Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  triibuline printimine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 06.02.2010 15:25:39 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
Margus kirjutas:
laurx kirjutas:
vedleeb ka 1 poolkuivanud canon. pole samas ise veel pidanud leotamisega tegelema. mida silmas peab pidama või kui palju seda lahti peaks lammutama, et oleks võimalus veel asja saada?

Pead iseenesest lahti ei pea kakkuma. Esimene asi mis võid proovida on süstlaga lasta üks sorts nuuskpiiritust sinna kuhu trükipea mahapargib ennast ja 3 tunnipärast clean tsükkel teha. Sisuliselt tee seda päev otsa tilgutad ja clean. Kui ei aita võta trükipea välja ja leota kanaleid sealtpoolt kus tint vastu paberit lendab ja 5min leotad ja 10 min pärast teed clean.

trükipea tuli kangi liigutamisel pesast välja ja olen seda eilsest õhtust saadik seest ja väljastpoolt nuuskpiiritusega leotanud, sest pea alumine osa oli konkreetselt poolkuivanud tindilägaga koos. algul tilgutasin väljastpoolt tilgad peale, lasin 15-20 minutit olla ja keerasin siis salfräti peale, etlahti tulnud tint välja tuleks.. holjem lasin sissepoole nende padjakeste peale ka, kus kassetid vastu käivad. tinti tuleb siiani. need parkimispead puhastasin ka ära. eile oli sinine kinni ja must kah. kollast ja punast tuli natuke. tegeleme edasi.

edit. halligi. punane ja kollane tulevad läbi. must ja muud ei tule kuskile. näitab ,etpaagid on täis.

siiski. kinni on must ja siniine juba lubab. leotame edasi.

Vaata et sa tindihulka ei vala midagi, ise sulatasisn kõik üllesse. magneta puhkudes sisse tulevat hakkas mul igaltpoolt tinti tulema imeda ei maksa keerad kõik nässu. Mida test print näitab. Isegi kui printima leotades saad ei tasu jamamine end ära ja uus pea on juba mõttekam kui solgiga prindid. Minu printeripea pidas aasta vastu solgiga printides selle ajaga sai kordades odavamalt printida ja palju.
Selle pumba sealsees keerab nuuspiiritus nässu või sulatab midagi muud ülesse on minujaoks tundmatu mis juhtus ,ainult võib teistpoolt leotada ja mitte imeda.

Lahkan pritsi hiljem kui uus pea käes ja kajastub siin ka mis seal sees on. Lahkan pritsi kuna hakkas rohelist magnetat printima ja mujale hakkas laiali valguma.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.02.2010 15:30:39 vasta tsitaadiga

noh. ma olen hetkel juba loobunud. läheb asendamiseks siiski ikka.
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 06.02.2010 15:37:24 vasta tsitaadiga

imemine on täiesti normaalne tegevust, sest enamikes tindipritsides toimub imemise abil tindi ettepumpamine. Pump ise asub parktsoonis ning on mehaaniline.
Tõesti on mõningaid printereid (HP), mil tindi pealevool tagatakse kasseti konstruktsiooniga- tint asub õhukindlas kotis ja sellele avaldatakse mehhaanilist survet, kuid see on pigem erand.
See, mille nuuskpiiritus tuksi keerab, on buble-Jet puhul düüsid, mis sulavad tugeva lahuse puhul üles. Düüsid siis antud printeritel on ka tindi väljutamiseks- tindiga täidettud düüse kuumutatakse ning selle tagajärjel paiskub tint paberile.
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 205
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 06.02.2010 15:54:18 vasta tsitaadiga

kännuämmelg kirjutas:
imemine on täiesti normaalne tegevust, sest enamikes tindipritsides toimub imemise abil tindi ettepumpamine. Pump ise asub parktsoonis ning on mehaaniline.
Tõesti on mõningaid printereid (HP), mil tindi pealevool tagatakse kasseti konstruktsiooniga- tint asub õhukindlas kotis ja sellele avaldatakse mehhaanilist survet, kuid see on pigem erand.
See, mille nuuskpiiritus tuksi keerab, on buble-Jet puhul düüsid, mis sulavad tugeva lahuse puhul üles. Düüsid siis antud printeritel on ka tindi väljutamiseks- tindiga täidettud düüse kuumutatakse ning selle tagajärjel paiskub tint paberile.

Kas ip5200 prits buble-jet Ehk mulli tehnoloogia ja millega siis seda puhastada ,et kui ummistub. Isegi 10% nuuspiiritus lahus on palju selleks. Ma healjuhul lasin 3% lahust potskasse ja läks jamaks.

kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 06.02.2010 16:16:34 vasta tsitaadiga

ma arvan, et Su pea polnud mitte ummistunud vaid lihtsalt peetis- erinevate andmetega on ühe pea eluiga 4k lehte ärikirja (5% tekstitäituvust). Paljudel juhtudel on pead ka oluliselt varem ära läinud. Ise arvan, et põhjuseks on just tehnoloogia- materjal, millesse kapillaarid tekitatakse, termoelemendid ning nende omavaheline koostöö.
Fakt on see, et soodsamate seadmete saamiseks, on üks variant hoida kokku koostematerjalidelt, mida kõik tootjad ka edukalt kasutavad- vähendatud on metalle, mitme mootori asemel kasutatkse mehaanilist jaotust, kasutusel odavamad plastid jne.

