torus oli mingi teema, et piraadid ei saa enam MW2 mängida. Ei tea kas tõsi(või sain mina midagi valesti aru) aga väga hea, peaks neid cheatereid ka vähemaks jääma.
torus oli mingi teema, et piraadid ei saa enam MW2 mängida. Ei tea kas tõsi(või sain mina midagi valesti aru) aga väga hea, peaks neid cheatereid ka vähemaks jääma.
Ma kuulen seda juttu pärast igat uuendust, aga ikka on nad natukese aja pärast tagasi.
Ma kuulen seda juttu pärast igat uuendust, aga ikka on nad natukese aja pärast tagasi.
No ma ei tea, jutust jäi nagu mulje et pidi pikem "paus" sisse tulema.
No ma ei tea, jutust jäi nagu mulje et pidi pikem "paus" sisse tulema.
Tegin täna enda parima skoori
Mingi skoor oli 70-9 ja mingi scoreboardi lahti tegin vaatan wtf, siis mingi läks kõik perse ja lõpputulemus jäi 85-19.
väike adrenaliini laks oli igatahes sees, süda tegi 1 löögi asemel 3lööki. ~10 fragi neist olid predator missile omad, ühtlasi mu kõige suurem streak, mis peal ( uav -> counter-uav -> predator.)
ja alustasin täna 3ndat prestige.
isegi kui sul on kodus 10 mbit/s up siis sellest on vähe tolku sest sinu nunnu kodu netu purk ei ole mingi korraliku laiatarbe(maailma) neti backbone küljes....
siin eesti piires jah kui kõik 12 playerit on oma joped, venitab võibolla tõesti 130 kanti pingi ära + voice coms.
üldiselt pc gamerile üle 70 ping ei ole eriti vastuvõetav... 0.1 sekundit on liiga pikk aeg, et kui mina olen host siis selle ajapeale kui sina mind märkad olen mina sulle juba 2x m16-ne bursti sisse tulistanud
230 ping on ka mängitav mõne venna jaoks, kuid see ei tähenda, et normaalset mängukogemust saad. Nagu ottf ütles, üle 70 pingiga hakkab asi juba väga nüriks minema.
Muidugi algajate mängijate vastu saab ka siis, kui neil on sinu ees ~100 ping eelis (ehk siis neil näiteks 50 ja sinul 150), kuid vähegi kompetentsemad mängijad teeva puhta töö, kui neil on sinuga võrreldes 0,1+ sek rohkem reageerimis aega.
Mul on paar korda nii juhtunud, et keegi kolmas isik on host ja vastas teamis on paar minuga samal tasemel mängijat. Siis host lahkub ja mind määratakse hostiks. Kõik järgmised roundid teen nendele samadele vendadele pika puuga ära ja nad sisuliselt ragequit'ivad. Kokkusattumus? Ei. Minul oli ping 0 (host) ja neil ~100.
Tihti kui mul ei õnnestu host olla ja ühendus on kehva siis päris palju suremisi tuleb, nii, et ma ei näegi vastast.... killcamist vaatad, et kutt oli mul pmst keset ekraani.
veerand miljonit inimest on teinud juba petitioni, et IW dedicated serverid tagasi annaks... no ei tea, ei tea.
Põhimõtteliselt nad lööks 10 kärbest ühe hoobiga - arumaisaa mida nad üldse first place mõtlesid p2p hostingu kasuks? täiesti.................... uhh
arumaisaa mida nad üldse first place mõtlesid p2p hostingu kasuks? täiesti.................... uhh
Seda on väga lihtne ühe sõnaga kokku võtta, miks nad IWneti püsti panid - raha.
Kuna mängimine toimub läbi IWneti, siis pole võimalik inimestel endil luua uusi mappe ja mod'e, mis tähendab seda, et IW saab neid tulevikus hakata raha eest müüma. Lisaks sellele, kui tuleb järgmine aasta uus IW poolt toodetud CoD välja, siis on neil võimalik MW2 serverid lihtsalt kinni keerata ning seeläbi sundida inimesi nende uut mängu ostma.
Muidugi nende endi põhiargument on see, et tänu IWnetile ei ole cracked servereid ja piraatlus on väiksem, kuid vaadates CoD4'ja, tuleb ilmsiks, et cracked serverites mängijad moodustasid väga tühise hulga kõigist online mängijatest.
Selle pingi jama pärast ongi kõige parem perk Marathon ja Coldblooded+pro ja relv Sniper + tactical knife.
Panin veel tähele ,et enne kui enda reso oli mängus liiga kõrge ning olin host siis kõik kisasid ,et laaaag.
Nüüd alandasin 800x600 ja enam ei ole mingit kisa.
Kuigi nüüd ühendab mind pidevalt poolakate ,serblaste ja muude sealtkandi omadega. Vahest isegi inglastega.
Enne kõrgema resoga olid ikka RUS ja FIN.
Panin veel tähele ,et enne kui enda reso oli mängus liiga kõrge ning olin host siis kõik kisasid ,et laaaag.
