu..... või ega sa ...... pole?
Mis mõttes juurde osta, mis peale mängu poest ostmist peab veel mingit jura ostma? Mis see EA on päris ogaraks läinud. icon_eek.gif
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 122
tagasi üles
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 18.02.2010 14:43:53 vasta tsitaadiga

Nagu ma aru saan, siis saavad koodid kõik, kes mängu ostnud (Kas download versiooni või DVD versiooni). Või sain millestki valesti aru ?
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 18.02.2010 14:47:21 vasta tsitaadiga

villu70 kirjutas:
Mis mõttes juurde osta, mis peale mängu poest ostmist peab veel mingit jura ostma? Mis see EA on päris ogaraks läinud. icon_eek.gif

DLC on ju päris pikka aega juba väga tavaline asi ka PC mängude juures. Konsoolidelt sai ta alguse, tõi mängu tootjatele kõvasti raha sisse, ja nüüd lüpstakse ka PC mängureid.
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 18.02.2010 14:50:07 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
kitten kirjutas:

Kuss...kuss... Timberg, katsu nüüd oma erutust veidi piirata...
Äkki kolid ise treipingi taha?
Meeste koht pidada olema tsehhis icon_lol.gif thumbs_up.gif

Teemasse kahh, keegi veel endale EA Storest Pre-Orderi tegi?
Ning raha maha ei ole võetud ja ka broneering on vabastatud...

Ise ei oskagi nagu nüüd seisukohta võtta, kas uus order teha...või siiski eelmine kehtib...
Nende support kah ei taha nagu väga vastata... thumbs_down.gif
Kommentaarid: 236 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 196
tagasi üles
inc
HV veteran
inc

sõnum 18.02.2010 14:56:33 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
Timberg kirjutas:
kitten kirjutas:

Kuss...kuss... Timberg, katsu nüüd oma erutust veidi piirata...
Äkki kolid ise treipingi taha?
Meeste koht pidada olema tsehhis icon_lol.gif thumbs_up.gif

Teemasse kahh, keegi veel endale EA Storest Pre-Orderi tegi?
Ning raha maha ei ole võetud ja ka broneering on vabastatud...

Ise ei oskagi nagu nüüd seisukohta võtta, kas uus order teha...või siiski eelmine kehtib...
Nende support kah ei taha nagu väga vastata... thumbs_down.gif

No mul näitab pangas et 612 eek broneeritud icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 62
tagasi üles
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 18.02.2010 14:57:25 vasta tsitaadiga

Arvatavasti võtavad siis, kui release date on olnud.
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 18.02.2010 15:03:52 vasta tsitaadiga

inc kirjutas:

No mul näitab pangas et 612 eek broneeritud icon_rolleyes.gif

Swedbank või mingi muu?

Mul Swed kommenteeris asja järgnevalt, et müüjalt ei tulnud 2`e nädala jooksul broneeringule kinnitust ja summa vabastati broneeringust.
Kui hiljem peaks tulema nõue sama broneeringu ID`ga läheb summa ikkagi maha, kuigi hetkel broneeritud ta pole.

Võta siis nüüd kinni icon_rolleyes.gif

Beta key sain neilt samas küll ilusti mailile... icon_razz.gif
tagasi üles
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 18.02.2010 15:04:38 vasta tsitaadiga

Etz, tee pre order Direct 2 Driveist. Saad beta key ja beta download ja kohe võetakse raha maha. Samas on ka paypali maksmis võimalus.
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 18.02.2010 15:13:03 vasta tsitaadiga

patrick615 kirjutas:
Etz, tee pre order Direct 2 Driveist. Saad beta key ja beta download ja kohe võetakse raha maha. Samas on ka paypali maksmis võimalus.

Beta key mul nagu juba on... icon_lol.gif

Beta Update Tulekul R3

This update is about performance and stability again. We are not doing any changes to the game's datafiles.

* Reduced input "lag"
      On machines where the CPU would out-run the GPU, sometimes the GPU would queue up several frames' worth of rendering commands.
      This could lead to the game having a high framerate, but input still feeling very sluggish.

