Samad seened, mille tõttu Eliase pildil on motion träcker mingi udukogu võrreldes sellega, mida mina linkisin? Ei tasu mind päris eile sündinuks pidada - midagi on Nvidial selle mänguga valesti ja ei, seda ei väida ainult mina. Suured mängufoorumid on seda juttu täis, kuna aga siit keegi peale minu vist neid ei loe, siis jah. Asi on minus - andke andeks, et segasin.
Predator on lühem ja ka tunduvalt lihtsam kui marine, kui selle viskeoda kätte saad, siis need sünteetilised humanoidid kärvavad ühe laksuga. Alien veel jäänud.
Scart, motion tracker kle ausalt, what ever ur takeing, u take it too mutch.
aga tõsisemalt, motion tracker? see all vasakus nurgas? see ühe pildi peal "kergelt" säbrune jah. eks kui lellenaine usast kohale jõuab mänguga, võin mõned pildipaarid teha võrdluseks. GF 8800GTS vs HD5870.
huvitav, kas võistluse aususe mõttes on võimalik sundida win7 peal mängu tööle HD5870'ga DX9 modes?
Samad seened, mille tõttu Eliase pildil on motion träcker mingi udukogu võrreldes sellega, mida mina linkisin? Ei tasu mind päris eile sündinuks pidada - midagi on Nvidial selle mänguga valesti ja ei, seda ei väida ainult mina. Suured mängufoorumid on seda juttu täis, kuna aga siit keegi peale minu vist neid ei loe, siis jah. Asi on minus - andke andeks, et segasin.
mina näen näo textuuris mingit "erinevust" muud midagi. Aga see et üks eit on kole ja teine kena või mida iganes keegi siinas on küll kuidagi kahtlane jutt...
Eks paistab varsti siis kas tuleb mingi nVidia või AvP fix välja. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
ATI kaartide puhul soovitan proovida AA-d niimoodi peale panna, et CCC-st on AA application controlled ja Adaptive AA maha võetud ning mängust seest AA peale panna.
Ei ole ise mänginud veel ja ei tea kas mängust saab üldse AA-d peale panna aga proovige... äkki aitab
Noh jah kaardi viga ei saa olla Eliasel Nvidia.
Ma ei öelnudki et kaardi viga. Asi võib selles olla, et mäng ei lase enne AA-d peale panna kui drivudest asi kinni/application controlled. Vahet ei ole kas nVidia või Ati, olen selliseid mänge kohanud (mitte küll nii uusi).
Mängus AA puudub menüüs ja vist ei saa ka peale sundida CCCst Ise ei ole veel AA proovinud pressida Control panelist,kuid võib oletada,et kui CCCst ei saa,siis ei saa ka mina.. Samas platoonil eriliselt sakiline asi,mul endal nagu ei olegi vaja AAd eriti
imelik on ikkagi see et DX10'ga tõmbab mängu jumala kooma actionis.
DX11'ga jookseb siidi.
aga silmaga vahet küll ei tee kumb parem välja näeb - ühesugune imo _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
dx10 on käkk... nagu win vista oli käkk... win 7 ja dx11 on ehk selle "käkki" parandatud versioon seega mis seal siis imestada. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Esmamulje on küll 5+. Kõik on väga hea, graafika hea, sound hea, gamplay hea ja cut scenes on super!
Alienid võiks natuke vähem läikivamad olla siis oleks asi natukene huvitavam
Väikse video väntasin ka
invension, Mul laadis krdi 2Gb miljon aastat üles aga tegin ka mingi video Loodetavasti parema kui sina
Mäng ise anyway on suht sisutühi ja igav Aga ehmatuste pärast igati kõva mängida pimedas toas üksi
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
no ma olen teinud ainult predatori osa läbi hetkel kuid ma ei tea, ei teki seda mõnusat predatori tunnet mis tekkis kahes... siuke domineeriv tunne teiste üle oli seal, suht mõnus
tiba häirib ka see nn stepslist voolu võtmine, kahes asi ise taastus... ja elusi sai kah nagu energia arvelt täis laadida.
ja miks see silent tapmine või misasi see on seljatagant kestab mingi 5s.... nagu actioni rikkas kohas on tiba ebameeldiv...
kaks oli sitaks hirmsam, öösel ei julgenud käima pannagi , see on nagu tuimem .vb sellepärast et kahte mängisin siis kui olin 11 aastane kh , siis oli kõik põnevam ja hirmsam.
anyways eks ta ole maitse asi siis.
