Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mass Effect 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 53, 54, 55  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 05.02.2010 03:51:34 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:
Viilutaja kirjutas:
Ütleme nii, et olen MW1'ga lvl27 peal. Suht väsinud nüüd juba nende armorite ja erinevate relvade üleskorjamisest ja siis pidevast sobitamisest. Kui MW2's on seda parandatud siis super!

Jah, oluliselt on parandatud. Enam ei pea ise inventorit haldama, korjad harva leiduva jupi või ostad selle poest ning siis paned selle oma kabinetis selga. Lihtsam, loogilisem ja parem.

Lihtsam =/= parem. Iseeelistan ME1 inventoryt ME2 inventory puudumisele.

Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 05.02.2010 08:22:37 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
Ma ei ole niruma environment graafikaga mängu tükil ajal näinud kui ME2...muidugi ilmselgelt pole devid sellelet erilist rõhku panna soovinudki

Siin seab oma piirangud Unreal 3 Engine.Vaadates teisi selle mootori peal tehtud suuremaid mänge nagu UT3 või Mirrors Edge, siis loogiline, et see ei suuda CryEngine 2-ga võrrelda.

Samas igal asjal on omad plussid ja miinused.Suur pluss kasvõi ME2 näitel on mäng mille stoori on suurepärane(eriti kui oled scifi fänn nagu mina) ja mäng jookseb isegi aastaid vanal raual kõik sätted põhjas+törts AA-d ka sekka thumbs_up.gif .Teades omast käest kui kenaks võib Crysise graafika kruttida näeb ME2 isegi üle ootuste hea välja thumbs_up.gif
Archangel kirjutas:
Mõtlesin video ka panna, aga see kuradi Fraps tegi 30 sekki videot 1gb suuruseks. Seda ei viitsi küll uploadida. Netis vist väga HD kvaliteediga klippe ringi ei liigu parimatest kohtadest.

Frapsi video saab kvaliteedis praktiliselt kaotamata hulga väiksemaks kui tead mida kasutada icon_wink.gif .
VirtualDuB konvertimiseks ja ffdshow koodek thumbs_up.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Näiteks usu või ära usu aga see video oli enne ~9GB+ aga nüüd praktiliselt 0 kvaliteedikaoga 221MB icon_wink.gif .Ideaalne Youtube üleslaadimiseks HD formaadis thumbs_up.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 05.02.2010 09:51:49 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:

Jah, oluliselt on parandatud. Enam ei pea ise inventorit haldama, korjad harva leiduva jupi või ostad selle poest ning siis paned selle oma kabinetis selga. Lihtsam, loogilisem ja parem.

Ma ei saa endiselt aru, mis moodi see parem on. Customization on halb või?
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 05.02.2010 10:32:57 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Customization on halb või?

Siis on see halb jah kui sa pead rohkem aega kulutama igast kraami võrdlemisele mitte mängimisele endale icon_neutral.gif
Seega siitpoolt kindlasti hääl ME2 poolt.See ME1 inventory OLI tõesti üks paras jubedus ja väga hea, et asendati mõistlikuma süsteemiga.Teised on siin juba piisavalt hästi ära seletanud miks see parem on seega ma ei hakka seda kordama thumbs_up.gif

ME2 on Metacriticu edetabelis kõigi aegade #7 mis väga hea tulemus thumbs_up.gif .Oleks kõrgemalgi aga üks loll ülevaade rikub pilti icon_rolleyes.gif
Ka kasutajate keskmine hinnang on 8.9 samas kui ME1 vastavad numbrid on 89 ja 8.3

tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 05.02.2010 10:54:50 vasta tsitaadiga

