Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Sold OUT
no credit

|
03.02.2010 07:34:48
|
|
|
Ma ei saa aru, kas kasutajad on umbkeelsed või milles asi, et paypal-ebay teema nendele tuumateadusena tundub.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
03.02.2010 07:36:28
|
|
|
Amazon ongi tuumateadus, nii kirjut veebipoodi pole ma veel näinud. Täiesti võimatu on vajalikku infot eristada muust kamast. Põhimõtteliselt olen boikottinud seda kohta, räige lihtsalt.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
03.02.2010 13:14:45
|
|
|
carlking kirjutas: |
Ma ei saa aru, kas kasutajad on umbkeelsed või milles asi, et paypal-ebay teema nendele tuumateadusena tundub. |
ei saa ka mina sellest aru. isegi mõni, kes inglise keelega suht kodus, kardab ebay'd nagu tuld ei tea on see meedia nii ära hirmutanud petturijuttudega või lihtsalt hirm millegi uue ees, veider niiehknaa...
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
0 :: |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
03.02.2010 13:17:10
|
|
|
eBay on üsna turvaline ja nüüd ka uus "Ostja Kaitse" PayPal-i enda asemele juurutatud. Ega minul oli ka eBay ees varem suur hirm, võõras, tundus keeruline. ala ma ei suuda ära harjuda Amazoniga, sellist saasta pole ammu näinud.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ricard
HV kasutaja
|
03.02.2010 13:26:36
|
|
|
carlking kirjutas: |
ma pole novembrist saati teel olnud HK pakki saanud, ega ka detsembris tellitud HK pakki |
Ma sain novembri keskel HK ostetud asja kätte jaanuari lõpus, seega täpselt 2,5 kuud tuli, kusjuures pakil kirjas et lennupostiga Siiani sealt ja mujalt 100% ikkagi lõpuks kohale jõudnud
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
BlaZ
HV vaatleja
|
03.02.2010 13:39:20
|
|
|
Sain täna ebays oma 22 dollari eest ostetud 64GB "kingston" pulga kätte. Pakk tundub legit ja isegi CE märgis on. Keegi teab mingit testerit millega ma saaks mälupulga suurust ja kiirust kontrollida?
Ning teine küsimus:
PayPal is constantly working to ensure security by regularly screening the accounts in our system. We recently reviewed your account, and we need more information to help us provide you with secure service. We would like to return your account to regular standing as soon as possible. We apologize for the inconvenience.
Jan 20, 2010: You have received €1,800.00 EUR or more in total payments to your PayPal account.
PayPal is required by law to comply with European Union Anti-Money Laundering regulations by collecting information from customers when they receive more than the set limit in total payments. These steps need to be completed within 180 days to comply with this regulation.
If you have any trouble completing the steps, please feel free to contact Customer Service on 00353 1 436 9111.
We appreciate your business and apologize for any inconvenience.
---------------------------------------------------
Paypal annab taolise teate siis. Kuidas oma aadressit kinnitada? Käisin swedban/seb täna...seb ei tea ning swedbank ütleb et paypal tundub petturina ning nemad midagi ei väljasta ega kommenteeri. Käisin ka KMA s ning seal öeldi, et minge linnavalitsusse ja küsige rahvastikuregistri mingit dokumenti käisin ka seal siis kuid töötajad on koolitusel ning mul mõistus otsas. Kas see tuvastamine on poogen ja võin rahus kotte edasi kratsida või pean ikka jebima? Muudab see midagi üldse?
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
03.02.2010 13:49:19
|
|
|
Helista ja uuri, mida sinult palutakse. Ma ei mõista, kas sinu PayPal konto on suletud või mitte? Mis aadress?
