Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
soodent
HV Guru

|
04.02.2010 12:54:08
|
|
|
Asjata haugute osta.ee üle- ma olen seal üle 900 tehingu teinud ja pole isegi 10kr petta saanud, erinevalt siinsest foorumist.Seal on deposiidimakse mis ikka väga hea asi ostjale.Arvutage parem HV foorumi pettuste arv välja ja mis veel tähtsam- kõiksugu ülbik rullnokad ei saa osta.ee all mingeid kommentaare jagada...
Kui ostas teeb keegi pakkumise, on see siduv rahaliselt- siin lihtsalt joke...
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
04.02.2010 12:59:43
|
|
|
Seal saab ju sama moodi + ja - panna vastavalt tehingule
_________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka  |
|
Kommentaarid: 221 loe/lisa |
   |
0 :: |
203 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
04.02.2010 13:17:42
|
|
|
soodent kirjutas: |
Asjata haugute osta.ee üle- ma olen seal üle 900 tehingu teinud ja pole isegi 10kr petta saanud, erinevalt siinsest foorumist.Seal on deposiidimakse mis ikka väga hea asi ostjale.Arvutage parem HV foorumi pettuste arv välja ja mis veel tähtsam- kõiksugu ülbik rullnokad ei saa osta.ee all mingeid kommentaare jagada...
Kui ostas teeb keegi pakkumise, on see siduv rahaliselt- siin lihtsalt joke... |
Keegi ei haugugi, vaid toimub uudise üle arutlus.
Ei maksa ka haukuda siinse foorumi üle, teatavasti lõpetasime anonüümsed tasuta müügikuulutused ära 2008a. algusest (mille üle oli toona palju vastuseisu ja ilkumist) ning kasutajakommentaari saab anda vaid autentinud kasutaja. Peale nende meetmete kehtestamist on viimase kahe aasta jooksul meile tehtud vaid 1 (loe: üks) päring politsei poolt, kus üks kelm "lohakusest" vahele jäi, unustades ära, et ta oli end siin foorumis autentinud. Kui sa jälgid Seadusega pahuksis foorumit, siis tooni annavad reaalelus või teistes keskkondades kordasaadetud tüngade kirjeldused ja HV kasutajate puhul on suuremas osas vaidlused kauba komplektsuse ja defektsuse teemal + mõnede kasutajate hoolimatus, reeglite/soovituste eiramine ning ettemaksu teostamine suvalistele kodanikele. See kui sinul konfliktse iseloomu tõttu on tekkinud palju "vaenlasi", ei maksa selles kuidagi süüdistada foorumit.
Väga tänuväärt on osta.ee ID-kaardiga autentimise nõue eelmise aasta maikuust ja kindlasti peale seda on sealsed pettused vähenenud.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
04.02.2010 13:57:51
|
|
|
Täpselt seda ma just arvasin- kui osta kohta ükskõik kui halba ja ebaviisakat texti pannakse on kõik siin rahul ja niipea kui HV kohta miskit mainid oled paha.See on teie arusaam demokraatiast- teil on vabadus ja õigus rääkida mis hetkel siin lubatud.Osta all saab panna negatiivset vaid tehingutega seotult ja mitte niisma lambist nagu siin ja negatiivne kustutatakse kui selle paneb pretensiooni kaotaja.
Kirjeldusele mittevastavaid kaupu olen siit palju rohkem saanud kui ostast.
Sa Tanel võiksid ka natuke mõelda enne postitamist.
   |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
Foxxx
HV veteran