tomorrow, täiesti nõus sinuga selle koha pealt! ja nagu ma ütlesin siis ilmselt polegi environmenti graafika kruttimisele developerid eriti suurt rõhku pannud...usun, et kui see oleks olnud omaette eesmärk siis oleks ka U3 mootorile vaatamata õnnestunud saavutada mingil määral parem tulemus. aga kuna mängus on palju muid häid elemente ja tähelepanu on enamasti millelgi muul kui keskkonna imetlemisel, siis see ei ole erit oluline puudujääk icon_wink.gif
ja mäng jookseb tõesti fantastiliselt hästi, see on väga positiivne nähtus thumbs_up.gif
lihtsalt ilgelt ajas hirnuma see võrdlus crysisega, mina ei saa aru kui silmapuravik peab olema, et sellise väitega avalikkuse ette tulla julgeks icon_lol.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 05.02.2010 10:57:32 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Scart kirjutas:

Siis on see halb jah kui sa pead rohkem aega kulutama igast kraami võrdlemisele mitte mängimisele endale icon_neutral.gif
Seega siitpoolt kindlasti hääl ME2 poolt.See ME1 inventory OLI tõesti üks paras jubedus ja väga hea, et asendati mõistlikuma süsteemiga.Teised on siin juba piisavalt hästi ära seletanud miks see parem on seega ma ei hakka seda kordama thumbs_up.gif

ME2 on Metacriticu edetabelis kõigi aegade #7 mis väga hea tulemus thumbs_up.gif .Oleks kõrgemalgi aga üks loll ülevaade rikub pilti icon_rolleyes.gif
Ka kasutajate keskmine hinnang on 8.9 samas kui ME1 vastavad numbrid on 89 ja 8.3

Ja seda PC peal. XBoxi peal jagab 2-4-ndat kohta skooriga 96. Üle 20-ne 10/10 review. Lihtsalt võimas icon_smile.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 05.02.2010 11:09:46 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Scart kirjutas:
See ME1 inventory OLI tõesti üks paras jubedus ja väga hea, et asendati mõistlikuma süsteemiga.
ME1 inventory oli halb, aga seda ei asendatud mõistlikuma süsteemiga vaid eemaldati üldse. Isegi CS1.6 inventory on kohati parem.
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 05.02.2010 11:22:54 vasta tsitaadiga

Marduuhin kirjutas:
tomorrow kirjutas:
Scart kirjutas:
See ME1 inventory OLI tõesti üks paras jubedus ja väga hea, et asendati mõistlikuma süsteemiga.
ME1 inventory oli halb, aga seda ei asendatud mõistlikuma süsteemiga vaid eemaldati üldse. Isegi CS1.6 inventory on kohati parem.

Jään vastuse võlgu CS osas.Pole kunagi seda mänginud icon_rolleyes.gif

tagasi üles
Revan
HV kasutaja
Revan

sõnum 05.02.2010 11:27:10 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
tomorrow, täiesti nõus sinuga selle koha pealt! ja nagu ma ütlesin siis ilmselt polegi environmenti graafika kruttimisele developerid eriti suurt rõhku pannud...usun, et kui see oleks olnud omaette eesmärk siis oleks ka U3 mootorile vaatamata õnnestunud saavutada mingil määral parem tulemus. aga kuna mängus on palju muid häid elemente ja tähelepanu on enamasti millelgi muul kui keskkonna imetlemisel, siis see ei ole erit oluline puudujääk icon_wink.gif
ja mäng jookseb tõesti fantastiliselt hästi, see on väga positiivne nähtus thumbs_up.gif
lihtsalt ilgelt ajas hirnuma see võrdlus crysisega, mina ei saa aru kui silmapuravik peab olema, et sellise väitega avalikkuse ette tulla julgeks icon_lol.gif

