Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  eRepublik märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 114, 115, 116  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
georgots
HV kasutaja
georgots

sõnum 04.02.2010 11:55:03 vasta tsitaadiga

jt234 kirjutas:
vajuta oma avatari peal -> seejärel locationi alt regiooni nimel -> hospitali kõrval on Heal nupp (1X päevas!)

Sain nüüd aru, aitäh!
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 04.02.2010 18:28:29 vasta tsitaadiga

http://www.erepublik.com/en/article/the-new-economic-module-an-overview-1184625/1/20
Tasub lugeda, uued moodulid tulevad päris huvitavad.
Kommentaarid: 235 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 201
tagasi üles
arvutisõber
HV veteran
arvutisõber

sõnum 05.02.2010 07:38:33 vasta tsitaadiga

lorch kirjutas:
sõja statistikat ka http://www.s233716918.onlinehome.us/bo/erepb/8950.png

http://ereptools.net/battles/info/id/8950

mirko27
HV veteran
mirko27

sõnum 05.02.2010 14:43:48 vasta tsitaadiga

Valimised on kätte jõudnud taas. Eks oma otsuse teevad sisemiselt kõik ise, kuid soovitan valida EstMX. Senimaani on olnud üks sama punt riiki juhtimas, võiks vahelduseks anda võimaluse uutele.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Sirius
HV kasutaja

sõnum 05.02.2010 15:25:20 vasta tsitaadiga

mirko27 kirjutas:
Valimised on kätte jõudnud taas. Eks oma otsuse teevad sisemiselt kõik ise, kuid soovitan valida EstMX. Senimaani on olnud üks sama punt riiki juhtimas, võiks vahelduseks anda võimaluse uutele.

No tra ei saa hääletada vendade poolt kes nimetavad ennast kommunistideks. Munegu või kuldmune aga kurat ei.
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 47
tagasi üles
mixkamitte
Kreisi kasutaja

sõnum 05.02.2010 15:35:09 vasta tsitaadiga

EstMX ei ole midagi nii uus tegelane, vaid väga vana olija, kes on istunud ka mitmes valitsuses. Erilise särata...
Tema poolt oma häält küll andma ei hakkaks.
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 05.02.2010 15:47:05 vasta tsitaadiga

Sirius kirjutas:
mirko27 kirjutas:

No tra ei saa hääletada vendade poolt kes nimetavad ennast kommunistideks. Munegu või kuldmune aga kurat ei.

sama siin. Valisin teise nime kohe kui mingeid viisnurki nägin. Need krdi tolvanid võiksid ajalooraamatutest vaadata mida need sirbi ja vasraga mehed Eesti inimestele tegid icon_evil.gif

nalja võib teha aga antud juhul on tegemist lihtsalt seltskonnaga kelle IQ on madalam kui muru.
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg Maha 2a

sõnum 05.02.2010 16:20:44 vasta tsitaadiga

The New Economic module - an overview
Lugege. Vast uuendus tulemas.
http://www.erepublik.com/en/article/the-new-economic-module-an-overview-1184625/1/20
New products
- Rifles
- Tanks
- Helicopters
- Artillery

Vermon
Kreisi kasutaja
Vermon

sõnum 05.02.2010 16:23:23 vasta tsitaadiga

Mis moodusega nii palju damage't teha saab?icon_biggrin.gif
Mul olid kõik 5 leveli relvad aga üle 6 korra ju rünnata ei saa kuna siis on welness liiga madal:(
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mirko27
HV veteran
mirko27

sõnum 05.02.2010 16:24:47 vasta tsitaadiga

Ühes lahingus saad teha ilma abivahendeid kasutamata 5+5+6 võitlust. Sinna paned juurde 2x10 giftidest, Lisaks võid osta kuni 40 welness boxi päevas (10 welnessi üks). Kokku siis 104 võitlust.
tagasi üles
Vylx
HV kasutaja
Vylx

