Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
prtv
HV Guru
|
08.02.2010 22:01:27
|
|
|
Kui esimest korda seda uudist RSS'i vahendusel nägin vajus suu küll lahti, aga siis hakkasin mõtlema, et millal lasi Ubisoft midagi mängitavat välja.
_________________ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
08.02.2010 22:09:11
|
|
|
Goon kirjutas: |
Ilmselt seda asja steami peale ei tule
Vahet mul pole - ma aus ostja Need kes maal elavad ja netti pole ,neil oleks õige hakata vaatama konsoolide poole |
oled aus ostja ja siis keeratakse sajaga... konsooli peal keerati algul sellega et osa sisust lõigati välja et pärast sulle see lisa raha eest maha parseldada... PC peal aga keeratakse sedasi, et sa seda kuidagi mugavalt mängida ei saaks...
ehk siis igatpidi üritatakse selgeks teha et nende tooteid EI ole vaja osta ja kõik.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rain01
HV kasutaja

|
08.02.2010 23:03:55
|
|
|
Ongi nii... pira versioonid siis tulevad ilma piirangutta ja see eest ihaldusväärsemad kui netiühendus pole vajalik.
Ise muidu steami kasutaja... kohutavalt mugavaks tehtud mu arust. Üks konto ja põhimõtteliselt kui tead enda kasutajanime ja salasõna võid ükskõik kus need mängud peale lasta... teed formati - plaate pole vaja ega midagi. Kiire ja mugav... mänge saab ka päris kergelt osta... pidevalt miskid soodukad igast mängudele. Ainult krediitkart muidugi vajalik vist... ei tea kas deebetkaardiga saab... pole proovinud.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
08.02.2010 23:50:38
|
|
|
Samas puudub võimalus realiseerida mõni mäng mis ei meeldi või millest lihtsalt kopp ees. Eks selle poole püüeldaksegi.
|
|
Kommentaarid: 414 loe/lisa |
   |
365 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
09.02.2010 00:01:19
|
|
|
Täiesti haige värk, aga saan aru nendest. Samas tahaks teada kaua see toimib neil.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
09.02.2010 00:54:51
|
|
|
BS otsus - lasku rohkem mänge välja hinnaga 299, 399.- ja ei pea aretama mingit jama mängu.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
09.02.2010 01:13:58
|
|
|
Ei tea palju see siis arvutil ressursi küsib kuna ise saan veel min nõuetel mängin ja kui veel mingi lisa proged mõllud taustal joosevad siis suht halb ja veel hullem on see et mängin alles siis midagi kui neti pole . ühesõnaga killivad paljud mängiad ära see üritus.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
6 :: |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
09.02.2010 01:30:41
|
|
|
tehku üle pikka aja üks korralik, asjalik, sisukas ja mängitav mäng valmis ja näevad kuidas müstiliselt summad sisse tulevad... aga ei . ... toodame sitta ja siis vingume kah veel. Vähe sellest et Splinter Cell seeria täiesti anaali keerati igast otsast suutsid nad ka PoP ära tappa... whos next
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
09.02.2010 01:42:40
|
|
|
angel kirjutas: |
tehku üle pikka aja üks korralik, asjalik, sisukas ja mängitav mäng valmis ja näevad kuidas müstiliselt summad sisse tulevad... aga ei . ... toodame sitta ja siis vingume kah veel. Vähe sellest et Splinter Cell seeria täiesti anaali keerati igast otsast suutsid nad ka PoP ära tappa... whos next  |
+1
ainuke mäng mida kohe südamest vihkan . Ülejäänud kannatavad kuidagi mängimist ja üksikud mis võiks pelada, kui midagi teha pole.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
09.02.2010 07:40:15
|
|
|
Enamus kui mitte kõik kisa on hädakisa. Ma tõesti ei mõista, kuidas juhatus aru ei saa, et nii tõmmatakse tõesti endale vesi peale? Ühte- või teistpidi tekib tänu sellisele käigule piraate rohkem, sest see raskendab mitmete inimeste mängimist ja selline kohustus tekitab juba põhimõttelist vastikust mängurites. Ma ei usu, et tegu oleks meist vähem arukate inimestega, seega on neil loll lootus või.. või mis põhjenduseks?
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alvaaro
HV Guru

|
09.02.2010 09:58:41
|
|
|
Isegi kui mäng maksaks 200.- siis meie suurepärased kaupmehed müüksid seda ikka 1000.- eest.
