Marx112, need on su squad'is olevad inimesed. squadis saavad kõik oma meeste juurde spawnida. kui sul pole oma sõpru kellega koos squad moodustada, siis jah oled suvalistega koos. korralikult suhtlev squad, kes kõik laksu ka jagavad, on üks suurimaid eeliseid siin mängus!
Eiei...Kes iganes see AltPro ja Roomik on...ei viitsi kirjutada, mis ma teist arvan.
2vs1 1 istub pidevalt Predatoris teine nussib tankiga ringi, weeee hähäh yeah right...
Andke siis teada, kas retail versioonis on asjad paremaks läinud. praegu lasin viis korda vastast point-blank shotgun'iga näkku ja kerre. Mäng ei registreerinud ühtegi kuuli peaaegu. _________________ TALUSILDID
Sai vahetatud core2duo siis core2quadi vastu, vahe on tuntav ehk mäng hullult corede arvus kinni, kui enne oli low ja fps käis 20 - 50 vahel aga nüüd quadiga fps 30 - 80 mediumi peal, arvuti profiilis. Reso 1920:1080 _________________ Tehingud Soomes, müük ja ost ja saatmine/toomine pisikese % eest. Küsi järgi!
Loodan ka, et fullis ei pea pool salve keresse kihutama, enne kui surma saab. Siin mõni väidab, et saab automaati kasutades paari kuuliga vastase maha. Palun tehke video. Niipalju kui mina youtubes videosid vaadandud olen ja ise mängind, kulub vastase maha võtmiseks umbes pool salve.
Loodan ka, et fullis ei pea pool salve keresse kihutama, enne kui surma saab. Siin mõni väidab, et saab automaati kasutades paari kuuliga vastase maha. Palun tehke video. Niipalju kui mina youtubes videosid vaadandud olen ja ise mängind, kulub vastase maha võtmiseks umbes pool salve.
Ei noh mõni oskab mõni mitte. Mina olen assualt tüüpi vend, ja ise saan lasta ühe salvega 2-3 meest maha. Asi on selles, et BC2 on väga nagu päris elus. Kuulid jooksevad väga kiiresti salvest tühjaks ja nii see on.
Tuleb õppida lasta väga üksikuid bruste. Ise kui nii teen olen kohe tipp ass. Või oleneb see weapon skill tõesti niipalju, et tõstab dammagit? Endal kõik Assualt relvad kulla peal.
Kuigi üks vend tegi video, et tervest salvest lastud kuulid vastu seina ja tekkis ainult 15 kuuliauku (30 salves). _________________ Ainus legend, Battlefield
*Bf: Bc2 - Lingumees
Ohh, kutid the 4x scopi olete proovind Assualtil? Super vinge!
Üks vend Youtubis tegi video kuidas seda saada, põhimõtteliselt on see BUG.
Võtad Sniper kiti, paned sellele 4x scopi peale (ei mingeid perke ega muid asju, isegi mitte teist käsirelva. kõik muu jääb samaks), siis tappad ennast c4 abil. Järgmiseks valid näiteks assualt kiti valid endale põhi relva ja lähed mängu.
P.S ei tohi valida muid asju peale põhirelva(side arm, perks, NO!)
Proovige.
http://www.youtube.com/watch?v=Ttae488crVs _________________ Ainus legend, Battlefield
*Bf: Bc2 - Lingumees
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.