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ricard
HV kasutaja
|
03.02.2010 13:51:12
|
|
|
BlaZ kirjutas: |
Sain täna ebays oma 22 dollari eest ostetud 64GB "kingston" pulga kätte. Pakk tundub legit ja isegi CE märgis on. Keegi teab mingit testerit millega ma saaks mälupulga suurust ja kiirust kontrollida?
|
Mina ostsin neid tumepunaseid "64GB" mälupulkasid ka sarnase hinnaga 2 erinevalt müüjalt ning kõik pulgad osutusid võltsinguks ehk mittetöötavaks
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
BlaZ
HV vaatleja
|
03.02.2010 13:52:28
|
|
|
Jan 20, 2010 Photo ID
Jan 20, 2010 Proof of Address
What can I do while my account is being reviewed?
receive payments
add funds by an electronic funds transfer
send or request money
withdraw funds from your account
What can't I do while my account is being reviewed?
close your account
Saan raha saata ja vastu võtta, kuid kardan, et kui ma end ei tuvasta siis äkki varsti ei saa? Pole mingit jama vaja juurde
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
03.02.2010 14:00:15
|
|
|
aa.. sa pole enda isikut paypal-is kuidagi ühegi pangakonto või krediitkaardiga sidunud?
Google on seda kama täis ja paistab, et probleeme on paljudel. Esialgu ei leia ma selget seletust sellele.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
BlaZ
HV vaatleja
|
03.02.2010 14:01:21
|
|
|
Paypal on vertified pildikaardiga
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
virx
HV Guru
|
03.02.2010 14:16:48
|
|
|
carlking, vabandust, kuid sealt maksmise kohapealt jääb arusaamatuks. Kõigepealt küsitakse accoundile 1.5 eurot kas arve töötab, send money (milleks, kuhu), pay for ebay items (milliste, kui automaatselt maha arvatakse) jne. Kõik need read viitavad justkui manuaalsele makseviisile. Kummaline on pigem see et tuled küsima teemast, mille jaoks see mõeldud on ja saadetakse kuradile.
|
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
301 |
|
tagasi üles |
|
 |
BlaZ
HV vaatleja
|
03.02.2010 14:18:18
|
|
|
see 1.5 euri on lihtsalt "kinnitamise" raha, et see sinu kaart ja pangakonto on. Sest ainult sina näed seda koodi. Pmst kui kood sisestatud peaksid kohe saama hakkama ebays maksma ning raha läheb krediitkaardilt kohe maha.
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
dellu
Kreisi kasutaja
|
03.02.2010 16:52:22
|
|
|
virx kirjutas: |
carlking, vabandust, kuid sealt maksmise kohapealt jääb arusaamatuks. Kõigepealt küsitakse accoundile 1.5 eurot kas arve töötab, send money (milleks, kuhu), pay for ebay items (milliste, kui automaatselt maha arvatakse) jne. Kõik need read viitavad justkui manuaalsele makseviisile. Kummaline on pigem see et tuled küsima teemast, mille jaoks see mõeldud on ja saadetakse kuradile. |
Sest selles teemas siin samas on juba miljon korda juttu olnud sellest. Lühidalt seod oma krediitkaardi ära, siis lähed vaatad krediitkaardi väljavõtet, kus on paypali poolt ära võetud raha. Seletuses on üks 4 kohaline kood, selle sisestad paypal lehele. Ma ise just jändan SwedBanki Amexiga ja ei meeldi talle see kood. Samal päeval sidusin ka SEB kreditka ja sellega probleemi pole.
_________________ Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus
Navigatsiooniseadmete müük ja rent, IT toodete müük |
|
Kommentaarid: 150 loe/lisa |
   |
3 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
BlaZ
HV vaatleja
|
03.02.2010 17:08:03
|
|
|
Ongi fake pulk, saingi ripped off. Kui keegi leiab kuidas see fixida 4GB peale siis aidaku välja. Ise ei leidnud.
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
03.02.2010 17:26:14
|
|
|
Ongi fake pulk, saingi ripped off. Kui keegi leiab kuidas see fixida 4GB peale siis aidaku välja. Ise ei leidnud. |
Siiralt uskusid, et saad 64GB märgitud hinnaga?
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
virx
HV Guru
|
03.02.2010 17:33:05
|
|
|
dellu, sellest tekkinud ka miljon lehekülge siia, et seda vältida oleks võinud olla esimesel lk-l KKK.
|
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
301 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
03.02.2010 17:33:45
|
|
|
virx kirjutas: |
dellu, sellest tekkinud ka miljon lehekülge siia, et seda vältida oleks võinud olla esimesel lk-l KKK. |
Teema avapost vajaks täielikku editeerimist.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
03.02.2010 17:39:02
|
|
|
Ning teine küsimus:
PayPal is constantly working to ensure security by regularly screening the accounts in our system. We recently reviewed your account, and we need more information to help us provide you with secure service. We would like to return your account to regular standing as soon as possible. We apologize for the inconvenience.
