Efekte on liiga palju mis teeb ka mängu väga kirjuks ja mis veel omakorda panevad pikemal mängimisel silmad ja pea valutama Peab silmatilku ja paracetamoli muretsema
Efekte on liiga palju mis teeb ka mängu väga kirjuks ja mis veel omakorda panevad pikemal mängimisel silmad ja pea valutama Peab silmatilku ja paracetamoli muretsema
If youre running an ATI card and you find BC2 crashes on startup (no error)
- Go to battlefield bad company 2 beta\BFBC2Game.exe and right click -> properties -> compatibility and "Run this program as an administrator"
If youre running an ATI card and you find BC2 crashes on startup (no error)
- Go to battlefield bad company 2 beta\BFBC2Game.exe and right click -> properties -> compatibility and "Run this program as an administrator"
See ei aidanud?
No selle tegin ära siis sain ühe roundi lõpuni mängida, kuid peale seda viskas jälle välja. Vaatan, proovin hetkel teisi pelasid, kui need samuti käituvad siis viga masinas.
Aga milles see probleem tuleneb, et iga kord mängu saades , saan olla mängus ca 5 minutit, ning siis lennutab "lost connection" teatega lobbysse... Tahaks ka mängida ja mõnu tunda kuid nii ei saa essugi :S _________________ Pokkerit mängid aga rakeback ei saa? Liitu!
Maailm, mul sama jama. Ükskõik millises serveris saab mängida natuke, siis viskab välja. Pärast seda enam ei viska välja. Mängin ükskõik kus serveris ja kõik on korras.
Pärast väljaviskamis lobbyst logides uuesti siis hakkab updatema andmeid, ja nagu jääbgi seda tegema :S Eks pean ära ootama ja vaatab mis juhtub. _________________ Pokkerit mängid aga rakeback ei saa? Liitu!
Paratamatult juhtun valima snaipri rolli igas raundis.
Äge outfit
Tankiga saab teha 1-0 kui ta lähedale satub
Motion sensor väga + majade ründamisel
Relvavalik lubab ka lähivõitlust
Vajadusel saab künka kämpereid nottida
Teise klassi relva üles võttes on sul ikka äge outfit ja maskeerimiseelis
Ning lisaks saaks veel rünnakul TNT M-comi õhkimiseks, mida ma ei kasuta. Ja mortar strike mis on imba. _________________ You win again, gravity!
C-4 can make a dull day fun
there are very few problems that can't be remedied with the proper application of explosives
Äge outfit
Ning lisaks saaks veel rünnakul TNT M-comi õhkimiseks, mida ma ei kasuta. Ja mortar strike mis on imba.
Tegelikult saad ka assaultile C4, kui kasutad Tommyt või pumpa (mis on lisahülsside perkiga väga lõbus)
ise ei kasuta ma eriti palju reconit- samu asju saab ka teiste classidega teha. Kui just mortarit ei taha
Mul on teises lahtris (kui pump valitud) mingi selline jubin, mis annab pumbale kuule juurde. muidu on 6 kuuli salves, siis on 12 (see automaatne pump).
Nii, sain mängida taas 5min, nüüd lobbys ja "updateing your stats" mingi 5 min on juba see ees, nüüd siis viskas, et olete disconnectitud lack of use.... Wtf ta tahab mult _________________ Pokkerit mängid aga rakeback ei saa? Liitu!
Maailm, tegu on betaga ning esineb igasuguseid erinevaid probleeme rohkem, kui valmis mängus. Tee Google lahti ja kirjuta Battlefield Bad Company 2 You have been disconnected due to lack of activity ja mine loe ning uuri, kas keegi on lahenduse leidnud. Või siis googelda hoopis seda updating stats probleemi.
Äge outfit
Ning lisaks saaks veel rünnakul TNT M-comi õhkimiseks, mida ma ei kasuta. Ja mortar strike mis on imba.
Tegelikult saad ka assaultile C4, kui kasutad Tommyt või pumpa (mis on lisahülsside perkiga väga lõbus)
ise ei kasuta ma eriti palju reconit- samu asju saab ka teiste classidega teha. Kui just mortarit ei taha
Aga kust kuradi kohast osad tegelased Granaate on saanud, mu mõistus küll ei võta...
Endal ühegi kitiga neid ei paku...
Vahepeal kisub asi "karkandiks" ära, õhk on granaatidest lihtsalt paks...
Mingit updatet ei ole tulnud vahepeal? Mõtlen,et ehk on parandatud see jama,et mul helikaardiga heli jebib... Int junniga aga heli korras
Pole pikalt nüüd mänginud enam
Mul on teises lahtris (kui pump valitud) mingi selline jubin, mis annab pumbale kuule juurde. muidu on 6 kuuli salves, siis on 12 (see automaatne pump).
Ma nüüd võin miskit sassi ajada. Aga assaultil olid vist esimeses lahtris need relva lisad (granaat, pump, toss) teises sihikud ja kolmandas siis see lisa salv, granaadi vöö, kuulivest või siis tugevama damiga moon. Ärge näkku lööge, kui valesti panin miskit. Ei mäleta enam betat nii hästi.
ma ka ei viitsi hetkel minna kontrollima, aga kui relvadel sihikud lahti, siis seal lõpus on veel üks unlock "relv pluss" ikooniga - see tähendab siis: kas rohkem ammot või tugevamat ammot.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.