Lol, miks peaks predatorina "hirmus" olema mängida. Proovi marine. Ilge nõme on küll, kui kottpimedas püstolike ainult käes ja siis liikumisdetektor muudkui piiksub. Nood tõprad liiguvad mööda seinu nii kiiresti.
Natuke sai proovitud asja,päris feiliks ei tembeldaks asja,kuid midagi erilist ka pole Vähe hirmus on vaid,pole tavaliselt selliste mängude sõber.. 30min korraga kannatab mängida,siis närvid juba nii pinges,et jube
Tegin hommikul ka väikse proovi, ehk siis Marine esimese missiooni... Mulle täitsa meeldib, ok natuke võiks norida selle mehe liikumisvõimaluste üle... a'la ei hüppa üle mingi platvormi piirde, liigub kergelt kummaliselt. Samas ei häirinud see enam lõpuks. Eks inimene harjub kõigega. Aga jah, kui sul on ainult püstol käes ja need putukad igalt poolt kallale tormavad on suht masendav tunne . AI paneb ka imelikku nagu ikka
Siiski .. esmamulje on täitsa ok. Eks hiljem paistab, mis Predatori ja Xenoga kampaania endast kujutab. _________________ Jätan endale õiguse valida, kellega ja kuidas äri korraldan.
angel, no juutuubis video vahtimine ei saagi hirmus olla. Pead ise mängima. Pimeduses mööda seina siblivad xenod ajasid mind närvi küll, kui ainult sidearm oli käes. Automatic rifle käte vahel tekitas aga surematu turvatunde .
to ATI kasutajatele seda,et kui mäng pangestub dx10 dx 11 all siis laske cat9.12 tagasi. Ise proovisin 9.11 ja 10.2 draivudega ,aga ei töötanud dx 10 (4870x2) ja fps oli ka nii 50 kuni 70.Peale seda kui lasin 9.12 peale asi jooxeb 100+fpsi(1680x1050) nagu siidi ja kõik max. Imelik kamm nende draivude ja AVP-ga.
aa ja muidugi pidi ohverdama selle,et 9.12 draivudega mw2 flashbang flickering
Krt ATI mehed taovad häid kaatre aga draivud on nii p....s kui p....s. _________________ eGun ftw
NATAS999, ok, mäng ei ole just midagi megavinget aga imo täitsa ok shuuter tundub. Ise ei hakka küll ostma aga vaadates videosi jne. siis käib kah.
Ja inimeste maitsed on erinevad. See, et sinule on see ülim saast ei tähenda, et teistele ei meeldi.
Aasta on noor, vara siin kohtasid jagada veel. Ent täiesti arvestatav konkurent küll väga nauditav shooter, pealegi kestab SP gameplay mõnusalt kaua, mitte nagu MW2 ja muu pahn, kus max 4h tuuseldad ja ongi kõik.
heretic666, kusjuures MW2 (cock-of-dookie: modyrngayfuckstoopid?) oli ka saast minu jaoks , aga läbi tegin ta millegi pärast. AvP küll ei viitsi enam peale panna. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
Tegin Alien stoori ära ja Marine stoori peaaegu lõppu.Homme lõpetan Marine ja teen Predatori ära.
