praegune kellaaeg 26.06.2025 02:05:57
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rainis007
HV vaatleja
|
13.02.2010 00:59:57
WMP ei mängi originaal CD-si |
|
|
Mul siis selline mure, et WMP-ga saab edukalt kuulata isekõrvetatud plaate, aga kui arvuti CD boxi asetada originaal CD siis WMP näitab, nagu muusika mängiks, riba all liigub üha edasi, aga heli ei tule. Kui ripin lood arvutisse on tulemuseks samuti vaikus. Mis ma tegema peaks, et saaksin originaalplaate arvutist kuulata ja neid ka arvutisse ripida ? Vabandust kui midagi väga lolli nüüd küsisin aga oma peaga lahendust välja ei nuputanud kahjuks.
Ette tänades,
Rainis
|
|
tagasi üles |
|
 |
jossi 1
Kreisi kasutaja
|
13.02.2010 03:07:39
|
|
|
Kontrolli audio mixeris CD audio üle, kas pole mute peal. Samuti vaata, kas on lubatud "Enable digital CD audio for this CD-Rom device", ehk digitaalne rippimine. Seda siis device manageris oma CD/DVD seadme properties sakil.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
rainis007
HV vaatleja
|
13.02.2010 12:50:45
|
|
|
Pärast seda, kui olin mõlemad üle kontrollinud ja õigeks seadnud hakkas plaat küll WMP-is mängima, aga kui tahan ripima panna tuleb ette kiri "Windows Media Player cannot rip one or more tracks from the CD".
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
22.02.2010 17:42:30
|
|
|
Normaalse mp3 saamiseks kasuta muud softi, mis selleks tööks LAME encoderit kasutab (CDEx, Exact Audio Copy, vist oli veel midagi...)
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|