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 05.02.2010 18:14:36 vasta tsitaadiga

Vermon, kui elad haiglaga regioonis saad "ravida" korra päevas end haiglas peale võitlemist (5tärniga haigla = +50wellnessi). See juba annab võimaluse sõdida 11x (5+6). Giftid annavad 1x juurde (ühel inimesel on lubatud saada päevas max. +10 wellnessi kinkide kaudu). Ülejäänud 40x saad Wellness Boxide toel (Wellness Box maksab 2kulda ja annab kasutades +10wellnessi - päevas on lubatud max. 40 wellness packi kasutajale). Kuna lahing kestab 24h saab sõdida kahel eRepubliku päeval ehk 52x2=104
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
devilman
HV kasutaja

sõnum 05.02.2010 19:21:52 vasta tsitaadiga

Ma saan aru et EstMX-i erakond tekitab paljudes võõristust. Samas mulle tundub aina enam et tema vastaskandidaati valides ei teata kellele oma hääl tegelikult antakse... Olete te tõesti kõik juba unustanud mida Sir_Tõnis tegi viimati kui president oli? Ärge siis pärast vinguge kui seekord sama rada pidi asjad kulgevad (mis juhtub nagunii kui ta pukki saab).
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 05.02.2010 19:32:40 vasta tsitaadiga

vahetagu erakonna nimi ära icon_smile.gif Hea lihtne variant...
EstMX-le siiski äri kohapealt respekt kuna pakub ka eEestis head palka thumbs_up.gif
tagasi üles
Cracker
Kreisi kasutaja

sõnum 05.02.2010 22:36:23 vasta tsitaadiga

Suht nende oma viga kui kaotavad. Nad võivad oma **** juttu edasi ajada, et meid ei tohiks selle ja sellega siduda, tegelikult ei olnud see millesgi süüdi jne. Need asjad toimusid reaalselt ning sirp ja vasar on nendega otseselt seotud, samuti ka nimi. Ise nad valisid sellise nime ja sellise avatari. Usuvad ka, et nad suruvad sellise suhtumise läbi eestlaste seas? See on küll mäng, kuid siiski ei tohiks kunagi unustada, mis ajaloos juhtunud on ning sellist asja tuleks taunida. Kõige hullem on see veel, et nad õigustavad ka veel oma partei nime&avatari.
tagasi üles
mixkamitte
Kreisi kasutaja

sõnum 05.02.2010 23:36:49 vasta tsitaadiga

S33vald, Sim Maatriks, EstmX on kõik üks seltskond, kes keeravad midagi nässu või varastavad riigi tühjaks, loovad siis uue partei ja lubavad et nüüd on kõik teisiti ja uus ja siis keeravad jälle midagi nässu ja ring hakkab otsast pihta.
Mitmes partei see neil kolmel lõpuks on? Ma pakun, et sedavõrd põhimõtte vabadel inimestel ei jää see kommunistlik partei ka kaugelt viimaseks. Enamik rahvas on kahjuks liiga noor, et aru saada, et need uued parteid ja programmid luuakse ainult neilt häälte välja petmiseks.
tagasi üles
inc
HV veteran
inc

sõnum 05.02.2010 23:44:08 vasta tsitaadiga

Sirius kirjutas:
mirko27 kirjutas:

+1
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 62
tagasi üles
Vermon
Kreisi kasutaja
Vermon

sõnum 06.02.2010 12:57:31 vasta tsitaadiga

Ma väga muud ei viitsigi seal teha kui sõdida, siis mõtlesin, et astun kaitseväkke icon_biggrin.gif
Täitsin mingi formi ära, eks näis mis saab. Strength on muidu 16.04 ja rank General.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 12
tagasi üles
Cracker
Kreisi kasutaja

sõnum 06.02.2010 13:27:05 vasta tsitaadiga

See form on veits vananenud, eelnevad valitsused on kaitseväe suht unarusse jätnud minuteada.
tagasi üles
devilman
HV kasutaja

