Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
telefoon
HV vaatleja
|
06.02.2010 23:00:55
|
|
|
Võtsin aastaks rendile uue korteri, milega seoses paar küsimust.
1. Kas Elionil miskit vana head varianti pole ilma telefoni ja digiTV'ta? St tahaks odavust, mul pole kaabliTV'd vaja lihtsalt.
2. Kui ainuke valik on digiTV, kas siis TV vaatamiseks on vaja vaid miskit suvaruuterit ning digiboksi, mis toetab IPTV'd?
Kaheaastase lepinguga saab küll ruuteri ja selle Amino junni, kuid selleks ajaks olen ma ammu korterist välja kolinud ja most probably müttan ajateenistuses.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
snap3
Kreisi kasutaja

|
06.02.2010 23:32:15
|
|
|
telefoon kirjutas: |
1. Kas Elionil miskit vana head varianti pole ilma telefoni ja digiTV'ta? St tahaks odavust, mul pole kaabliTV'd vaja lihtsalt.
2. Kui ainuke valik on digiTV, kas siis TV vaatamiseks on vaja vaid miskit suvaruuterit ning digiboksi, mis toetab IPTV'd?
Kaheaastase lepinguga saab küll ruuteri ja selle Amino junni, kuid selleks ajaks olen ma ammu korterist välja kolinud ja most probably müttan ajateenistuses. |
1. Sellist varianti ei ole. kõige odavam pakett on 259eek mis on ka kolmiklahendus, hind on sama sõltumata sellest kas vaatad tv-d või mitte
2. kui tahad tv-d vaadata siis sobib ainult Speedtouch 546/716/780 või Thomson 585/784 ruuterid ja amino 110 digiboks (või äsja tulnud esinduses müüki motorola box)
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
1 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
forint
HV veteran

|
07.02.2010 00:36:40
|
|
|
Kõige lihtsam osta seadmed kasutatuna järelturult, peaks käte saama 700-1000.- kogu komplekt. Kui vaja paugutama minna saad maha jälle müüa komplekti ilma suuri kaotusi omamata,
|
|
Kommentaarid: 368 loe/lisa |
   |
2 :: |
6 :: |
293 |
|
tagasi üles |
|
 |
Steff.
Kreisi kasutaja

|
07.02.2010 11:42:45
|
|
|
Nii, küsimus selline kas ruuteri cli-sse läbi telneti on võimalik ühendust saada väljastpoolt koht võrku. oleks vaja kodus porte suunata et saaks rdp-d kasutada aga praegu ei saa ühendust kätte kuna port pole lahti vast või teab keegi paremat lahendust.
_________________ Kui sind ei ole siin...Siis sind ei ole olemaski! |
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
07.02.2010 12:53:11
|
|
|
Steff. kirjutas: |
Nii, küsimus selline kas ruuteri cli-sse läbi telneti on võimalik ühendust saada väljastpoolt koht võrku. oleks vaja kodus porte suunata et saaks rdp-d kasutada aga praegu ei saa ühendust kätte kuna port pole lahti vast või teab keegi paremat lahendust. |
Saab, aga "default" konfiga on Access-list ees, mis piirab välise ligipääsu vaid teatud hostidele...
Hoiab igasugu "huvitavad" tegelased samuti su ruuteri CLI`st eemale
|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
07.02.2010 13:11:33
|
|
|
oot motorolaga siis ei saa mingit moodi salvestada, nagu ma aru saan?
_________________ Ütle siis mõtle  |
|
Kommentaarid: 138 loe/lisa |
   |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
marxveix
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 308 loe/lisa |
   |
269 |
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
07.02.2010 14:11:07
|
|
|
mida see elion üldse toetab
|
   |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
friedebert
HV vaatleja
|
07.02.2010 15:47:03
|
|
|
Tere! Sai just siis Elioni DigiTV kliendiks hakatud ning huvi pakuks võimalus VLC playeri abil DVDsid/arvuti videoid digiboxi streamida. Leidsin mitu õpetust ja softijuppi, ent enamik neist kirjutatud aastatel 2005-2007 ning ei kipu uute VLC versioonidega ja muu tänapäevase värgiga toimima. Kas saaksite öelda, millised variandid hetkel toimivad või mis softi te kasutate (k.a. VLC versioon), võimalusel ehk isegi upload.ee-sse uppida? Oleksin väga tänulik, sest arvutil, mis mul siin on, ei ole S-VIDEO outi.
Ette tänades,
Friedebert
|
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
07.02.2010 17:17:58
|
|
|
ärihai kirjutas: |
mida see elion üldse toetab  |
toetab seda, mis Elionile on äriliselt kasulik
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
07.02.2010 17:45:02
|
|
|
tsitaat: |
salvestamise jaoks on Amino AmiNET 530 HD 160 GB salvestav digiboks + pult või digiboxi ja tv-kaardi combo
|
see raudselt on selline variant, et pead ikka teleca ees passima, et salvestatud stuffi näha? st. et arvutisse ei anna seda copeerutada?
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
saimre
HV vaatleja
|
07.02.2010 17:49:42
|
|
|
Amino 530st vist ei saa salvestisi kätte? See on nõme küll, sellele on pisike ketas ka. Hea, kui saaks kogu meediakogu ikka ühes kohas hoida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
07.02.2010 18:24:00
|
|
|
carlking kirjutas: |
salvestamise jaoks on Amino AmiNET 530 HD 160 GB salvestav digiboks + pult või digiboxi ja tv-kaardi combo
|
see raudselt on selline variant, et pead ikka teleca ees passima, et salvestatud stuffi näha? st. et arvutisse ei anna seda copeerutada? |
ei ole uurinudki, kuidas neid kätte saaks. ma ei leia põhjust neid arvutisse sikutada. filmi vaadatakse ikka telekast, kuid see maitse asi
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
saimre
HV vaatleja
|
07.02.2010 18:51:00
|
|
|
darkside kirjutas: |
|
see raudselt on selline variant, et pead ikka teleca ees passima, et salvestatud stuffi näha? st. et arvutisse ei anna seda copeerutada? |
ei ole uurinudki, kuidas neid kätte saaks. ma ei leia põhjust neid arvutisse sikutada. filmi vaadatakse ikka telekast, kuid see maitse asi  |
Noh, alati ei pea arvutisse tirima. Ma paneks selle meediamängijasse, suurem ketas ja juba sisseõpitud GUI.
Edit: aga enamusel kõvakettaga DVd salvestajatel oli ainukene võimalus salvestis välja saada see plaadile kõrvetada
|
|
tagasi üles |
|
 |
Laizk
HV kasutaja

