Tuleb ka hakta otsast pihta täna story-ga möllama Kunagine save mingil kõvakettal läks "kogemata" kaduma Aga ongi huvitav jälle _________________ Pokkerit mängid aga rakeback ei saa? Liitu!
tea kas pannakse asjale full mängu hind peale? loodaks mingit "odavamat" lahendust näha kuna tegemist ei ole ju päris "full" mänguga vaid rohkem nagu expansion. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Prismades on Vene versioon endiselt müügil, 279.- kui õigesti mäletan.
Kui kõik patchid peale panna, muutub mäng inglisekeelseks nagunii ning manualid ja map on .pdf'ina samuti plaadi peal olemas.
Milles probleem, kas tõesti gta ajab video nii kuumaks , et mäng hakkab hakkima ? ... Tegin benchmarki, tulemus 41fps (mängu enda pandud seadetega), nii kuid mängus on 35-40 ja korraga on alla 10-ne, vahest viskab isegi 0-i, ja niimoodi mingi iga 10-15 sek tagant... haige lausa, samas video temp on 87c _________________ Pokkerit mängid aga rakeback ei saa? Liitu!
eee mängu sisene bench on 10000% bullshit See ei näita mitte muffigi. Tõmba aga graafikat alla ja vaata kuidas siis jookseb (ehk siis need sliderid kaugus, varjude rohkus etc, need low - med - high on suht savi). _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Sain toimima, ma ei installinud peale installi patchi (netti polnud), ning täna panin patchi peale ja voila probleemid kadusid, kõik sätted ise pani ja madalaim fps 25, keskmine 30-40 vahel. _________________ Pokkerit mängid aga rakeback ei saa? Liitu!
Tervist,nimelt vaja arvutil format c teha ning tahaks ikka oma savegame päästa,kuid ei leia neid kuskilt.Kuidas on see võimalik?Ei ole ennem windows live gamesiga kokku puutunud. (y)Windows 7
1. First you need to back up two folders, the first folder is your Rockstar games folder (which contains the save games) and the second folder is your xlive folder which contains ... well god knows but you need it anyway.
2. You can find your Rockstar folder here C:\Users\<user>\AppData\Local\Rockstar Games <- copy that folder somewhere safe.
3. You can find your xlive folder here C:\Users\<user>\AppData\Local\Microsoft\XLive <- again back up that folder.
4. After you have formatted and reinstalled the game simply copy those folders back to where they should be overwriting the folders that are there.
5. Now run the game and press "HOME" in-game to sign-in from XLive. Choose your old nick when signing-in. Don't make new account or your save file won't load.
6. After signing-in, play the game and it will load your save file automatically.
Super hea uudis, ma lausa teadsin seda ! _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
see on kõik ju väga tore aga kui üle ühe korra ütleb, et ei saa sisse logida, kuna sinu kodumaa ei toeta seda live värki, siis on veits nõme küll _________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86
sorri, kui teemat katkestan vms. aga mul on probleem, mängu mängides on nii... natuke oled mänginud siis hakkab kohati kakkuma, muidu on 20-30 fps, aga siis on 10 umb. kaugustesse vaatates otseselt lagi ei teki, mingi aja tagant, isegi kuskil hoones kohapeal seistes tekib lag mingi aeg. temperatuurid on CPU-l 53c ja videokaardil 75c, mis pole kuigi palju, kuna karbil on kirjas, et see võib joosta 85c peal 20 aastat
sorri, kui teemat katkestan vms. aga mul on probleem, mängu mängides on nii... natuke oled mänginud siis hakkab kohati kakkuma, muidu on 20-30 fps, aga siis on 10 umb. kaugustesse vaatates otseselt lagi ei teki, mingi aja tagant, isegi kuskil hoones kohapeal seistes tekib lag mingi aeg. temperatuurid on CPU-l 53c ja videokaardil 75c, mis pole kuigi palju, kuna karbil on kirjas, et see võib joosta 85c peal 20 aastat
hmm... ma võin kõik maxi või lowi peale ka panna, ikka pole vahet, mu arvuti peaks seda high peal jooksutama küll, aga sama fps mis lowi peal, kui mängimist alustad, siis on kõik ok, aga kui juba tunnike mänginud, siis hakkab nii või naa laggama, mida kauem mängin, seda rohkem hakkab laggama.
Hakkas igav. Lükkasin GTA käima. Üritasin helikoprtiga lennukisse crashida. Huvitav crash.
2h tundi pusisin video kallal ja lõpuks valmis . Et veel huvitamaks muuta, võtke oma punased-sinised prillid välja!
Spoiler
3D
Uploadin pragust ülesse, 774mb. Hommikul panen lingi.
heheh, Maailm, ma ainult missioone teengi kui tuli välja,et michelle fbi on, siis ma olin temaga 1 kord välja käind ja nad käitusid, nagu nad oleks maganud
Võite mulle PS saata siis teeme mingi diili _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
Korjame siis huvilised & rahad paari nädala jooksul kokku, keegi usaldusväärsem isik võiks asja vedamise enda kätte võtta _________________ Pokkerit mängid aga rakeback ei saa? Liitu!
Mingi "süsteem" on vaja teha, et kelle arvele rahad kantakse ja kes maksab/tellib kauba ära ning pärast vastutab selle eest, et kõik selle võimalikult odavalt ja mugavalt kätte saaksid. ID kaardiga või panga lingi kaudu võiks see kodanik olla end autentinud... muidu pärast seda häda kisa kuulda va. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
No ma arvan et võin se usaldusväärne olla _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Oota, pidi ju Lost and Damned expansion pack tulema.. misasi see täpselt on?
Rockstar'i koduleht:
tsitaat:
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City includes
both The Lost and Damned, and The Ballad of Gay Tony together on disc and does not require a copy of the original Grand Theft Auto IV to play.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.