See bullet accuracy pole kah 100'% täpne, ehk siis mingi random faktor siiski on, et kuul ei lähe täpselt sinna kuhu sihitud.
Liikuvaid märklaudu on imo üsna võimatu tabada. Kuulilennu tee aeg on loomulikult kah, kuid sellest hoolimata ei ole ma suutnud tappa ühtegi sellist kes sprindib. Vahest pihta saan vb ... kuid ühtegi killi pole ünnestunud küll saada. _________________ pole olemas halba ilma, on vaid vale riietus
Ma sain umbes 2-3 päeva tagasi ühele sprintivale tegelasele HSi M24ga, eks seal peab suht täpselt arvestama liikumiskiirust ja kaugust...
Võib öelda, et see kill oli rohkem selline "lucky shot", sest ega ma väga ei ajastanud tulistamist.
Liikumise pealt ei ole väga raske pihta saada, ma suht ära harjunud, iga raund tuleb selliseid kille päris mitu, kõige paremad killid on need, kus võtad attackerite alguses seal tagumise mäe otsast, mitte esimese ja võtad teise punkti tüüpe maha, siis on suht mõnus, ma koguaeg ainult sniper praktiliselt olnud, võibolla sellepärast ära harjunud, kui keegi liigub ja maha lasta. Sniperina on üld skoorid koguaeg mingi 16:0 jne.., aga kui võtan mingi automaadiga venna, siis jääb see rate kuskil ütleme 10:6 vms.. _________________ Web3 | ERC721A
Sain siis audio ka korda omal (vasakult poolt tuli rohkem pauku)
Start-->Run...kirjuta: dxdiag siis valid sound ülevalt ja siis tirid sound acceleration-ni basic acceleration-ni peale.
Kui tahate, võite panna selle naljakaimate lausete teemasse
EDIT: kui ma samal ajal vaatasin ka oma statse, siis oli kõik alles, aga peale refreshi näitas lvl 1, aga eks ma vaatan uuesti...
Kuigi serverites ringi vaadates olid kõikidel samad relvad
viimati muutis Valvejoodik 02.02.2010 18:56:42, muudetud 1 kord
Hmm, peale restarti olid kõik relvad alles, mingis itaalia serveris testisin, kõik töötas, aga niipea kui Multiplay.co.uk #1.. serverisse läksin olid ainult default relvad
Hmm, peale restarti olid kõik relvad alles, mingis itaalia serveris testisin, kõik töötas, aga niipea kui Multiplay.co.uk #1.. serverisse läksin olid ainult default relvad
Red dot on snaiprile päris lahe (ma call of duty'st quickscope fänn võiks ainult seal ka red dot olla), aga battlefieldis kaugete distantside tõttu üpris mõttetu.. _________________ (:
Mul juhtu täna sama asi.
Reconenct ja asi korras.
Hardcore mode-s on rank 1 ja kõik default relvad..äkki sattusite hc serverisse. _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
Mul juhtu täna sama asi.
Reconenct ja asi korras.
Hardcore mode-s on rank 1 ja kõik default relvad..äkki sattusite hc serverisse.
Mul juhtu täna sama asi.
Reconenct ja asi korras.
Hardcore mode-s on rank 1 ja kõik default relvad..äkki sattusite hc serverisse.
Ei usu, kuna crosshair oli olemas jne...
Mu arust on lihtsalt osad servud lihtsalt Ranked ja osad mitte ...
ENamus serverites on PB off. Eile nägin enda meelest ühte, kus PB oli "on".
Samas mängus on kindlasti xeatereid, sest private häkid on juba väljas ja ka vähemalt üks public hack. Kui mõni mängija on pidevalt "liiga hea, et tõsi olla", siis tegemist on tõenäoliselt exploiteri või häkkeriga. Ise ei ole siiani ühtegi kindlat xiiterit kohanud. Olen märganud situatsioone, kus laksin ise härrale salve kerre ja kaotab 2% või 0% elusid, kuid tõenäoliselt on sellise juhtumi puhul tegemist mängu enda bugi või serveri puudujäägi või mingi muu jura - mitte exploidiga.
Seda ma arvasingi. Ühesõnaga kes vähegi C keelt oskab saab häki valmis tehtud.
Spoiler
http://www.upload.ee/files/378968/BFBC2.wmv.html
Ise pole veel cheatereid nagu kohanud. Imestan, et niikaua aega läheb neil. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
avastasin uue bug'i, nimelt kui squadmate sõidab ATV-ga ja spawnid tema peale siis saab ringi vaadata ja lasta 360 kraadi, muidu saab aint tagust vahtida.
Mis sul viga on _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.