Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mhei
HV kasutaja

|
08.02.2010 11:16:06
|
|
|
aga mine ja vaata menüü >> seaded >> ühenduvus >> halduriseaded >> pakettside >> pakettside ühendus pane VAJADUSEL, siis peaks see "E" ära kaduma
_________________ ツ |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
08.02.2010 18:25:16
|
|
|
siin teemas on viimasel ajal nii palju mingit arutut, ebavajalikku teksti, mingi 20 posti on juba arutatud mingite märkide tähendamist ekraanil, tra kas instruktsiooni ei oska lugeda vä?
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Foxxx
HV veteran

|
08.02.2010 18:29:46
|
|
|
silver010, Mis kärbes sind nüüd hammustas?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
08.02.2010 18:40:28
|
|
|
lihtsalt nii krdi elementaarne jutt käib siin teemas pidevalt, loodan, et miskit kasulikku postitatakse ka siia, et tegeleda mingite asjade paremaks muutmisega v mingeid huvitavad touchbased progede arutlust v mida iganes, aga siis on aint mingite nuubide jutt, ala kuidas äratuskella kinni panna ja siuksed küsimused, täielik nobrainer noh
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
mhei
HV kasutaja

|
08.02.2010 18:44:19
|
|
|
silver010 kirjutas: |
siin teemas on viimasel ajal nii palju mingit arutut, ebavajalikku teksti, mingi 20 posti on juba arutatud mingite märkide tähendamist ekraanil, tra kas instruktsiooni ei oska lugeda vä? |
aga mix kohe karjuda???
selleks foorumid ongi välja mõeldud, et algajad abi saaks küsida....
ära ära unusta et ka sina hoitsid seda TEL-i kunagi esimest korda käes (seda loomulikult kui ta sul olemas on)..
mina pole kuna symbian TEL-dega tegemist teinud ja käsiraamatust pole ju mingit abi
_________________ ツ |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
08.02.2010 18:54:47
|
|
|
mhei kirjutas: |
siin teemas on viimasel ajal nii palju mingit arutut, ebavajalikku teksti, mingi 20 posti on juba arutatud mingite märkide tähendamist ekraanil, tra kas instruktsiooni ei oska lugeda vä? |
aga mix kohe karjuda???
ära ära unusta et ka sina hoitsid seda TEL-i kunagi esimest korda käes (seda loomulikult kui ta sul olemas on)..
mina pole kuna symbian TEL-dega tegemist teinud ja käsiraamatust pole ju mingit abi |
endal samuti esimene symbian telefon aga ka enne seda teadsin, mida tähendavad edge ja 3,5g ja wifi. ja ei pea just mingi japslapsgeenius olema, et taibata seda, et kui mingid nooled süttivad, siis on tegu netiühendusega, ja muideks minumäletamist mööda too 'käsiraamat' sisaldas vägagi palju seletusi praktiliselt iga menüü punkti kohta
nüüd natuke teemasse ka:
Adobe Flash 3.1
(ps: selle uuendusega saab default browseriga külastada ja täies mahus näha 91% veebist, samuti muutub videote vaatamine saitidelt ja tuubist kiiremaks ja siledamaks)
ka H.264 support
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
zuzizew
HV kasutaja