Ja mis puutub sellese kaitsesse siis vaatame kaua ja kui edukas see on.
|
|
Kommentaarid: 216 loe/lisa |
   |
3 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
09.02.2010 10:42:34
|
|
|
gan3b kirjutas: |
Kui esimest korda seda uudist RSS'i vahendusel nägin vajus suu küll lahti, aga siis hakkasin mõtlema, et millal lasi Ubisoft midagi mängitavat välja. |
Assassin's Creed
Tom Clancy's Splinter Cell seeria
Prince of Persia
Ja võib-olla veel midagi
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aix
HV Guru

|
09.02.2010 11:38:35
|
|
|
sirius4k kirjutas: |
Kui esimest korda seda uudist RSS'i vahendusel nägin vajus suu küll lahti, aga siis hakkasin mõtlema, et millal lasi Ubisoft midagi mängitavat välja. |
Assassin's Creed
Prince of Persia
Ja võib-olla veel midagi |
Lisaks veel:
FarCry
Brothers in Arms
World in Conflict
|
|
Kommentaarid: 411 loe/lisa |
   |
343 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
09.02.2010 11:45:49
|
|
|
FarCry
Brothers in Arms
need head, aga muu jätnud ükskõikseks
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
09.02.2010 11:53:23
|
|
|
World in Conflict /World in Conflict: Soviet Assault olid väga head pelad.
Samas ka GRAW 1 ja 2 olid ka mängud mida sai mõnuga mängitud.
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
09.02.2010 12:28:36
|
|
|
SurfData kirjutas: |
Reisil läpakas kaasas või kuskil lennujaamas aega vaja surnuks lüüa, siis mina küll ei hakkaks tasulist netti selle jaoks kasutama ja samamoodi käituks ka paljud teised. |
millises lennujaamas pole wifi-t? btw, sita ja igava reisi valinud seljuhul kui muud pole teha kui hotellitoas arvutiga mängida. tunnen kaasa. no offence, aga see mu arust suht jabur ettekääne
mu arust siin enamus reageerib üle. ma väga kahtlen, kas see "check" saab olema selline, et kohe kui netti pole, siis mäng katkeb ära vms. ootaks enne täpsemat infot selle kohta kui hädakisa lahti laseks.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS)
viimati muutis SKG 09.02.2010 12:30:30, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
09.02.2010 12:30:08
|
|
|
SKG kirjutas: |
millises lennujaamas pole tasuta wifi-t? no offence, aga see mu arust suht jabur ettekääne :D
|
Eelmisel kevadel Riia lennujaamas oli mu mäletamistmööda ainult tasuline wifi.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
09.02.2010 12:52:07
|
|
|
Aix kirjutas: |
sirius4k kirjutas: |
Assassin's Creed
Prince of Persia
Ja võib-olla veel midagi |
Lisaks veel:
FarCry
Brothers in Arms
World in Conflict |
Splinter Cell 3 oli viimane hea. Alates sellest tehti ikka üks über crap valmis...
Assassins Creed 1 -> esimese leveli tegid, ülejäänud mäng oli täiesti sama copy paste. Ehk siis hingetu ja sisutühi mõttetu mäng
Prince of Persia -> Triloogia oli hea (Sands of Times, Warrior.., Two Towers). Peale seda tuli selline saast välja et...
FarCry -> pole nende mäng. Crytec tehtud ja oli über. Nemad tegid aga sellise kaka valmis nagu FarCry2 mis ei kõlvanud kusagile v.a benchmark'imiseks.
Brothers in Arms -> täitsa OK isegi aga suht si sutühi ja üks .. kasti taha peituse mäng.
W in C -> jättis külmaks... eriti CoH 'iga võrreldes.
Ehk siis vana Ubisoft VS uus Ubishit suht. Kõik mis hea kuulus vanemasse ajajärku. Vanasid teoseid mängida näeb ikka suurt vahet uutega.
Eks see kes selliseid idiootlike otsusi seal vastu võtab omab teisi eesmärke + egas usu et ta mängudest üldse huvitatud on ja teab nendest midagi. Vaatab oma graafikuid seal büroo hoones ning mõtleb kuidas kiiremini pappi teenida ja endale tasku toppida.
Aga jah siin kaagutamisest vähe kasu... kes hoolib peaks Ubishit foorumitesse kurtma minema kuid arvan et neil teised eesmärgid ja see vaevalt midagi muudab (siis vast muudab kui neil läheb ropp summa minema serverite ja supporti peale ning mängud müüvad veel vähem kui ennem).
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
electron
HV kasutaja
|
09.02.2010 22:00:27
|
|
|
btw, sita ja igava reisi valinud seljuhul kui muud pole teha kui hotellitoas arvutiga mängida. tunnen kaasa. no offence, aga see mu arust suht jabur ettekääne
|
Kõik reisid pole puhkusereisid kuskil soojal maal. Väga paljud käivad ka tööreisidel, kus on päevas mingi üks konverents ja siis terve õhtu igavledki kuskil karupees hotellis.