Jan 20, 2010: You have received €1,800.00 EUR or more in total payments to your PayPal account.
PayPal is required by law to comply with European Union Anti-Money Laundering regulations by collecting information from customers when they receive more than the set limit in total payments. These steps need to be completed within 180 days to comply with this regulation.
If you have any trouble completing the steps, please feel free to contact Customer Service on 00353 1 436 9111.
We appreciate your business and apologize for any inconvenience.
---------------------------------------------------
Paypal annab taolise teate siis. Kuidas oma aadressit kinnitada? Käisin swedban/seb täna...seb ei tea ning swedbank ütleb et paypal tundub petturina ning nemad midagi ei väljasta ega kommenteeri. Käisin ka KMA s ning seal öeldi, et minge linnavalitsusse ja küsige rahvastikuregistri mingit dokumenti käisin ka seal siis kuid töötajad on koolitusel ning mul mõistus otsas. Kas see tuvastamine on poogen ja võin rahus kotte edasi kratsida või pean ikka jebima? Muudab see midagi üldse? |
kui eelmise aasta augustis mingi Poola tont sai mingil kombel mu paypal kontole ligi ning kasutas minu kontot suure koguse raha liigutamiseks, siis võeti ka minu konto "review" alla. saatsin pildi ID kaardist, juhilubadest, STV interneti paberarvest (kus kirjas mu aadress). mõne päeva pärast oli konto jälle taastatud.
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
4 :: |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
woo456
Kreisi kasutaja

|
03.02.2010 21:16:30
|
|
|
Kes DX-iga on ühendust võtnud, kaua teil vastus on tulnud?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
03.02.2010 21:42:09
|
|
|
DX vastab kaua või üldse mitte.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
03.02.2010 22:04:15
|
|
|
ma korra küsisin, paari päeva pärast vastati ja kästi nädal oodata veel. ootasin ja siis küsisin uuesti. nüüd, nädal hiljem, pole ikka mingisugust vastust
natike üle hakkab viskama, 18. nov ja 1. dets shipitud pakid...
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
04.02.2010 12:39:25
|
|
|
arm2004 kirjutas: |
ma korra küsisin, paari päeva pärast vastati ja kästi nädal oodata veel. ootasin ja siis küsisin uuesti. nüüd, nädal hiljem, pole ikka mingisugust vastust
natike üle hakkab viskama, 18. nov ja 1. dets shipitud pakid... |
Ära hirmuta, tellisin ise just paki DX-ist 27. jaanuaril..
Kui nii pikalt hakkab venima, siis on küll jama.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
04.02.2010 12:41:39
|
|
|
woo456 kirjutas: |
Kes DX-iga on ühendust võtnud, kaua teil vastus on tulnud? |
no see pakk mis mulle 23 november posti pandi, selle kohta kirjutasin neile eelmine nädal ja suht kiirelt tulid vastused, pmst sain selle paki raha tagasi, ehk pean sealt uuesti tellima ja siis saan selle võrra odavamalt.
ma muidugi ei saatnud neile e-maili vaid kirjutasin ikka vastava vormi alt
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
04.02.2010 12:52:03
|
|
|
Ollaz kirjutas: |
arm2004 kirjutas: |
natike üle hakkab viskama, 18. nov ja 1. dets shipitud pakid... |
Ära hirmuta, tellisin ise just paki DX-ist 27. jaanuaril..
Kui nii pikalt hakkab venima, siis on küll jama. |
heh, peab edaspidi kiiremini kiruma hakkama, saab rutemini oma nänni kätte - täna öösel vastati ja lubati uuesti saata küsiti veel, et ega mul mõnda muud tellimust pole, mida pole veel shipitud, et saaks korraga ära saata. kuna polnud, siis palusin need 2 pakki lihtsalt liita. eks siis paari nädala pärast näha ole.
ja esimest korda oli vastuse juures mu handler'i foto! täitsa kena tükk tundus
|
   |
97 |
|
tagasi üles |