6k rohkem kui absoluutselt kõige odavam mudel. Täisvariandis on kohalik hind üsna kindlalt kusagile 16-17k kanti. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Mis kuradi sihtgrupist juttu on? Kolm ljeksusefjänni kes oma ipõuni dokivad emme ljeksuses ei kvalifitseeru turuosaks.
ma arvan et Apple ei oleks toonud turule toodet, mille potentsiaalne sihtgrupp on ainult sinu poolt mainitud isikud. Ma tahan kangesti näha siinsete tegelaste nägusid kui Apple oma 2010 Q2 ja Q3 sale tulemused avaldab ja eeldatavasti on iPad seal üsna kenakese kopika sisse toonud
ja kui ei meeldi, ära osta ja ära kasuta. Väga lihtne. Osta omale netbook, Hp/vm tootja pad ja ole õnnelik
ma arvan et Apple ei oleks toonud turule toodet, mille potentsiaalne sihtgrupp on sinu poolt mainitud isikud. Ma tahan kangesti näha siinsete tegelaste nägusid kui Apple oma 2010 Q2 ja Q3 sale tulemused avaldab ja eeldatavasti on iPad seal üsna kenakese kopika sisse toonud
Jah, toob sama palju sisse kui njuuton ja paar veel mõnda idiootsust. Käed kõrve taga ljaljalja kisendamine ei väära seda et kõik firmad panevad puusse oma turuuuringute/tootearenduse ja marketingiga.
Ho Ho kirjutas:
Zanzhu kirjutas:
Mis on vaid 6k rohkem kui see ipjäd
6k rohkem kui absoluutselt kõige odavam mudel. Täisvariandis on kohalik hind üsna kindlalt kusagile 16-17k kanti.
Ehk siis miks peaks keegi ostma kõrgema otsa IPadi kui Airi saab pmst sama papi eest lätte?
Tegelikult aastast 2002 kasutan firma AMX juhtpaneele, mida juhitakse touchpaneeliga, mugav on, ka trükkida, viimane mudel, mis mul siin tööl laua peal, on eriti mugav, kuna touchpaneelile saad ju teha leheküljed, kus programmi jaoks vajalikud nupud on nähtaval, ei pea mingsuguseid klahve taga otsima, et teha midagi, vajalikud nupud on ekraanil ja kõik ja nii liigudki lehekülgede vahel, ka trükkida on mõnus. Mul siin praegu ees 3 puutetundliku ekraani, 15" vakuum ekraan pole küll see, mis mulle meeldib, sest seda käitama peab pliiatsiga. Yamaha 10" ekraani häda on, et see jookseb win baasil, AMX 7" on unixi baasil ja mõnus. Ja kasutan neid kolme päevast päeva, ei ütleks, et touchpaneel on piin.
Need reaalsed klaverid on siin mul kahe sülearvuti kpljes ja suure PC küljes, need ikka ruumi tahavad, mida mul siin niigi vähe. _________________ Kui maailm on lava, kus siis publik istub?
On suur vahe seadme juhtimisel paari nuppu toksides ja pimetrüki tegemisel. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Steave-i ja Apple-i maagial on piirid, ütleme nii, et Ipad-is on pettunud ikka väga suur osa inimesi. Ma ei räägi siin põhimõttelistest Apple-i vastastest, vaid just keskmisest kasutajast. Kes ei leia Ipad-il endale rakendust.
Eks vaatab, kuidas see Ipad müüb, ma arvan, et see on üle pikka aja esimene Applei toode mis ei ole edukas ( tegelikult on neid veel - Apple TV ja Mac mini - niivõrd kuivõrd)
Ei ütleks, kui sa pead virtuaalse klaveriga nimesid trükkima.
Esialgne jutt käis loengute konspekteerimise kohta. Ilma füüsiliselt klahvide asetust tundmata on praktiliselt võimatu korralikult trükkida rohkem kui sõna-paari kaupa. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Ho Ho, mis sa sarjad sellest seadmest. Kiida ikka takka, nagu teised _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Virtuaalklaveriga tahab natuke harjumist, mul ka esialgu kahe käega trükkides tekkisid kirjavead. Ok, minul tõesti tekstipikkused ei ole tuhandetes tähtedes, mõnisada tähte korraga ainult. _________________ Kui maailm on lava, kus siis publik istub?
Google’s ‘Don’t Be Evil’ Mantra is ‘Bullshit,’ Adobe Is Lazy: Apple’s Steve Jobs Wired
tsitaat:
Steve Jobs held a Town Hall meeting last week, and gave employees in attendance the chance to ask the big man on campus any questions they may have. Of course, the iPad was discussed and Jobs touched on the device's lack of Flash support. Jobs branded Adobe 'lazy,' claiming the company had a lot of potential to do interesting things but, "they just refuse to do it."
Multitaskimisest, n900 oma 600MHz prose ja 256M mäluga saab nii teha: http://www.youtube.com/watch?v=7emvUBpEkbU _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
See how the N900 runs almost 30 applications at the same time and instantly switches between them. Your desktop PC would nearly stop at this point while the N900 is doing just fine and might as wel...
lubage naerda _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
seda vist ainult mac'i kummardajad kuulevadki .. nüüd sain kah aru et iBad on hea asi.
... kõik on ju kinni selles kuidas asja serveerida, kuidas hype'ida, kuidas reklaami teha. Marketing on tähtsaim osa ettevõttes... tee mis tahad, müü kas või sitta aga kui see viimane osakond on heas töökorras siis äri läheb... eriti tänepäeva ühiskonnas.
Ja kui keegi teine julgeb mingis osas sarnase toote hiljem välja lasta ja on igas mõttes täiuslikum või parem siis visatakse teda alati soppaga -> ta tegi teise pealt maha. Iseasi kes teab millal keegi oma aretus tööd alustas või mis ajast juba mingi osa tootest "beta?" na valmis oli mida rahvale ei näidatud. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
See how the N900 runs almost 30 applications at the same time and instantly switches between them. Your desktop PC would nearly stop at this point while the N900 is doing just fine and might as wel...
lubage naerda
Proovi avada sama suur kogus samu ülesandeid täitvaid rakendusi mõne 600MHz cellu peal millel 256M mälu ja siis räägime _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
lubage naerda
Proovi avada sama suur kogus samu ülesandeid täitvaid rakendusi mõne 600MHz cellu peal millel 256M mälu ja siis räägime
linuxi või winni all?
win oletan et paneb enne 20'et juba pange, olenevalt siis progredest (kui sellist "600MHz" confi vaadata, Core2Duo @ 2-3gb rammu on omaette teema). Tööl enamasti outlook + browser + paar doc/excel asja lahti oli (väiksed) siis oli suht piix juba mingi 1ghz? vms suht "OK" celluga. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
seal oli tegu ikka jupp maad keerukamate rakendustega kui kalkulaator _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Ja kui keegi teine julgeb mingis osas sarnase toote hiljem välja lasta ja on igas mõttes täiuslikum või parem siis visatakse teda alati soppaga -> ta tegi teise pealt maha. Iseasi kes teab millal keegi oma aretus tööd alustas või mis ajast juba mingi osa tootest "beta?" na valmis oli mida rahvale ei näidatud.
Kusjuures iPad kui kontseptsioon ei ole ju midagi erilist, on olnud tableteid varem ja tuleb neid hiljem. Tahaks näha päris selliseid vaimust vaeseid inimesi kes väidavad, et keegi midagi iPadi pealt maha on teinud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.