praegune kellaaeg 17.06.2025 15:59:22
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-Koppel-
Kreisi kasutaja

|
15.02.2010 12:29:56
Adobe Illustrator Clipping path-id liiga suured |
|
|
Pealkiri on veidi labane aga seletan tegelikku probleemi.
Tahan PDF-ist saada kätte mingi väiksemat elementi.
Tahan seda pisikest elementi pann mingis kindla pixel mõõdustikus (1280x720) uue faili sisse.
- Impordin mingi PDF-i Illustratorisse.
- Teen uue kindla mõõduga tühja faili, 1280x720.
- Selectin PDF-i sees vastava elemendi.
- Kopeerin selle elemendi uude tühja faili ja venitan sobivalt suureks, 1280x720 ala sisse.
Nüüd need Clipping Pathid on kõvasti suuremad kui see pisike element, mida ma tahan. Mul on võimalus need üks-haaval väiksemaks resizeda või kustutada aga see on ajamahukas, sest iga Group-i põhjas on üks Clipping Path.
Kujunduse sees:
1280x720 ala sees:
Milline oleks mõistusepärane viis mulle vajaliku toimingu sooritamiseks?
Illustraatorit kasutan vaid umbes ainult selliste toimingute tegemiseks, mingit sisu ise ei loo ja seega on kõik väga võõras.
Ja siis üks asi veel... salvestades võtab pilt elemendi mõõtmed, mitte uuele failile määratud täpsed mõõtmed - kuidas seda viga parandada?
Tänud
viimati muutis -Koppel- 16.02.2010 10:25:08, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
16.02.2010 10:41:10
|
|
|
Et salvestada samasse mõõtmesse mis on su määratud mõõtmed, siis pead sa kasutama croptooli väikeõppevideo siin: http://www.adobe.com/go/vid0213
ee kas sul see algfail ja uus fail on ühe suurused? äkki zoomid lähemale kui liiga suured on
tegelikult pildimaterjal toimuvast (screenshot oleks ka abiks)
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|