|
07.02.2010 18:57:26
|
|
|
sai ka omale Motorola hangitud - kõik kena kui välja jätta see, et alguses veerandtunni jooksul jooksid mõlemate HD Eurosportide pildid paar-kolm kordakokku (seisid mingi 10-30seki ja läksid ise edasi v korra mõne teise kanali peale vahetada ning tagasi)
peale kõnet helpdeski ~5minutit hiljem helistati tagasi ja arvati, et peaks tehtud/korras olema... oligi!
...st. kui kellelegi veel sama probleem - siis helistagu julgelt tehnilisse tukke, sest paistab, et jaamast/ruuterist v kuskilt ilmselt seadistatakse miskit vajadusel ümber
PS! kas see on normaalne, et motorola hdmi väljundi peale telekas ei lülita end automaatselt selle sisendi peale kust signaal tuleb?
st. kui arvuti pistan hmdi'ga teleka külge ning suunan pildi hmdi'sse saab telekas aru, et tuleb signaal peale ja lülitab end automaatselt sellele hdmi'le kust signaal tuleb.
motorolaga aga mitte - peab käsitsi ette näitama, et kus hdmi küljes juhe on (proovitud nii nupust kui ja juhtmest voolu välja ja sisse motorolal)
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaspar00
HV Guru

|
07.02.2010 19:02:47
|
|
|
telefoon kirjutas: |
Kaheaastase lepinguga saab küll ruuteri ja selle Amino junni, kuid selleks ajaks olen ma ammu korterist välja kolinud ja most probably müttan ajateenistuses. |
kuni juuni lõpuni (vist?) saad vaadata analoog TV-d. Sealt edasi nt mingi odav USB digi-tv vastuvõtja arvutile (paar sotti). Netis käia nt suvalise ADSL modemiga kasutades seda sama 259.- 1 megast kolmiklahendust. Vist odavaim võimalik variant oleks selline
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
3 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Steff.
Kreisi kasutaja

|
07.02.2010 21:18:51
|
|
|
uute digiboxide jaoks on SD resojuures kanalid ka mpeg4 kasutusel või need lastakse samasuguselt läbi?
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
07.02.2010 21:22:14
|
|
|
ei ole uurinudki, kuidas neid kätte saaks. ma ei leia põhjust neid arvutisse sikutada. filmi vaadatakse ikka telekast, kuid see maitse asi
|
hd filmikanaleid nagunii ei ole ju, ja näiteks mis siis teed kui salvestatud saadet soovid teise telekaga vaadata teises toas?
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
07.02.2010 21:33:05
|
|
|
uute digiboxide jaoks on SD resojuures kanalid ka mpeg4 kasutusel või need lastakse samasuguselt läbi? |
Samad peaks ikka olema, mõte dubleerida?
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Steff.
Kreisi kasutaja

|
07.02.2010 22:33:31
|
|
|
salatoimik, Kuna MPEG4 kasutab vähem ribalaiust minuteada siis mahuks vb tavalise ADSLi otsas rohkem digiboxe läbi.
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
07.02.2010 23:17:51
|
|
|
|
hd filmikanaleid nagunii ei ole ju, ja näiteks mis siis teed kui salvestatud saadet soovid teise telekaga vaadata teises toas? |
võtad digiboksi kaasa ja lähed teise tuppa
salatoimik kirjutas: |
uute digiboxide jaoks on SD resojuures kanalid ka mpeg4 kasutusel või need lastakse samasuguselt läbi? |
Samad peaks ikka olema, mõte dubleerida? |
sama ikka
salatoimik, Kuna MPEG4 kasutab vähem ribalaiust minuteada siis mahuks vb tavalise ADSLi otsas rohkem digiboxe läbi. |
kanalitootjad lasevad ju MPEG2 -te, milleks ümber konvertida, mis nõuab ressursse ja kas seal ei olnud kvaliteedikadu
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
07.02.2010 23:27:03
|
|
|
kellelgi veel pole motorola poxi?
|
   |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
08.02.2010 11:45:47
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
olafsand kirjutas: |
HA kirjutas: |
kas kiirust ei tõstetagi 16mega peale, kui 2digiboksi on?
pistsin otsad sisse, mõlemast tulevad pildid
aga netti jääb ainult 2mega alles  |
kumbki pilt võtab ca 7 mega ja nii jääbki 2 alles ju  |
7 megast on asi kaugel. Elionil on SD kanalid ~ 4.7 mega (eesti omad, satid võivad veel kehvemad olla - näiteks MTV Dance, MTV Hits jne tiirlevad seal 2 mega ümber ) |
pmst lugeda ma oskan, DSL Connection näitab 768/11.996
ehk siis värk töötab 12Mbit'iga praegu ja üks box tõesti ei ole 7Mbit
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
121 |
|