|
04.02.2010 14:02:28
|
|
|
soodent, Mis moodi HV süsteem teistmoodi on? Tehniliselt võttes on ka siin profiili all kommenteerimine vaid äritehingute eest. Kommentaarid mis ei ole seotud äriga saab lasta ära kustutada.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
04.02.2010 14:04:47
|
|
|
soodent, jah, on olnud tõesti korduvalt arutlusel, et foorumi kommenteerimissüsteem siduda vaid konkreetsete tehingutega, kuid see ei ole väga massilist poolehoidu (veel) võitnud.
Kuid see eeldab foorumis suurematsorti koodi ümberkirjutamist ja pole kindel, kas lähiajal jätkub ressurssi nende tööde teostamiseks. Osta.ee pole ma kritiseerinud, vaid kirjutasin, et viimaste aegade Seadusega pahuksis pettusekirjeldused on seotud rohkem teiste keskkondadega. Osta.ee kohta ma pole ühtegi halba sõna öelnud, pigem kiitnud, et nad lõpuks ID-kaardiga autentimise ära tegid.
HV valuutakalkulaator |
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
04.02.2010 14:05:53
|
|
|
tsitaat: |
Kommentaarid mis ei ole seotud äriga saab lasta ära kustutada.
|
kommentaare on sadu tuhandeid ja meil pole lihtsalt ressurssi kõike kontrollida.
Võimaluse korral üksikuid äritehinguväliseid kommentaare oleme kustutanud, aga kõiki ei jõua ja ei jõua ka edaspidi kustutada.
HV valuutakalkulaator |
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
04.02.2010 14:13:00
|
|
|
Foxxx kirjutas: |
soodent, Mis moodi HV süsteem teistmoodi on? Tehniliselt võttes on ka siin profiili all kommenteerimine vaid äritehingute eest. Kommentaarid mis ei ole seotud äriga saab lasta ära kustutada. |
See pole nii lihtne siin- mingit süsteemi pole mis seoks kommentaarid tehingutega.Kõik oma otsustuse järgi ja igasugu ülbamine foorumis ju ka negatiivset väärt.
Olen ise mingi 15 negatiivset ülbamise eest jätnud ja umbes sama saanud ka kohe siis vastu.
Tegelikult oleks ju proff kui keegi redigeeriks kõik negatiivsed ja jätaks vaid ärilised alles..
Mingi mehhanism peaks mölakate karistamiseks olema erinev tava kommentaarist.
Kusjuures alustaja tuleks konflikti puhul eristada- mitte , et ütled sitasti vastu ja pannakse ühele pulgale...
   |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
04.02.2010 14:13:16
|
|
|
soodent, Mis moodi HV süsteem teistmoodi on? Tehniliselt võttes on ka siin profiili all kommenteerimine vaid äritehingute eest. Kommentaarid mis ei ole seotud äriga saab lasta ära kustutada. |
sellist asja küll pole. kustutamine on väga erandjuhtudel.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
ridariass
HV veteran

|
04.02.2010 14:17:15
|
|
|
See pole nii lihtne siin- mingit süsteemi pole mis seoks kommentaarid tehingutega.Kõik oma otsustuse järgi ja igasugu ülbamine foorumis ju ka negatiivset väärt.
Olen ise mingi 15 negatiivset ülbamise eest jätnud ja umbes sama saanud ka kohe siis vastu.
Tegelikult oleks ju proff kui keegi redigeeriks kõik negatiivsed ja jätaks vaid ärilised alles..
Kusjuures alustaja tuleks konflikti puhul eristada- mitte , et ütled sitasti vastu ja pannakse ühele pulgale... |
No erinevalt osta.ee'st on HV foorum siiski ka midagi kommuunilaadset, kuigi paljud eesotsas Hr. soodent'ga seda peaasjalikult oma kola parseldamiseks kasutavad. Seetõttu on ju õigustatud, et kui keegi kogu aeg viriseb, hädaldab, vingub ja möliseb, saab ta profiili negatiivseid ning teine, kes on abivalmis ja raatsib ka oma teadmisi avalikult jagada saab näiteks ainult kaudse abi eest positiivseid kommentaare.
Sa tahad ära keelata mitte-ärilisi kommentaare, samas ise oled neid varmas jagama "ülbamise" eest, kas väike vasturääkivus pole siin?
Kui keegi möliseb ja sa annad talle litaka selle eest, siis on ju normaalne, et ta lööb vastu, isegi kui esialgne mölin oli tal põhendamatu ja ehk ka litakat väärt...
_________________ There is no patch for human stupidity...
viimati muutis ridariass 04.02.2010 14:21:19, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 232 loe/lisa |
   |
1 :: |
206 |
|
tagasi üles |
|
 |
Foxxx
HV veteran