Now there's a limiter on how many frames the CPU is allowed to be "ahead" of the GPU.
    Control this setting via Settings.ini. Default setting: RenderAheadLimit=2

* Performance optimizations with biggest improvements on dual-core machines
    * Fixed black "masks"
          o The soot on buildings with holes in them had a bugged renderpath. We switched that over to a more well-tested renderpath.
    * Improved hit-detection
          o We've gone through the hit detection logic, and client+server will now give more consistent results.
    * Fix for some "rubberbanding" issues
          o C4 should stay attached to vehicles and not rubberband around
    * Reduced spikes/dips in framerate
    * Various fixes for alt+tab related CTD on Dx9
    * More fixes for random CTD on Dx9
    * Fix for crash when you're in a vehicle that gets destroyed

There was a race condition in the code;
    System 1 thought "oh hey, you're leaving vehicle X"
    System 2 thought "the vehicle got destroyed, let's remove it"

If system 2 ran before system 1, chaos would ensue.
    This was actually fixed in the retail version since a month, but it was only when we got detailed crash reports from the community that we understood *why* the Beta was crashing.

viimati muutis Etz 18.02.2010 15:16:01, muudetud 1 kord
tagasi üles
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 18.02.2010 15:14:46 vasta tsitaadiga

Page not found.
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 18.02.2010 15:16:39 vasta tsitaadiga

LightsabeR, Tähendab kui tahan nt. lisa padrunisalve ak74-le külge kruttida siis pean selle eest EA-le nutsu köhima? Nali ju?
Kui nii, siis sellist jama näen FPS-is esimest korda icon_eek.gif . Võibolla muudel platvormidel on see tavaline aga mina mingit lisaplönni juurde kärutama ei hakka. Pole peale FPS-de suur muud mänginud.
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 122
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 18.02.2010 15:17:00 vasta tsitaadiga

patrick615 kirjutas:
Page not found.

My Bad icon_redface.gif
*.htm VS. *.html icon_lol.gif
fixed thumbs_up.gif
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 18.02.2010 15:19:56 vasta tsitaadiga

villu, see on ammust ajast juba BF-i seeriates

lihtalt poole aasta möödudes lastakse välja uued mapid ja vidinad, et mängijatel jälle mõnda aega lõbusam oleks.

Einoh iseenesest ju tore ja ka uued mapid vajavad ressurssi + palju muud.

o We've gone through the hit detection logic, and client+server will now give more consistent results

Yay!
tagasi üles
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 18.02.2010 15:24:33 vasta tsitaadiga

Millal see uuendus välja tuleb ? Või tuli juba ?
tagasi üles
kitten
HV vaatleja
kitten

sõnum 18.02.2010 15:26:07 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
kitten kirjutas:

Pole vajadust, teen juba niigi hästi süüa, aga aitäh soovitamast =)

painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 18.02.2010 15:32:34 vasta tsitaadiga

* Performance optimizations with biggest improvements on dual-core machines

fuck yes finally

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 18.02.2010 15:48:10 vasta tsitaadiga

Rahvas räägib veel R3 puhul sellistest "kõrvalnähtustest":

Patch solved:

- Texture flickering/shimmering on DX 10 with 4870X2
- Lots of more FPS and better hit detection
- Faster Level Load Time
- All in all great stabillity and performance boost.
tagasi üles
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 18.02.2010 15:50:37 vasta tsitaadiga

Seda R3 annab juba downloadida ?
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 18.02.2010 15:53:18 vasta tsitaadiga

patrick615 kirjutas:
Seda R3 annab juba downloadida ?

Eraldi R3 release faile ei ole (ja ei tule), peaks uuendama läbi mängu enda updater`i... icon_wink.gif
Ja on juba saadaval icon_smile.gif
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 18.02.2010 16:02:47 vasta tsitaadiga

Mul textuurid korralikult virvendasid ikka, eriti majadel kus oli ilmselt textuuride overlappimine, häris väga.

Kõige rohkem häirib muidugi see üli intensiivne valge värv ning bloom , viimase saab õnneks maha kruttida.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield: Bad Company 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 290, 291, 292  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.