Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bigmarx
HV Guru

|
11.02.2010 13:51:50
XP Automatic Update |
|
|
Kui mul on XP Automatic Updates lubatud, uuenduste tegemise aeg on iga päev näiteks kell 15, siis ma eeldan, et uuendused peaks automaatselt alla laaditama ja installitama. Aga ei ole nii, hoopiski kollane kilbi märk ilmub kella kõrvale ja ise pean installi käivitama. Kas see peabki nii olema või saab neid uuendusi kuidagi ka ise automaatselt installima panna?
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lewis
HV kasutaja

|
11.02.2010 15:11:08
|
|
|
Automatic Update seadete alt peaksid ju saama neid seadeid ise muuta. Vaata oma Control Paneli.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
0 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
11.02.2010 15:49:26
|
|
|
Seaded on sellised:
Spoiler 
Üle IE on kõik uuendused peale lastud ja IE saab aru, et automaatsed uuendused on sisse lülitatud.
Ma julgen eeldada, et uuendused võiks installeeruda automaatselt selliste seadetega. Hetkel visatakse aga kella kõrvale kollane kilbiga uuenduste märk, kus siis tuleb ise uuendused "Express" või "Custom" valikuga installima panna või siis arvutit sulgedes kasutada valikut "Install updates and turn off computer" vms... Kuna arvutit ööseks kinni ei panda, siis jäävadki need uuendused sinna ootama, millal neid käsitsi installitakse.
Helistasin Microsofti klienditoele ka ja kurtsin muret, lubati mingil ajal tagasi helistada...
|
   |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
11.02.2010 16:15:38
|
|
|
Minu arust neid uuendusi, mis käsitsi installides "i accept" tahavad automatic update ära installida ei suuda.
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
02.03.2010 17:15:08
|
|
|
Peale pikki punnitamisi ja Microsoftiga lahenduste otsimisi jõuti sinna välja, et XP Home puhul installitakse automaatselt ainult väikesed ja ebatähtsad uuendused. Neid uuendusi, millel on vaja kasutajapoolset sekkumist (mis accept'i vajavad) ei installita automaatselt. XP Pro puhul kui arvuti on domeenis, saab need kasutaja sekkumist nõudvad uuendused jõuga peale lasta panna ilma kasutaja sekkumiseta.
Ehk siis automaatne uuendus pole oma nime väärt...
|
   |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|