Ja nagu näha siis lugema pole sa ikkaveel õppind.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 05.02.2010 13:18:23 vasta tsitaadiga

jaa, no vot kui tore siis, et vähemalt sina selle iidse kunsti nii hästi oled omandanud thumbs_up.gif

kui juttu alustatakse fraasiga "Graphics - Top of the line" siis on tõesti "natuke" keeruline siin nö. ridade vahelt välja lugeda, et tegelikult käib jutt ju ilmselgelt kõigest sarnasest olustikust teise mänguga. tõepoolest, jube hea, et kõik siin ikka seda lugemiskunsti niivõrd hästi valdavad...nii saan minagi lõpuks aru, mida suured meistrid tegelikult öelda on tahtnud icon_lol.gif

muide, crysis leidis aset planeedil maa, troopilisel saarel...kui õigesti mäletan siis suhtkoht vähemalt 90% mängust toimus selles keskkonnas. ME2 toimub umbes sama suurel määral kuskil kosmoselaeva/jaama või whatever ehitise siseruumides ja veidrates koobastes, kus isegi mingist crysis-lookalike'st keskkonnast on asi ikka oi-oi kui kaugel! kui nii paljud siin ikkagi usuvad, et need 2 mängu on oma graafilise poole või isegi üldise olustiku osas kuskilt otsast võrreldavad siis olete vist kõik mingi aine mõju all. aga head dzungli imetlemist ka edaspidiseks icon_razz1.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
Revan
HV kasutaja
Revan

sõnum 05.02.2010 14:41:17 vasta tsitaadiga

Ja ikkagi on ilmselgelt viga sinupoolses otsas, sest et mina suutsin poindi esimese läbilugemisega endale selgeks teha, et ei võrrelda graafikat vaid scenery-t. Ja noh. Zaeedi lojaalsuse missiooni tehes on maastik jällegi sarnane, Normandy crash site on jällegi sarnane ( jah kui sa mäletad siis Crysises oli lund ka ), Collectorite ship meenutas kohe Crysise tulnukate baasi kus hõljusid.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 05.02.2010 14:51:11 vasta tsitaadiga

Vaatan, et te siin ikka viitsite minu sõnastust kangutada icon_biggrin.gif
Vabandan kõigi ees kellele jäi minu mõte arusaamatuks. Kirjutasin ikkagist mitte oma emakeeles ja selge see, et mõni inimene loeb asja teistmoodi välja.

@Wiltz - Top of the line ei tähenda, et ta lööb rinda maailma parima graafikaga. Seda mitte. Top of the line tähendab seda, et samalaadseid mänge, kus oleks sellisel tasemel silmailu ei ole palju. No mitte kuidagi ei saa öelda, et ME2 graafiline lahendus oleks kole. Sellisele mängule paremat graafikat välja võluda on väga mitmes mõttes peaaegu võimatu. Ning ei ole veel tähele pannud, et keegi peale sinu graafika pärast kurdaks. Seda kogu Steami ja Bioware foorumi rahva peale kokku. Pole ühtegi teemat silma hakanud, mis sarjaks graafikat icon_smile.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 05.02.2010 16:29:25 vasta tsitaadiga

Kohati tundub, et inimestel on vaja lihtsat millegi üle vinguda/viriseda.

Sõber tõi hea poindi selle looti puudumise kohta, et lõpuks saab nautida ümbrust ja leveli disaini, mis sinu ümber on joonistatud, mitte ei passi koguaeg nina maas, et kust aga ainult looti saaks.

Lisaks sooviks norida ka inimeste kallal, kes nurisevad "olematu" invenory pärast, lisades sinna otsa, et isegi CS'is on parem invenotry. Pole viimast kunagi mänginud, ei oska kommenteerida, kas see on hea või mitte, kuid
kui väidad, et ME2es inventory puudub, siis mille alusel sa võrdled, et cs'is see parem on?
Ühes mängus on, teises ei ole?
Jah, puudub "i" tähe vajutusel ette tekkiv nimekiri asjadest, mis sinuga nähtamatus, ca tonni jagu kraami mahutavas, kotis kaasas on. See ei tähenda, et on ära jäänud relvade modimine või, et puuduksid erinevad relvad või armor.
Korduvalt on seletatud, kuidas seekord on asjad loogilised. Relva upgrade'ide skeeme korjad "looti" näol planeetidelt üles või ostad poest, ning hiljem laevas oma science lab'is leiutad selle valmis ning ehitada oma planeetidelt kokku kogutud resurssidega valmis.
Samamoodi toimuvad armor upgraded. Lisaks relvade modimisele on tulnud juurde ka bioticute ja techi modimine. Ma ei saa aru, kas inimesed on pimedad või nad lihtsalt keelduvad asjast aru saamast, kuna puudub see "i" täht, mida vajutada?