|
08.02.2010 19:27:51
|
|
|
Nii, sooviti siia kah väikest arvamusteksti Nokia 5530'st. Eile siis sain kätte, väga kiire menüü, ilus välimus, hea heli (peakomplekti kasutades). Aga kui nüüd valjuhääldile panna siis.. 5800'st sutsu halvem. Täna kippus telefon natukene mõtlema, kartsin, et jookseb kokkugi. Aga õnneks ei jooksnud. Lisaks veel, et 3.2mpx kaameraga tulevad üsna normaalsed pildid (päevavalguses ja ka toas heledema valgusega). Kui nüüd suurendada, siis ehk tunduvad, pildid sutsu karedad välimuselt. Muidugi ka ekraani värvid on väga kaunid ja selged. Ekraan ise muidu 5800'st väiksem eriti pole. Näpin paarpäeva veel ja siis muljetan jälle.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
08.02.2010 19:51:12
|
|
|
silver010, 3.1 näib olema välja tulnud juba eelmise aasta maikuus, millest praegune avastus?
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
08.02.2010 20:22:19
|
|
|
link
kui keegi on huvitatud siis siin on päris palju häid progesid ja asju sellele telefonile, see on küll mingi hiina sait aga enamus neist progedest peaks inglise keelsed olema ja kui ei ole siis google aitab
mikk36 kirjutas: |
silver010, 3.1 näib olema välja tulnud juba eelmise aasta maikuus, millest praegune avastus?
Spoiler 
|
minu telefonil ta näiteks ennast ei ilmutanud sinna rakenduste uuendusse, mul oli veel vana 3.04 peal
muidu, kas kellelgi on mingit aimu kuidas saaks mingisugust ilma näitavat widgetit avakuvale?, mis sobituks kontaktlistis(fw 40) muusika ja e-maili vahele või e-maili asemele, niipalju kui ma leidnud olen, siis enamus istuvad lihtsalt nende shortcutide peal ja liigutada ka ei saa.
kas keegi ühegi playeri peale on sattunud mis mängiks divx avi faile täisekraanil?
soovitage mõnda sellist programmi ka mis näitaks täisekraanil helistaja pilti, interface võiks eeldatavasti samaks jääda, ühte proovisin mingi FSCaller vms, aga see oli väga aeglase kuvamisega ja üldse kuidagi buugine
muide prg mõnevõrra kahetsen, et selle telfi ostsin, sest tal on oma suure ekraani kohta ikka vägagi nõrk cpu, mis ilmneb ükskõik millises 3d mängus... imelik ju, et sellele telfile pandi 433mhzine cpu ja 6730 Classicul on 600mhzine (320x240 reso)
Spoiler 
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Steff.
Kreisi kasutaja

|
08.02.2010 21:11:11
|
|
|
silver010, CPU arhitektuur peaks siiski uuem olema.
_________________ Kui sind ei ole siin...Siis sind ei ole olemaski! |
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tom-D
HV veteran

|
08.02.2010 21:29:25
|
|
|
Suutsin täna taskust telefoni võttes oma puutepliiatsi ära kaotada. On kellelgi mõni üle mille maha ärib? Kui ei siis peab vist jälle ebay poole pöörduma kuna eesti hinnad on ikka metsikud.
PS! Ikka veel käib kell taha, kolm nädalat tagasi sai jälle õigeks pandud ning nüüd jälle 5min taga. Äratamise jama on õnneks korras, nüüd äratab õigel ajal. Kas keegi kasutab seda kolmnurkset käepael-stylust ka?
|
|
Kommentaarid: 173 loe/lisa |
   |
154 |
|
tagasi üles |
|
 |
raitm
HV kasutaja

|
08.02.2010 22:10:07
|
|
|
50.- originaalpulga eest on metsik hind?
Tondilt saad
|
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
08.02.2010 22:15:34
|
|
|
Ebayst saab 50.- eest aga kolm pulka
_________________ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
1 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tom-D
HV veteran

|
08.02.2010 22:20:49
|
|
|
Tean, et tondilt saab 50 eest, üks sai sealt ka ostetud kunagi. Samuti sai ostetud ebayst üks kolmene pakk mis läks koos transpordiga ~50.- maksma aga need sai sõprade vahel lolli peaga ära jagatud. Mõtlesin, et ehk on keegi siit ka omale kolmpaki soetanud ja loovutab ühe paarikümne krooni eest. Ei ole üldse tähtis kas on originaal või mitte, tegemist tavalise plastpulgaga ja wufflid istuvad ka telefoni pesasse probleemivabalt.
|
|
   |
154 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
08.02.2010 23:52:33
|
|
|
Tom-D, kasutan "trillerit" ja väga mugav
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
evald112
HV kasutaja

|
09.02.2010 01:52:35
|
|
|
olafsand kirjutas: |
Tom-D, kasutan "trillerit" ja väga mugav  |
+1
tõesti mugav on.......saab kitra ka mängida....
_________________ I asked an electrician to fix an electrical issue at my house.
He refused. |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ruudolf
Kreisi kasutaja

|
10.02.2010 11:53:36
|
|
|
mhei kirjutas: |
aga mix kohe karjuda???
mina pole kuna symbian TEL-dega tegemist teinud ja käsiraamatust pole ju mingit abi |
endal samuti esimene symbian telefon aga ka enne seda teadsin, mida tähendavad edge ja 3,5g ja wifi. ja ei pea just mingi japslapsgeenius olema, et taibata seda, et kui mingid nooled süttivad, siis on tegu netiühendusega, ja muideks minumäletamist mööda too 'käsiraamat' sisaldas vägagi palju seletusi praktiliselt iga menüü punkti kohta
nüüd natuke teemasse ka:
Adobe Flash 3.1
(ps: selle uuendusega saab default browseriga külastada ja täies mahus näha 91% veebist, samuti muutub videote vaatamine saitidelt ja tuubist kiiremaks ja siledamaks)
ka H.264 support |
Ei saanud kuidagi hakkama, äkki seletad lähemalt.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
11.02.2010 01:58:25
|
|
|
Ruudolf kirjutas: |
Ei saanud kuidagi hakkama, äkki seletad lähemalt.  |
vajutad Download Here for 5800 and other mobiles, salvestad arvutisse, tõmbad mälukaardile ja käivitad moblas
pc suitega saab ka tegelt vist installida, aga pole proovinud
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maku.A
HV kasutaja

