praegune kellaaeg 21.06.2025 14:32:35
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mauro
Kreisi kasutaja

|
02.02.2010 22:43:30
3 Skypephone |
|
|
Otsing midagi sellel teemal ei andnud, loodan et ei tee kordusposti.
Uut Skype alla tirides juhtus silm siis skipe lisavarustuse juurde ja panin tähele siis 3 Skypephone.
Idee väga hea - kelelle ei meeldiks tasuta kõned ja ka suhteliselt odav kõne tavaliinidele üle maailma.
Aga näed, Eesti telefonimonopol jälle pidurdab arengut arvatavasti - kuidas saab lubada seda et inimesed nüüd järsku helistavad tasuta!!!!
Eriti huvitavaks teeb asja selle, et Eesti, kui Skype päritolumaa ei võimalda seda.
Keegi ehk täpsemalt sellega kursis - kuidas iseenesest toimib.
http://www.3skypephone.com/english/buy.html
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
07.02.2010 08:11:30
Re: 3 Skypephone |
|
|
mauro kirjutas: |
Eriti huvitavaks teeb asja selle, et Eesti, kui Skype päritolumaa ei võimalda seda. |
eesti skype päritolumaa- Võiksid sellest aru saada ja unustada juba ära see loll jutt. eesti pole skype jaoks midagi teinud ega hakka ka tegema. See on lihtsalt võeraste sulgedega ehtimine. Ahti Heinla, Priit Kasesalu ja Jaan Tallinn olid progejad ja kogumoos. Sellega ka asi piirdub. Konkreetselt need eestlased, mitte terve eesti ega eestimaalased. Eesti pole ühtegi senti sinna alla pannud vaid kogu papp on välismaalt tulnud ning neile ka need asjad kuuluvad. See kes maksab ja tellib see ka omab. Eesti pole kunagi olnud ega hakka olema ka skype päritolumaa. Kui näiteks Hiina müüri ehitamisel, oleks mõni eestlane kaasa aidanud, kas siis hiina müür ka eesti oma?
Aga nüüd teemast. Tõsi paljude PDA ja Smartphone, muude taoliste vidinate ja softide pooli funksioone ei saa eestis kasutada. Ajab küll kopsu üle maksa.
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
sammalhäbe
HV kasutaja
|
11.02.2010 01:13:18
|
|
|
tsitaat: |
eesti skype päritolumaa- rofl.gif Võiksid sellest aru saada ja unustada juba ära see loll jutt. |
eks igaühel ole oma arvamus, kuid fakt on see, et üle 50% s. töötajatest asuvad eestis - enamuses arendajad.
kas rolli mängib rohkem raha või know-how, on küsimuse põhiosa.
kas ainult rahaga, ilma antud programmeerijateta, oleks skype kui selline tekkinud?
kui sa võtad kätte apple viimase telefoni, siis on ka seal peal kiri:
"Designed by Apple in California. Assembled in China."
ma ei väidaks 100% et iPhone on nüüd ameerika toode. Tuleb ju hiinast?
aga antud teemast.
3 Skypephone ilmselt on virtuaaloperaator nagu meil a la diil ning ostab net cap-i mingilt suuremalt operaatorilt.
Eestis ilmselt poleks sellele väga turgu, et majandamine ära tasuks.
Samas on olemas nokia N900, millel on integreeritud skype. Ostes selle ning EMT-lt x...9GB cap-iga internetipaketi, saad sama tulemuse - pidevalt online ja tasuta rääkida paketimahu piires
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
11.02.2010 10:40:53
|
|
|
sammalhäbe, Oh sinu arvates on siis Microsoft India oma sest 80% nende progemist on koondatud Indiasse. Sinu Hiina jutujärgi peaks Hiina, Thai, Indoneesia, India omama siis 80% maailma firmadest.
Tähtis pole kust see tuleb või kes seda teeb vaid kes seda tegelikult omab. ja ainult see kellele raha läheb. Eestlased ajavad asjad liiga lõhki oma rahvuse juraga. UK, USA jne riigid on täis erinevaid rahvusi ning kedagi ei huvita kes su vanemad olid. Kui eestlased viitsiksid oma päritolu uurida saksid aru, et me oleme väga segaverelised ja ühepajatoit nagu USA. Siit on käinud üle sellised sõjad.
Apple kohta- ajud ja omanikud on ikka USA-s- sealt tulevad täpsed juhised kuidas kokkupanna jne. Ning hiinlased panevad asjad kokku. Applet pannakse peale hiinas veel mujal kokku.
Sinu Apple näite põhjal on Microsoft ka siis Eesti või India oma sest meil on ka Microsofti esindus olemas, indias 80% progejad. või siis kõik need firma tooted mida Elcotec toodab või kuidas see nimi oli eesti oma.
Kulla inimene, sellist suurt firmat ei ole olemas mis poleks ülemaailma jaotatud ning töötajad on 100 erinevast rahvusest koos.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
sammalhäbe
HV kasutaja
|
11.02.2010 22:16:42
|
|
|
Andium,
ma ei öelnud midagi selle kohta, kes on kelle oma, või mitte...
loomulik, et kõik on rahvusvahelised firmad tänapäeval, ja ka bmw-d tulevad peterburist vahelduseks "saksa kvaliteedile"
lihtsalt sa ei saa ka võtta ja lajatada üheülbaliselt, et lõpetage loll jutt, eestiga pole sel asjal mingit seost.
samahästi ma võiks selle iPhone kohta ju siis öelda, et lambakari, hiina ei puutu üldse asjasse. 100% ameerika toode! hurraa.
selle kohta, et eestlastel rahvusega mingi asi oleks, ma ei usu rohkem, kui et inglastel või sakslastel või soomlastel oleks.
ja ka nokia on soomes rahvuslik uhkus, kuigi 90% nende telefone tulevad hiinast või taiwanist
muide, kui ma võiks siia lisada samas laadis "tarkusetera", siis skypel pole ei ameerika, inglismaa, rootsi ega eestiga absoluutselt mingit seost.
sest selle peakorter asub luksemburgis hoopis. (loe http://about.skype.com/ )
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
12.02.2010 14:33:08
|
|
|
sammalhäbe, ah tead, ei viitsi ma siin vaielda. Minugi poolest võite keksida, et eestlased panid "i" tähele täpi peale.
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad.
viimati muutis Andium 13.02.2010 01:14:14, muudetud 1 kord |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
12.02.2010 14:36:25
|
|
|
Tean nii palju et ettevõte kus praegu töötan hingitseb suuresti tänu noile kolmele Eestlasele kes Skype'i maha müüsid ning oma pappi uutesse startup ettevõtetesse investeerivad nüüd
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
12.02.2010 17:50:55
|
|
|
Ho Ho, Täpselt just neile, mitte eestlastele. Lisak- Ja see, et kusagil välismaal keegi eestlane midagi hiilgavat korda saadab, ei tähenda, et eestlased, eestimaalased, ega tähenda seda, et eesti on päritolumaa.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|