sõnum 06.02.2010 16:01:52 vasta tsitaadiga

mixkamitte kirjutas:
S33vald, Sim Maatriks, EstmX on kõik üks seltskond, kes keeravad midagi nässu või varastavad riigi tühjaks, loovad siis uue partei ja lubavad et nüüd on kõik teisiti ja uus ja siis keeravad jälle midagi nässu ja ring hakkab otsast pihta.
Mitmes partei see neil kolmel lõpuks on? Ma pakun, et sedavõrd põhimõtte vabadel inimestel ei jää see kommunistlik partei ka kaugelt viimaseks. Enamik rahvas on kahjuks liiga noor, et aru saada, et need uued parteid ja programmid luuakse ainult neilt häälte välja petmiseks.

maatriks ja estmx on yksteisest samakaugel olevad inimesed kui sina ja mina:)
tagasi üles
mixkamitte
Kreisi kasutaja

sõnum 06.02.2010 16:45:26 vasta tsitaadiga

devilman kirjutas:

Et sa mulle nii lähedane kontakt erepublikus oled, seda ma ei teanudki. icon_wink.gif

Aga kui sa muidu estmx, sim maatriksi ja s33valdi karjääre vaatad, siis on need käinud küll käsikäes nii parteide vahetamise kui poliitilise koostöö tegemises.
EstMx on muidu küll vägev ärimees, kuid kõiges muus minu arvates üpris ebakompentne ja arusaamatu isik olnud. Arusaadav, et sir tõnis on konfliktne isik, kuid tema puhul on vähemalt koguaeg teada olnud, et mille eest ta seisab ja mis tema põhimõtted on.

EstMX ja Maatriks müüvad iga kord erinevaid asju. Praegu müüvad kommunismi, aga eelmises parteis müüsid elitarismi. Aga ma arvan, et see kõik on samasugune kattevari nagu keskerakonna puit ja kartul kampaania.
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 06.02.2010 16:54:38 vasta tsitaadiga

Hea meel, et rahval mõistus siiski pähe tuli ja kommarid lutti said icon_razz.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 06.02.2010 17:12:01 vasta tsitaadiga

ma neid ärimehi nii väga ei kummarda. Nagunii on tuhandete kroonide eest kulda ostnud ja nüüd arvavad paljud et nad on mingid ärimehed. Varem või hiljem kuivab see mäng kokku nagu kõik teised taolised kus edukad on need kes reaalse papi eest hyvesi saavad. Õige mäng see pole kui saad raha eest omale eeliseid osta mida teistel pole.
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 06.02.2010 17:19:31 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
ma neid ärimehi nii väga ei kummarda. Nagunii on tuhandete kroonide eest kulda ostnud ja nüüd arvavad paljud et nad on mingid ärimehed. Varem või hiljem kuivab see mäng kokku nagu kõik teised taolised kus edukad on need kes reaalse papi eest hyvesi saavad. Õige mäng see pole kui saad raha eest omale eeliseid osta mida teistel pole.

Tegelt ei ole otseselt eelised ju, sellepärast mulle see mäng meeldibki, Okei, See Treeningu boonus on jama, aga töötavad kõik samakiirelt, ilma reaalset raha kasutamata võib ka kaugele jõuda... Kui ma oleks kogu kulla mängu algusest saati alles hoidnud oleks mul üle 200
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 35
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 06.02.2010 17:26:04 vasta tsitaadiga

