Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Võib olla emaplaadi süü? FS lifebook s7010 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
cubedude
Kreisi kasutaja
cubedude

sõnum 10.02.2010 17:29:55 Võib olla emaplaadi süü? FS lifebook s7010 vasta tsitaadiga

Mul on siis selline läpakas nagu FS Lifebook s7010 ja sellel on teada olev tüüpviga, ehk emaplaadid pidavat läbi minema ja tahaks teada kas ka minul on see mure või saaks mu probleemi teise asjaga lahendada. Probleem on täpsemalt selles, et kui masin tööle panna, käib ventilaator natuke ja siis jääb vaiksemaks ja ühtlase tooni juurde aga kunagi ei võta ekraan mingit pilti ette. Vahest ikka veab ja arvuti hakkab tööle mingit ime läbi. Emaplaat sellel on Support Intel Mobile Pentium M 1.5GHz CPU Centrino Mobile Technology kuid peaks ka mainima, et arvuti akulaadimis otsa kontaktid jamavad ka koguaeg ja samuti on usb väike jublakas natuke musta tahma oma peale tekitanud kuidagi ja ei tööta. Kas ma siis peaks ostma uue emaplaadi või on muu variant kuna läpakas on mulle endale kallis ja ei tahaks sellele käega anda. Kui aga peab emaplaati vahetama siis olen avatud pakkumistele ja kui emaplaat käes ning töötab oleks huvitatud ka usb plaadist. Kätte saab mind kõige kergemini läbi emaili: taavimet64@gmail.com niiet kui müügipakkumisi on, saatke need sinna aga see oleks juba teine teema. Hetkel tahan jälle nagu enne üeldud saada teada, et ehk on teine võimalus veel.
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 87
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.02.2010 17:33:08 vasta tsitaadiga

konsulteeri kasutajaga toivos.
cubedude
Kreisi kasutaja
cubedude

sõnum 15.02.2010 14:48:56 vasta tsitaadiga

Eks ma räägin temaga icon_smile.gif

Nonii, ma usun et ma ei hakka ka sellega jamama niiet ma plaanin oma arvuti juppideks siin maha müüa. Müün siis maha kõik peale emaplaadi vist icon_razz.gif (mul on veel suht stiilne arvutikott, 2 laadijat msi lähevad ka teistele arvutitele nagu mõnedele ordidele ja muudele) Kui keegi huvitatud on siis võtke ühendust. Müümisteema teen ma natuek hiljem korralikuma ja õigesse kohta.
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 87
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Võib olla emaplaadi süü? FS lifebook s7010
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.