Ja noh kui ei ole enam millegi kallal vinguda, siis võetakse alati graafika ette. See on rusikareegel juba. Võrdle Mass Effect 1e või Mass Effect 2'e. Edasiminek on päris korralik. Alussüsteem, mille peale mäng ehitati, on ju sama.
Järelikult on tehtud graafikaliselt tohutu edasiminek ning olgem ausad, kokkuvõttes oma blur / film grainiga näeb Mass Effect 2 fantastiline välja. See graafika ei muutu enne next gen konsoole, mida on oodata alates 2012 aastast.(vist, kuigi sony väidab, et ps3 oli 10ks aastaks)

Võrdlust crysisega võib võtta ka nii, et arvutil = crysis top of the line ( ei ütleks, et ta midagi NII väga erilist välja nagi, teravamate tekstuuridega far cry, isegi mudelid olid samad ) siis xbox360l on top of the line kahtlemata Mass Effect 2.
Olen sundinud ennast mängima Gears of War 2e ning väidetakse, et too võtab xboxi pealt viimast, mis võtta on. No ma tean, et pime ma ei ole ning võin kinnitada, et ME2 näeb vähemalt 2x parem välja kui GoW2.
See ei viita mitte sellele, et ME2 on nüüd uus GoW2, vaid pigem see, et suudeti igasuguste shaderite ja uduefektidega pilt uskumatult heaks teha.

Lõpuks on igaühe enda asi, mida ta sööb, kus ta sööb, mismoodi ta sööb.
Kui ei meeldi, ära mängi. Minul on täiesti kama, kas jääd possibly greatest rpg'st ilma või mitte, sellepärast, et seal ei ole crysise graafikat või "klassikalisi rpg elemente" ( muide, klassiklanie rpg on haldjad,mõõgad ehk dungeons and dragons)

Võibolla ei ole see mäng lihtsalt sulle icon_smile.gif ( kesiganes sa siia teemasse kõigest väest negatiivset välja mõtled )

tsitaat:
RPGamer

BioWare made a great game with Mass Effect, but Mass Effect 2 is better in every single way.
100
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 05.02.2010 16:30:12 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:
Jah, puudub "i" tähe vajutusel ette tekkiv nimekiri asjadest, mis sinuga nähtamatus, ca tonni jagu kraami mahutavas, kotis kaasas on. See ei tähenda, et on ära jäänud relvade modimine või, et puuduksid erinevad relvad või armor.
Korduvalt on seletatud, kuidas seekord on asjad loogilised. Relva upgrade'ide skeeme korjad "looti" näol planeetidelt üles või ostad poest, ning hiljem laevas oma science lab'is leiutad selle valmis ning ehitada oma planeetidelt kokku kogutud resurssidega valmis.
Samamoodi toimuvad armor upgraded. Lisaks relvade modimisele on tulnud juurde ka bioticute ja techi modimine. Ma ei saa aru, kas inimesed on pimedad või nad lihtsalt keelduvad asjast aru saamast, kuna puudub see "i" täht, mida vajutada?