Reaalne papp kiirendab mängu alguses... hiljem loevd ikka otsused. Näiteks, kes viitsib rabeleda ja analüüsida eri turge teenib trobikonna Q1 firmadega kordades rohkem, kui mõni kes on ostnud kõvasti kulda ja uuendanud firma kiiresti Q5 peale. Kes tahab lihtsalt rambo olla võib-olla tõesti ostab 30 päeva jagu Lanat omale, aga see on siiki arvestatav kulu ja enamik mängijaid vähemalt hetkel ei taha siia raha sisse panna.
Sel mängul piisavalt tahke, et mitte kohe käsi püsti tõsta ja öelda, et näe ma ei saa tõusta kõrgemale.
Mulle mäng meeldib... hetkel huvi kasvõi see, et kuidas ma enda võlgu võetud kulla ära maksan - seni sujunud, aga 2 korda veel maksta suurema koormusega, nii et võib kõike juhtuda icon_confused.gif
20% omakapitalist võlg pole muidugi suur, nii et pankrott ei ähvarda...
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 06.02.2010 17:26:45 vasta tsitaadiga

Unholy kirjutas:
kr6ll kirjutas:

Tegelt ei ole otseselt eelised ju, sellepärast mulle see mäng meeldibki, Okei, See Treeningu boonus on jama, aga töötavad kõik samakiirelt, ilma reaalset raha kasutamata võib ka kaugele jõuda... Kui ma oleks kogu kulla mängu algusest saati alles hoidnud oleks mul üle 200

oot. Mismoodi pole eeliseid?

Ma võin kohe osta vabalt omale 10000 kulda ja osta omale sellise impeeriumi mida sa isegi unes pole näinud. Ja siis hakkan kelkima kui hea ärimees ma olen icon_lol.gif
tagasi üles
mirko27
HV veteran
mirko27

sõnum 06.02.2010 17:40:20 vasta tsitaadiga

Ja kui sa analüüsida ei oska, turumuutusi ei enneta oled sellest 10k kullast sama kiiresti ilma. Ettevõte ei jookse ise, selleks tuleb kõvasti vaeva näha, et kasumit teenida.
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 06.02.2010 17:40:49 vasta tsitaadiga

40 000 krooni mängu alla? Ning mis impeerium? Müüd ühe riigi turul kõike kõige odavamana? Lõpuks jääd ikka oma rahast ilma..
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 06.02.2010 18:05:11 vasta tsitaadiga

mirko27 kirjutas:
Ja kui sa analüüsida ei oska, turumuutusi ei enneta oled sellest 10k kullast sama kiiresti ilma. Ettevõte ei jookse ise, selleks tuleb kõvasti vaeva näha, et kasumit teenida.

nu lykkad jälle mõned tonnid letti. Fun ju. Pohhui see kasum, peaasi et laiata saab icon_lol.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 06.02.2010 18:06:09 vasta tsitaadiga

Unholy kirjutas:
40 000 krooni mängu alla? Ning mis impeerium? Müüd ühe riigi turul kõike kõige odavamana? Lõpuks jääd ikka oma rahast ilma..

no ja siis? Mõnele on see 40k ehk kommiraha icon_rolleyes.gif
tagasi üles
mirko27
HV veteran
mirko27

sõnum 06.02.2010 18:12:13 vasta tsitaadiga

Me rääkisime konkreetselt EstMX-i ärimehelikkusest.
tagasi üles
mixkamitte
Kreisi kasutaja

sõnum 06.02.2010 18:31:55 vasta tsitaadiga

EstMx äriimpeeriumi vundament sai minu mälu järgi rajatud IRL raha eest.
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 06.02.2010 19:42:20 vasta tsitaadiga

mixkamitte kirjutas:
devilman kirjutas:

Et sa mulle nii lähedane kontakt erepublikus oled, seda ma ei teanudki. icon_wink.gif

Aga kui sa muidu estmx, sim maatriksi ja s33valdi karjääre vaatad, siis on need käinud küll käsikäes nii parteide vahetamise kui poliitilise koostöö tegemises.
EstMx on muidu küll vägev ärimees, kuid kõiges muus minu arvates üpris ebakompentne ja arusaamatu isik olnud. Arusaadav, et sir tõnis on konfliktne isik, kuid tema puhul on vähemalt koguaeg teada olnud, et mille eest ta seisab ja mis tema põhimõtted on.