Nuuskpiiritus on puhastuseks hea, kuid oluline on kiire kasutuse juures rohke puhastamine ehk läbiuhtumine.
Ise kasutasin pikka aega (viimased 5 aastat pole kahjuks enam töö muutuste tõttu pidanud praktiseerima) GNLD käsimüügi "universaal puhastusvahendit". See imemögin suutis tinti jube hästi hüljata= lahustada.. aga vajas samuti peale kasutamist tugevat läbiloputamist (parim selleks leige destilleeritud vesi)
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 06.02.2010 16:36:12 vasta tsitaadiga

Ehk arvad et pea läks peeti ma alguses printisen 2 lehte kuus orginaal tindiga siis ostsin resetteri ja hakkasin printima 3-5-10 cd plaati nädalas Ma kippusin arvama ise ka ,et läks manalasse aasta jagu olen toorikuid printinud solgiga ja mõned 300 lehte A4. Ma arvan et 4k lehti on kindlalt täis. Vahepeal nullisin printeri ära. 2006 ostsin selle printeri, aeh oli manalasse minek.
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 06.02.2010 16:38:00 vasta tsitaadiga

ma arvan küll, et pea läks loomulikku teed- nö kulus ära
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 06.02.2010 16:59:28 vasta tsitaadiga

mul canon i250, müüdi teda vist päris palju meie aladel.
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 06.02.2010 17:19:13 vasta tsitaadiga

laurx
http://www.overall.ee/tugi/default.aspx
Võta kontakti emailiga ja vastatakse sulle esimesel võimalusel kui uut printeri trükipead tahad ja helistavad sulle kui kohal on.
Mina täitsin vormi ja vastati kohe hommikul peale probleemi teatamist ja telliti tahtmisekorral uus pea ära. Ütlesid veel hinna ka. Nädal võtab saabumine aega. Vähemalt peaks tegu olema originaal tootega. Ma mujalt ei julgenud tellida ,aga minetea.

laurx
HV Guru
laurx

sõnum 06.02.2010 17:22:18 vasta tsitaadiga

Margus, tänud. saatsin oma jutu ära, vaatame, mis vastatakse.
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 06.02.2010 18:12:44 vasta tsitaadiga

i250 pea ostu asemel on mõistlik uus printer osta icon_cool.gif
Miks?
omal ajal kõige odavama printeriga võrreldes on nüüdsed odavaimad ka soodsamad, kui uus trükipea , parema trükikvaliteediga ning kiiremad..

https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/Printerid/63122/
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 06.02.2010 18:32:50 vasta tsitaadiga

Miks mina ip-5200 trükipea ostsin tahan odavat printimist mul just nullija olemas nende originaal kassettide jaoks. Tindikomplekt maksab rohkem isegi kui orikat tinti osta ise arvutasin uus pea on minujaoks sobiv. Uued canonid minuarust enam ei luba printida kui 4 sekki nuppu all hoiad. Ja sellest jääb märk maha. Nullijaid ka pole uute jaoks näinud. Mina enda printeriga fotosid ei prindi ja muukraam on imehea. Paned piraadi sisse jälle märk maas nullijaga seda muret pole.

Seda jah i250 asemel tuleks uus printer osta kui uus CD/DVD ja A4 prindib.

laurx
HV Guru
laurx

sõnum 06.02.2010 18:51:56 vasta tsitaadiga

siiras. minupoest mihkli käest ma seda printrit ilmslet küsin.
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 12.02.2010 16:28:52 vasta tsitaadiga

Niipalju nullijast siis saabub uus toode, ma ei ei hakanud uut teemat tegema.
Pro-Chip resetter Canon PGI-520/CLI-521
link

Peach PGI-520 / CLI-521 / CIP-520
link

EDIT: Sain uue pea kätte täna, eile saabus. Hiljem lahkan vana pea, lihtsalt huvitab mis seal sees on. Ilmselt teen pildid ka. Praegu veel pea tehase solki täis tegin uuepeaga clean ja siis alignment. Kvaliteet saabub hiljem. Need kassetti kummid olid vanal peal väga väsinud. icon_lol.gif

Nii lahkasin vana ip5200 pead Täielikku avamist kohe ie saavutanud, mis kõige imelikum on lagunemine üks serv murdus mis on ka pildilt näha.
Need pildid ainult huvilistele ja ei tasu kõigil tirida kes aru ei saa.
Spoiler Spoiler Spoiler

Niipalju kui ma seda trükipead retsisin on keraamiline ja tindi väljalase on liivast tehtud nagu klaas ja plastikut ma küll ei leidnud. Ma pole veel pumbani jõudnud. Rõvedalt kõvasti on koos. icon_lol.gif Vaatasin siis vasta valgust keraamilist plaati isegi õue näeb aukudest, ime valemiga pritsitakse tinti.

Lisasin pakkimata pildi spoilerisse.

randolsd
HV vaatleja

sõnum 02.12.2010 13:46:30 kas... vasta tsitaadiga

Printeriks HP allinone 6210 link

Kas tohib värvilise kaseti kohale ka musta kaseti panna, et mölemad oleks mustad... Kuulsin, et printer muidu ei taha eriti töötada kui näiteks värvi kassetti sees pole olgu ta siis tyhi või mitte..

Kuna vaja printida aint mustvalget siis ei näe pöhjust osta värvilist kui ma seda ei vaja..

tänan.

von Wu
HV Guru
von Wu

sõnum 02.12.2010 17:18:11 vasta tsitaadiga

Must ja värviline on ilmselt eri mõõtudega.
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 02.12.2010 18:39:48 Re: kas... vasta tsitaadiga

randolsd kirjutas:
Printeriks HP allinone 6210 link

Kas tohib värvilise kaseti kohale ka musta kaseti panna, et mölemad oleks mustad... Kuulsin, et printer muidu ei taha eriti töötada kui näiteks värvi kassetti sees pole olgu ta siis tyhi või mitte..

Kuna vaja printida aint mustvalget siis ei näe pöhjust osta värvilist kui ma seda ei vaja..

tänan.

pole võimalik
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  triibuline printimine mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.