_________________ Tuleb lihtsalt täiega panna!!! |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
10.02.2010 11:18:58
|
|
|
mu arust siin enamus reageerib üle. ma väga kahtlen, kas see "check" saab olema selline, et kohe kui netti pole, siis mäng katkeb ära vms. ootaks enne täpsemat infot selle kohta kui hädakisa lahti laseks. |
Kui sul netti pole, siis mäng üldse ei käivitugi.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
10.02.2010 15:53:27
|
|
|
Samas ongi mängumaailmas ju see probleem kus teatud žhanri mängud eks siis shuuterid on suht kehva replay väärtusega kui just ei osteta MP eesmärgiga. Ehk siis kõik võib olla superilus ja kift aag aint ühekorra läbitegemiseks. RPG'del seda probleemi ei ole ja selletõttu näiteks Bethesda saabki endale lubada DRM vabadust. See muidugi ei õigusta taolist idiootset süsteemi aga raske on seda tasakaalu leida.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
10.02.2010 17:08:29
|
|
|
Bathesda nn "rpg"'d küll 2x läbi mängimist ei vääri ... eriti kuna tegemist on sisuliselt shooteritega millel on ... mingid muutujad mille väärtus on täiesti mõttetu.
Ehk siis hale vabandus teatud "süsteemi" käiku viimiseks muud midagi. Selle asemel et mõelda "Miks ei osteta?" võiks hoopis mõelda mida nad selleks kõik teinud on et EI ostetaks.
mu lemmik näide ja loodan et see ikka kehtib, ei ole tegijatelt ise aru pärinud kas tõele vastab -> mäng nimega The Witcher. Tegemist on vaid SP mänguga. Replay value on kõva. Support oli kõva. Pirati nii et... nu ikka pirati nii et vähe polnud. Mäng aga väidetavalt müünud rohkem kui tegijad oskasid arvata ja ikka korralikult olevat müünud ehk siis kasum oli kena. Isegi "extra" edition lasti välja suht aegsasti. ... aga kuna selline asi on võimatu siis arvan et mängu tegijad röövisid panka ja mõtlesid "cover story" 'ks välja selle et mängu müügist tuli tulu.
ps: pärast kui EE välja lasti võeti ka koopiakaitse maha... vat see on ehtne näide mis moodi peab üks firma toimima.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
10.02.2010 17:12:41
|
|
|
electron kirjutas: |
btw, sita ja igava reisi valinud seljuhul kui muud pole teha kui hotellitoas arvutiga mängida. tunnen kaasa. no offence, aga see mu arust suht jabur ettekääne
|
Kõik reisid pole puhkusereisid kuskil soojal maal. Väga paljud käivad ka tööreisidel, kus on päevas mingi üks konverents ja siis terve õhtu igavledki kuskil karupees hotellis. |
so? hotellides on ju nett olemas. ja peab siis tingimata sel tööreisil just toda Ubi mängu mängima? kõlab rohkem nagu otsitud kui reaalne probleem...
Scart kirjutas: |
mu arust siin enamus reageerib üle. ma väga kahtlen, kas see "check" saab olema selline, et kohe kui netti pole, siis mäng katkeb ära vms. ootaks enne täpsemat infot selle kohta kui hädakisa lahti laseks. |
Kui sul netti pole, siis mäng üldse ei käivitugi. |
ehk siis sarnaneb IM kliendile, kus ilma sisselogimata rääkida ei saa.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS) |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
10.02.2010 21:25:29
|
|
|
SurfData kirjutas: |
Reisil läpakas kaasas või kuskil lennujaamas aega vaja surnuks lüüa, siis mina küll ei hakkaks tasulist netti selle jaoks kasutama ja samamoodi käituks ka paljud teised. |
millises lennujaamas pole wifi-t? btw, sita ja igava reisi valinud seljuhul kui muud pole teha kui hotellitoas arvutiga mängida. tunnen kaasa. no offence, aga see mu arust suht jabur ettekääne
|
Kas ma ütlesin et netti ei ole? Ma ütlesin et TASULIST netti sellise asja jaoks kasutama EI hakkaks. Palju Sa tead öelda lennujaamu ja ka hotelle kus on TASUTA internet olemas? Igal pool on sellised asjad tasulised
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
10.02.2010 22:18:39
|
|
|
Kräkkeritele pakutakse ju avasüli väljakutse. Mõtle, milline sensatsioon oleks, kui uudis teataks ultimate piraadikaitse eemaldamisest 2 päeva peale mängu enda reliisi.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|