praegune kellaaeg 22.06.2025 15:44:02
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
belmont
HV vaatleja
|
14.10.2003 15:11:45
järjekordne jama Virtual Dubiga... |
|
|
vabandan nende eest kellele ma juba pinda käin selle progrega
Kasutan Virtual Dub 1.4.10 video kompressiks, video teen Xvidiga ja audio lame mp3. Kõik ok, Aga kui pärast tulemust vaatan siis video lõpu poole on üks koht kus pilt jääb sekundiks seisma ja hääl mängib edasi, ning pärast poole peab ju aja tagasi tegema ja siis on üks moment kus video mängib kaks korda kiiremini(sekundi vältel). Vot see ongi jama, see ei tohiks olla normaalne nähtus...Proovisin kompressida mitu korda, ikka tulemus sama...Ja proovisin häält mitte kompressida vaid jätta samaks, kadus viga kohe ära, vot nii, et siis jama võib olla seotud lame mp3 koodekiga....
oskab keegi abi osutada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
15.10.2003 21:44:07
|
|
|
kui ma t2pselt m2letan siis oli probleemiks see et video tegelik pikkus ajaliselt oli m6ned millisekundid pikem kui audio mis oli mp3ks tehtud vms
igatahes suutsin ma video ja heli m6lemad teha frame pealt yhe pikkuseks ja tulemus oli eeskujulik
v6id pilgu peale visata
kuigi kasutaksin ise su asemel palju k6busamat vdubmodi
www.doom9.org
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
belmont
HV vaatleja
|
18.10.2003 13:30:13
|
|
|
'kuigi kasutaksin ise su asemel palju k6busamat vdubmodi '?, mis mõttes, missuguseid siis?mõtled filtrid valed?...
Kuidas saaks siis häält ja video frame pealt ühepikkuseks?
Tänan sellegi eest...
|
|
tagasi üles |
|
 |
belmont
HV vaatleja
|
18.10.2003 23:31:51
|
|
|
oh, sain korda, tähh sellegi eest, muidu poleksi võibolla saand...
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|