Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Max Powers
|
13.10.2003 15:57:28
|
|
|
Mina näen küll vaid nii kahe-kolme mode tegutsemist
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
13.10.2003 16:08:06
|
|
|
ttt kirjutas: |
Mina näen küll vaid nii kahe-kolme mode tegutsemist  |
No egas kõik toimingud siis kohe väljs paista. Nendegi, keda sa silmas pead, tegevusest näed sa tõenäoliselt vaid 10% parimal juhul. Enamus pisikorrektsioone jääb kenasti mittemärgatavaks
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
13.10.2003 16:09:28
|
|
|
tsitaat: |
kenasti mittemärgatavaks
|
Jah, see ka ilmselt hea
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
John Smith
HV veteran
|
15.10.2003 01:53:12
|
|
|
Mingi protsent kasutajaid võrdleb kindlasti seda foorumit TXXXGA no seal on koos noored ja vihased. siin on antud Mode staatus kogenud inimestele. Kellel kahjuks on ka muid kohustusi kui foorumis istumine.
See teema tundub üldse olevat tekitatud , et............ saada endale mode staatus?? estlase parim söök on ju teine eestlane.
Ise olen siin aastast 2001 ja pole veel leidnud põhjust virisemiseks, kui siis aint, et moded on liiga aktiivsed
_________________ Kui te panete midagi mällu, jätke meelde, kuhu te panete. |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
DoS
HV veteran

|
17.10.2003 15:06:06
|
|
|
John Smith kirjutas: |
See teema tundub üldse olevat tekitatud , et............ saada endale mode staatus?? estlase parim söök on ju teine eestlane. |
Ei taha mode staatust (ma olen parem hea kasutaja kui vihatud mode ) ja teema ei ole selle mõttega tehtud, lihtsalt läbu hakkas tõesti väga silmadele/närvidele käima
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
pang
HV veteran
|
17.10.2003 15:41:50
|
|
|
DoS kirjutas: |
See teema tundub üldse olevat tekitatud , et............ saada endale mode staatus?? estlase parim söök on ju teine eestlane. |
Ei taha mode staatust (ma olen parem hea kasutaja kui vihatud mode ) ja teema ei ole selle mõttega tehtud, lihtsalt läbu hakkas tõesti väga silmadele/närvidele käima  |
njah, ise ka eriti veel ei taha(kui pakutakse) siis võib vastu võtta
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
John Smith
HV veteran
|
18.10.2003 02:30:42
|
|
|
DoS kirjutas: |
Ei taha mode staatust (ma olen parem hea kasutaja kui vihatud mode ) ja teema ei ole selle mõttega tehtud, lihtsalt läbu hakkas tõesti väga silmadele/närvidele käima  |
Ah SAAREMAA see on see väikeriik seal A/S Eesti Wabariik kõrval-- olen kuulnud!!
Tegelt oled sa nagu sellest Vene multfilmist see kala (ei mäleta Säga või Luts) ajad vee sogaseks ja siis vaatad mis saab. Kui sind häirib midagi siis ära kuku kaebama, vaid paku REAALNE variant kuidas olukorda muuta.?
_________________ Kui te panete midagi mällu, jätke meelde, kuhu te panete. |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|