|
04.02.2010 14:19:54
|
|
|
Tanel, Ma pidasingi rohkem seda silmas, kui keegi esitab otsese palve, et keegi on ta profiili mingi rämedusega solkinud. Ma ei usu, et neid inimesi palju on, enamustel on sügavalt savi. Minu hinnangul samas on ärivälised kommentaare ikka suhteliselt vähe ja omavaheline kraaklemine lahendatakse võitlustandril ära
soodent, praegune süsteem töötab ju kenasti, ei ole mõtet ühe tolmukübeme pärast hakata tervet tuba koristama. Inimesed teevad tehingu ja vastavalt sellele jätavad ka märke profiili, mõned kasutavad seda lisaks sellele veel selleks, et inimest foorumisisese tegemiste eest kiita/laita, samas ma ei näe, et see otseselt segaks, äri tehes loetakse üldiselt ikkagi äriga seotud kommentaare.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
04.02.2010 14:25:04
|
|
|
ridariass kirjutas: |
Kusjuures alustaja tuleks konflikti puhul eristada- mitte , et ütled sitasti vastu ja pannakse ühele pulgale... |
No erinevalt osta.ee'st on HV foorum siiski ka midagi kommuunilaadset, kuigi paljud eesotsas Hr. soodent'ga seda peaasjalikult oma kola parseldamiseks kasutavad. Seetõttu on ju õigustatud, et kui keegi kogu aeg viriseb, hädaldab, vingub ja möliseb, saab ta profiili negatiivseid ning teine, kes on abivalmis ja raatsib ka oma teadmisi avalikult jagada saab näiteks ainult kaudse abi eest positiivseid kommentaare. |
Väga hea on jälle näha tõelist rullnoka postitust- näed Tanel see ongi sinu uhke HV eeskujulik postitust.Kusjuures vanasti ma osalesin ka foorumis rohkem ent selliste postitajate tõttu kadus huvi osaleda.Muuseas eelnev postitus on konkreetne solvang ja ei miskit muud.Tuleks tegelikult ka negatiivne panna sellisele inimesele.Sorry Foxxx sa ei saa praegu vist väga pihta mille üle vaidlus käib.
   |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
Foxxx
HV veteran

|
04.02.2010 14:34:08
|
|
|
soodent, Mida sa halad koguaeg? Küll teeb Libe sulle liiga, küll HV . Endiselt pole mulle aga selgeks saanud, mida sa saavutada üritad?
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
ridariass
HV veteran

|
04.02.2010 14:39:22
|
|
|
Mina olen ka nüüd paha, härra saigi jälle ära panna
viimati muutis ridariass 04.02.2010 14:40:39, muudetud 1 kord |
|
   |
206 |
|
tagasi üles |
|
 |
Foxxx
HV veteran

|
04.02.2010 14:41:09
|
|
|
ridariass, Juba said oma palga
Samas selline suhtumine näitab selgelt, millise tüübiga soodent-i näol tegemist on. Kuigi kui tehniliselt korrektne olla, siis mina küll ridariass-i postist midagi välja ei lugenud, mis oleks otseselt pidanud solvama.
viimati muutis Foxxx 04.02.2010 14:43:19, muudetud 1 kord |
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
ridariass
HV veteran

|
04.02.2010 14:42:30
|
|
|
Samas selline suhtumine näitab selgelt, millise tüübiga soodent-i näol tegemist on. |
Njah, mis teha, ega menopaus pole naljaasi.
Aga ole oma sõnadega ettevaatlik, muidu Hr. varsti sutsab sullegi .
viimati muutis ridariass 04.02.2010 14:43:27, muudetud 1 kord |
|
   |
206 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
04.02.2010 14:43:07
|
|
|
Eks igaühele jääb õigus ja vabadus öelda siin foorumis, mida soovib, kuid arvestama peab kolme asjaoluga:
a) Postitus peab olema vastavuses sellega, millega oled foorumiga liitudes nõustunud:
tsitaat: |
Nõustud mitte sisestama solvavaid, roppe, labaseid, halvustavaid, vihkavaid, ähvardavaid, seksuaalse-suunitlusega või muid seadustega vastuolevaid postitusi. Vastasel juhul võidakse sinu kasutajanimi koheselt kustutada ning sind püsivalt bannida. |
b) Kommenteerimismoodul on mõeldud eelkõige vaid teostatud äritehingute hindamiseks, mitte isikliku (anti)sümpaatia väljendamiseks
c) HinnaVaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest, seega kasutaja on vastutav kõikide temapoolt tehtud postituste eest HinnaVaatluse keskkonnas.
Muusosas toimetage nii kuidas soovite, kuid ärge nokkige üksteise kallal, ärge provotseerige tülisid ning last, but not least, ärge nähke tonti seal kus teda pole
HV valuutakalkulaator |
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti112
HV Guru