Täpselt nii! See, et ME1s oli lõpuks kolme modifikatsiooniga relvad ning kahe modifikatsioonislotiga eri tüüpi armorid, ei huvita ju kedagi!
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 05.02.2010 16:48:29 vasta tsitaadiga

top of the line eesti keelde tõlkida ei ole kuigi keeruline - see on parim võimalik, maksimum! ja just täpselt seda sinu lause tähendab - graafika on maailma tipp.
osaliselt nõus, osaliselt mitte. inimesed/tegelased on väga hästi modelleeritud, efektid on küllaltki head. aga näiteks sellest väitest ei saa kohe mitte aru "Sellisele mängule paremat graafikat välja võluda on väga mitmes mõttes peaaegu võimatu". mis selles võimatut on, ja "milline" see mäng siis on, et just sellisele paremat graafikat tekitada ei saakski?
isegi kui me nõustuks selles osas, et tegu on tõepoolest parima võimaliku graafikaga, mis nad teha said siis loogiliselt võttes ei tähenda see ju veel, et ka ühelgi teisel mängul ei võiks siiski olla märgatavalt parem graafika.

no tegelikult mulle tundub, et suur osa lugejatest ei saa ega hakkagi vist aru saama sellest, et ma mitte ei kurda mängu graafika üle vaid naersin välja crysisega võrdluse (nii nagu mina asjast aru sain loomulikult) ja "top of the line'ks" tembeldamise. Graafika koha pealt on minu meelest väga häid ja väga halbu näiteid selles mängus, aga võtta ja öelda kokkuvõtlikult, et gfx on top of the line, see paraku lihtsalt ei ole reaalsus. see on samas tõesti vaid minu arvamus, ja isegi kui mitte keegi teine maailmas sellega ei nõustu siis meil pole siin mõtet asja ka järgmised kuu aega edasi arutada icon_biggrin.gif

ahjaa, pean vajalikuks täpsustada, et mina räägin kaasa ainult PC versioonide võrdlemise osas! konsoolidest ja nende versioonidest ei crysise ega ME2 kohta ma ei tea absoluutselt mitte halligi, võibolla konsooli peal oli crysis mingi doom1 grafaga kräpp, et asi ikka jookseks ka thumbs_up.gif

viimati muutis Wiltz 05.02.2010 16:53:35, muudetud 1 kord
tagasi üles
MatchMaker
Kreisi kasutaja
MatchMaker

sõnum 05.02.2010 16:49:43 vasta tsitaadiga

Need modifikatsioonid olid eriti jurad, kokkuvõttes võisid terve mängu ka kõige esimese armoriga mis sul mängus seljas oli läbi teha.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 05.02.2010 18:17:37 vasta tsitaadiga

Muuseas: kuidas ma saan armoritel kiivrit eemaldada?
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 05.02.2010 18:18:17 vasta tsitaadiga

Special armoritel ei saagi. Ainult nn tavarüül saad.
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 05.02.2010 18:27:52 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
Special armoritel ei saagi. Ainult nn tavarüül saad.

No blät. Terminus armor on hullult kena aga ilma kiivri eemaldamise võimalusena ju täiesti mõttetu icon_neutral.gif
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 05.02.2010 18:31:41 vasta tsitaadiga

Vähe s*tt variant jah, ise ka tahtsin special rüül helmi eemaldada. Muidu saad rüüd muuta enda kabinetis essal korrusel, custom armor vms.
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 05.02.2010 20:01:17 vasta tsitaadiga

Selles mõttes on jah ME2 inventory loogilisem ning ikkagi on tegemist RPG'ga! Sest kui mängin RPG'd ja toimub mingi arendamise teema enda karakteriga, siis ma eeldan realistlikust. Ehk kui mees kannab kaasas 10 erinevat armorit ja samapalju erinevaid relvi, siis ta peab olema Superman ja teiseks ma tahan reaalselt ekraanilt näha seda SUURT kotti kuhu ta oma asjad paneb! Minumeelest on selline variant palju huvitavam, kui on piiratud slotid ja missiooni alguses saad endale valida selle kõige parema armori ja siis mingi 3 relva ja mängid selle leveli nendega. ebahuvitav kui korjad igaltpoolt sodi kokku ja tassid ringi.
Kommentaarid: 226 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 196
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 05.02.2010 20:50:22 vasta tsitaadiga