Kuigi nüüd ühendab mind pidevalt poolakate ,serblaste ja muude sealtkandi omadega. Vahest isegi inglastega.
Ei tea kas hosti arvuti reso on siis kah oluline
See on küll kahtlane. Millegi pärast ei taha uskuda, et IWnet madala FPS'i pärast midagi muudab.
Mis graafika settingud sul on? Kas mäng jookseb kõrge reso peal korralikult ja stabiilselt?
Ei tea kas hosti arvuti reso on siis kah oluline
See on küll kahtlane. Millegi pärast ei taha uskuda, et IWnet madala FPS'i pärast midagi muudab.
Mis graafika settingud sul on? Kas mäng jookseb kõrge reso peal korralikult ja stabiilselt?
Kahtlen et resos asi on... aga pigem küsiks, et kuidas sa mitte monitori default resoga üldse mängida saad? :O:O:O
ei tea mis reso see 800x600 siis on ? et nö "mitte default reso on"
btw see pingi värk, mul oli cod4's kah, et kui mängisin vana monitoriga veel 1280x1024 ja siis kui proovisin 640x480 panin oli ping veidi erinev. usun et sittem arvutiga on net äkki ebastabiilsem. siis tulebki äkki see mängu et madalam reso , madalamad graafika settingud on fps stabiilsem ja siis mingi väiksem pingi kõikumine ( võin muidugi ka tühja panna.)
Kas keegi siin müüb tavalist cd-keyd(sid) millega ei peaks hakkama jamama, vaid saaks ilusti steamis reagada ja õige ingliskeelse mängu alla laadida? _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Kas mul on õigus kui väidan, et Pave Low killid ei lähe arvesse streakile ? Sesmõttes mingi sain Pave Low kätte see lasi 7-8 venda maha ja aga pidin ise veel 2tüüpi laskma et chopper gunner kätte saada.
natukene naljakas aga milleks see kopter on kui arvesse ei lähe, saan aru kui care package'st saan et siis ei lähe arvesse aga no ise lasen 9fragi et see pask kätte saada.
Ma olen nii aru saanud, et siis lähevad arvesse kui ise alustad streaki. Kui kopter alustab siis ei lähe. Mulle on selline mulje jäänud, aga vb vale mulje.
Kahtlen et resos asi on... aga pigem küsiks, et kuidas sa mitte monitori default resoga üldse mängida saad? :O:O:O
ei tea mis reso see 800x600 siis on ? et nö "mitte default reso on"
btw see pingi värk, mul oli cod4's kah, et kui mängisin vana monitoriga veel 1280x1024 ja siis kui proovisin 640x480 panin oli ping veidi erinev. usun et sittem arvutiga on net äkki ebastabiilsem. siis tulebki äkki see mängu et madalam reso , madalamad graafika settingud on fps stabiilsem ja siis mingi väiksem pingi kõikumine ( võin muidugi ka tühja panna.)
mäs sa tuututad koguaeg?
Igal monitoril on oma kindel reso milles ta näitab pilti kõige paremini... kui paned aga reso mis ei ole antud monitori default siis pilt on sitt...
veel küsimusi?
Ärge kujutage ette omale, et parema fps-ga on teil parem ping.... jah võibolla 60 fps vs 1 fps on tõesti vahe mingi 2-5 ühikut.
Tehke ikka omale põhitõed selgeks ennem kui fantaseerima hakkate
see on LCD puhul siiski.
vanad kinekad ei moonuta enamjaolt pilti kui kasutad ühte toetatud resolutsioonist, koos vastava toetatud värskendussagedusega.
LCD del on native resolutsioon, ehk siis paneelile omane üks ja kindel reso, muude puhul hakkab üks venitamine pihta ja pilt on karvane/udune. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
oma säästu geimer-pc taga kasutan hetkel kahte 17" crtd. siiski minimaalselt 85 hertsi. ei tohi pikka aega jutti ekraani vahtida aint, vahest kõrvale vaatama, silmi "treenima" , ja siis ei ole väga hullu misket. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
ottf, kui iga kroon on arvel kuhugi mujale siis on see 700 eeku * 2 ka päris suur summa. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
No aga ma tegingi need 9 fragi, kutsusin ära ja ootan et teeks 2 fragi et saaks CG kutstuda aga ei tulnud ja pidin ise laskma.
See bug polegi veel parandatud?
Kui kutsud Pave Low, siis pead ise vähemalt ühe killi saama, enne kui Pave Low seda teeb. Vastasel juhul selle killid ei lähe arvesse jah _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
No aga ma tegingi need 9 fragi, kutsusin ära ja ootan et teeks 2 fragi et saaks CG kutstuda aga ei tulnud ja pidin ise laskma.
See bug polegi veel parandatud?
Kui kutsud Pave Low, siis pead ise vähemalt ühe killi saama, enne kui Pave Low seda teeb. Vastasel juhul selle killid ei lähe arvesse jah
Okei siis mul õigus, et ongi mingi bug. btw viimane patch oli tol hetkel.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.