|
04.02.2010 15:16:42
|
|
|
Cyberdyne kirjutas: |
Mina olen seal osta.ee-s väga palju müünud ja ka omajagu ostnud... eks jah on kah olnud selliseid asju et ootan reaalset tehingut jõle kaua, aga muidu on kõik sujunud. Müügiga meeldibki see et tahad oma vanast jamas 100% kindlusega parima mõeldava hinnaga kohe lahti saada, siis saad sinna panna. Ja maksad ikkagi õnnestunud oksjoni pealt. siin aga röövitakse, kui juba hakkad teemat tegema, samas keegi ei garanteeri et ka asjast lahti saad.... |
Röövimine on pigem see osta.ee nõutav 5-9% komisjonitasu...
|
|
Kommentaarid: 127 loe/lisa |
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
04.02.2010 15:23:36
|
|
|
Cyberdyne kirjutas: |
Mina olen seal osta.ee-s väga palju müünud ja ka omajagu ostnud... eks jah on kah olnud selliseid asju et ootan reaalset tehingut jõle kaua, aga muidu on kõik sujunud. Müügiga meeldibki see et tahad oma vanast jamas 100% kindlusega parima mõeldava hinnaga kohe lahti saada, siis saad sinna panna. Ja maksad ikkagi õnnestunud oksjoni pealt. siin aga röövitakse, kui juba hakkad teemat tegema, samas keegi ei garanteeri et ka asjast lahti saad.... |
Tundub, et veel üks inimene, kes pole kuulnud tasuta teemade tegemise võimalusest, kui ID-kaardiga autentinud oled
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
04.02.2010 20:10:59
|
|
|
Täpselt seda ma just arvasin- kui osta kohta ükskõik kui halba ja ebaviisakat texti pannakse on kõik siin rahul ja niipea kui HV kohta miskit mainid oled paha. |
... võib-olla oled unustanud, et sa ei kommenteeri mitte neutraalsel pinnal vaid asudki keskkonnas, mida parasjagu kritiseerid ? Seega, mida sa ootasid, HV omanik peaks läbi sõrmede vaatama oma keskkonna kriitikale ja kaitsma hoopis osta.ee -d ? Iga keskkond seisab ikka ise oma reputatsiooni eest ja kindlasti ei aita sa osta.ee maine tõstmisele kuigivõrd kaasa, kui selle keskkonna kasutajana, nii erapoolikult HV keskkonda ründad ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
04.02.2010 21:29:20
|
|
|
Samas selline suhtumine näitab selgelt, millise tüübiga soodent-i näol tegemist on. Kuigi kui tehniliselt korrektne olla, siis mina küll ridariass-i postist midagi välja ei lugenud, mis oleks otseselt pidanud solvama. |
Negatiivne kommentaar eemaldatud. Solvanguga polnud siin mingit pistmist (kui see korralikult läbi lugeda), rääkimata sellest, et kommenteerimismoodul on mõeldud vaid teostatud äritehingute hindamiseks.
HV valuutakalkulaator |
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
asjameez
Kreisi kasutaja

|
17.02.2010 20:05:15
|
|
|
Pole Ostast petta saanud. Küll aga olen HV-st, aga see oli väga ammu, kui alles uus kasutaja olin.
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
18.02.2010 12:01:34
|
|
|
asjameez kirjutas: |
Pole Ostast petta saanud. Küll aga olen HV-st, aga see oli väga ammu, kui alles uus kasutaja olin. |
Just täpselt sel põhjusel anonüümsed kuulutused hoolimata suurest kisast ja kasutajate vastuseisust ära lõpetasimegi 2008a. jaanuaris.
Minevikus eksisteerinud anonüümsete kuulutustega ärifoorumit pole mõtet kõrvutada praeguse kardinaalselt turvalisema ärifoorumiga.
Ja HV (www.hinnavaatlus.ee) pole mitte kuidagi asjaga seotud, tegemist on HV foorumiga
HV valuutakalkulaator |
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|