|
11.02.2010 02:16:50
|
|
|
Mul on väikene küsimus muusika poole pealt. Player paneb kõik lood kokku kui mängima panen...arvestades seda,et mul on tehtud kaustad nt rock ja träna...ning kaustadesse pandud siis vastavalt ka sama muusikažaner... kuid siiski paneb ta kõik lood segamini kokku mul,jube tüütu on see asi juba. Ehk oskab keegi öelda kuidas seda probleemi lahendada,et ma saaks kuulata muusikat teatud kaustast Vanal Nokia 6288 oli asi lihtne,tegin kaustad...jailma mingi softita tõstsin nad lihtsalt mälukaardile,avasin kausta telefonis ja mängis kõiki lugusid ainult sealt kaustast,kuid praegusel nokial mul see süsteem ei taha toimida
_________________ Õud. Olen vist rahvavainlas. Ei ole mul iPotti, iPätti, iFööni egä iMäkki. Pole esiki “tavaperäst” nutitelehvuuni. |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
enterprice
HV veteran

|
11.02.2010 07:11:36
|
|
|
Maku.A kirjutas: |
Mul on väikene küsimus muusika poole pealt. Player paneb kõik lood kokku kui mängima panen...arvestades seda,et mul on tehtud kaustad nt rock ja träna...ning kaustadesse pandud siis vastavalt ka sama muusikažaner... kuid siiski paneb ta kõik lood segamini kokku mul,jube tüütu on see asi juba. Ehk oskab keegi öelda kuidas seda probleemi lahendada,et ma saaks kuulata muusikat teatud kaustast Vanal Nokia 6288 oli asi lihtne,tegin kaustad...jailma mingi softita tõstsin nad lihtsalt mälukaardile,avasin kausta telefonis ja mängis kõiki lugusid ainult sealt kaustast,kuid praegusel nokial mul see süsteem ei taha toimida  |
Kaustadest mängimiseks oli mul mingi eraldi player. Kuna telefon müüdud,siis nime ei mäleta kahjuks. Pane googlesse otsing 5800 folder play.
|
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tom-D
HV veteran

|
11.02.2010 08:50:32
|
|
|
Maku.A kirjutas: |
...ning kaustadesse pandud siis vastavalt ka sama muusikažaner... |
Playeris saad ju zanri järgi ka mängima panna. Mina tegin ka omale folderid ja tegin arvutis ka playlisti iga folderi jaoks, viskasin folderid mälukaardile ja folderite playstidest kuulan nüüd neid. Playlisti tegemine võtab ainult mõned hiireklikid aega.
|
|
   |
154 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
11.02.2010 09:10:44
|
|
|
zanrite kaustade kokkupanekust veel lahedam on, et ta paneb ka kõik muud helifailid nagu tirinad ja diktofonisalvestused "All" playlisti. Nu kellele krt seda vaja on. normaalne oleks ikka ,et on mingi muusika folder ja väljaspoole seda player oma nina ei topi. Olen just harjunud tihti kuulama randomiga kogu listi piires.Abiks on teha playlist aga see täendab, et pead alati kui midagi lisad/kustutad tegema ka uue playlisti.
_________________ Parim tegevus, kui und ei tule, on lambaid ja nende postitusi lugeda. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tom-D
HV veteran

|
11.02.2010 09:36:25
|
|
|
Kui palju lugusid lisad siis saab nii ehk naa teha uue playlisti kui ta juba arvuti taga on, kui sõber BT kaudu mingi loo saadab siis piisab kui telefonis selle loo lihtsalt playlisti lisad. Isegi otsima ei pea seda, ilmub kohe viimati lisatute nimekirja. Muidu see helinate playerisse tagumine on jah suht ajuvaba.
|
|
   |
154 |
|
tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
11.02.2010 12:25:41
|
|
|
Lonely Cat Games'i (LCG) Jukebox on täitsa tore pleier...
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|