EstMX ja Maatriks müüvad iga kord erinevaid asju. Praegu müüvad kommunismi, aga eelmises parteis müüsid elitarismi. Aga ma arvan, et see kõik on samasugune kattevari nagu keskerakonna puit ja kartul kampaania.
Mina müün kommunismi? Tere hommikust. Ei soovi ennast nende kommunistidega küll seostada mingi nurga alt ja ei ole seda ka teinud, kui sa vähekene aktiivsem oleks, siis teaksid seda. Niisama kusagil foorumis soppa loopida on küll väga tore.
mixkamitte
Kreisi kasutaja

sõnum 06.02.2010 22:36:15 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:
Mina müün kommunismi? Tere hommikust. Ei soovi ennast nende kommunistidega küll seostada mingi nurga alt ja ei ole seda ka teinud, kui sa vähekene aktiivsem oleks, siis teaksid seda. Niisama kusagil foorumis soppa loopida on küll väga tore.

Miskipärast ma kahtlen, et EstMX võidu korral ei oleks sa olnud valitsuses. Sina oma presidendi kampaanias nimetasid estmx küll kohe ja ainukesena ära, kelle oma valitsusse kaasaks. Miks asi vastupidi ei peaks toimima? Või mismoodi sind ei saa mingi nurga alt kommunistidega seostada? Su enda artikkel on siin ilmselge ja otsene seos ju. icon_smile.gif
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 06.02.2010 23:47:01 vasta tsitaadiga

EstMX-i nimetasin varahoidjaks, sa vist ei ole väga kursis eEesti eluga.

Mina seal valitsuses poleks kohe kindlasti olnud. Kui sa veidi rohkem teaksid, siis teaksid isegi seda, et mulisesin ka teatud isikutega, et tehakse kommaritega koostööd, mis on täiesti ebavajalik. Ja kandideerisin ma just sellepärast, et END ei toetaks EstMX-i.

devilman
HV kasutaja

sõnum 07.02.2010 15:18:15 vasta tsitaadiga

mixkamitte - sry, aga sa pole isegi sitasõjas eriti kompetentne. vii end asjadega kurssi eelnevalt:)
tagasi üles
mixkamitte
Kreisi kasutaja

sõnum 07.02.2010 15:38:04 vasta tsitaadiga

Et isik lubab anda varahoidja koha kommunistide esinumbrile. Et estmx on olnud maatriksi valitsustes peaaegu alati kohal. Ja täielik seos puudub?
Vot ma ei oska öelda küll, et millise imeliku virtuaalse maailma loogikaga ma pean end küll kurssi viima, et sellisest absurdsusest aru saada.
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 07.02.2010 16:26:19 vasta tsitaadiga

Kui sa teaksid, mis on varahoidja koha taga, siis sa siin ei kräunuks.

EstMX pole mitte kunagi olnud minu valitsuses.

Ehk kontrollid natukene enda fakte ja mõtled, enne kui selle trollimisega jätkad?

Éxxon
Kreisi kasutaja

sõnum 07.02.2010 17:45:17 vasta tsitaadiga

Ostsin praegu Pakistani relvade müügiks litsentsi ilma lähemalt uurimata, et kas neil üldse sõdu on doh.gif
20 kulda tuulde visatud.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 07.02.2010 18:05:54 vasta tsitaadiga

ikka juhtub, sisuliselt vaid ekspordile ei saa alati rõhuda icon_smile.gif Samas, kui hind maailmaturul muutub teistele firmadele/inimestele atraktiivseks lennutatakse tihti organisatsioon soodsasse riiki asju ostma. Alles siin suhtlesin ühega, kes soovis, et ma teeks donate diili talle - ütlesin oma hinna ja soovitasin tal Eestisse org teha, sest antud turuseisus on enamikele firmadele ilmselt välisturg kinni...
tagasi üles
rauno_
HV kasutaja
rauno_

sõnum 08.02.2010 02:27:32 vasta tsitaadiga

Niih sain täna tööl kinga. thumbs_down.gif
Nii,et kui keegi Venemaal tahab manu töölist siis võin tööle tulla. Manu on 8.64.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 08.02.2010 02:36:22 vasta tsitaadiga

