jumal tänatud, et nad selle demo välja lasid, muidu oleks paljud ehk isegi mängu osta plaaninud Järjekordne kräpp mängumaailmas, ma ei saa aru, kas need tegijad ise ikka aru saavad mis nad teevad?
Graafika ja olustik on üsna hea, mängitavus võiks parem olla, tundub väga poolik olevat. Ilmselt isegi kunagi ostaks, nii poole aasta vms aja pärast kui bugid jne oleks parandatud. Enda lemmik on marine igaljuhul, aga tundub jah et ilmselt suht sp orienteeritud.
jumal tänatud, et nad selle demo välja lasid, muidu oleks paljud ehk isegi mängu osta plaaninud Järjekordne kräpp mängumaailmas, ma ei saa aru, kas need tegijad ise ikka aru saavad mis nad teevad?
See mäng peaks täieliku overhauli saama gameplay osas ennem kui 70% fps-i mmängijatest üldse mõtleks selle mängu ostmisele, 15% jätavad kahtlusega ostmata, 5% fännidest pole vaimustuses ning 10% fännidest ilmselt ikkagi ostab aga SP pärast - nad on harjunud juba selle uimase vantsimisega
Hetkel on see ikka täielik disaster... tõepoolest tekib omalgi küsimus kas ükski nende devvidest või keegigi nende pundist pole mitte kunagi elus mänginud quake2 ja sarnaseid mänge? AVP3 on täiesti taandareng.
tomorrow, Ära solvu , aga mine kuradile oma Game informeriga , see reviewer ei ole ise mänginud Originaalset mängu üldse. Ta viriseb et Alienid saavad mööda seina ronida ja et kaotavad orientatsiooni ära , Predatoride Stealthi üle ja kõik , usu mind ... See Ben tüüp hea meelega annaks Jalaga pe*sse et mingu mängigu ennem originaal kui kuradi hakkad virisema mängu üle.
Minule Demo meeldib , probleem on selles et paljud mängivad natukene ja arvavad et teavad kõike sellega , ei tea te midagi. Mina arvasin et see mäng on bullsh*t ka kohe kui alustasin ja natuke mängisin , aga ma andsin armu ja mängisin edasi kaua , nüüd ma mängu põhimõttest , raskustest ja kõik aru saanud. Sorry , see pole nagu "gunz blazzing in" mäng , siin peab õppima! Ning paljud ei saa aru , SEE ON DEMO! Kuna demo on kõikidele süsteemidele , nad ei hakanud tegema eraldi PC jaoks , siis Demo on console port , full game ei ole.
See mäng peaks täieliku overhauli saama gameplay osas ennem kui 70% fps-i mmängijatest üldse mõtleks selle mängu ostmisele, 15% jätavad kahtlusega ostmata, 5% fännidest pole vaimustuses ning 10% fännidest ilmselt ikkagi ostab aga SP pärast
Just nimelt on tegu DEMO'ga, mis pikendatud versioonis tähendab demonstration eks ole. Ehk siis demos peaks olema näidatud mängu head, mitte vead, sest olgem ausad, kas sa ostaks poest juustu, mida sa oled enne kusagilt ostnud ja ei maitse, lootuses, et ehk nüüd on parem, kui ostad suure käntsaka?
tsitaat:
Kuna demo on kõikidele süsteemidele , nad ei hakanud tegema eraldi PC jaoks , siis Demo on console port , full game ei ole.
Siinkohal ei kehti vast kuldne lause "igasugune reklaam, olgu kasvõi negatiivne, on reklaam" _________________
plin500 pani suht kümpi... demo peabki olema hea, mis jätab maigu, et inimene tahab seda põnevusega osta.. on valmis lausa topelt maksma kui vaja !!!!
mitte aga niisama lillulällu bläääbläää... demos on dx9... demo on sitt.. demos on see pask.. AGA FULL VERSIOONIS teeme me selle mängu ümberiks!!
haa.. seda on ennemgi kuuldud ja nähtud kui heaks full versioon tehakse paar korda on isegi seda juhtund, et full vers tehakse oluliselt sitemaks kui demo kunagi oli
õnneks ma pole esimesi osasi mänginudki ja täitsa meeldib teine
kuid jah, predator on nüüd minujaks tapamasin ja parim kõigest
alien vahest sebib liiga kiiresti ja ei saa essugi aru mis toimub (segane kuid saab hakkama)
marine ka viga pole, kui hästi lased, peaasi et väga avatud kohta ei trügi,
muidu tapetakse suht kergelt ära _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.