heh, viilutaja kui sa seda suurt kotti ekraanil näeksid siis see sulle küll üldse ei meeldiks ilmselt icon_lol.gif

minu suurim pettumus selle mängu puhul on puuduv võimalus characteri vahetada mängu käigus. jah muidugi ma võiksin asja mingi 4 korda läbi mängida, et neid põhikangelase erinevaid kloone proovida, aga juba see oleks meeletult igav variant peale 2 korda läbimist. samas teiste tüüpidega nö. tiimist ei ole võimalustki proovida, mis on fail icon_neutral.gif

tagasi üles
nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 05.02.2010 21:22:05 vasta tsitaadiga

Viilutaja kirjutas:
Selles mõttes on jah ME2 inventory loogilisem ning ikkagi on tegemist RPG'ga! Sest kui mängin RPG'd ja toimub mingi arendamise teema enda karakteriga, siis ma eeldan realistlikust. Ehk kui mees kannab kaasas 10 erinevat armorit ja samapalju erinevaid relvi, siis ta peab olema Superman ja teiseks ma tahan reaalselt ekraanilt näha seda SUURT kotti kuhu ta oma asjad paneb! Minumeelest on selline variant palju huvitavam, kui on piiratud slotid ja missiooni alguses saad endale valida selle kõige parema armori ja siis mingi 3 relva ja mängid selle leveli nendega. ebahuvitav kui korjad igaltpoolt sodi kokku ja tassid ringi.

millises rpg ei ole inventory full of wepoans and armors, hea küll see inventory, kõige rohem häiris ikkagi see et oli üks tunnel terve mäng , mitte mingit avarust , puudud iagasune atmosfäär mis oli me-1es
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 05.02.2010 21:50:31 vasta tsitaadiga

Imo, Stalkeris ei saanud igast paska kaasas kanda. Oli piiratud arv slotte ja reaalselt jäi tegelane aeglasemaks kui oli palju nodi kaasas! MIs näitab tõelist RPG elementi juba thumbs_up.gif Oleksin jube häppi kui ME1 ja 2 oleks selline süsteem. Pead palju rohkem mõtlema, mida sul õigesti vaja läheb ja see lisab omakorda mängule pinget juurde. Praegu aga korja ülesse mis saad ning 95% sellest on mõttetu. Mõttetu sellepärast, sest mida sa teed kogu selle nodiga? Müüd ära, ja edasi? Avastasin lõpuks, et ME1's vähemalt pole midagi selle papiga peale hakata. Sest kui tahad mingi venna käest asju osta, siis kõik paremad asjad oled juba ise ülesse lootinud icon_biggrin.gif ning osta saad ainult mingeis teisejärgulisi või äärmisel juhul samu asju. Pointless.
Kommentaarid: 226 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 196
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 05.02.2010 21:57:10 vasta tsitaadiga

ot:
NeroEST kirjutas:
crysis top of the line ( ei ütleks, et ta midagi NII väga erilist välja nagi, teravamate tekstuuridega far cry, isegi mudelid olid samad )

Mudelid EI OLNUD samad.Mäng oli nullist ehitatud ja CE2 mootor põhines CE1-l

Scart kirjutas:
Täpselt nii! See, et ME1s oli lõpuks kolme modifikatsiooniga relvad ning kahe modifikatsioonislotiga eri tüüpi armorid, ei huvita ju kedagi!

Kui need modifikatsioonid ise eriti midagi ei muutnud(vb paar % siia-sinna) siis tõesti ei huvita thumbs_up.gif
Wiltz kirjutas:
teiste tüüpidega nö. tiimist ei ole võimalustki proovida, mis on fail icon_neutral.gif

Esimese mängu puhul oli võimalik häkkida tööle nii, et said mängida mõne teise tiimiliikmena.Vb kunagi näeb sama asja ka ME2-l thumbs_up.gif .Hetkel ei leidnud kus see kirjas oli.

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mass Effect 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 53, 54, 55  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.