Kas keegi teeks lühidalt kogu selle mängu poindi selgeks ja üldised toimingud seal mängus. Vahepeal on päris igav, äkki hakkaks ka mängima.
mirko27
HV veteran
mirko27

sõnum 08.02.2010 03:24:05 vasta tsitaadiga

carlking, http://www.foorum.e-eesti.eu/viewtopic.php?f=20&t=95 --> siin on eestikeelne juhend
Oleksin tänulik kui läbi minu liituksid, nõnda saaksin silma ka peal hoida.
http://www.erepublik.com/en/referrer/Mirko+Adari
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 08.02.2010 03:29:02 vasta tsitaadiga

Tundub huvitavam kui FarmVille thumbs_up.gif
mirko27
HV veteran
mirko27

sõnum 08.02.2010 04:10:45 vasta tsitaadiga

Seda kindlasti thumbs_up.gif
tagasi üles
Hiiru
HV kasutaja
Hiiru

sõnum 08.02.2010 05:12:15 vasta tsitaadiga

Tegin ka konto proovimõttes, tundub päris huvitav thumbs_up.gif
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 08.02.2010 09:04:15 vasta tsitaadiga

Eks alguses korra tundub huvitav, siis on mingi down-swing, sest see pole mäng kus päeva jooksul palju teha saaks,

aga tegelikult kui mingid toored sõjad lahti lähevad, nagu mingi ~ nädal tagasi kui SOOME EESTIT ründas. Siis oli ikka asi väga huvitav. Suutsime ennast ikka korralikult tugevama riigi vastu ära kaitsta icon_razz.gif.

Tegelikult on mäng kus tasub sees käia icon_razz.gif.
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 08.02.2010 10:39:37 vasta tsitaadiga

rauno_ kirjutas:
Niih sain täna tööl kinga. thumbs_down.gif
Nii,et kui keegi Venemaal tahab manu töölist siis võin tööle tulla. Manu on 8.64.

Palgasoov?
tagasi üles
Fukiku
Kreisi kasutaja
Fukiku

sõnum 08.02.2010 11:16:54 vasta tsitaadiga

Samas selle huvitav olemise kohapealt - kui suudetakse reaalselt ja adekvaatselt kõik uuendused mängule ära teha, mida lubatakse, siis on lootust, et ehk läheb asi sisukamaks ja huvitavamaks. Samas praegu jääb kohati mulje küll, et nii adminnimise kui arendamise kohapealt lonkab see mäng mõlemat jalga.
tagasi üles
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 08.02.2010 11:43:45 vasta tsitaadiga

Nii, täna jõudsin siis kaua oodatud viienda levelini. Lõin oma esimese lahingugi. Aga nüüd on selline jama, et wellness on alla 40 ent kuna ma asun Laane-Estis kus puudub haigla, ei ole ravimine võimalik. Ümberasumiseks raha pole. Kirjutasin sotsiaalteenustele, ehk aitavad. Ja kui sealt abi ei saa, siis loodan palgarahast pileti välja teenida. Vahetasin töökohta kah just. Läksin kõrgema palga peale.
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 08.02.2010 11:50:50 vasta tsitaadiga

räägi, mis töötaja oled? äkki saan aidata ja ka tööd pakkuda.
Otsin land töölisi thumbs_up.gif (irw, hetkel pole vaja...sain ööga 3 töölist icon_biggrin.gif )
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  eRepublik mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 114, 115, 116  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.