Eriti hirmutav ei ole aga otseselt midagi häirivat kah mitte(v.a üks level hakkis jubedalt...refinery vms)
Stabiilsus paistab ok olema.Jookseb umbes keskmiste sätetega @ DX9
Install oli küll üks sitt ja see on jama,et nõuab Steami
Andsin veel demo MP-le eile väikese võimaluse ja proovisin tükk aega...
ei tea krt kahtlane värk, muidu on ok aga alieni ja predatori need nö. finishing moved või mis iganes kuidagi MP-sse ei sobi - pmst on nii, et kui näiteks 3 predatori, alieni kokku satuvad siis nad võtavad järjekorda nagu hakkaks mingit buttsecksi tegema, samal ajal paned marinega piraka ära ning terve plats puhas ja nemad ei saa mitttte midagi teha. Vaatavad oma ägedat animatsiooni kuidas üksteisel nägu maha lõikavad või selgroogu välja tõmbavad... mis muutub peale 10-ndat korda tüütavaks juba......
Lol ei ole siin midagi. Asjalik firma see SEGA. Mis sa arvad mis siis oleks, kui SEGA asemel oleks antud olukorras EA Games.
See selgroo või siis saba seljast sisse ja suust välja on küll fun, SP jooksul ei tüüdanud üldse ära. Marine oma Smartguniga muidugi omab kõik pooleks.
Sul oleks kindlasti fun oma finishing muuvi tehes kui ma samal ajal sind buttsecksin eks... tead juba ette, et oled surnud aga ei vaatad oma animatsiooni lõpuni ja siis viskad pikali
enw pole MP-s praegu dedicated servereid nii, et suht fail ja kui neid ei tule kah siis MP osa võib maha kanda.
Konsoolipoistele jääbki aint matchmaking... hehe epic
No MW2-s pole ka ded servusid, aga mängukesel ikka hing sees. Kui oled koba ja tahad peale tihedaid suremisi kohe ruttu edasi madistada, siis on UT.exe sinu jaoks. Lihtsalt kui kellelgi õnnestub sul saba läbi rinnakorvi ajada, siis on õige aeg facepalm teha ja järgmine kord mitte nii n00bina käituda.
Kle ma ei räägi siin mängimis oskusest vms.... pmst. võin ma marinega kõik teid alieneid ja predatoreid seinaäärde ritta panna, vaadata kuidas butsecksi teete ning ükshaaval lihtsalt teid maha lasta. Vot nii kõva skill on mul... jube mees olen ikka mis?
mis puudutab MW2 siis jah see on mul ka olemas kuid tõsised gamerid seda ei mängi, MW2-te mägnivad enamused tited ja casual console gamerid kes istuvad diivanile ja üritavad kuidagi millelegi pihta saada...
p2p HOSTING ON FAIL ja sellega on antud mängu mp gaming comunity hukule määratud.
AVP3-s pidi ka olema ded servud reliisi hetkel.. mida pole on ded servud.
Hetkel lubatakse need lisada PC gameritele järgmise patchiga.... nooooo näis.
mis puudutab MW2 siis jah see on mul ka olemas kuid tõsised gamerid seda ei mängi, MW2-te mägnivad enamused tited ja casual console gamerid kes istuvad diivanile ja üritavad kuidagi millelegi pihta saada..
Sellega 100% nõus
Siiski AVP3 tootja nentis jah, et kui nägi MW2 puhul ded serverite puudumise kõrvalmõju, lubas ise ikka lisada. Ning võttes arvesse, et Sega täiesti tasuta refundib juba Hunter Editionis olnud poolkatkiseid facehuggereid, siis suht kindel, et peetakse lubadusest kinni ja tulevad ka ded servud. A no eks lootus on lollidele kah .
Igastahes point selles, et kui sa mängida oskad, siis sneak attacki on sulle väga raske teha.
Igastahes point selles, et kui sa mängida oskad, siis sneak attacki on sulle väga raske teha.
Minu point on see, et see kes teeb sneak attacki, on selle tegemise ajal "võimetu tegema üldse midagi muud" seega kes iganes see on... on pmst. surmale määratud kui keegi peale satub.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.